سعید بابا رعایت کن ... اینجا خانواده میاد ....علنا دیگه به ما فحش میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سعید بابا رعایت کن ... اینجا خانواده میاد ....علنا دیگه به ما فحش میدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا اینم به خاطر خانوادهنقل قول:
*** اینو از کجا آوردی
تا نوبت من میرسه همه خانواده پرست میشن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناموسا ایجا خانواده میاد؟ اینو جدی پرسیدم
بچه ها پس چرا هنوز توی سایت سونی اریکسون این گوشی coming soon هست؟
واقعا وارد بازار شده؟
فکر کنم متظرن تو کل دنیا که ریلیز شد بعد بزنن availableنقل قول:
بچه ها پس چرا هنوز توی سایت سونی اریکسون این گوشی coming soon هست؟
GSMArena هم هنوز coming soon زده
gsmarena صبر میکنه تو همه دنیا که وارد بازار بشه میزنه available ... واقعا سایت معتبریست.
واقعا زده ؟ یکی میگفت این سایتشون قاتیه ..w902 رو هم زده کامینگ سون ولی تو سوئد وارد بازار شده همین امروز تو فروم اساتو یکی خریده بود.نقل قول:
چرا هنوز توی سایت سونی اریکسون این گوشی coming soon هست؟
آخه توی خود سایت سونی اریکسون هم coming soon هست.
نه دوستان شما داري اشتباه مي كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با چه منطقه اي وارد سايت ميشيد؟
مثلا با UK وارد شيد،گوشي كامينگ سون نيس ديگه
ستاره دار نيس در واقع
ادیت :
الان دوباره رفتم ستاره نداره..با directly go to united kingdom برید ستاره نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من middle east رفتم و ENG رو برای زبانش زدم.
ستاره داره.
قضیه چی هست؟
حامد جان چيز پيچيده اي كه نيسنقل قول:
من middle east رفتم و ENG رو برای زبانش زدم.
ستاره داره.
قضیه چی هست؟
اصلا تو آسيا هنوز ريليز نشده
میدونم.متوجه شدم منظور شما رو.
خواستم بگم که من از این طریق رفتم و ستاره دار بود ولی از طریق Uk رو چک نکردم.
سلام دوستان.
اینو توی یه سایت پیدا کردم.
خوب گوشاتون رو گوشی کنید تا یکم بریم تو هندسه:46:
به قیمتا دقت کنید.
قیمت X1 و I900 و دیاموند رو میبینیم. و همچنین چند تا گوشی دیگه.
قیمت I900 و دیاموند رو برابر زده و ما هم در اینجا(ایران) تقریبا برابر میبینیمشون. قیمت Apple iphone 3G 16gb رو یکم بالاتر زده و در اینجا هم ما اونو یکم بالاتر میبینیم.
در حالی که قیمت XPERIA X1 رو کمتر از Diamound و I900 omnia زده.
و ما اینطوری میتونیم نتیجه بگیریم که اگه XPERIA X1 هم بیاد از I900 omnia و Diamound کمتر خواهد بود.
بنابر این میشه قیمتش رو در اوایل (مثلا همونقدر که از اومدن امنیا تا الان میگذره و حتی کمتر ) حدود 700 تومن در نظر گفت و حتی کمتر.
اگه خواستید از این هم ساده تر میگم. ولی طولانی تر میشه.
اینم اون سایت:
کد:http://forum.blogbridge.com/viewtopic.php?pid=3937
البته اینم هست که اینجا ایران هست و هر کی یه جوری میاره و ...
بدروود
:11:
به به همه بچه ها فعال شدن.
معلوم نیست این حمید کجاست؟
بچه ها نظرتون درباره 5800 نوكيا چيه؟
من كه خيلي ازش خوشم اومده
يعني براي اولين باره كه از يه نوكيا خوشم اومده
به نظرتون پاي X1 ميرسه؟
این سایت ریویو ایکس وان رو گزاشته :
اینم ترجمه اینگلیسی گوگلی :کد:www.jouwmobiel.com/toestellen/review/show/Sony+Ericsson/hX1/2aba950f-d17e-4b65-b310-cc1fecb3532b
به قیافه و طراحی داده 10 از 10 ..مکانیزم اسلاید عالیکد:http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.jouwmobiel.com%2Ftoestellen%2Freview%2Fshow%2FSony%2BEricsson%2FX1%2F2aba950f-d17e-4b65-b310-cc1fecb3532b%2F&hl=en&ie=UTF-8&sl=auto&tl=en
به صدا داده 9
به سهولت استفاده داده 6
این مزیت هاش :
Good belkwaliteit
Very tight designed device
Form Factor excellent
Building Quality
Brilliant slide mechanism
Excellent battery life
3.5mm jack
MP3 player and FM radio provide good audio quality
Camera Control easy
Camera and video quality
اینم ایراداتش :
Friday heavy equipment
Flat keys on keyboard
External speaker can hard, but is rapidly impure
Text size menu in veels too small to be seen
Operating with your finger is almost impossible to do
Standard Xperia panels moderate
90% of the time you use the Windows Mobile menu, really jacket is not present
Opera browser is not fully integrated into the unit
Navigation system not present
دوستان من از این گوشی خوشم اومده و از روزی که معرفی شده دارم نظرات و دیدگاههای مختلف رو در موردش
میخونم و تصمیم دارم تا اینکه وارد بازار شد بخرمش. حداکثر 1 ماه بعد از ورودش چون میخوام اگر عیب و ایراد های
بزرگی داشته باشه در طول این 1 ماه بدونم. اما یک در یک چیزی گیر گردم اونم رنگشه.
به نظرتون رنگ مشکی قشنگتره یا نقره ایش؟ اگر شما بودید کدام رنگش رو انتخاب میکردید؟
نقره ای
اصلا تو یه کلاس نیستن که به کنار... از فکرش بیا بیرون ..همین n95 رو زده بود نوکیا زرت زرت ریسیت میشد پر از باگ بود که تو نسلهای بعدی درست شد.. هر تحولی همینطوریه... این نسل اول لمسی سری 60 هست و مطمئنا ایرادات بیشماری داره .. یه دو سه گوشی که اومد ازش بیرون اونوقت میشه بهش فکر کرد.نقل قول:
بچه ها نظرتون درباره 5800 نوكيا چيه؟
من كه خيلي ازش خوشم اومده
يعني براي اولين باره كه از يه نوكيا خوشم اومده
به نظرتون پاي X1 ميرسه؟
مشکیش به نظر من قشنگترهنقل قول:
به نظرتون رنگ مشکی قشنگتره یا نقره ایش؟ اگر شما بودید کدام رنگش رو انتخاب میکردید؟
حمید این شماره های آبی چیه رو کیبرد ایکس وان ؟
واقعا این رنگیه؟ اولین باره اونا رو میبینم............
حمید میشه ترجمه معایبشو بذاری لطفا؟
بنظر منم مشکیش خشکل تره
نقل قول:
اگه من بودم مشکیش رو انتخاب میکردم. ولی متاسفانه من نیستم.:46:
ببخشيد من جواب ميدما !نقل قول:
حمید میشه ترجمه معایبشو بذاری لطفا؟
گوگل زياد خوب ترجمه نكرده به انگليسي
نميشه خوب ترجمش كرد ...يعني من كه نتونستم
ولي چيزي كه ميشه حدس زد اينه:
- يه كم سنگينه گفته
- كليد هاي كيبوردش صافه و خوشدست نيس
- اسپيكرش نمي دونم چي چيه و زود كثيف ميشه (فكر كنم منظورش اين بوده كه رد دست روش مي مونه
- كار با انگشت تقريبا ميشه گفت غير ممكنه ( فكر ميكنم چرت گفته با اين پنل هاي به اين بزرگي)
- نفهميدم چي ميگه ولي از پنل هاش ايراد گرفته !!
- بروزر اپرا هم كامل و جامع نيست!
- از gps هم ايراد گرفته كه خوب عمل نمي كنه
دوستان گوشی قرار بود اول اکتبر وارد بازارهای معرفی شده تو اروپا و اسیا بشه پس چرا سایت GSMARENA هنوز Availabie نکرده؟
هر دو رنگش خوبن ولی من حدس میزنم چند وقت دیگه یه رنگ دیگه هم میدن بیرون که تو کف بمونیم. مثل کاری که با K800 , k850 و c902 کردن
چه ایرادایی گرفته ازش. نمیدونیم باید بهش اعتماد کرد یا نه!
وزنش که نسبت به بقیه گوشیای هم رده خودش زیاد تفاوتی نداره!
X1=145g
OMNIA=122g
Diamond=110
PRO=165
HD=146
میشه گفت Pro چون طرحش دقیقا مثل x1 هستشو باید مقایسه کرد که از اون 19 گرم سبک تره. بقیشون که کیبورد ندارن!
توی GSMARENA رو نمیدونم ولی سایت خود سونی:نقل قول:
نقل قول::11:نقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
ایول حمید خان
بهترین عکسایی بود که دیدم
آقا این ایرادهای ملا عمری چیه که گرفته
بوش به مشام میرسه
من دیوونه مشکیشم دی:نقل قول:
100%نقل قول:
مشکیش به نظر من قشنگتره
ای نامردا هیشکی نگفت نقره ایش قشنگتره ! به نظر من کیبوردش که باز بشه با رنگ نقره ایش بیشتر مچ میشه اینو ببینید :
البته یه جمیله دیگه هم تو عکس هست: :31:
من از ایراداتی که بهش وارد کرده فقط مشکل تختی صفحه کلیدشو تایید میکنم بقیشو چرت گفته ..
ریویو فقط gsmarena
آفرین حمید. بالاخره یه حرف راست تو عمرت زدی!نقل قول:
به نظر من کیبوردش که باز بشه با رنگ نقره ایش بیشتر مچ میشه اینو ببینید :
اگه برا مشکیشم دور کیبوردشو سیاه میکردن توپ میشد!
منم از رنگ نقره ایش به 2 دلیل بیشتر خوشم میاد.نقل قول:
1. مچ شدن با رنگ کیبوردش. همونی که خودتونم گفتید .
2. قشنگ تر بودن پشت گوشی در رنگ نقره ای.
در رنگ مشکی اگر به پشت گوشی دقت بکنید اون در روی باطری اصلا با رنگ دور بدنه جور در نمیاد و انگاری یک چیز
اضافی و یا تقلبی رو بهش چسبوندند.
اما اگر در رنگ نقره ای کلید های روی گوشی هم تا حدودی به نقره ای نزدیک بود قشنگ تر هم میشد. منظورم کلید
های پنل و ایناست.
سلا برو بچ ایکسپریا
به نظر من تا از نزدیک نبینیمش زیاد معلوم نیست چه شکلیه. و چه رنگیش بهتره
:46:
خوب حالا وقتی بستس باید چیکار کنیم؟تازه تو عکسی که خودت گذاشتی نقره ای دورش با مشکی دکمه های زیر ال سی دی اصلا تناسب نداره که بازم تو مشکیش این مشکل نیست مشکیش تو حالت بسته قشنگتره نقره ایش تو حالت باز اما اغلب مواقع کیبورد گوشی بستس پس همون مشکی بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ای نامردا هیشکی نگفت نقره ایش قشنگتره ! به نظر من کیبوردش که باز بشه با رنگ نقره ایش بیشتر مچ میشه اینو ببینید :
مگه من نگفتم نقره ايش را بيشتر دوست دارم؟ :31:
نه جدي ميگم من از نقره ايش همون اول بيشتر خوشم ميومد يادم رفت پست بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي اينم حرفيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به نظر من تا از نزدیک نبینیمش زیاد معلوم نیست چه شکلیه. و چه رنگیش بهتره
تا گوشي را دست نگيري اصلا معلوم نميشه ...
رنگ نقره ایش آدمو یاد P1 میندازه. از لحاظ رنگبندی مثل پی1 میمونه. قالب و دورش نقره ای و دکمه ها مشکلی. پی 1 هم
همینطوریه.
[با عرض سلام وخسته نباشید که این کلوپ را زنده نگهداشتید
اگر به عکسهای قبلی این گوشی نگاه کرده باشید دو عدد شیار در قسمتهای چپ و راست زیر گوشی دیده می شود که مربوط به اسپیکر و استریو به نظر میاید ولی اگر به عکسهای جدیدی که از این گوشی منتشر شده فقط یک شیار اسپکر در قسمت چپ دیده می شود و در قسمت راست گوشی این شیار نیست
آیا گوشیه xperia در دو مدل متفاوت ساخته شده؟
این گوشی از زمان معرفی تا حالا تغییرات زیادی کرده.من که دقت نکرده بودم.
با سلام.دوستان مثل اینکه این گوشی از لحاظ نرم افزاری مشکلی پیدا کرده که فعلا نتونسته وارد بازار بشه.اخبارهای ضد و نقیضی این خبر رو میده.دیروز تو مجتمع پایتخت میگفتند مثل اینکه از لحاظ نرم افزاری مشکل داره و با کمی تعویق وارد بازار میشه.
نقل قول:
ببین دوست عزیز من ایران نیستم و نمیدونم اونجا این خبر ها رو از کجاشون در میارن. اما اینو بهتون بگم که در ایجا
از الان تبلیغات های بزرگی رو در ایستگاه اتوبوسها, فروشگاههای الکترونیکی و غیره چسبوندند و روشم بزرگ نوشته
شده دهم اکتبر این گوشی برای تحویل آماده است.
از الان هم دارن با انواع و اقسام اپراتورهای مختلف اینو میفروشند تا دهم تحویل مشتری بدند. یعنی 3 روز دیگه.
این هم یک نمونه اش در سوئد که خبرش رو dailyMobile گذاشته شده.
ایکس وان وارد بازار شده و چند نفر تو فروم اساتو خریدن .. تا یک ماه دیگه تو ایران میبینیدش ..بستگی به قاچاقچیها داره :31:
اینم یه سورپرایز برای ایکس وان دوستان :
ماشین خود را با ایکس وان کنترل کنید :
XPERIA X1 Panel to Control the Saab 9-X Air
It seems like Sony Ericsson and Saab is teaming up to add wireless mobile access to control seats, doors, rear compartment, and lighting on the upcoming Saab 9-X Air. According to the press release:
Some of the car features will be remotely controlled by the Sony Ericsson Xperia™ X1, providing a premium mobile user experience through its unique customisable touchscreen panels:
Control ambient lightning
Control front and rear seat settings
Lock the car
Open the rear compartment
Switch on and off the lights (blinkers, main lights…)
This is great news! I believe this is an excellent example of the XPERIA X1’s Panels at work as it provides a customized view for specific applications, in this case controlling the Saab 9-X Air.
کد:http://www.inxperia.com/index.php/2008/10/07/xperia-x1-panel-to-control-the-saab-9-x-air
مهران جان قیمتش رو داری؟نقل قول:
ببین دوست عزیز من ایران نیستم و نمیدونم اونجا این خبر ها رو از کجاشون در میارن. اما اینو بهتون بگم که در ایجا
از الان تبلیغات های بزرگی رو در ایستگاه اتوبوسها, فروشگاههای الکترونیکی و غیره چسبوندند و روشم بزرگ نوشته
شده دهم اکتبر این گوشی برای تحویل آماده است.
از الان هم دارن با انواع و اقسام اپراتورهای مختلف اینو میفروشند تا دهم تحویل مشتری بدند. یعنی 3 روز دیگه.
این هم یک نمونه اش در سوئد که خبرش رو dailyMobile گذاشته شده.
آقاي مهران شما همون ژينا نيستيد؟
چون هم فونت نوشتنتون هم محل زندگيتون و هم گرامر صحبتتون مثل ژينا مي نونه... راستي ژينا هم كاربر فعال بحث هاي نرم افزاري بود
راستشو بگيد
البته ببخشيد كه اسپم دادم آخه خيلي تابلوهه