برای ویندوز XP یه کم مشکله. ولی با نرم افزار Nlite می تونی ویندوزتو سفارشی کنی. تو انجمن هم هست اگه بگردی. ولی برای تغییر کابینتهای ویندوز من اطلاعات زیادی برای XP ندارم ولی mE زو خیلی انگولک کردم./نقل قول:
Printable View
برای ویندوز XP یه کم مشکله. ولی با نرم افزار Nlite می تونی ویندوزتو سفارشی کنی. تو انجمن هم هست اگه بگردی. ولی برای تغییر کابینتهای ویندوز من اطلاعات زیادی برای XP ندارم ولی mE زو خیلی انگولک کردم./نقل قول:
این کد سایلنت wmp11_enنقل قول:
کد:/Q:A /R:N /C:"setup_wm.exe /Q:A /R:N"
تنها کاری که باید بکنی اینه که این دو فایل رو تو آخرین سرویس پک جایگزین کنی تو پوشه I386 چند تا فایل zip داری که اسمش SP1 و SP2 هست اگه همین دوتا بود این فابل ها رو تو SP2 جاگزین کن و اگه SP3 داشتی فقط تو SP3 جایگزین کننقل قول:
اینجوری دیگه بعد از نصب فایل بوتی که ساختی نشون داده می شه
البته علت گیر کردنش مربوط میشه به طریقه درست کردن عکس که حتما تنظیماتش رو دست کاری کردی چون این نمونه کارهایی که گذاشتی با همچین کیفیتی تو صفحه ی بوت نشون داده نمی شه
با عرض سلام خدمت دوستان
خیلی میبخشید شاید جای این سوال اینجا نباشد ولی برای ساخت ویندوز سفارشی نیاز دارم ميخواستم ببينم ايا ميشود سريال نامبري که موقعه نصب نرم افزار پرسيده ميشود را حذف کرد اگر ميشود با چه نرم افزاري
کسی بلد نبود کدوم فایلها مال صفحه اولیه نصبه که تحت داسه همونجا که میشه پارتیشن ها رو انتخاب کرد و یا ایجاد کرد .. میخوام یه سری از نوشته ها رو تغییر بدم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه خواهشا با شتکر ..
سلام
كارت صداي من آنبرد است و بعد از نصب ويندوز بايستي برنامه اي به نام Realtek AC97 را نصب كنم تا كارت صدا نصب شود.اما ديدهام كه برخي ويندوزها بعد از نصب اين برنامه را نصب كرده و كارت صدا نيز صدا دارد.چگونه اينكار را كردهاند و كد سايلنت آن چيست؟ ممنون:11:
اللهم صل علي محمد و آل محمد:40:
سلامنقل قول:
تا آنجايي كه من اطلاع دارم اينكار شدني نيست.اما شما ميتوانيد دو كار انجام بدهيد:
1. بصورت دستي يا با برنامه nLite يك فايل WINNT.SIF درست كني و سريال نامبر را در آن وارد كني و فايل را در I386 ويندوز قرار دهي.مراحل كار در همين تاپيك آمده است.
2. مثل ويندوز MRT سريال نامبر را در چهار فايل winnt32a.dll ، winnt32u.dll ، winntbba.dll و winntbbu.dll قرار دهي تا خودش به طور خودكار نصب شود. موفق باشي:11:
مرگ بر اسراييل جنايتكار و سران خائن عرب
باسلامنقل قول:
دوست عزیزخودم یه مدت دنبالش بودم
فایلای ستاپ MSI رو با install shield باز کن و اونا رو دستکاری کن(مثل آفیس)
فایلای exe هم توسط restorator و res hacker قابل دستکاری هستند
موفق باشید
با نرمفزار nlite می تونی این کار را بکنی.خود نرمفزار به صورت خودکار کارت صدا را روی ویندوز سفارشی می کنهنقل قول:
1. شما می توانید نرمفزار را پرتابل کرده و سریال نامبرش را بهش بدی و بعد بقیه کار ها طبق روال نصب نرمفزار همراه ویندوز هست.(آموزش طریقه پرتابل کردن هم در سایت هست.قسمت نرمفزار های پرتابل)نقل قول:
2. شما می توانید نرمفزار را به صورت سایلنت نصب کنید و سریال نامبر اون را از طریق رجیستری ویندوزتون که اگر این نرمفزار روی ویندوزتون نصب باشه را پیدا کنید و با اون نصب کنید.نحوه پیدا کردن سریال نامبر نرمفزار ها در رجیستری هم قبلا بحث شده.
سلام و خسته نباشید. مشکلی دارم که امیدوارم بشه حلش کرد .من کار با برنامه pe-builder را کمی بلدم و تونستم ویندوزی رو روی سی ببرم که سیستم با ویندوز سی دی بوت بشه. ولی تا جایی که منم میدونم این فقط فایل های خام روی سی دی اصلی ایکس پی را میخواد و از روی همون فایل ها ویندوز را میسازه .من جایی دیدم که دوستی یه سی دی بوت اورد و گذاشت رو سیستم و وقتی بوت شد ویندوزی که بالا اومد درست همون ویندوزی بود که رو کامپیوترش داشت با همون بک گراند و تمامی نرم افزارهاش .من هر کاری کردم نتوستم با این نرم افزار ویندوز سیستم خودمو ببرم رو سی دی راهی برای این کار وجود داره .البته بخاطر تنظیمات خاصی که دارم و استفاده از چند برنامه خاص باید این ویندوز منتقل بشه نه فایل های خام ایکس پی که برنامه pe builer میخواد
سلام تاتارجاننقل قول:
ممنون از پاسخت. اما چگونه؟مگر نبايد اول آنرا سايلنت كرد؟كدسايلنت چيست؟:11:
نه عزیز، تو پوشه ای که ستاپ کارت صدات هست فایل هایی به پسوند ini وجود داره که توضیحات مربوط به نصب در داخلش هست که نرمفزار nlite اون ها را می خونه و جای گذاریشون می کنه.نقل قول:
دوست عزیز با استفاده از نرم افزار Norton Ghost میتونید یه بک آپ کامل از ویندوزتون بگیرید و روی سی دی یا دی وی دی رایت کنیدنقل قول:
آموزشش هم توسط Mb_Danger عزیز گذاشته شده بگرد پیدا میکنی
:40:کسی نمی دونه کدوم فایلها مال نصب اولیه ویندوز همون قسمتی که تو داس بالا میاد همون آبی رنگه که میشه پارتیشن ها رو انتخاب کرد .. فایلهاشو میخوام بدونم چیه ممنون میشم اگه کمک کنید ... با تشکر
سلامنقل قول:
بهترين كار اين است كه ويندوزت را با برنامه هايي كه هست پرتابل كني و آنرا روي سي دي يا فلاش مموري بريزي و همه جا از آن استفاده كني و يا آن طور كه دوست عزيرمان Samba گفت با نرم افزار Norton Ghost يك بك آپ از ويندوزت بگير و هر گاه ويندوزت خراب شد سر سه دقيقه آنرا ري استور كن.
سلام
ار كجا بدانيم هر فايل موجود در پوشه C:\WINDOWS\inf مربوط به چه درايو يا برنامه اي است؟
کسی نبود کمک کنه ؟
سلام . چندی قبل توی یه فروشگاه یه سی دی دیدم که ویندوز پرتابل بود . این زی دی رو وقتی میذاشتی توی cd-rom سیستم از روی ویندوز سی دی بوت میشد و محیطی دقیقا شبیه ویندوز روی هارد داشت . این ویندوز پرتابل رو چطوری میسازن . منم میتونم از روی ویندوز کامپیوترم یه ویندوز پرتابل بسازم با همه برنامه هایی که نصب کردم ؟ برای ساختن برنامه های پرتابل یه چیزهایی میدونم ولی ویندوز پرتابل را نمیدونم .. این ویندوز را با چه برنامه ای و چطوری میسازن .مرسی
می تونی چند تا از فایلای توش رو آپ کنی تا ببینیمنقل قول:
یا اسم فایلای توش رو بگو (البته با استفاده از Iso Buster )
موفق باشی
کسی میدونه که کدوم فایلها ماله نصب محیط داس ویندوز هست همون صفحه آبی که فایلها رو کپی میکنه و انتخاب پارتیشن و فرمت هست لطفا کمک کنید ممنون :13::41:
ببین من که تا حالا پیش نبودم.بعدم اگه کسی بدونه می گه لازم نیست این همه اذیت خودت کنی.
************************************************** ****نقل قول:
دانلود فایل برای ساخت Bootabe CD یک ISO به اندازه حدودا 1 مگابایت
آدرس دانلود در وبلاگ زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://vhdm.blogfa.com
سلام
من براي تست ويندوز و برنامه هايي كه سايلنت مي كنم ، نرم افزار VirtualBox را بر روي رايانه نصب كرده ام و همچنين يك ويندوز مجازي. اما نمي دانم برنامه هايم را چگونه روي اين ويندوز نصب و امتحان كنم.همه جا را هم جستجو كردم،چيزي نيافتم.لطفا راهنمايي كنيد.
کسی میدونه تو کدوم فایلها میشه قسمت اخر نصب ویندوز همون پنجره خوش آمد گویی و ایجاد یوزر که مرحله پایانی نصب هست تو کدوم فایلهایی هست لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم ضروریه
کسی نبود کمکی به ما کنه ؟
برای تغییر بوت ویندوز اکس پی علاوه برتغییر فایلهایntoskrnl,ntkrnlmp موجودر فایل 1386 باید فایل driver cab را با استفاده از power archiver اکسترکت نمود واین فایلهارا نیزمیتوانید بعد از اکسترکت کردن مشاهده کنیدباید این فایلها را نیز ویرایش نمود تا بوتاسکرین دلخواه جایگزین شود در ضمن بعد از ویرایش این فایلها مجددا میتوان فایل اکسترکت شده را به driver cab با استفاده از power archiver تبدیل کرد وسی دی بوت ساخت واین بوت اسکرین ویرایش شده قابل اجرا میباشد در ضمن با استفاده از نرم افزار xp iso builder که خیلی بیشتر از nlite کار ایی داشته میتوان ویندوز دلخواه را ساخت
nima45
میشه بگید قسمت نصب اولیه همون صفحه آبی قسمت داس که میشه پارتیشنها رو انتخاب و فرمت کرد تو کدوم فایل هست ممنون ... هنوز اون فایلهایی که گفتید رو نگا نکردم ولی یک دنیا ممنون که جواب دادید ...:11:نقل قول:
می خوای نوشته ها را تغییر بدی یا عکس و از اینجور حرف ها؟نقل قول:
برا تغییر عکس که می تونی سرچ کنی و عکس ها را پیدا و تغییر بدی واسه نوشته ها هم برات می گم(اگه کسی میتونه زود تر بگه چه بهتر چون من جایی هستم که الان نمی تونم:41:)
هم عکسها و هم نوشته ها رو میخوام تغییر بدم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با تشکر ...
برای تغییر loginویندوز باید فایل logonui رادر پوشه 1386 ویرایش کرد که آنهم با استفاده از نرم افزار restrator یا نرم افزار resource ---- یاresource tuner ویرایش کنیدهمچنین برای تغییر نوشته ها وتصویر صفحه setup باید فایل winntbbuرابا نرم افزارهای گفته شده تغییر داد
نرم افزار های ویرایش ویندوز نه ساخت ویندوز که به اشتباه ساخت ویندوز گفته میشود شامل nlite وnlite add on makerبرای ساخت cab ----وxp iso buider وalmeza وunattended cd creatorوWPI ,...که به اضافه چند نر م افزار دیگه مثل RESOURCER,.....میتوان ویندوز دلخواه را ساخت حتی میتوان عکسهای اصلی ویندوز را تغییر دادمن با استفاده از این نرم افزارها ویندوز را به سلیقه خودم ویرایش کردم که به نظر خودم از تمامی ویندوزهای موجود در بازاربهتر بوده
لطفا پستاي قديمي رو بالا نياريدنقل قول:
با تشكر
لطفا به طور نا منظم پست نديد
تاپيك مثل بعضي از تاپيك ها نظم خودشو از دست مي ده
لطفا درهم و شلخته پست نديد
موفق باشيد
ممنون که جواب دادید منظور من قسمت تحت داس بود و قسمت آخر نصب ویندوز همونجا که یوزر برای ویندوز تعریف میکنی ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده و از شما دوست عزیز صمیمانه تشکر میکنم که جواب دادید .... :10:نقل قول:
اینم لیست عکس های صفحه ی نهایی نصبنقل قول:
فرمت همشون jp هستشکد:BACKDOWN.JP_
BACKOFF.JP_
BACKOVER
BACKUP
MSLOGO
NEWBTM1
NEWBTM8
NEWMARK1
NEWMARK8
NEWTOP1
NEWTOP8
NEXTDOWN
NEXTOFF
NEXTOVER
NEXTUP
SKIPDOWN
SKIPOFF
SKIPOVER
SKIPUP
WPAFLAG
WPATOP
ممنون دوست عزیز برای تغییر نوشته ها کدوم فایل رو باید ری سورس کرد اگه باز هم راهنمایی نمایید ممنون میشم :11:نقل قول:
سلام ميخواستم بدونم چطور ميشه ويندوز مديا پلير 11 رو به همراه ويندوز نصب كرد
لطفا جواب دهيد