[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب طبیعتا تایپیک میخوابه وقتی انقدر شلوغ پلوغ میشه دیگه!
ثمین جان شما به نظر این عکسهایی که میزاری ، بعضیاش تکراری هستن ، نه؟ مثلا اسبه و اون پیرزن تو بازار! حالا لازمه همه ی عکساتون رو دو روزه اینجا آپ کنید؟ چه عجله ایه حالا؟ کسی هم که نمیاد ببینه!
آقا یا خانم mn_shirvani ، اون بالا نوشته سایز و اندازه ی عکسها معقول ! وقتی با یک چنین سایز و حجمی عکس میزارید ، تایپیک از ریخت و قیافه می افته و هیچکس نمیاد اینجا و خب طبیعتا زیرخاکی میشه!
نقل قول:
فرم این تاپیک قبلا اینجوری بودش که یه عکس گذاشته می شد و در مورد اون بحث می شد،درمورد کادربندی اش،نورش،کیفیتش،موضوعش و غیره...
حالا من به پست های اخیر که نگاه می کنم،حداقل 30-25 تا عکس از شما می بینم که واقعا فرصت ندارم در مورد همه شون بحث کنم.بقیه دوستان هم همینطور.هدف تاپیک با شیوه ارسال شما هماهنگ نیست.
چه عجب بالاخره يكي پيدا شد كه يه چيزي بگه . ممنون ميشم اگه ايراد كاراي منو بگيد . :20:
شما سرتاسر ایرادید :31: تاپیک رو کردید آلبوم عکستون :13:نقل قول:
نقل قول:
شما به اين چند تا عكس ميگي آلبوم . :18: به نظر مياد تو عمرت هنوز آلبوم عكس نديدي . اگه قصد و منظور توهين به ديگرانه فكر نمي كنم كار سختي باشه . :41:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من بشتر مشکل کادر بندی رو تو عکس هاتون می بینم.کیفیت دوربینتون خیلی خوبه،اگه یکمی به کادر بندی توجه بیشتری داشته باشین،عکس های خوبی خواهید گرفت.نقل قول:
چه عجب بالاخره يكي پيدا شد كه يه چيزي بگه . ممنون ميشم اگه ايراد كاراي منو بگيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنون كه جواب داديد . خودمم اينو حس مي كنم . اكثر اوقات با عجله عكس گرفتم و مي دونم كه دقت زيادي روي كادر نداشتم . بيشتر موضوع برام مهم بوده تا جنبه حرفه اي عكس . اميدوارم با راهنمايي دوستان عكسام بهتر بشه .نقل قول:
کلا عکاسی با عجله نمیشه ! بهتر این هست که وقتی عجله دارید اصلا عکس نگیرید ! این که عکسی بگیرید و مخصوصا اون رو برای نمایش عموم قرار بدید ، در صورتی که خودتون هم با مشکل دار بودنش موافقید ، خب این خودش خیلی اشتباه بزرگی هست.نقل قول:
. اكثر اوقات با عجله عكس گرفتم و مي دونم كه دقت زيادي روي كادر نداشتم . بيشتر موضوع برام مهم بوده تا جنبه حرفه اي عكس
به هرحال در عکسهای شما بنده هم با کادر بیشتر از عناصر دیگه مشکل دارم.
هكتور جان شما فكر مي كني كه يه عكاس حرفه اي اصلا به هميچين تاپيكهايي سر ميزنه ؟ مسلما نه . بنده هم اگر مي دونستم كه ايراد كادر بندي عكسها كجاست مطمئن باش نه وقت خودمو هدر مي دادم نه حوصله شما رو سر مي بردم . اگه مي بيني كه عكسها رو اينجا آپ كردم به اين اميد بود كه شايد يه نفر بياد و كمكي بكنه ولي از قرار معلوم همه سعي در كوبيدن ديگران و زير سوال بردن اونها دارن .
اگر شما احیانا هدفت این بود که کسی بهت کمک کنه که تا اشکالاتت رو بفهمی ، این همه عکس پشت سر هم و بدون رعایت قوانین انجمن ، در این تایپیک قرار نمیدادی. الان هم که یه بیکاری مثل بنده اومده و داره یه سری چیزایی هرچند کم اهمیتی رو برات توضیح میده ، شما فکر میکنی میخوان بکوبنت. . من نمیفهمم چرا انقدر بعضیا فکر میکنن اینجا میدون نبرد هست و به خودشون میگیرن!نقل قول:
ارتون خواهش دارم،نظرتون رو در مورد عکس ها بگین،نه اینکه بحث حاشیه ای بکنین.ایشون با شیوه فعالیت این تاپیک آشنا نبودن،حالا که فهمیدن،دیگه رعایت می کنن.هی لازم نیس تکرار کنین و حجم تاپیک رو بالا ببرین.ممنونم.نقل قول:
از شما خواهش دارم،اون عکس هایی رو که قبلا گذاشتین فراموش کنین،و الان 3-2 تا عکس که بیشتر از همه قبولشون دارین،اینجا بذارین تا بنده و دوستان در بهتر شدنشون کمکتون کنن.اشکالی نداره اگه اینبار تکراری بذارین،من خودم دارم بهتون میگم که اونایی رو که بیشتر قبول دارین،جدا کنین.پس مسئولیتش هم با من.نقل قول:
samin_system جان ازت خواهش میکنم تمام عکسهای آلبومت رو اینجا بزار اصلا هم خجالت نکش ! مرد حسابی از هرچی که گیر آوردی عکس گرفتی (اسب و دمپایی و ...) اینجا گذاشتی تازه طلبکارم هستی !
چون خیلی کیفیت عکس پایین میومد اندازه اش رو کوچیک نکردم ولی حجمش فکرنکنم زیاد باشه !!نقل قول:
در مورد تعداد گذاشتن عکس هم فقط می تونم بگم من با اینکه بعد از هر چند وقت فقط دو تا عکس اینجا می گذاشتم حتی یک نفر در موردشون نظر نداد!! (یعنی واقعا مشکل تعداد عکسهاست؟)
اتفاقا اینطوری که شما می فرمایین نیست. اگر عکس ها رو کوچیکتر کنید کیفیتشون به مراتب بیشتر هم میشه. به طور مثال دون دون ها یا گرین ها یا نویز های روی عکس تا مقدار زیادی از بین میرن و دیده نمیشن.نقل قول:
مشکل تعداد زیاد عکسها ، هست! بله ! یکی اینکه حجم صفحات زیاد میشه و لود شدن عکسها زمان زیادی میبره! خیلی ها که دیال آپ هم دارن بی خیال میشن و صفحه رو میبندن. دوم هم اینکه خب نمیشه رو یکی دو تا عکس تمرکز کرد و دربارشون بحث کرد. سوم هم اینکه وقتی شما ( شخص شما رو دقیقا نمیگم ! هر کسی منظورمه ) میای و هرچی عکس در طول عمرت گرفتی ، میزاری اینجا ، حالا چه عکسای مناسبی باشن چه نباشن ، کسی برای صحبت دربارشون وقت نمیزاره! فقط میبینن و بعضی ها هم که آرشیو عکس جمع میکنن ، یه پست میزنن و میگن : " ایول ، این خیلی قشنگ بود"
نقل قول:
اگه میخواین کیفیت واقعی تصویر رو حفظ کنین،لطفا اون رو یه جای دیگه آپلود کنین و لینکش رو اینجا بذارین.برای گذاشتن عکس اینجا،اندازه معقولی رو انتخاب کنین.
در مورد نظر دادن،من معمولا اگه در مورد عکسی نظر خاصی نداشته باشم و به نظرم خوب بیاد،فقط به تشکر کردن بسنده می کنم.ولی اگه لازم باشه در موردش نکته ای رو بگم،حتما پست میزنم.
اگر هم که تاپیک از مسیرش منحرف بشه(همونطوری که الان داره میشه) به تاپیک سر نمی زنم.
روش کار من اینطوریه.دوستان هم هر کدوم بالاخره یه روش کاری دارن.
اگه امكان داره درباره كادر بندي اين عكس نظر بديد . فقط به اينكه خوبه يا خوب نيست اكتفا نكنيد . راه بهتر شدن كادر رو هم بگيد لطفا .
اول بفرمایین که اینجا هدف عکستون کدوم یکیه؟خیابونه یا ساختمون؟
من قصدم اين بود كه يه نماي كلي از خيابون و ساختمونا داشته باشم . حالا نمي دونم شايد اين كار درست نباشه .
مشکل فقط مشکل کادر بندی هستش.یه مقدار چون دو موضوع روتوی یه عکس خواستین برسونین و نشده،شلوغ به نظر میاد.
این قسمت ها هم توی عکس مزاحم هستن.شکل عکس رو خراب کردن.
سناتور جان حالا بعد از اين دست كاري كوچيك چطور ؟ به نظرتون الان چطوره ؟ بنده به شخصه با دست كاري عكس مخالفم ولي براي پيدا كردن ايراد كارم مجبور به اين كار شدم .
گرچه حذف کردن تیر بصورت ناقص جواب کامل نداده،ولی کلیٌت عکس خیلی بهتر شده.
یه نکته ای که میخوام حتما بهش توجه کنین،اینه که از این عکس ها ایده و عبرت گرفته و تو عکسهای بعدی سعی کنین اصلاحشون کنین.این از ادیت کردن همین عکس خیلی بهتره.
در کل این عکس یه عکس خنثی و سادست که تکنیک و زاویه خاصی توش نیست اما یه نکته کلی که شما باید تو همه عکسهات رعایت کنی شلوغ نبودن کادر و حذف عناصر اضافی تو لحظه براشت عکسه, مثل اون عابر و یا اون نیمه نخل که حذف کردی اما شخصا دلیلی برای حذف تیر برق نمی بینم چون به طور کامل تو کادر بود و دیگه اینکه جزو اجزاع اصلی موضوعتونه.نقل قول:
موفق باشید
از اينكه نظر داديد خيلي ممنون . نظرها متفاوته . دوستمون سناتور عقيده داره تير برق بايد حذف بشه ولي 950w با اين كار مخالفه . حالا اين عكس چطوره ؟ باز هم همون دوربين . Canon G9
نمیدونم چرا کادر بندی این عکس به دلم نمیشینه.
این عکسو ببینین،اینو من نگرفتم،ولی اینجا می ذارمش تا با عکس خودتون مقایسه اش کنین.
عکس هرچی بیشتر چشم نواز باشه،قشنگ تر دیده میشه.
سعی کنین از یه سوژه،اول ها که میخواین دستتون به کادر بندی عادت کنه،حداقل در 7-6 زاویه مختلف عکس بگیرین.کم کم میبینین خودتون که کدوم زاویه بهترین نتیجه رو میده.
منتظر نظرات دوستان عزيز هستم .
دوربين Panasonic FX01
سلام...
بعد از مدتها ما هم اومدیم...عیدی رفته بودیم شمال این عکسهایی که میخوام بذارم مال اون موقس
( برای دیدن تصویر بزرگ به لینک داده شده برید )
(600 * 800 و حجمش 93 کیلو بایت)( canon A630)
کد:http://i43.tinypic.com/2qwdhlv.jpg
کارت درسته...به خصوص از عکسی که تو پستهای 786 و 787 گذاشتی خیلی خوشم اومد...نقل قول:
منتظر نظرات دوستان عزيز هستم .
موفق باشی:11:...
چون فوکوس به خوبی انجام نشده و وضوح لازم رو ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا کادر بندی این عکس به دلم نمیشینه.
همونطور که حتما خودتم متوجه شدی , محل فوکوس عکس مناسب نیست و جذابیت خودشو از دست داده ,بهتر بود فوکوستو روی شبنمهای نوک برگ مترکز می کردی تا عکس جالبتر از آب در می اومدنقل قول:
چشم انداز زیباییهنقل قول:
سلام...
بعد از مدتها ما هم اومدیم...عیدی رفته بودیم شمال این عکسهایی که میخوام بذارم مال اون موقس
(600 * 800 و حجمش 93 کیلو بایت)( canon A630)
--------------------------
سلام...
از این عکسم یکم خوشم اومده...شما هم نظر بدین تا ایرادهامو بتونم برطرف کنم.
( 1200*1800 به حجم 275 کیلو بایت) ( اگه حجمش زیاده بگین کوچیکترش هم بذارم... )
( canon A630)
کد:http://i39.tinypic.com/35hpg8g.jpg
عکس زیباییه...به خصوص منتهی شدن جاده به نور ناپدید کننده ی آفتاب و اینکه انگار خورشید جاده رو در انتها در آغوش گرفته ، آن هم پسنقل قول:
حالا اين عكس چطوره ؟ باز هم همون دوربين . Canon G9
از پیچ خوردن جاده ؛ زیبایی خاصی بهش بخشیده...
اما بازهم اون نکته ای که ذکر شد یعنی حذف عناصر اضافی ( در اینجا انتهای ماشین ) ، اگر رعایت میشد ؛ مطمئن باش که خیلی دلنشین ترش میکرد...
در کل به خاطر دلایلی که گفتم از این عکس خوشم اومد و قابل تقدیره...
های اگین...
این هم دوباره مثل قبلیها ( canon A630)(تصویر بزرگ 600*800 به حجم 105 کیلوبایت)
کد:http://i40.tinypic.com/ngxv8.jpg
این فضای مه گرفته ، آیا اونجا وجود داشت یا با فیلتری چیزی ایجادش کردید؟نقل قول:
محمد88
کادرتون خیلی ایراد داره در این عکس دومی! البته در اولی هم همینطوره اما زیاد مورد توجه قرار نمیگیره ، به خاطر عناصر موجود در تصویر و زاویه ی گرفتن عکس( تصویر 1 یعنی ).
يكي از خانه هاي قديمي كاشان .
Canon G9
[code]http://upload.--------.com/3/1243141893.jpg
[code]http://upload.--------.com/3/1243072207.jpg