از دوستانی که ک850 دارن لطف کنند بگن باطریشون اگه باهاش زیاد ور نرند چند روز دوام میاره
Printable View
از دوستانی که ک850 دارن لطف کنند بگن باطریشون اگه باهاش زیاد ور نرند چند روز دوام میاره
بستگي داره.نقل قول:
اگه استندباي باشه تا دو روز شارژش كم نميشه اما اگه مدام باهاش ور بري ممكنه توي 6 ساعت هم تموم كنه
نه بابا بیشتر از اینها کار میکنه
اگه استفاده عای بکنی 2تا3 روز
اگه مداوم باهاش کار کنی یک روز دووم میاره
این درپوش لنز کا850 چه جوریه ؟؟ اتوماتیکه ؟؟ یعنی وقتی از تو منو دوربین رو انتخاب میکنی ، درپوش لنز خودش باز میشه ؟؟؟
درسته همین طوره و وقتی دکمه on دوربین میزنی کاور لنز میره کنارنقل قول:
دوستان فریمور جدید برای کا850 نیمد؟؟؟؟؟؟
اگر کسی گوشی سونی اریکسون k850 لطف کنه نسخه نرم افزار گوشیشو در صورتی که عوض نکرده بنویسه میخوام ببینم با گوشی یکی از دوستام یکیه؟؟؟
نسخه نرم افزاری گوشی دوستم:
R1CA037
Prg1200400_GENERIC_SO R1CA037
EROM:1200-4341
SEMCBOOT R6A008
ITPنسخه نرم افزلر
1200-2896 R1D131
نسخه محتوا
PA13
با تشکر
فقط اسما كاوره وگرنه هيچ فايده اي نداره.نقل قول:
مثله اینکه اومده --- میگن مشکل رنگ قرمزش حل شده.نقل قول:
دوستان فریمور جدید برای کا850 نیمد؟؟؟؟؟؟
چه طور فایده نداره ؟ خیلی هم فایده داره. اول اینکه هزار تا رفته رو کلاس گوشی.نقل قول:
بعدشم نور نباید مدت طولانی به لنز دوربین بخوره .
الان لابد می پرسی پس اون شیشه چیه جلوی کاور . اونم دو دلیل داره یکی اینکه از برخورد دست با کاور بسیار ظریف و حساس اتوماتیکش جلو گیری کنه که خراب نشه دوما از ورود گرد و غبار به داخل لنز جلوگیری میکنه.
ميشه فلاش اين گوشي رو بصورت دستي روشن كرد؟ به عنوان چراغ قوه؟
منظورم فلاش زنون نيست. چون ميدونم نميشه. فلاشهاي led رو ميگم.
اره میشه عین کا هفتصد و پنجاه گزینه light داره.نقل قول:
در اول كار بايد بگم اون كاور لنز پشت شيشه باز ميشه يعني شيشه در معرض خط و خش قرار داره.وقتي اون كدر و خط خطي بشه ديگه لنز عملكرد درستي نخواهد داشت.اين يه امتياز منفيه.نقل قول:
شما يه بار كا 850 رو بزار تو جيبت بعد در بيار ببين اون شيشه لك گرفته شده.
من نمي دونم اين كاور كه از تو باز و بسته ميشه به چه دردي ميخوره و يا اصلا چه كلاسي داره.
يعني چي؟شما ميخواي چي و ثابت كني؟خوب حتي دوربينهاي ديجيتال هم همينطور هستن.مگه دوربيني هم داريم كه لنزش هم جابجا بشه؟
نمي خوام چيزي رو ثابت كنم. فقط يه انتقاد كردم از كاور لنز اين گوشي.البته اين نظره منه.نقل قول:
در مورده تيكه دوم حرفتون بايد بگم اشتباه برداشت كرديد من منظورم اينه كه شيشه بيروني كارش چيه؟
اون هم جلوي لنز قرار داره.اما از اون محافظت نميشه.
و البته اون شیشه ضد خش هستش و براحتی تمیز میشه
مهدي جان(اگه اشتباه كردم شرمنده)نقل قول:
درسته حتي شيشه لنز كا 800 هم ضد خش هستش اما ضد ضربه نيست.ببين ان 82،ان 95،كا800 همه اينا كاور لنزشون در برابر ضربه همه مقاومت ميكنه اما كا 850 اينطور نيست.
دشمنت شرمنده کوچیکت سعیدم:11:نقل قول:
اتفاقا کاور لنز کا850 و ان82 خیلی شبیه به هم هستن و فرقشون توی اتومات بودن کا850 هستش و اینم که کا850 محافظ شیشهای که این محافظ مانع از گرد و خاک گرفتن لنز میشه و خودش هم براحتی پاک میشه
راستش من خودم زمانی که کا800 داشتم این مشکل برام پیش میومد که یادم میرفت کاور ببندم یا حتی کاور لنز تو جیبم باز میشد و لنز کثیف میشد که این مشکل ان82 و ان95 دارن در صورتی که کا850 این طور نیست
آخ داش سعيد شرمنده نمي دونم چرا گفتم مهدي.ببخشيد :11:نقل قول:
درسته كاور لنز كا 850 حودكار بودنش يه امتيازه.
ممنونم:10:
اقا من هم قصد جسارت نداشتم.فقط خواستم بگم با اين حال مشكلي واسه لنز پيش نمياد.sorry
دشمنت شرمنده این حرفا چیهنقل قول:
آره کاور لنز اتومات خوبه و مزیته ولی اون کاور شیشه ای کا850 زیاد جالب نیست و قبل از هر دفعه عکس انداختن باید تمیزش کنی هر چند که اون محافظ شیشه ای هم حسن خودش داره
شما خودت تست کردی؟نقل قول:
تو کدوم قسمتش هست؟ تو organizer یا رفته جای دیگه؟
ما که نفهمیدیم تو با اون شیشهای مشکل داری یا با اون اتوماتیکه.؟نقل قول:
آره.نقل قول:
من خودم این گوشیو دارم.
حامد جان اگه منظورتون با من هستش بايد بگم اين چه حرفيه مي زني پسر خوب؟نقل قول:
داريم مثل دو تا مرد بحث مي كنيم. تازه شما هم حرفه حساب زدي پس معذرت خواهي براي چي؟
من ازت ممنونم:11:
ممنونم سعيد جان.نقل قول:
باور نمي كني من ان 95 رو قبل از عكاسي با اينكه كاور لنز داره اما باز هم حتما بايد يه سرويس كارواش ببرم.وسواس لنزي ما رو كشته:27:
امين جان بحث من ، حامد و سعيد سره همين شيشه بود وگرنه كيه كه از كاور اتومات بدش بياد؟نقل قول:
حالا كه بحث رفت تو كاوره اتو مات بزاريد يه چيزه جالب نشونتون بدم.
حدود يكسال و نيم پيش (شايدم بيشتر) توي اهواز من يه k800 خريدم.البته از تهران و بعدش رفتم اهواز.آقا هيچكس نمي دونست اين مدل چي هست.بعدش ديگه اين گوشي خيلي زياد شد و...
اما يه نكته اي كه توي اين مدل (كه شايد جز اولين مدل ها بود) خيلي جلب توجه ميكرد كاور اتوماتيك لنز اون بود.
من مثل اون نديده بودم.يعني با 30 تا كا 800 بعد از اون تست كردم هيچكدوم مثل اون نبودن.البته مطمئن هستم مثل گوشي من زياد هست.
براي اينكه نگيد من خالي مي بندم اين هم عكسش:
سلام
من خودم ن 82 دارم ولی بابام کا 800 داره من درایو دوربینش را عوض کردم مثل شما شد ولی قبلش اینطوری نمی شد فقط می شه با تعویض درایو دوربین از این قابلیت بهرمند شد توی همه کا 800 ها هم هست
خواهش می کنم.نقل قول:
اره منم یادمه اون موقع که کا 800 خریدم وقتی دفعه اول در دوربینشو باز کردم این کاور و دیدم بعد چند لحظه باز شد و دیگه هم بسته نشد.
اقا بالا خره ما نفهمیدیم که ریسک کنیم گوشیمونو اپدیت کنیم یا نه
ريسك نداره برو گوشيتو اپديت كن حالشو ببر :15:نقل قول:
اگه با اينترنت پر سرعت Adsl اپديت كني بهتره :46:
موفق باشيد!:40:
اقا من جدیدا یه مشکلی پیدا کردم .وقتی کابل گوشیو میزنم و mass storage رو انتخاب میکنم وقتی کابل رو در میارم گوشی وقتی روشن میشه theme گوشی ریست میشه یعنی تم اصلی گوشی set میشه.
این مشکل وقتی که خود گوشی هم ریست میشه که همه k850 ها به فضل الهی این مشکل و دارن تمش ریست میشه.
یکی نیست جواب ما رو بده ؟
نقل قول:
من که تا الان چنین مشکلی نداشتم :18:
رو سیستم دیگه ای تست کردی ؟
اخه فقط وقتی به سیستم وصل می کنم که اینطوری نمیشه. دیدید بعضی وقتا گوشی خودش ریست میشه ؟ وقتی ریست میشه میاد دوباره بالا بازم این مشکل پیش می اد
يه سوالي دارم لطفا دوستان كمك كنند من يه تعداد مسيج روي گوشيم دارم حدود 90 تا و ميخوام اينا روي يه گوشي ديگه انتقال بدم.
با پي سي سويت اينا رو روي كامپيوتر سيو كردم اما به چه صورت بايد آنها را از روي كامپيوتر به گوشي انتقال بدم. ابن دو گوشي w810 & k850 است
يكي از اشنايان اين گوشي رو داره ولي ظاهرا يك مدت پيش خاموش شده و ديگه روشن نميشه.علتش چي ميتونه باشه؟ميشه با اين وضعيت آپديتش كرد؟
ببينم ضربه اي چيزي نخورده؟نقل قول:
سلام
مال من هم قفل شد و هر وقت میخواستم روشنش کنم فقط نور صفحه کلید داشت و دیگه هیچ.
با باکس فلشش کردم درست شد.
مال یکی از دوستان منم همین مشکلو یدا کرد
خاموش شد و دیگه روشن نشد
مجبور شد بده بیرون واسه فلش
راستی ک850 سید53 ه ؟؟؟
جددا؟پس قابل حل هست.ممنون از دوستان.بعيد ميدونم ضربه خورده باشه.احتمالا اشكال از فريمور هست.باز ممنون.
بله دوست عزی سید53 است.نقل قول:
یعنی هنوز با سیتولس هک نمیشه:13:
سلام
مال من Cid52 هست . فایلهای فلش رو هم که دانلود کردم فقط برای cid 49 , 52 موجود بود.البته فکر کنم وقتی گوشی آپدیت بشه cid اون 53 میشه.