سلام
اگر دو ترم را در آزاد بخوانم و کنکور دولتی بدهم و قبول شوم، می توانم بروم؟ و اینکه درس هایی که در آزاد خوندم را تطبیق می زنند؟(یعنی چون در آزاد خواندم دیگه در دولتی نخونم). ضمنا از معافیت تحصیلی هم استفاده نکردم.
Printable View
سلام
اگر دو ترم را در آزاد بخوانم و کنکور دولتی بدهم و قبول شوم، می توانم بروم؟ و اینکه درس هایی که در آزاد خوندم را تطبیق می زنند؟(یعنی چون در آزاد خواندم دیگه در دولتی نخونم). ضمنا از معافیت تحصیلی هم استفاده نکردم.
بله متونونی برینقل قول:
فکر کنم دروسی که بالای 12 شدی رو تطبیق بزنن البته فقط ذروس تخصصی ...
البته شاید چون آزاد هست تطبیق نخوره
بله 100%نقل قول:
باید مدرک مرتــــبط داشته باشین
سلام
من دارم دیپلم الکتروتکنیک میگیرم، از یکی شنیدم می تونم برای کنکور در رشته های کامپیوتر هم شرکت کنم.درسته؟
من می خوام IT بخونم میتونم؟ یا باید دیپلم کامپیوتر یگیرم؟
سلام
مي خواستم بپرسم براي كنكور كارداني رشته كامپيوتر چه كتابي رو بخونم بهتره
ممنون
شاید وسه پیام نور بتونی ولی واسه دانشگاه های دیگه و کنکور کاردانی امکان تغییر رشته وجود ندارهنقل قول:
برای تخصصی ها کتابای آقا مقسمی خوبهنقل قول:
مدرسان هم بد نیست
یکی از دوستان از من خواست که بپرسم که:
دیپلم کاردانش داره.میخواد بدونه که میتونه الان دفترچه سراسری 89 بگیره و شرکت کنه یا حتما پیش دانشگاهی میخواد که من اطلاعی نداشتم که کمکش کنم
و دیگر اینکه امتحان خودشون ،یعنی مستقیم از کاردانش به دانشگاه کی هست و دفترچش کی میاد؟
تشکر ویژه
برای سراسری حتما پیش می خواد.نقل قول:
ماله خودشون هم که کنکور کاردانی هست، آزمونش هفته اول مرداد است.دفترچه رو نمیدونم کی میدن.
سلام بچه ها
1-کسی میدونه دوره های 18 ماهه فني و حرفه اي تو تهران برگزار میشه ؟ کجاست ؟
2-من دانشجوی IT هستم . پایان خدمت هم دارم (شنیدم لازمه). میخوام الکترونیک بخونم.
3-توی کرج یه جایی بود که هم دوره های 18 ماهه فني و حرفه اي رو برگزار می کرد و یه قسمتی به اسم ثبت نام مهارت های پیشرفته داشت که فقط دانشجو هارو ثبت نام می کرد در کلاسهای عملی در مورد رشتشون
آیا همچین جایی تو تهران هست؟؟؟؟
سلام !
یه سوال دارم !
برای درس "ریاضی 3 پودمانی" بجز کتاب کانون چه کتابی خوبه بگیرم !
اگه مسائل تشریحی داشته باشه بهتره !
مرسی !
سلام . کنکور کاردانی پیوسته فنی و حرفه ای کی هست ؟ مرداد ؟
سلام.
این قضیه نمره کل و رتبه کشوری که تو کارنامه ها هست چه جوریاس؟ یعنی بر اساس کدوم، قبولی رو اعلام میکنن؟
تو راهنماش نوشته بود بر حسب نمره کل ولی من رتبه امسالم 800 تا از پارسال بهتر بود قبول نشدم.
میشه یکم در مورد این دو تا توضیح بدین.
ممنون
آقا جون خودت این رتبه رو از کجا اوردی من قبو شدم ولی هنوز از رتبم بی خبرم!!!!!!!!!!!!!!!!!
یرای کنکور کاردانی فنی حرفه ای کتابی برای درسهای عمومی هست ؟؟
تو کارنامه ای که سایت سنجش گذاشته بود نوشته.نقل قول:
آقا جون خودت این رتبه رو از کجا اوردی من قبو شدم ولی هنوز از رتبم بی خبرم!!!!!!!!!!!!!!!!!
من پارسال قبول شدم ولی امسال با اینکه رتبم (نمره کل) بهتر بود قبول نشدم.کد:http://www3.sanjesh.org/fani_h/nahayi88/index.php
نقل قول:
یرای کنکور کاردانی فنی حرفه ای کتابی برای درسهای عمومی هست ؟؟
تا دلت بخاد
فقط کافیه اراده کنی
کسی نیت جواب بده !:5:نقل قول:
زمان بندی برنامههای سازمان سنجش آموزش کشور در سال 89-1388نقل قول:
سازمان سنجش کشور زمانبندی برنامههای سازمان را در سال 1388 را به شرح زیر اعلام کرد.
• 23 تا 29 فروردین 88 : ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 88
• 7 تا 14 اردیبهشت 88 : ثبت نام آزمون کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 88
• هفته اول خرداد 88 : اعلام نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد،سال 88 و انتخاب کد رشته محل داوطلبان
• 4،5،6 تیر 88 : برگزاری آزمون سراسری سال 88
• 1 مرداد 88 : برگزاری آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 88
• 2 مرداد 88 : برگزاری آزمون کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای سال 88
• نیمه اول مرداد 88 : اعلام نتایج اولیه و انتخاب رشته داوطلبان آزمون سراسری سال 88
• صبح 29 مرداد 88 : برگزاری آزمون دوره فراگیر کارشناسی ناپیوسته ( کاردانی به کارشناسی ناپیوسته ) سال 88
• صبح 30 مرداد 88 : برگزاری آزمون دوره فراگیر کارشناسی ارشد سال 88
• بعدازظهر 30 مرداد 88 : برگزاری آزمون دوره فراگیر کارشناسی ارشد سال 88
• هفته اول شهریور 88 : اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال 88
• نیمه اول شهریور 88 : اعلام نتایج نهایی آزمون سراسری سال 88
• نیمه دوم آبان 88 : ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد سال 89
• 16 آذر 88 : ثبت نام در آزمون سراسری سال 89
زمان ثبت نام براي تكميل ظرفيت كي است براي سراسري رشته ي متالورژي تبريز؟
چرا كسي به سوال من پاسخ نمي ده؟.
دوستان من ورودی بهمن هستم ولی مثل اینکه گفتن تمامی ورودی های بهمن قبولیشون لغو شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم زنگ زدم همینو گفتن مثل اینکه گفتن بخشنامه اومده
میخواستم ببینم کسی اطلاعات دقیقتری داره یا نه؟
کجا قبول شده بودی؟به نظر من الکیه
با هنر شیراز
نه الکی نیست این بخشنامه واسه تمام دانشکده ها اومده.
گفتم که خودمم زنگ زدم همینو گفتن
کدوم دانشکده!اموزشکده عزیز اموزشکده!خیر همیچین خبری صحت نداره یعنی چه اصلا معنی نداره!
بله اين خبر كاملا ناقص هست!! آخه هميچين چيزي امكان نداره!!!
سلام دوستان مي خواستم بدونم پذيرش رشته هاي مختلف كارداني چه جوريه؟ مثلا چند سال پيش از هر 12 نفر 1 نفر قبول مي شده ! الان همين جوريه ؟ رشته معماري پذيرشش چه جوريه ؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد مرسي :11:
سلام.
این تکمیل ظرفیت که نیومد هنوز. بعضی جاها هم خوندم که امسال تکمیل ظرفیت نمیاد.
كسي نيست به جواب بده؟:37:نقل قول:
سلام
یه خبر خنثی دارم یه خبر فوق بد.
اول خنثی در جواب کسی که میگه ورودی بهمن 88 لغو شده یه جورایی می خواستتد این کار رو بکنند ولی دوباره پشیمون شدند این هم سند:
اطلاعیه فوری - دررابطه با پذیرفته شدگان ورودی بهمن 88پیرو تصمیمات اخذ شده در جلسه روز دوشنبه 28/10/88 روسای مراکز تربیت معلم , دانشکده ها وآموزشکده های فنی وحرفه ای بخشنامه شماره 100/56314/450 مورخ 20/10/88 کان لم یکن اعلام می گردد و ورودی های بهمن سال جاری مطابق دفترچه کنکور88-87 در محل های تعیین شده در دفترچه مذکور ادامه تحصیل خواهند داد.
این خبر مربوط به مجتمع پیامبر اعظم است که تمام مراکز اموزش عالی فنی و حرفه ای تحت ساماندهی این مجتمع میباشد .
حالا خبر بد(خواهشمندم کاملا بخوانید):من خودم دانشجوی اموزشکده باهنر شیراز هستم امروز که امتحان دادیم به ما اعلام شد که بخشنامه ای به دستشان رسیده که طبق اون تمامی ظرفیت های کاردانی و کارشناسی 89 دولتی مربوط به اموزشکده های سراسر کشور تعطیل میشود.(البته برای کارشناسی احتمالا شهید رجایی و دو دانشگاه دیگر باقی میگذارند)کد:http://mpa.medu.ir/
به ما گفتند که برای ادامه تحصیل اولیت بندی خود را بدین صورت انجام دهید به تر تیب :همین دو سه تا دولتی---دانشگاه مجازی شیراز--دانشگاه ازاد---علمی کاربردی----غیر انتفاعی
این اتفاق قراره بعد از اون افتضاح حذف ظرفیت دولتی کارشناسی اتفاق بیفتد.در حالی که حدود 600000نفر متقاضی کنکور کاردانی داریم.
البته اتفاق قبلی در دوره وزیر قبلی (اگه اشتباه نکنم) افتاد. حالا وزیر جدید اموزش و پرورش اومده و یه تصمیم عجو لانه دیگه میخواد بگیره. البته زیاد نگران نباشید هنوز این خبر بطور رسمی اعلام نشده ولی اگر هم بشه ساکت نمیشینیم تا مثل همیشه به ما ظلم بشه خواهشمندم یکی پیگیر بشه(از طریق شماره تلفنی که تو سایت مجتمع پیامبر اعظم وجود داره) و اگه صحت داشت یه جوری این خبر رو گسترش بدهید تا مسئولین به فکر بیفتند ویه کار اساسی برای فنی و حرفه ای ها انجام بدند.
در مورد تکمیل ظرفیت کارشناسی هم که اعلام شده که نمیاد.
دوستان کسی که رشته دبیرستان ریاضی باشه میتونه توی این کنکور شرکت کنه؟؟؟
""دوستان کسی که رشته دبیرستان ریاضی باشه میتونه توی این کنکور شرکت کنه؟؟؟""
نه توی کنکور کاردانی پیوسته فنی و حرفه ای نمی شه
شرایط اختصاصی
الف- دارا بودن گواهینامه پایان تحصیلات دوره متوسطه نظام جدید دریكی از رشته های شاخه فنی و حرفهای و يا كاردانش و یا احراز شرایط فارغالتحصیلی دریكی از رشته های مذکور
""سلام دوستان مي خواستم بدونم پذيرش رشته هاي مختلف كارداني چه جوريه؟ مثلا چند سال پيش از هر 12 نفر 1 نفر قبول مي شده ! الان همين جوريه ؟ رشته معماري پذيرشش چه جوريه ؟ ممنون ميشم اگه كمكم كنيد مرسي""کد:http://www6.sanjesh.org/Fani/1388/880129_01.php
در مورد رشته معماری به تنهایی نمیدونم ولی در حالت کلی در سال 88 از حدود 600000 نفر 90000 نفر پذیرفته شدند.
سلام
در دانشگاه علمی کاربردی کاردانی رو چند ترم میشه تمام کرد منظورم حداقل ترم هست؟
و هر سال چند ترم میشه با احتساب تابستان؟
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور در باره تاريخ ثبت نام از داوطلبان آزمون دورههاي كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفه اي سال 1389 وابسته به وزارت آموزش وپرورش
سازمان سنجش آموزش كشور بدينوسيله به اطلاع داوطلبان متقاضي ثبت نام و شركت در آزمون دورههاي كارداني پيوسته آموزشكدههاي فني و حرفه اي سال 1389 وابسته به وزارت آموزش وپرورش ميرساند كه بعلت عدم اعلام ضوابط و شرايط و ظرفيت پذيرش به موقع توسط وزارت آموزش وپرورش، ثبت نام از متقاضيان اين آزمون در اسفندماه سال جاري انجام نخواهد گرفت. بديهي است پس از اعلام شرايط وضوابط و ظرفيت پذيرش توسط وزارت مذكور براي دورههاي فوق الذكر، تاريخ و نحوه ثبت نام از داوطلبان ازطريق نشريه پيك سنجش و سايت اين سازمان متعاقباً اعلام خواهد شد.
به نظر میخوان کلا تعطیل کنن!!!:31:ببخشیدا!من فقط شنیده ها رو میگم حتی قرار بر این بود که به ورودی های جدید نیمسال دوم بگن نیایید!(اینم عاقبت ماست!)یه جا میگن دیگه کلا جمع میکنیم کاردانی رو!یه بار میگن وزارت علوم عهده دار میشه یه بار میگن به این حرفا گوش ندین من باب روال همینه!
یعنی چی تعطیل کنن ؟
یعنی ما که الان دانشجوی کاردانی هستیم نمیتونیم امتحان کارشناسی بدیم ؟
منم میخواستم جواب سوال شمارو بدونم!دفترچه کاردانی به کارشناسی رو دیدی؟همه رو به فرهنگیان اختصاص دادن و داوطلب ازاد نمی بینم گفتن شماره 2 میاد منتظر بمونین!لابد شماره 1 گنجایش اون همه ظرفیت رو نداشته!منم دوست داشتم هزاران ابهام این سیستم اموزشی رو بدونم.
واسه امسال که دفترچه بود
من منظورم سال دیگه هست
سال دیگه رو مسولان هم خبر ندارن!اگه با این رویه باشه فقط موسسات غیر انتفاعی و دانشگاه ازاد و علمی کاربردی(فقط حذف میکنیم!)جلوی راه هم شماست هم شخص اینجانب هست.
کنکور کاردانی فنی حرفه ای دانشگاه آزاد ثبت نامش چه موقعی است
گویا برای ثبت نام باید تا بعد عید صبر کنیم !!؟