سلام
ممنون مشکلم حل شد.
Printable View
سلام
ممنون مشکلم حل شد.
سلام
اگر ممکنه بگید چطوری میتونم از تنظیمات بک آپ بگیرم
به خصوص این قسمت آدرسهای اینترنتی که اجازه دسترسی میدی و دیگه چکش نمیکنه
سوال دوم هم اینکه کدوم نسخه بهتره با فرض اینکه سرعت اینترنت 32 کیلو باشه یا 128
Avira AntiVir Personal
Avira AntiVir Premium
Avira Premium Security Suite
Avira AntiVir Professional
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوالي با طعم آويرا
سلام
من چندين فايل آپديت vdf آويرا دارم، وقتي آويرا را روي يك كامپيوتر ديگر نصب مي كنيم، آيا نياز هست كه دوباره اين فايل ها را يكي يكي به نرم افزار اضافه نمائيم يا نه فقط آخرين VDFآپديت را بايد به برنامه اضافه كرد (براي آپديت آنتي ويروس)
فايل هاي VDF تقريبا هر روز ارايه مي شوند آيا بايد هر روز آن ها را داونلود كنيم (حجمش بالاست تقريبا 26 مگابايتِ)
سوال بعد اينكه آويرام از زمان اعتبار ليسانسش گذشته ديگه كار نمي كنه چكار كنم؟
ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. در پست 700# صفحه 70 همين تاپيک، يك كليد براي Avira Premium Security Suite که تا 3/11/2009 اعتبار داره، داده شده.نقل قول:
هیچ کس نیست بگه چطوری میشه بک آپ گرفت
یا نمیشه؟
از تمام فایل های رون پوشه C:\Program Files\Avira\AntiVir Desktop\FAILSAFE یه جای دیگه کپی بگیر و فایل ها رو تو یه فایل زیپ به نام ivdf_fusebundle_nt_en جمع آوری کن.نقل قول:
اگه بعد از عوض کردن ویندوز یا ... خواستی از آپدیت های جمه آوری شده استفاده کنی باید این فایل زیپ رو به آویرا بشناسونی یعنب آویرا رو باز کنی و از منوی Update گزینه Manual Update رو بزنی.
آقا سعید ممنون ولی منظور من این بود :
نقل قول:
اگر ممکنه بگید چطوری میتونم از تنظیمات بک آپ بگیرم
به خصوص این قسمت آدرسهای اینترنتی که اجازه دسترسی میدی و دیگه چکش نمیکنه
سوال دوم هم اینکه کدوم نسخه بهتره با فرض اینکه سرعت اینترنت 32 کیلو باشه یا 128
کی 3 ماهه برای avira antivir
کد:http://rapidshare.com/files/260252846/HBEDV.KEY.html
کی 3 ماهه برای avira premium security suite
کد:http://rapidshare.com/files/260256087/HBEDV.KEY.html
فکر نمیکنم بشه از تنظیمات بک آپ گرفتنقل قول:
سلام
دوستان من مدتی هست که سرعت دانلود خیلی اومده پایین تا این که امشب گفتم شاید بخاطر این انتی ویروس باشه که نصبش کردم
بخاطر همین انتی ویروس رو غیر فعال کردم بعد دیدم که سرعت خیلی بهرت شده و مثل اینکه واقعا داره گیر میده به دانلود منیجرم
از IDM استفاده میکنم
حالا شما بفرمایید من چیکار کنم تا این بیخودی فایلی که دارم دانلود میکنم رو چک نکنه یا اصلا به منیجر کاری نداشته باشه
من هم كه سوالي نكردم!
(قابل توجه مدير(!) محترم اينجا)
اگر از محصول Avira AntiVir Premium استفاده ميکنيد موقع دانلود قسمت وب گارد رو غير فعال کنيدنقل قول:
دوست عزیز من فکر کنم به غیر از انتی ویروس اویرا بقیه قسمت هاش افتضاحهنقل قول:
من هم همین مشکل رو دیدم رو کامپیوتر داییم این قدر تو گوشش خوندم تا امد کسپر 2010 رو نصب کرد
سلام
من هم avira نصب کردم بدون نرم افزار کمکی برای دانلود سرعت دانلود البته با dial up فرقی نکرده .
بله درسته من هم بی خیال این انتی ویروس شدم
رفتم سراغ همون کسپر 2010
سلام
وقتی که avira را روی ویندوز7 نصب می کنم دیگه به isp کانکت نمیشه و اررور 720 اگه درست یادم باشه ! ولی وقتی unistalش می کنم درست میشه !
راه حل دوستان چیه و اگه راه حلی نداره بگن به جاش از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم که در سطحش باشه ؟
شما كدام محصول Avira را نصب كرديد؟متن ارور 720 را هم قيد بفرماييد.نقل قول:
avira-peremium-security 8.1.0.245
متن ارور یادم نیست. نمی تونم فعلا هم امتحان کنم چون unistal ش کردم.
ولی از اینجا که وقتی avira را unistal می کنم مشکل حل میشه . می گم مشکل از avira ست.
یه چند دقیقه دیگه می رم توی لیست ارورها ببینم errore 720 مربوط به چیه الان نمی تونم.
مدتیه قسمت mail guard اویرا غیر فعال شده یعنی نوشته service stopped و فعال هم نمیشه و همزمان با از کار افتادن این قسمت آیکن چتر اویرا هم به شکل بسته مونده
این مشکل رو چطوری حل کنم؟
ورژن Avira Premium Security Suite 9.0.0.377
آقا اين سايتي كه براي دريافت Key گذاشتين ديگه نميده! از كجا key ميشه گير آورد؟
شما براي كدوم محصول Key ميخواهيد.2 صفحه قبل milaaad عزيز يكسري key براي محصولات Avira قرار دادند.نقل قول:
یه سوال من از اویرا پرمیوم از اپ دیتهاش همون طور که گفته شده بود بک اپ گرفتم بعد از نصب دوباره ویندوز اویرا را نصب کردم و موقع اپ دیت دستی موقعی که فایل زیپ رو بهش میدم پیغام میده vdf not fundمن از پوشه FAILSAFE طبق دستور بک اپ گرفتم و زیپ کردم و با نام مخصوصش ذخیره کردم و بعد نصب ویندوز همون فایل رو بهش دادم این vdf اصلا چی هست
میلاد جان این کلیدها که گذاشتی برای avira premium security suite لینکش پاک شدهنقل قول:
ممنون میشم دوباره آپ کنی
موفق باشید
کی 3 ماهه برای avira premium security suite
http://rapidshare.com/files/257113418/HBEDV.KEY.html
سلام من Avira Premium Security Suite, version 9رو دانلود و نصب کردم
جدید ترین key برای این محصول تا الان چی هست؟
2- آیا این محصول در ایران نمایندگی قانون برای خرید داره؟
منون
1-پست بالا دوستمون ميلاد زحمت كليدها را كشيدند.نقل قول:
2-نمايندگي رسمي در ايران داره كه در راهنماي پست اول همين تاپيك موجود ميباشه.
سلام جدید ترین سریال های سه ماهه و شش ماهه avira premium security suit 9 رو براتون میزارم
امتحان کردم جواب داد
موفق باشید
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای برای جمع اوری اپدیت های اویرا فقط با 2 کلیک!!! ((فقط برای نسخه 9 کار میکنه))
http://rapidshare.com/files/268634446/milad.sajjadi66.exe.html
ممنوننقل قول:
من يكي از كليدها رو امتحان كردم فعال شد و تا سال 2015 هم كار ميكنه. ممنون:40:
سلامنقل قول:
خواهش میکنم
سلام
سریال جدید که تا 2015 جواب میده
کد:http://behdasht.persiangig.com/2015.zip
نقل قول:
دوست عزیز زیاد خوشحال نباش چون به زودی میره تو بلک لیست avira
سلام. چند روزی است که AntiVir Premium Security Suite من نمی تواند update شود و پيغام زير پس از چند ثانيه ظاهر می شود An error occurred during the file download. لطفا من را راهنمایی کنيد. با تشکر.
سلام علت های مختلفی میتونه داشته باشهنقل قول:
1- سرعت اینترنت یا ترافیک شبکه پایینه
2-سریالی رو که وارد کردید جزو لیست سیاه شناخته و معتبر نیست
ولی معمولا با چند بار تکرار برطرف میشه
موقپفق باشید
شاید اینطور باشه ولی من 4 ماه هست که استفاده میکنم ولی هنوز گیر ندادهنقل قول:
باسلام
موقعی که این آنتی ویروس یه ویروس پیدا میکنه شما از چه گزینه ای استفاده می کنین ؟
delete
deny access
Ignor (یعنی چی؟)
قرنطینه
چرا گزینه clean نداره ؟
تنظیمات صدایی که موقع یافتن یه ویروس میده تو کدوم قسمتشه ؟
چطور میشه درایو PC suite گوشی نوکیا رو اسکن کرد ؟ چون وقتی رو این درایو کلیک راست میکنی گزینه اسکن با آنتی ویروس نمیاد
ممنون میشم راهنمایی کنید
ورژن من :
avira antivir Personal - Free antivirus
من يك بخش را توضيح ميدم:نقل قول:
Delete يعني حذف مورد پيدا شده.
Deny Access: يعني اجازه دسترسي مورد پيدا شده (به بخشي كه قصد دسترسي داشته) داده نشه.
Ignore: يعني كاري به مورد پيدا شده نداشته باشه و مثلا ويروس كاري را كه ميخواد انجام بده.
قرنطينه: يعني ويروس را داخل قرنطينه نگه داره و به اين ترتيب ويروس تا زمانيكه در قرنطينه هست كاري به هيچ قسمتي نميتونه داشته باشه(بر خلاف Delete كه كلا ويروس را حذف ميكنه).
در مورد تنظيم صدا هم دوستاني كه از اين محصول استفاده ميكنند راهنمايي كنند.
سلام
سرعت این آنتی ویروس چطوره؟! سرعت اینترنت رو کم نمی کنه؟!
امیدوارم دوست عزیزنقل قول: