سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنم:19:میشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...نقل قول:
Printable View
سلام...من هر کاری کردم نمیشه...اخه اون دسته خارج از دایره رو پیدا نمیکنم:19:میشه یه عکس بذارید هم ببینم جایی که شما اشاره میکنید همین جاست و هم اینکه اون دسته رو ببینم.ممنون...نقل قول:
اگر سر اسكلت رو قرار نداده باشيد دسته ي خارج از دايره هم وجود نداره ، شما بايد اول از مناطق همون اطراف با موتور گشت بزنيد و جمجمه رو پيدا كنيدنقل قول:
ببینید.من قبل از ورود دو نفر رو دم در کشتم و یه چوب پیدا کردم که اون رو توی یه سوراخ گذاشتم و اویزون شدم ازش تا در باز شه و رفتم توووو و در بسته شد پشت سرم.الانم راه خروج ندارم. وقتی به اون دسته نزدیک میشم یه علامت دست میاد که e رو میزنم میگیردش همین...:2:نقل قول:
راه خروج هست ، پشت سرتون يك ديوار هست كه خرابه از اونجا بپريد پايين :46:نقل قول:
سلام
بازهم من گیر افتادم این جوری که فهمیدم با این سنگ بیوفته پایین ولی نمی دونم چطوری این کارو انجام بدم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
در طرف مقابل یک حلقه دیده میشه. از همین جایی که هستین قلاب رو به طرف حلقه پرتاب کنین طوری که قلاب از سمت چپ سنگ رد بشه.نقل قول:
بعد از قفل شدن در همون وضع به سمت راست حرکت کنین تا سنگ بالای سکو به کف محوطه سقوط کنه تا راه رسیدن به جمجمه باز بشه...
با سلامی مجدد دوست عزیز من تقویم دومو که سر اسکلت می خواستو حل کردم ولی تقویم اول من اصلا تکون نمی خوره میشه یکمی در مورد این مرحله بیشتر توضیح بدینقل قول:
از کمک هایی که میکنی واقعا ممنونم :11:
در شروع بخش اول همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدی که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره...نقل قول:
با تشکر فراوان در جواب بگم که اره اولین باره این سبک و بازی میکنم شرمنده ام که انقدر سوال میکنم . thanx
بپرم بیرون چه کار کنم؟؟:18::11:نقل قول:
خب بريد سمت موتور دنبال سر اسكلت بگرديد :18:نقل قول:
توی مرحله ی the southern mexico:the mitgard serpend!
وقتی با موتور وارد معبد اصلی میشم که وسطای راه جاده ی زیرزمینی خراب شده پیاده ادامه میدم بعدش یه سری مواد ابی رنگ هست که باید با کشیدن دسته ها سطحشو بیارم پایین!اخرسر یه دونه کمربند میگیرم که بهم نیروی ویژو میده و میتونم باهاش یه تیکه سنگ رو تکون بدم. من تا اخرش پایین رفتم بعدش یه چیزیو چرخوندم و مجسمه چکشو از جلوی صورتش برد کنار و من اون شی رو گرفتم!حالا چیکار کنم باید برگردم برم بیرون؟از کجا برم چجوری برم؟
شما از همون مجسمه ای که طنابت رو به دهانش زدی و اومدی پایین باید برگردی
باید با طنابت دهانه مجسمه رو بگیری و بعد از این کار شما دوباره همون ماده مخصوص یا اب مخصوص دوباره بالا میاد که شما باید سریعا قبل از رسید اون مایع به شما از طناب بالا برید
نقل قول:البته بايد قبل از بالا رفتن يكي از ستون ها رو توسط دستتون جا به جا كنيد ;)نقل قول:
با سلام و دستون درد نکنه
با لاخره من رسیدم به چکش ها و اون موجود گنده رو کشتم و لی نمی دونم این جاشو چی کار کنم چون تو تیکه های قبلی زنجیر رو به جلو حرکت می کرد الان داره بر عکس میره چطوری خودمو به رسونم به آخرین چکش ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
کد:http://irapic.com/view/1.jpg-77714.html
دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید کلید e رو برای سریع حرکت کردن بزنین.نقل قول:
من رسیدم به همونجایی که مجسمه ها رو میچرخونه...دوتاشو رفتم.سومی که هی یه سری سنگ مثل دیوار بسته میشه رو گیر گردم؟؟؟چه جوری باید بیام بیرون؟؟؟میدونم با اون قلابه هست اما دقیقا چه جوری؟؟؟
با قلاب سنگ رو بگیر و بکشونش وسط دیوار ها
من رفتم.ابها رو بردم پایین و اون وسیله رو گرفتم.دیگه چه کار باید اونجا بکنم؟؟؟اخه فکر کردم کاره دیگه ای نیست برگشتم تقریبا اولای بازی.همونجایی که یه مجسمه بدون سر هست.سرش رو گذاشتم.اما دسته رو که میکشم اتفاقی نمی افته.جریان چیه؟؟چه کار باید بکنم؟؟؟
تا دسته رو ميكشيد بايد سريع سوار موتور بشيد و تا دروازه بسته نشده بريد بيرون :46:نقل قول:
با سلام به همه دوستان بالاخره اینو تمومش کردم ..... دست همگی بابت راهنمایی هایی که کردید درد نکنه .
ولی اولین بار بود این سبک و بازی میکردم خیلی خوشم اومد اگه بخوام نسخه های قبلیشو گیر بیارم تو بازار گیر میاد یا اینه که گیر آوردنش کار حضرت فیله راستی اسمه نسخه قبلیش چیه ؟
بابا دیووووووووووونههههههههههه ه شدم.
الان رفتم همونجایی که زن بالداره هست...سه طبقه از این قطعه ها هم که مثل اسانسور هست.ولی نمیدونم کجا بپرم که برسه بالا.اون جاهایی رو که باید با دستم ابی کنم هم کردم.کمکککککککککککک
اره به احتمال زیاد گیر میادنقل قول:
اسم نسخه هاش یکی tomb raider:legend
اون یکی هم tomb raider:anniversary بود
دو نگهدارنده دوم و سوم برج نابود کردنشون خیلی راحته و مسیر سر راستی دارن... ولی اگه در نابود کردن آخرین نگهدارنده مشکل پیدا کردین باید به کمک سنگ هایی که دور برج می چرخد خودتون رو به لبه برج برسونین. فقط یک قسمت برج جای دست گرفتن داره که بعدش باید به سمت بالا برین و روی نگهدارنده بپرین که لیز بخورین و به انتهای نگهدارنده برسین...نقل قول:
من فقط یه نگهدارنده رو نابود کردم.همون که دورش از این قرمزا بود.بقیه رو پیدا نکردم.کجان؟؟؟چه جوری برم؟؟؟؟:18:نقل قول:
تموم شد.ممنون که کمک کردین...
اما میشه بگین چی شد؟؟؟هدف از هر مرحله چی بود؟؟؟جریان اون یکی دختره و اون بالداره چی بود؟؟؟مادرش چی شد؟؟؟
شرح داستان بازی در آدرس زیر موجود هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3251293&postcount=576
سلام
لطفا يكي سيو مرحله بعد از ايسلندو واسم بزاره ممنونم
من یه جایی گیر کردم(تو مرحله ی level 4: Southern mexico - part 2: Xibalba).
که رو ی یه قسمتی باید سر اسکلت بذاری و نشان اهرم ها رو در یک راستا قرار بدی.در اولی که سر اسکلت داره اهرم ها قفلند و نمی چرخند.چجوری بچرخونمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:در شروع بخش اول همین مرحله (5) به یک معبد می رسیدین که در سمت چپ جاده قرار گرفته. در داخل اون معبد سر جاگوار قرار داره که در مرکز معمای تقویم اول باید قرار بگیره... در صورتی که در سر جاش قرار گرفته باشه ولی اهرم حرکتی نکنه با یک باگ طرفین!
من اینجا گیر کردم
هیچ راه خروجی یی پیدا نمی کنم!!کد:http://img19.picoodle.com/img/img19/3/2/12/f_LARAm_78923f5.jpg
-------------------------------------------------------------
اگه منظورت Jan Mayan Island هست سیو بعدیش میشه Andaman Seaنقل قول:
دانلود
[code]http://cyrusln.persiangig.com/GAME/TRU_17_Andaman.zip[/code
-------------------------------------------------------------
ویرایش
راه رو پیدا کردم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو اخر کار وبعد از شیر فلکه ها برو بالانقل قول:
:11:
من بعداز خروج کشتی پشت مقبره گیر کردم هیچ راهی هم پیدا نکردم شما بگید چیکار کنم دارم دیوووووووووووووووووووووون ه میشم
کشتی قسمتهای اولو میگی یا اخریاش ؟ اگه یه عکس هم بزاری بهتره.
Doostan In Post ra Man Nadadama Ye Nafar Ba Name Karbarie Man Vared shode Man Beram Pass Ra Avaz Konamنقل قول:
salam
من دو تا توم ریدر قبلی یعنی لجند و انیورساری رو تموم کردم ولی هنوز اینو بازی نکردم
میخوام بدونم این شماره شبیه کدوم یکی از قبلیاس؟
TR legend: محیط شهری دشمن ها آدم بودند و ....
aniversary: محیط قدیمی موجودات ماقبل تاریخی و آهنگ های دلهره آور!
مخلوطي از هر دو هستنقل قول:
درود به همه دوستان.
من توی این مرحله گیر افتادم و اعصابم کاملا خرد شده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا معلومه که من باید اون مجسمه رو با قلاب بکشم تا بشکنه و روی زمین بیافته تا راه رو باز کنه ولی متاسفانه
این مجسمه به هیچ وجه کشیده نمیشه. ازش آویزون هم شدم ولی بازم نمی شکنه!
من که گیج شدم، یکی کمک کنه!
حالا من نسخه ایک باکسش رو دارم یک جا توی معبد هستم و 4 تا استوانه افقی تکون میخورن و باید متوقفشون کرد من 3 تا رو کردم ولی چهارمی یک زنجیر بهش وصله که بر عکس می چرخه وقتی میرم رو زنجیر به جای اینکه لارا شروع به دویدن کنه می ایسته و کاری نمی کنه و بعد زنجیر به انتها می رسه و میفتم می میرم
چیکار کنم همون جا رو می گم که یک حیوون توشه که شبیه لوکاست های gears of war
من هنوز به اونجا نرسیدم ولی مطمئنا مجسمه به این گندگی رو نمی شه کشید باید اهرمی وجود داشته باشهنقل قول:
اگه طبق حرفتون قلاب یه حلقه قفل میشه ولی با کشیدن قلاب مجسمه به کف زمین سقوط نمی کنه, برای حل مشکل به این صورت عمل کنین:نقل قول:
- از سیو های قبل, بازی رو لود کنین یا مرحله رو از نو برین.
- در صورتی که مشکل پیش اومده همچنان حل نشده باشه پیشنهاد میکنم آخرین پچ بازی و کرکش رو از مسیر زیر دریافت کنین.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3384949&postcount=717
دقیقا در حال گرفتن همون زنجیرهایی که بر خلاف جهت حرکت میکنن باید دکمه لگد زدن (اونو دیگه خودتون میدونین) رو تند تند برای سریع حرکت کردن بزنین.نقل قول: