اقا چنتا برنامه باحال بگيد واسه اين گوشي كه مربوط به تاچ گوشي باشه
Printable View
اقا چنتا برنامه باحال بگيد واسه اين گوشي كه مربوط به تاچ گوشي باشه
خوب معلومه باید ساعت 20:30 مموری رو از گوشی جدا کنی در یک نایلون سیاه بذاری و جوری که کسی نبینه سریعا به نزدیکترین سطل آشغال محل مراجعه کنی و ... فرداش هم بری یه مموری با مارک معتبر بگیری و یادت هم باشه همیشه یه پشتیبان از فایلهای نازنینت بگیری. چون غم نازنینان غیر قابل استنقل قول:
ُآقا من نرم افزار پیام رسان فارسی رو میخوام یکی کمک کنه
آره یه بار هم مموری من که حدود 3 گیگ روش بود سوخت و هیچ بک آپی هم ازش نداشتم.حسابی دلم سوخت.:41:نقل قول:
ببخشید ولی خواستم بگم با اجازه منم این گوشی رو خریدم 295 هزار تومن .
از دیشب تا حالا که باهاش حال کردم .
:41:با سلام
دوستان کسی تونسته نقشه تهران رو این گوشی اجرا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نقشه ی تهران 87 رو با حجم 4 مگ نصب کردم.جالبه که برنامه روی گوشی به صورت کاملا تاچ اجرا میشه و شما میتونید نقشه رو با انگشت به چهار طرف حرکت بدین.نقل قول:
وااای چقدر ارزون شده یعنی الان نوی این گوشی زیر 300 تومن شده؟؟!!!نقل قول:
ببخشید ولی خواستم بگم با اجازه منم این گوشی رو خریدم 295 هزار تومن .
از دیشب تا حالا که باهاش حال کردم .
دوستان كسي ديكشنري لمسي خوب سراغ داره ؟
بهترينش همون pmd2 هستش كه اونم خيلي ريزه صفحه كليد مجازيش !
سام سونگ جان سلام،من چند تا سوال دارم لطفا جواب بديد به من:
1-وقتى ميخوام طبق آموزشِ صفحه ۱ جاوا install كنم موقع connect error ميده(على رغم اين كه pc استوديو گوشى رو ميشناسه).
2-گوشى قبلى يه من nokia بوده ،و contact همو با nokia pc suite ريختم رو pc و حالا هر كارى ميكنم كپى نميشه تو سام سونگ.
۳- framor فارسى واسه دانلود كدوم صفحه است؟پيداش نمى كنم
سام سونگ جان سلام،من چند تا سوال دارم لطفا جواب بديد به من:
1-وقتى ميخوام طبق آموزشِ صفحه ۱ جاوا install كنم موقع connect error ميده(على رغم اين كه pc استوديو گوشى رو ميشناسه).
2-گوشى قبلى يه من nokia بوده ،و contact همو با nokia pc suite ريختم رو pc و حالا هر كارى ميكنم كپى نميشه تو سام سونگ.
۳- framor فارسى واسه دانلود كدوم صفحه است؟پيداش نمى كنم..
عزیزم من مموری رو هم عوض کردم اما هیچ توفیقی نکرد.حتی خودم چند بار فلشش کردم اما........بهم گفتن اشکال از ic مموری که باید در گوشی باز بشه اما من اصلا" دلم نمیخواد درش باز بشه.اخه گوشی صفره صفره !!!تازه یه دفعه بدون علت اینجوری شد.من که فکر نمیکنم از ic باشه!!!!!11نقل قول:
سلام
شما میتونی از صفحه کلید خود گوشیتون استفاده کنید
نرم افزار پيام رسان همراه اول كاملاً تاچ هست و هيچ مشكلي ندارهنقل قول:
سلام دوباره،موفق
شدم برنامه ها رو بريزم روى گوشى.تو pc نشون ميده كه تو گوشى رفته،اما folder اش تو گوشى نيست:(
سلام به همگی .
با معرفی نسخه 1.5 اینترفیس TouchWiz به احتمال زیاد بزودی میتونین این نسخه رو روی F480 هم فلش کنین .
مخلصیم .
سلام
شبیه منوهای m8800هست
سلام میشه نرم افزارشو بزاری ؟نقل قول:
گشتم نبود . ممنون میشم :41:
نرم افزار پيام رسان همراه اولکد:http://www.----------/modules/wfdownloads/visit.php?cid=5&lid=2362
من اينو روي p990 داشتم كاملاً تاچ بود
اااااااااااا چرا نقطه چين گزاشت؟
خب جاي نقطه چين ---------- بزن
:34:
به جاي نقطه چين بزن irmob دات كام:31:
دوستان من می خوام این گوشی و بگیرم ولی یه سری سوال دارم از اساتید...
1. این که تو بعضی جا ها میگن رو این گوشی برنامه و بازی نمیشه ریخت یا گیر نمیاد راسته؟
2.میشه دربارهی این سیستم عاملی که داره یکم بیشتر توضیح بدین ... اصلا قابلیت اپدیت شدن داره؟؟؟
3.در کل دوستانی که دارن راضی هستن؟؟؟
سلامنقل قول:
1- برنامه و بازی میشه ریخت اما با روش خاص .
2- قابلیت آپدیت داره به سادگی .
3- من که راضیم . فقط دوربینش توی نور کم جالب نیست . که با آپدیت دوستان گفتن بهتر شده
خواستی بخری دقت کن unlock باشه . گوشی شاخیه :8:
یه کم بیشتر توضیح میدی:20: ... نباشه چی میشه؟؟؟:31:نقل قول:
سلام به همگی .
دوستانی که ایرانسل دارن و به اینترنت وصل شدن لطف کنن تنظیمات ایرانسل رو واسه این گوشی بذارن !
هرکاری میکنم نمیشه متاسفانه !
مخلصیم .
set name:Irancell-GPRS1نقل قول:
Access name:mtnirancell
Auth type:None
Protocol:HTTP
Home URL:Proxy address:10.131.26.138کد:http://vitrin.irancell.ir
Port:8080
Linger time:300
همچنین شما میتونید با زدن یک sms به صورت S Samsung F480(به کوچک و بزرگ بودن حروف دقت کنید)به شماره ی 2225 پیامک تنظیمات رو دریافت کنید و اونو روی گوشیتون نصب کنید.
سلام دوست عزیز .
مرسی از راهنمائیت .
ولی متاسفانه اصلا نمیشه . علامت GPRS میاد ولی فقط میزنه Connecting Failed .
مخلصیم .
من یه دیکشنری تاچ میخواستم
ممنون
احتمالا سرعتش کمه و شلوغه . قبلا هم اینجوری میشد :41:نقل قول:
البته اکثرا حالا unlock هست اگر اصل باشه . اگر unlok نباشه موقعی که بخوای update کنی قفل میشه و آنتنت قطع میشه و یه 8 تومانی درست کردنش خرج داره . :5:نقل قول:
پیدا کردی به منم بده لازم دارم :41:نقل قول:
سام سونگ جان تحويل بگير تو رو خدا!
آقا این نرم افزار پیام رسان فایل jad رو از کجا بیارم ؟ فقط jar داره
با jadmaker بسازش ديگه يا همينو دانلود كن بعد unzip كن دوباره آپلودش كن بعد با گوشي دانلودش كن:34:
سامسونگ جون ما که تو کفه اینترفیس 1.5 موندیم یه آموزش واسه اون بده
سامسونگ عزیز از اولش هم شما این تاپیگ رو گردوندی حالا نمیدونم چرا کم میای؟! شاید یه گوشی دیگه گرفتی !!!!!!!!
ولی در کل از زحماتت متشکر
سلام دوستان من امروز شماره یه نفر و بردم تو reject list حالا هر کاری می کنم درست شه نمی تونم کسی بلده؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز .
برین به قسمت زیر :
Menu > Settings < Call Settings > All Call
در قسمت Auto Reject شماره Reject شده رو حذف کنین .
مخلصیم .
سلام آقای sky تونستی نصبش کنی؟
سلام سعید هستم داداش. من jadmaker دانلود کردم اما بازم نشد داداش . این ارور رو میده :
میشه شما فایل jad شو بزارین واسم ؟ این ارور چیه ؟کد:http://i43.tinypic.com/r6y3ix.jpg
سلام آقا اين كه خيلي راحته فكر كنم شما فرمت فايل رو داخل jadmaker كپي نكردي
خوش به حال خودم كه ديگه از اين درد سرا ندارم :8:
يادش بخير d600 از هر 10 تا برنامه يكيشم نصب نميكرد:41:
خداكنه اين touch wiz 1.5 روش نصب بشه و ديگه راحت برنامه هارو نصب كنه:46:
اينم از jad
بين rapidshare و com. ي فاصله دادمکد:http://rapidshare .com/files/197521364/Farsy_SMS_v2.0.jad.html