مباركــــــت باشه دوست عزيـــــز !:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
Printable View
مباركــــــت باشه دوست عزيـــــز !:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام دوستان
راستی farhood آیا این نسخه که شما خریداری کردید فارسی هم ساپورت میکنه؟
بله ساپورت داره
آقا مبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــارک باشه.ایول.بیشتر ازش بگو.
نقل قول:
بعنوان یک اسمارت فون لمسی واکمن سونی اریکسون در بین کلیه موبایل های مخصوص موزیک تک هست حتی قسمت پخش موزیک آیفون آی پاد هم بپای کیفیت پخش واکمن W960 i نخواهد رسید.
آهان.ممنون.من همیشه برام سوال بود که کیفیت سری W در مقایسه با آی پاد چطوره.ممنون.
مبارک باشه.نقل قول:
صدای اسپیکر یا بازر یا هر چی که بهش میگن چطوره؟ قدرتش تا چه حدی هست؟
صدای اسپیکرش مثل دبلیو 810
عکس های دوربین 3.2 مگا پیکسلی گوشی هم مقداری از نظر کیفیت بالاتر از p1 هست.
از کجا معلومه که سفارش اروپاست ؟؟؟
من با 960 رفیقم کار میکردم و یک مشکل بزرگ برام پیش اومد که وقتی فایلی در حدود 10 مگ براش بلوتوث میکردم گوشی busy میزد تا حدود 1 -2 دقیقه و بعدش فایلو نشون میداد .. همچین چیزیو شماها هم دارید ؟؟؟؟
دوستان دبلیو 960 داخلش 2 تا درایو داره یا یدونه ست؟
1.منظورم اینه که مثلا اگر یک روزی کسی خواست گوشی رو که تمام برنامه هاش روی درایو C هست آپدیت کنه و یا اونو به تنظیمات
اولیه کارخونه برگردونه آیا موزیک ها و عکس ها و کلا تمام اسناد و مدارکی که در D ریخته شده هم پاک میشه و یا همین طوری
میمونه؟
2. آیا بعد از آپدیت موزیک هایی که در دی ریخته شدند رو میتونه دوباره شناسایی کنه یا نه؟
3. حالا بر عکس شاید یکی خواست D رو کلا فرمت کنه و کاری به C نداشته باشه آیا این امکان وجود داره؟ اگر امکانش هست اونو
مثل مموری کارت از داخل خود گوشی که روشنه فرمت میکنند و یا اینکه باید در حالت خاموش به کامپیوتر وصل کنی و از اونجا
فرمتش بکنی؟
ممنون...
بخاطر متعلقات اضافی داخل جعبه و کیفیت بالای ساخت گوشی W960 i سونی اریکسوننقل قول:
همچنین فقط داشتن Keyboard English سخت افزاری
برای اینکه اینطور نشه وقتی یک فایل رو دریافت کردید اون رو انتخاب کنید و گزینه view رو بزنید تا فایل باز شه.بعد که باز شد اون رو save کنید.نقل قول:
من با 960 رفیقم کار میکردم و یک مشکل بزرگ برام پیش اومد که وقتی فایلی در حدود 10 مگ براش بلوتوث میکردم گوشی busy میزد تا حدود 1 -2 دقیقه و بعدش فایلو نشون میداد .. همچین چیزیو شماها هم دارید ؟؟؟؟
درسته که 2 تا درایو داره ولی مموری داخلی درست مثل مموری کارت عمل میکنه.نقل قول:
دوستان دبلیو 960 داخلش 2 تا درایو داره یا یدونه ست؟
1.منظورم اینه که مثلا اگر یک روزی کسی خواست گوشی رو که تمام برنامه هاش روی درایو C هست آپدیت کنه و یا اونو به تنظیمات
اولیه کارخونه برگردونه آیا موزیک ها و عکس ها و کلا تمام اسناد و مدارکی که در D ریخته شده هم پاک میشه و یا همین طوری
میمونه؟
2. آیا بعد از آپدیت موزیک هایی که در دی ریخته شدند رو میتونه دوباره شناسایی کنه یا نه؟
3. حالا بر عکس شاید یکی خواست D رو کلا فرمت کنه و کاری به C نداشته باشه آیا این امکان وجود داره؟ اگر امکانش هست اونو
مثل مموری کارت از داخل خود گوشی که روشنه فرمت میکنند و یا اینکه باید در حالت خاموش به کامپیوتر وصل کنی و از اونجا
فرمتش بکنی؟
ممنون...
شما اگر مموری داخلی رو بخوای فرمت کنی کاری به مموری اصلی نداره و برعکس.
کسی قیمت جدید رو داره
تو تهران؟؟؟
دبلیو950 هم اینجوری بود اعصابم رو خراب میکرد.اما 5700 در عرض 5-6 ثانیه سیو میکردنقل قول:
این مشکل ازگوشی و بلوتوث نیست مشکل از سیستم عامل uiq.3 استنقل قول:
یک مقایسه ای کردم بین 950 و 960 دیدم 950 سریعتر کار میکنه و در هنگام لمس صفحه 950 دقیقتر و بهتر جواب میده !! شما هم امتحان بکنید.....
نقل قول:
خیر این مشکل از گوشی نیست باید گوشی رو آپدیت کنید تا نرم افزار با تاچ اسکرین درست عمل کنه
من با دبیلو 950 هم کار کردم اتفاقا این قضیه برعکس است
گوشی W960 i سونی اریکسون نرم تر عمل میکند
مگر می شود سونی اریکسون گوشی بزند که ایرادات قبلی در آن را رفع تکند
با آپدیت مشکل ساعت s.m.s هاش هم حل شد
سلام
دوستان بالاخره من هم صاحب یک W960 شدم ولی هنوز به دستم نرسیده....
قیمت : دوبی 400 تومن البته بدون هدست بلوتوث (فکر کنم Ds220)
راستی جی 900 هم دوبی حدود 470 تومنه...
خوب به سلامتي و مباركي باشه
انشا الله برات خوش بال باشه
aza kodoom foorooshghah kharidi
bayad DS220 HAM TOOSH BASHE
سلام.خیلی مبارکه.نقل قول:
سلام
دوستان بالاخره من هم صاحب یک W960 شدم ولی هنوز به دستم نرسیده....
قیمت : دوبی 400 تومن البته بدون هدست بلوتوث (فکر کنم Ds220)
راستی جی 900 هم دوبی حدود 470 تومنه...
شما از بچه های pt نیستی؟
hatman fh keyboard arabi kharidi baraye hamij DS220 toosh nist
bayad ba Keyboard English mikharidi
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله هستم خیلی هم اونجا رو دوست داشتم ولی الان یه مدت طولانیه که اصلا این سایت برای من باز نمیشه!
دسترسی به سایت امکان پذیر نمیباشد!
از اونجا که یکی از بدشانس ترین آدمای روی زمین هستم با وقوع یک اتفاق بازم خرید گوشی عقب افتاد. امروز رفتم که گوشی رو تحویل بگیرم دیدم اصلا گوشی در کار نیست.... دیگه بیشتر از این توضیح نمیدم
حالا اگه خدا بخاد هفته دیگه میرم شیراز میخرم کسی قیمت شیراز رو داره؟
(راستی نمیدونم چرا شکلکها برای من کار نمیکنن!! ناتوان کردن هم نزدم!)
پس سلام ویژه دارم .
ما ارادت خاصی به بچه های pt داریم.
من با اسمش رو نبر بشکن ,سر میزنم به اون سایت.
هنوز پابرجاست.انشاءاله گوشیت به زودی میرسه به دستت.پیشاپیش مبارکت باشه.
نقل قول:
دوست عزیز هر وقت دلت گرفت عکس W960 i در امضاء من هست نگاه کنید روحیه میگیرید و ناشه میشید
هیچ جوری با دبلیو 960 نمی شه اس ام اس فارسی داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صفحه کلید عربی داراش چی ؟ با اون میشه ؟ بعد اون اس ام اس فارسی میشه ؟ بین این گوشی و ان 95 موندم . ان 95 فقط واسه اس ام اس فارسیش می خوام وگرنه 960 رو بیشتر دوست دارم .. این اس ام اس فارسی اگه بده حلهههههههههه
نقل قول:
دوست عزیز پیشنهاد میدم گوشی W960 i سونی اریکسون را فقط با Keyboard English خرید کنید چون استحکام بیشتری در جنس بدنه و Keyboard خواهد داشت
در ثانی کیبرد فارسی باعث میشه حروف انگلیسی زیر تر بشوند و خواندش در شب مشکل ساز تر بشه
نگفتی اس ام اس فارسی میشه زد یا نه؟؟؟؟:13:نقل قول:
آقا من نگران شدم
مگه مخابرات باز به رجیستر گیر داده؟
میگن گوشیایی که وارد میشن ممکنه کار نده!! خودم دیروز یه کا 810 دیدم از دوبی خریده بود اصلا کار نمیداد یعنی آنتن نداشت!!
کسی میدونه جریان چیه؟
راستی بالاخره گزینه تشکر هم اضافه شد.. مبارکه
فرهوده جان امضات رو که عوض کردی من به چی نگاه کنم؟
حامد جان از شما هم متشکرم من که خیلی دلم میخاد دوباره اونجا برم....
مخلصم.
والا من شنیدم بعضی از گوشی ها که وارد میشن سریالشون رو مخابرات قبول نمیکنه.یعنی توی شبکه نمیان.
برای یعضی گوشی ها با عوض کردن سریال جواب میده.این گوشی رو نمیدونم.فوقش میبری مخابرات و رجیسترش میکنی.
اگر خواستی راه رفتن به pt رو برات بگم pm بده لطفا.
جالا اس ام اس فارسی میشه باحاش زد ؟ قابشو خوب بعذ از خرید عربی میکنم میشه ؟
از بچه های سایت کسی این گوشی رو خریده بگه صداش از نظر بلندی در ایرفون در چه حدی است؟
اخه 500 تومن پول دارم میخوام بخرمش
نقل قول:
جالا اس ام اس فارسی میشه باحاش زد ؟ قابشو خوب بعذ از خرید عربی میکنم میشه ؟
نیازی به این کار نیست.شما نرم افزار پیام رسان بریز.ورژن جدید وقتی m رو میزنی مثلا تایپ میشه م .
بعید میدونم بشه بعد از خرید تغییری ایجاد کرد.
کسی قیمت جدید رو داره
تو تهران؟؟؟
قیمت جدید:
گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته W960 i سونی اریکسون
در بازار تهران505000 تومان
به یدونه گیر نمیدنه برو مخابرات بگو این گوشی رو واسه خودم از دبی آوردم با نشون دادن پاس پورتت فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول:
کا810 رو میشه سریالش رو چینج کرد بهتره که دبلیو960 خودت رو ببری مخابرات
نقل قول:
درود بر تو ای zimka عزیز
دلم برات تنگ شده بود
من هم وقتیکه این گوشی رو برام از دوبی یک ماه پیش آوردند خیلی راحت بدون اینکه حتی خود گوشی رو نشون بدم شماره سریال رو دادم ریجستر کردند
پس همه باهم یک دل و یک صدا :
زنده باد گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته W960 i سونی اریکسون
فقط با Keyboard English
سلام بچه ها من دیروز این گوشی از علا الدین گرفتم 453 تومن بدون ds 220 ولی صداش تو هندزفری اصلا به درد نمیخوره من یه دونه w900i دارم صداش تو هندز فری استثنایی ولی این صداش مثل گوشی های نوکیا تیز هست و اصلا برای من راضی کننده نیست واقعا باور کردنی نیست موزیک فون سال 2007 انقدر صداش بیخود باشه:13: یه جای کار میلنگه فقط امیدم به اینه که با آپدیت این مشکل حل بشه وگرنه باید تو فکر رد کردنش باشم با همون w900 بی امکانات ولی خوش صدا بسازم واقعا وقتی صداشو تو هندزفری شنیدم از سونی اریکسون نا امید شدم:2: یکی به داد ما فریب خورده ها برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::41::41: