کسی نميدونه ؟نقل قول:
کسی نميدونه ؟نقل قول:
سلام
چطوری میشه دانلودمنیجر رو طوری تنظیم کرد که با اتصال به اینترنت فایلهایی که هنوز کامل دانلود نشده رو به طور خودکار دانلودشون ادامه پیدا کنه.
نمیدونم تونستم منظورمو درست برسونم یا نه !
شما باید فایل هاتون رو تو صف بزارید تا به ترتیب دانلود بشننقل قول:
از بخش Scheduler استفاده کنید
دوستان راهی وجود نداره؟ لطفا راهنمایی کنیننقل قول:
سلام دوستان
وقتی فولدرها یا مای کامپیوتر رو باز میکنم این ارور میاد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
idm version 5.18.8
مشکل چیه ؟
سلامنقل قول:
ADSL دارید؟
بیشتر مشکل ها تو این زمینه رو به سه دسته میشه تقسیم کرد :
1- کرک
2- اینترنت
3- خود ویندوز
شما از صحت و سلامت هر 3 مطمئنی؟
نقل قول:
سلام با برنامه Malwarebytes Anti-Malware مشکلتون حل می شه . می تونید از پست زیر اون رو دانلود کنید و سپس اپدیت کنید و سیستم را کامل اسکن کنید .
موفق باشید .
بله adsl دارم .کرک رو که خودت راهنمایی کردید و زدم درست نشد.اینترنت رو هم که فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه چون دو ماه پیش من از idm بدون مشکل استفاده می کردم.اما فکر کنم از وقتی اشتباهی آپدیتش کردم این مشکل پیش اومده و حالا حتی از trail هم نمی ذاره استفاده کنم و میگه شما قبلا تمام کردید.ویندوز رو هم که دوباره زدم فرقی نکرد.(ویندوز 7 )هم اینکه در لپتاپ idm رو زدم که باز فرقس نکرد.ویندوزش 7 است.اما فکر کنم از اینترنت باشه.اما نمیدونم.حالا چیکار می تونم بکنم؟نقل قول:
نقل قول:
یک ورژن رو برای شما همراه با کرک آپلود میکنم قبل از نصب ورژن قبلی رو کامل پاک کنید و با نرم افزار tune up 2010 سیستم رو کامل چک کنید و ایرادهای موجود در رجیستری رو برطرف کنید و بعد ریستارت کنید سیستم رو و این ورژن رو همراه با کرک نصب کنید
فقط دقت داشته باشید که هنگامی که IDM پیغام آپدیت رو داد به هیچ عنوان آپدیت رو تایید نکنید.
کد:http://rapidshare.com/files/359602290/idm.zip.html
دوست عزیز من این اوامری که فرمودید رو انجام دادم اما حالا مشکل بدتر شد چون که حالا دیگه تا اخر مهلت نمیده.وسط های دانلود سرعت صفر میشه و هیچ کاری نمی کنه. ارور نمیده ببینم چه مرگشه.
حالا اگه اشکال نداشته باشه میشه نحوه استفاده از این نرمافزار tuneup رو بدید؟
شاید ایرادهای موجود در registry رو درست انجام ندادم!!!!!!!!!!!
اما پیغام your registry is already optimized رو میده.فکر نکنم مشکلم تو کار با tuneup باشه.
نظرتون چیه؟
با سلام
دوستان آیا idm قابلیت این رو داره که تو یه ساعت معین سیستم رو خاموش کنه؟
تو قسمت scedule یه چیزایی دیدم ولی کار نمیکنه
خواهاشاً راهنمایی کنید
Tune Up رو که شما نصب میکنی یک آیکن روی دسکتاپ ظاهر میشه به نام TuneUp 1-Click Maintenance روی اون کلیک کنید و بزارید اجرا بشه و مراحلش رو انجام بدیدنقل قول:
در صورت امکان System Restore رو انجام بدید به زمانی که نرم افزار IDM درست کار میکرده و بعد Unistall کنید و نسخه ای رو که گذاشتم دانلود و نصب کنید
نقل قول:
تو زمان خاص نه ولی اگه صف ایجاد کنید هنگامی که دانلود کلیه فایل ها به اتمام میرسه اگر تیک گزینه Turn Of Computer When Done رو بزنید سیستم خاموش میشه
برای اینکه سیستم رو سر ساعت خاص خاموش و روشن کنید میتونید از تاپیک زیر نرم افزار مربوطه و اطلاعات مورد نیاز رو دانلود و دریافت کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با سلام دوباره
دوست عزیز این راهی که گفتید برای من کارساز نشد.حالا چکار میشه کرد؟:41:
نقل قول:
حال عوض کردن سیستم عامل رو داری :31:
دوستان عزیز قراره طبق متن زیر من دانلود رو انجام بدم ! لطفا راهنمایی کنید چطور باید دانلود ها رو انجام بدم با نرمافزار IDM:
متشکرم
البته منظورم ایه که من راه حل بالایی رو رفتم ولی نتونستم ! لطفا راهنمایی دقیق فرمایید !نقل قول:
DATA PRODUCT ACCESS PROCEDURE VIA COMMAND-LINE FTP SOFTWARE:
1) FTP to the host address (FTPHOST) listed below.
2) Enter "anonymous" as the User Name when prompted (if applicable).
3) Enter your complete email address for the Password when prompted (if
applicable).
4) Set the transfer mode to binary by typing "bin" (if applicable).
5) Change the directory path to the ftp directory (FTPDIR) listed below (for
example, "cd 123456789aBcDeF"). NOTE: Depending on your email font
settings, you may discover that capital I (eye) and lower case l (el) are
indistinguishable. If you experience difficulty changing directories
please consider this as a possible cause for error and retry the operation
using the alternate letter.
6) FTP your files to your local machine (for example, "get
MOD43B1.A2004065.h10v05.004.2004085134515.hdf" or "mget *" for all files).
راه دیگه ای نیست؟؟؟؟:19:نقل قول:
اگه راه دیگه ای نباشه مشکلی نیست.حالا باید چی کار کنم؟
امروز وقتی با gigaget دانلود می کردم همین مشکلو داد. زنگ زدم به شرکتی که ازش adsl خریدم و مشکلو گفتم.به محض این که حرفام تموم شد گفت که مودم رو باید ببرم یا تعمیر کنند یا این که یکی دیگه بخرم.البته من نگفته بودم که تو 99 درصد میمونه.فقط تموم نکردن دانلود و گفتم که خودشون پرسیدن که رو 99 درصد میمونه؟حالا امروز باید ببرم ببینم چی میشه.با تشکر از زحماتتون
بعید میدونم مشکل از مودم باشه چون اگه مودم مشکل داشت همون اول کار دانلود این اتفاق میوفتادنقل قول:
شما قبل از اینکه مودم رو ببری شرکت یکبارر سیستم عامل رو عوض کن ببین نتیجه میگیری یا نه اگه گرفتی که چه بهتر و الا اقدام کن برای شرکت
باسلام
ببخشید من دو فایل دانلود کردم به نامهای
The.Cradle.of.Life.2003.Bluray.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.part01_2.rev
The.Cradle.of.Life.2003.Bluray.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.part02.rev
اینا رو باید با چه برنامه ای باز کنم
سلام
IDM رو ججوری میشه با google chrome سازگار کرد؟
يه مشكلي، خيلي وقته با IDM دانلود ميكنم، ولي جديدا هر فايلي را تا 99.9 ميره و 10 يا 20 كيلو بايت باقيمونده رو به هيچ وجهي دانلود نميكنه. كسي ميدونه مشكل كجاست
(خدايا بهت التماس ميكنم من اين سوالو جاي درست پرسيده باشم !!!)
سلام به همگی
یه مشکل با Download Direct دارم که وقتی باهاش فایل زیپ یا رار از رپیدشیر دانلود می کنم بعد که می رم سراغش میگه:
یعنی فرمت یا.. اونو نمی شناسه در حالی که شکل زیپ نشون می ده عکسشم گذاستم ورژن 1.3
اگر کسی هم ورژن Engine version: 1.6 با کرک داره بزاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مشکل از کرک + سیستم عامل میتونه باشه چون مشکل مشابه رو ما دقیقا داشتیم
چند صفحه برگردی عقب تر میتونی ببینی
سلامنقل قول:
به نظر میاد خود نرم افزار مشکل داشته باشه.
چون من و کسای دیگه هم این مشکل رو داشتیم.
موفق باشید :40:
سلام.
من از ورژن 5.14 idm استفاده میکنم ! چرا تو فایر فاکس نوار دانلود برای فایلهای آنلاین دیگه نمیزاره ؟
5.18 هم نصب کردم بازم درست نشد !
اکستنشن هم نصب شده ولی بازم نوار دانلود و نمیاره
سلام
سال نو برای همه شاد باشه
دوستان چجوری میشه که Idm 5.18 رو پرتابل کرد
آیا با این کار فایل هایی رو که نیمه دانلود کردم رو میتونم از روی یه سیستم دیگه
به دانلودشون ادامه بدم
در کل من اگه بخوام ویندوز عوض کنم ولی فایل نیمه دانلود شده زیادی داشته باشم
در این حالت چه باید کنم ؟
چه جوری میشه IDM رو با Opera سازگار کرد
من اون قسمتی میگم که مثلا تو یوتوب میخوای کلیپ رو دانلود کنی یه پنجره باز میشه و وقتی کلیک میکنیم دانلود میشه البته این فقط تو Explorer & FireFox هست تو Opera فعال نیست
میشه اونو درست کرد
من خودم شخصا با اپرا کار نمیکنم و IE8و Fire Fox رو استفاده میکنم ولی تو خود سایت اپرا باید یک پلاگین برای IDM طراحی شده باشه که اگه اینطور نباشه و پلاگینی در کار نباشه دچار مشکل میشینقل قول:
لینکی رو برات قرار میدم میتونی ازش استفاده کنی و ببین چطوره:نقل قول:
کد:http://www.learn30t.com/1742-portable-software-using-winrar.html
سلام
چطور میشه به imdدستور داد که فایلها رو تو یک درایو که ما انتخاب می کنیم ذخیره کنه ؟
نقل قول:
تو قسمت save as وقتی لینک دانلود ظاهر میشه تو idm میتونی مشخص کنی کجا ذخیره بشه
سلامنقل قول:
تو این قسمت رفتم و این کار رو کردم ولی باز تو همون درایو اصلی ذخیره میشه .مشکل از کجاست؟
براي اين مورد شما کافيه که پس از رفتن به Option در سربرگ General تيک مربوط به Opera رو بذارينقل قول:
در قسمت Option و در سربرگ Save to تنظيکات بسيار خوبي براي اين مورد هستنقل قول:
کافيه Categoty مورد نظر رو انتخاب کني و بگي در کجا ذخيره بشه و حتي مشخص کني چه فرمتهايي در اون قرار بگيره
سلام میخواستم یه اطلاعات در مورد برنامه حسابداری اسان بدونم ممنون
نقل قول:
تو این قسمت همیچن آدرسی رو بهش بده ببین قبول میکنه( E نام درایو و file name نام فایل دانلودی)
E:\file name
سوال مهم در مورد دانلود منجر
آیا میشه کاری کرد که نرم افزارinternet download manager مخفی بشه یعنی حتی توی نوار ابزار سمت راست در پایین دستکتاپ هم نباشه و کسی متوجه نشه؟
تبلیغــــات
البته اين سوال کاري به دانلود منيجر ندارهنقل قول:
ولي شما ميتونيد با کليک راست روي نوار وظيفه و زدن properties و Customize هر ايکوني رو که نمي خوايد نمايش داده بشه رو Always hide کنيد
همین کار رو انجام دادم ولی باز نشون میده!!!!
شما ميخواي کدوم ايکون دقيقا نشون داده نشهنقل قول:
آيکوني که در حال دانلود هست ؟
يا آيکوني که مربوط به برنامه اصلي هست ؟