آیا شرکتهای تولید کننده ماشین و یا جاهای دیگه آیا پزو 206 و زانتیا قسطی می فروشند؟
آیا شرکتهای تولید کننده ماشین و یا جاهای دیگه آیا پزو 206 و زانتیا قسطی می فروشند؟
پژو 206 رو بله میفروشندنقل قول:
لیزینگ ایران خودرو
و لیزینگ بانک پارسیان
زانتیا رو فکر نمیکنم
مرسی
میشه شرایطشون را هم بنویسید همراه با قیمتها!
اگه ممکنه یه توضیح کامل در مورد فروش 206 قسطی بگید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% Logan بهتره!
هم از نظر ایمنی و هم از نظر امکانات! :20:
این دو تا عکسو ببینید تا رستگار بشید!
سلامنقل قول:
دمت گرم عجب باحال بود
کلی کیف کردم
این عکسها مشکوکه !!
از چه لحاظ! :20:نقل قول:
بنده با توجه به سابقه شرکت در مسابقات اتومبیلرانی و تست هردوی این خودروها تندر رو خیلی بهتر پسندیدمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتور 1600 2 میل سوپاپ 16V
شتابش که خوبه البته نه در حد پژو 206 تیپ 5 و پروتون جن 2
ترمزای قوی داره
ترمز ای بی اس و ایربگ
خودروی اکونومی و کم مصرفیه بنظرم به قیمتش میرزه
لطفا صحبت از 405 نکنید
چون ماشین قدیمی هست و بنده به دلایلی ازش خوشم نمیاد و در ضمن بحث ریو و تند هست
کد:http://rapidshare.com/files/72680005/L90-Tondar.wmv
منم نظرم ریو هست ...واقعا هر ایرادی هم داشته باشه حاضر نیستم پولم رو بابت قیافه وحشتناک و چندش اور این تندر خرج کنم .
و ا نکته دیگه بچه هایی که مسابقات رالی رو تهران پیگیری میکنند حتما میدونند که ماشین اول مسابقه فعلا ریو هست ...
ریو به آدم بـــــــال میده:27:
من از قیافه ریو خیلی خوشم میاد . دنده 5 این ماشین خیلی حال میده.
به نظر من که از تندر بهتره.
نقل قول:
کجای اون دنده 5 اون خوبه
دور موتورش تو سرعت خفن بالا میره که سرعتی مثل 190 رو بهه خوبی نگه نمیداره و افت سرعت پیدا میکنه
خوب تو سرعت بالا باید از دنده 5 استفاده کردنقل قول:
نه تو سرعت پایین که افت سرعت پیدا کنه
به نظرم در تمام مقایسه ها ی خودروها یکی از مهمترین مسئله ها یعنی امنیت فراموش شده ....من خودم واقعا موندم برای یه خانواده تو ماشینای ایران بین ریو سمند (معمولی سال و...) پژو Glx پرشیا لوگان و.... کدوم مناسبتره. برای یه خانواده که از خودرو یه مفداری سرعت و شتاب و قدرت میخواد یه جای نسبتا کافی یه مقدار زیبایی و راحتی خرج کم مصرف کم و صد البته امنیت.باید قبول کرد برای یه خانواده سرعت شتاب قدرت مصرف راحتی و ... نامبرده ها خیلی به هم نزدیکن. و به نظرم فاکتوری که خیلی مهمه و مقایسه علمی نمیشه( البته منظورم توی مقایسه اتومبیل انجمنهاست .وقتی یکه میپرسه X یا Y ؟؟؟) امنیته.درست نیست که ما همینجوری بگیم فلان ماشین امنتره یا نه...باید با آمار و حسابشده باشه.مثلا تو یه انجمنی خوندم ریو جز نا امنترین ماشینای آمریکا شناخته شده. درسته ولی آمریکا با اینجا فرق داره .ماشینای آمریکایی معمولا درشت و همواره به امنیت و مسئله مهمی( البته الان و برای ما) به نام مصرف بالا معروفن .پس این نمیتونه درست باشه. یا بعضیا میگن ریو X ستاره و مثلا لوگان Y ستاره Ncap . ولی کی میدونه کدوم بهتر وارد بازار ایران شدن؟ بعضیها میگن روی اون نظارت شرکت اصلی هست بعضیا میگن ریو مونتاژ نیست.
من تست امنیت این ماشینارو دیدم .ولی سوالم اینه که به نظر شما بین ریو ( با کیسه هوا و Abs ) سمند(انواع) پژو (انواع) و لوگان کدوم امنیت بیشتری در ایران داره(بیشتر منظورم در تصادفات و مهمتر بین سمند و ریو).لطفا اگه اطلاعاتی میدین با آمار و ارقام باشه.هر چند قبول دارم آمارها ضعیفه .کاش میشد یه آماری باشه بین سمند و ریو (و البته پژو و لوگان) درباره تعداد تصادفات, تعداد تصادفات نسبت به تعداد خودروی موجود, وآمار مجروح و کشته هر کدوم . اینجوری میشد یه مقایسه درباره امنیت دوتا خودرو کرد.
اینو هم بگم من طرفدار ریو هستم . ولی در مورد امنیت به نظرم سمند ماشین امنی میاد
ولی ریو نمیدونم
یه مسئله مهم دیگه کم خرج بودن.قبول دارم این ماشینا خیلی وقت نیست که کارشون رو شروع کردن.ولی معمولا کدوم دیرتر به اولین خرج میفتن؟؟ و معمولا کدوم کمتر به خرج میفتن؟
سمند که نتونست استاندارد ورود به اروپا رو بگیرهنقل قول:
405 که خیلی قدیمی است و قطعا ایمنی خوبی ندارد
ومیمونه بین تندر و ریو که حالا کدوم ایمنتر است
ولی خوب بدنه ریو نسبت به تندر فکر کنم ضعیف تره . بازم میگم شاید
امیدوارم که که میام شما بتونین در مورد این دوتا مسئله کمک کنید.البته مطمئنم سوال خیلیهاست... . ممنون
تندر و ریو کدومشون رو میشه دنده اتوماتیک خرید یا بشه سفارش داد؟ هیچکدوم؟
تندر تو اولین ورودش تو پیست نظر همه رو جلب کردنقل قول:
بذار چند ماه بگذره تندر پر طرفدار میشه
تازه تقویتش که بکنن صد برابر ریو بهتر میشه
لااقل میزاشتی چند تا از پست اقا مجید بگذره بعد بگونقل قول:
مگه ندیدی اقا مجید میگه من تو هر دو ماشین تو پیست نشسته و میگه تندر بهتره
این هم عکس های اسپرت تندر
ببینید دوستان
من به شخصه از قیافه تندر 90 حالم به هم میخوره
قیافه ریو هم دقیقا شبیه یه نوع مگس هست.
ولی با توجه به امکاناتی که تندر 90 داره اونو به ریو ترجیح میدم
خواهشا این قدر عکس مختلف از تندر 90 نذارین که ناراحتی معده گرفتم
سلام به دوستان عزیزم !! مخصوصا عاشقان اتومبیل !!:31:
جسارتا از اونجایی که تا حدود یکماه دیگه یه چندین میلیون پول دستمون رو مییگره و در حال حاضر هم ماشینی زیر پای ما نیست میخواستم بدونم با صرف داشتن حدود 16 میلیون تومن بودجه کدامیک از انتخابهای زیر به صرفه تر هست ؟؟
پژو 206 صندوقدار
سمند ال ایکس
پژو پارس (( که البته مستلزم افزایش بودجه تا 17 میلیون تومن هست))
راستش از اونجایی که راندده این خودرو مادرم خواهد بود و انصافی آدمی هست که به ظاهر بر خلاف باطن خیلی اهمیت میدهد !!!:31::31: حسابی گیر داده که نه !!! پارس ماشین بهتری هست و بنده هر چی بهش میگم باباجون سمند ال ایکس ماشین خوبیه و سه سال گارانتی داره امروز قبول میکنه و فردا دوباره حرف خودش رو میزنه !!:27:
این بود که گفتم قبل از اینکه بلند بشیم بریم ماشین بخریم!!:27: و فردای آن هم پشیمون بشیم یه مشورتی با شما که بیشتر از بنده معلومات دارید بکنیم که از بین این سه تا ماشین (( فقط همین سه تا و نه ماشین دیگری :46:)) با فرض داشتنن حداکثر بودجه 17 میلیونی کدامیک بهتر هست ؟؟(( مخصوصا از نظر فنی و performance ))
ممنون میشم اگه یه توضیحی لطف کنید !!:11::11::11:
پس زیاد زور نزن بزار بره پارس بخره.اصلا من موندم این پارس توش با 405 هیچ فرقی نداره و حتی قسمت پشت نارخحت تر از 405 هستش .به نظر من هیچی نخری با این پول بهتره چون واقعا تو این رد قیمت ماشینای مسخره ای هستن.
حالا به نظر من 206 صندوقدار.