من شرمندم
فرصت نکردم از داداشم بپرسم
بانک هم فکر کنم اشتباهی گفتم صادرات بود انگار
Printable View
من شرمندم
فرصت نکردم از داداشم بپرسم
بانک هم فکر کنم اشتباهی گفتم صادرات بود انگار
نقل قول:
ممنون
به بابام گفتم گفت میریزن تو کارت سوخت که فقط باش گازوییل بزنن بهره هم داره فکر کنم یک میلیون هست میگه فکر نکنم به درد بخوره.
4 درصد بهره داره
با این وضعیت اجباری میشه
دارن روی سهمیه ها کار میکنن همه دیگه 600 تا ندارن هر رده کامیونی نسبت به کارکردش داره
سلام بچه ها پدرمن ماشین داره تو شهرکارمیکنیم خودم پایه یک دارم روماشین کار میکنم داداش بزرگترم هم نماینده کامیونا توشهره دستم تو کاره الان اصفهان کامیونای کمپرسی بیست روزه کار نکردن ولی کسی نگفت چرا دیروز رفتن جلوی راهداری جمع شدن از استانداری اومدن گفتن درسش میکنیم ولی میدونم فایده نداره:41: یه خورده دیگه صبر کنن همش درست میشه گازوییل همین قیمت میمونه ولی کرایه هابالا میره:8:
اگه نسبت به کارکرد هر ماشین بدن که عالی فقط یه طوری باید سهمیه بدن که کسی کم نیاره
ولی عمرا اینطوری باشه مملت بدبخت میکنن.:13:
چرا اجباری میخوان پول زور 4% از مردم بگیرن؟:13:
نقل قول:
یعنی میخوان یه تیریپ پول زور 4% بگیرن.
میخوان نقدینگی رو از دست مردم در بیارن بریزن تو بانک ها
از پرداخت قبض شروع شد با یارانه ها ی نقدی ادامه پیدا کرد
ذات کار از نظر اقتصادی درسته ولی اجرا کننده قابل اعتماد نیست
البته باید یه جوری بانکهای ورشکسته رو هم که به اصطلاح خصوصس کردن رو هم نجات بدن دیگه
بانک کشاورزی سهام عدالت رو میده (چند ماه سود سهام رو نگه میداره تو حساب خودش سود میکنه بدا واریز میکنه)
بانک ملی یارانه نقدی رو اداره میکنه
بانک ملت به همه جایگا های سوخت دستگاه پرداخت الکترونیک فروخت(تنها روتر و سوییچ و مودمی که من نصب میکردم 6 میلوین واسه هر جایگاه خرج داشت)هبعد یه مدت این کیف پول ایکترونیک هم اجباری باید میشد چه راهی بهتر از اینکه با برداشتن یارانه ها انجام میشد
ولی این بی انصافی بود که تنها از این نعمت پرداخت الکترونیک فقط بانک ملت بهره ببره
یه بانک دیگه به اسم تسهیلات سوخت همون پول یارانه سوخت رو به راننده میده و سود هم میکنه
بعد بانک ملت هم که حساب جایگاه دار رو داره پولا بین دو تا بانک صادرات و ملت میچرخه
البته خرید سوخت هم واسه جایگاهها الکترونیکی هستش که اونم یادم میاد بانک تجارت بود حساب شرکت پخش فراورده های نفتی
خب این همه نوشتم
شما پیدا کنید پرتقال قروش را
ببخشید یه سوال چند وقته تو ذهنمه
چرا من تا حالا هوو ندیدم که تریلر 3محور داشته باشه اگه هم دیده باشم فکر نکنم از یه دونه بیشتر دیده باشم چرا؟
هوو خودش 3 محور هستش و برای تناژمعمولی نیازی نیست که تریلی هم یه محور اضافی داشته باشه وزن بار روی 4 تا محور تقسیم بشه کافیه
من دو سه تا اینجا دیدم در ضمن تریلی های سه محور طولشون از دو محوره ها بیشتره و شاسی دراز هوو مشکل ایجاد میکنه
ورنش هم بالا میره اون وقت هوو به تنهایی بالای 10 تن ورن داره با یه محور اضافی نزدیک 1 تن از ظرفیت بارگیری کم میشه
آخه اکثرشون از این ترلی های درب داغون دارن میشه دلیل تصادف ها همین تریلی های داغون باشه؟
والا ما یه تریلی فابریک 40 ساله استریک روی ماشینمون بستیم تا حالا مشکلی نداشتیم چرا ماشینای دیگه به خاطر تریلی تصادف نمیکنن؟
شما وقتی بری تو بحر فنی ماشین میبینی که ترمز تریلی ماشین به خود ماشین بستگی داره
یه سوپابی هستش مشهور به سوپاب شاسی کل ترمز ها رو تغدیه میکنه اگه اون درست کار نکنه ترمزا یا قفل میکنن یا تمیکیرن
این بحث تریلی هم سرپوش هستش
من خیلی ها رو میشناسم که آوردن موترو هوو رو هم عوض کردن تمام زیر بندی شاسی رو کردن بنز بعضی ها حتی واسه اینکه وزن لش ماشین رو کم کنن یکی از دیفرانسیلها رو حذف کردن بعد شد یه کم ماشین
=============================================
خالا که بحث هوو شد اینو نگاه کنید:
شبیه چیه اگه گفتین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مخلوتی با شکوه
افزايش مصرف گازوييل در کشور
میانگین مصرف گازوییل کشور در آخرین هفته دی در مقایسه با هفته پیش از آن ، 17 و 2 دهم درصد افزایش داشت.
بر اساس آمارهای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران ، مجموع مصرف کشوری این فرآورده در هفته گذشته با متوسط روزانه 111 میلیون و 810 هزار لیتر به 782 میلیون و 700 هزار لیتر رسید که در مقایسه با هفته پیش از آن 115 میلیون و 400 هزار لیتر افزایش داشت.
بالاترین رقم مصرف گازوییل کشور در فاصله زمانی25 دی تا اول بهمن با 118 میلیون و 100 هزار لیتر به دوشنبه 27 دی و کمترین آن با 50 میلیون و800 هزار لیتر به جمعه اول بهمن اختصاص دارد.
سلام به همه دوستان. یک سوال درباره ایویکو های کشنده قدیمی که فکر کنم کدش 36-330 هست دارم. با توجه به اینکه تا حالا چند بار این کشنده رو در حال حمل بار های ترافیکی و سنگین دیدم می خوام بدونم ایا این کشنده، کشنده سنگین محسوب میشه؟ با تشکر
والا من دقیق نمیدونم ولی یه بار اگهی فروششو دیدم وزن بار خالسشو زده بود 30 تن ولی تو ایران روی هرمحور 5 تن بیشتر نمیدن کلا ایویکو کشنده پرقدرتیه
این محصول ایویکو فکر میکنم هم رده با MERCEDES BENZ 2635 معروف به 10 سیلندر ( البته 8 سیلندر هم داره ) باشهنقل قول:
هر دو خیلی قدرتی هستن . کلا ایویکو خوب بار سنگین حمل میکنه مدل جدیدش همون 440 هم همین طوره . ولی بازم بخوای حساب کنی بنز 2635 خدای زوره :31: و یه محصول گردن کلفت هم ولوو داره در این رده به اسم F12 که به نظر من بهترین محصول ولوو در ایرانه . من 10 سیلندر دیدم که محموله های ترافیکی سنگین حمل کنه ولی ایویکو 330 نه :11:
اینم بنز 10 سیلندر با موتور v10 به قدرت 350 اسب . لا مصب قدرت از قیافش میباره :31:
ایویکو 330 . اینم خر زوره خدایی
f12 ولوو خیلی سرعتی
دادا اینکه اسکانیا 480 هست:31:
اشتباه نوشتی :11:
نقل قول:
دمت گرم داداشی اصلاحش کردم
این دیگه اف هاش13:
این هم دو تا عکس از اکتروس1843 که با دیدن این عکسا تازه میفهمیم اکتروس1843 چیه
این عکسو خودم امروز گرفتم:
این ایران 19 ماله شهر ما کرمانشاهه . اینجا عشق باز زیاد داره . خدایی خیلی سالاره :40:
از کامیون دست دوم خارجی چه خبر
فعلا به گمرک ابلاغ نشده و نخواهد شد
پس کی میخوان ورود این کامیون هارو آزاد کنن؟
احتمالل هیچوقت جز واسه افراد خاص
افراد خاص اونایی هستن که پارتی دارن دیگه؟:31:نقل قول:
احتمالل هیچوقت جز واسه افراد خاص
این رو هم امروز من گرفتم البته امشب چون شب بود گوشی من هم فلاش نداشت زیاد خوب نشد>
اقتدار بنز اقتدار اکتروس
یه فیلم در مورد بنز اکتروس حتما دانلود کنید و ببینید
کد:http://hotfile.com/dl/103488963/dd9dead/_2009.3gp.html
توی فیلم پایداری گاری هم خیلی مهشرنقل قول:
اقتدار بنز اقتدار اکتروس
یه فیلم در مورد بنز اکتروس حتما دانلود کنید و ببینید
آره واقعا یه انعطاف پذیری بالایی داشت وقتی ماشین لایی میکشید عین شلنگ منعطف میشد.:18:نقل قول:
توی فیلم پایداری گاری هم خیلی مهشر
امروز جلوی در دانشگاه گرفتم:31:
تازه امروز iveco stralis هم دیدم مشکی قشنگ بود
p340 هم بود باری هم داره من ندیده بودم قیمت p340 تریلی خور چنده؟:31:
آره خیلی ماشین های جم جور و کوچولویی هستننقل قول:
هم بود باری هم داره من ندیده بودم قیمت p340 تریلی خور چنده؟
قیمت اش فکر کنم 80 یا 90 باشه فکرکنم کطمئن نیستم.
اگه اشتباه گفتم دوستان تایید کنن:10:
p430 الان بالای 125 تومن هستش
380 و 340 هم بالاتر از این قسمت هستن نزدیک 110 تومن نقدی
باری ها بیشتر سری G هستن
چقدر گروووووووووووننقل قول:
و 340 هم بالاتر از این قسمت هستن نزدیک 110 تومن نقدی
خیلی کم p340 باری هم هست:31:نقل قول:
باری ها بیشتر سری G هستن
سلام
کی قراره ای مدل اکتروس mp4 بیاد؟