سلام
20 موزیک mp3 هست به ترتیب از 1 تا 20 شماره گذاری کردم و رایت شد در کامپیوتر همان ترتیبی که می خواهم پخش می کند ولی در پلیر های دیگر به یک ترتیب دیگه چکار باید بکنم؟
Printable View
سلام
20 موزیک mp3 هست به ترتیب از 1 تا 20 شماره گذاری کردم و رایت شد در کامپیوتر همان ترتیبی که می خواهم پخش می کند ولی در پلیر های دیگر به یک ترتیب دیگه چکار باید بکنم؟
بايد اين طوري شماره گذاري كنيد
ياکد:001.mp3
002.mp3
003.mp3
...
کد:a.mp3
b.mp3
c.mp3
...
نقل قول:
یک احتمال هم داره اونم اینکه پلیرهای شما در حالت RND قرار گرفته باشه
ممنون مشکل حل شد با نام گذاری 0 اول نام
با سلام
یک د.ربیم فیلم برداری سونی دارم که فایل ها را movie clip (mpeg) ضبط می کند
وبرای ریختن در dvd مشکل دارم چکار کنم تا مشکل ام بر طرف شود
شما از ابزار nero vision در خود نرو استفاده کنید رایت میشه رو dvdنقل قول:
میشه بیشتر راهنمایی کنید من تا حالا با این برنامه کار نکرده امنقل قول:
برید start / all programs / nero بعدش بگرد nero vision رو. اگه نبود باید یه نسخه ی دیگه یا کاملتر از نرو رو نصب کنی تا این ابزار اضافه بشه. کار کردن هم باهاش آسونه.نقل قول:
این ابزار به صورت جدا هم برای دانلود هست.
اینم لینکش اگه نداشتی تو سیستمت بگیر.
لینک دیگه (نسخه ی پایینتر از ابزار هست)کد:http://www.afdownload.com/24110-nero-vision-xtra-7-2-14700-9-100-repack
یاکد:http://rapidshare.com/files/341978371/NVE-3.1.0.25.rar
یاکد:http://www.4shared.com/file/AYvp8nXE/nero_vision_31025.htm
کد:http://www.4shared.com/file/s3tKpKY6/Nero_Vision_Express_31025.htm
سلام
من میخوام 2 تا فیلم DVD تو یک DVD رایت کنم.
این 2 تا فیلم هم SUBTITLE داره و هم می خام براش منو یا اتوران بزارم.خواهش مکینم هر چه زودتر راهنماییم کنید.:11:
میشه بگین گزینه اول این صفحه یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به وسیله این گزینه میتونید CD یا DVD خودتون تبدیل به یک فلش کنید یعنی هرفایلی که میخواین روش کپی یاکه پاک کنیدطرزکارشم به این صورته که وقتی گزینه اول انتخاب کردین بعدش که گزینه next زدین پنجره ای باز میشه به عنوان autoplay بعد شما هر برنامه ای که خواستین روی dvd خودتون میتونید کپی یا حذف کنید:20:
حتی دی وی دی های معمولی؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
دی وی دی رام ها رو نمیتونید پاک کنید
فقط میتونید ادامشون رایت کنید و یا بخونید
موفق باشید.
تو رو خدا میشه ساده تر توضیح بدین من با گزینه دوم دیتا رایت میکنم اما از گزینه اول هنوز سر در نیاودمنقل قول:
اون گزینه کارفلش انجام میده یعنی cd و dvd شما مثل فلش عمل میکنه .
با سلامنقل قول:
یعنی سی دی یا دی وی دی که از نوع رام باشن رو رایت میکنه و ما میتونیم از داخلشون فایل ها رو پاک کنیم؟؟
موفق باشید.
در دی وی دی های معمولی که حجمشون 4.7 گیگابایته خیر ، به هیچ عنوان نمیشه !نقل قول:
ولی در دی وی دی های مدل rewritable یا قابلیت رایت مجدد میشه.... یعنی دقیقا مثل کول دیسک ! میشه براحتی فایل رو پاک کنی ! یعنی امروز روش ویدوز 7 رایت کنی ! فردا پاکش کنی روش فیلم رایت کنی بدی به دوستت :10:
بدرود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایت با خود ویندوز
سلام
دو سوال در مورد رایت کردن با خود ویندوز داشتم
1- چطوری تعداد بزنیم خیلی سخته یکی یکی کپی و رایت کنیم (این خیلی برام مهمه)
2- چطور ته سی دی را باز نگه داریم
ويندوز خودش ته سي دي رو باز مي زاره و احتياجي به اين كار نيست
در مورد تعداد هم همچين تنظيماتي رو ويندوز نداره و بايد يكي يكي رايت كرد البته شايد بتونيد از اون فايلها مثلا ده تا كپي بگيريد و بزاريد تو درايو سي بعد اونها رو كات كنيد به پوشه رايت اين اين جوري زمان زيادي هم نمي خواد
نمي دونم چرا شما از برنامه هاي رايت استفاده نمي كنيد
نقل قول:
در مورد این روشتون بیشتر توضیح می دهید (ده تا کپی....)
مشکلی که با رایت ویندوز است اینه که یک بار باید اون فایل را به سی دی سند کنم یک بار هم باید بروم داخل سی دی و اون را رایت کنم
راهی وجود دارد که فقط هر بار رایت را تکرار کنیم و لازم نباشد فایل را بفرستیم به سی دی
راستش نرو مشکل داره هر چی هم پاکش می کنم درست نمی شه یعنی بیشتر فکر می کنم بیشتر مشکل خود سیستم است
در واقع فايلهايي كه براي رايت در سي دي قرار داده مي شوند اول به اين آدرس مي رن
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\CD Burning
و موقع رايت از اين آدرس به سي دي رايت مي شن و بعد از رايت ويندوز اون ها رو حذف مي كنه
حالا اگه شما از فايلهاي تون ده بار كپي بگيريد و تو پوشه
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft
بزاريد بعد از هر بار رايت و حذف فايلها مي تونيد يكي از اون ده تا كپي رو به اون پوشه Cut كنيد تا بدون اتلاف وقت و سريعا به اون آدرس Cut شده و آماده رايت باشن
در هر صورت شما مجبوريد پيت كامپيتور باشيد كه سي دي ها رو بعد از رايت جا به جا كنيد و فوقش دوتا سه كليك اضافه هم بايد بكنيد
فكر نمي كنم
برنامه رايت كه فقط نرو نيست اين همه برنامه رايت وجود داره كه يكي از خوبهاشون هم Ashampoo Burning Studio هست
درود
ویندوز XP 64 بیت از دوستم گرفتم و میخوام رو DVD مثل خودش رایت کنم
برنامه ashampoo burning studio 10 استفاده میکنم
برای ایمیج گرفتم باید چه نوع فرمت و تنظیمی بکار برد و برای رایت کردن رو DVD چی کار کنم ؟
شما با ایمیج گیری موافق هستین یا اینکه DVD ویندوز داخل DVD writer بزارم و DVD خام داخل اون یکی DVD writer و کپی و رایت کنم ؟
فرقي نمي كنه كه كپي كنيد يا اينكه اميج بگيريد چون در هر دوحالت بوت سكتور سي دي ذخيره مي شه و مشكل بوت به وجود نمي ياد
سلام چند سوال
1- رایت سی دی عکس یا فیلم یا آهنگ به صورتی که در ویدئو سی دی خوانده شود؟
(البته فکر می کنم این به سه سوال تقسیم شود)
2- همین سه سوال بالا در مورد DVD
3- تبدیل سی دی که به صورت DAta بوده به سی دی که در ویدئو سی دی خوانده شود
4- همان سوال بالا در مورد dvd
برنامه هاي رايت اكثرا خودشون اين كارها رو مي كنن
براي نشون دادن عكس دو سي دي پليرها بايد اونها رو به فرمت VCD يا همون DAT تبديل كنيد تا به صورت ويدئو نشون داده بشن دي وي دي پليرها هم اغلب عكسها رو اگر به صورت ديتا ذخيره شده باشن باز مي كنند
براي پخش فايلهاي صوتي كافيه كه اونها فرمت mp3 داشته باشن و به صورت ديتا رايت شده باشن
براي ويديوها هم اول بايد به فرمتهاي قابل پخش در سي دي وي دي پليرها در بيان و بعد رايت بشن كه اينكار رو بايد با برنامه هاي تبديل ويدئو انجام داد البته نرو هم اين قابليت رو داره و مي تونه فرمتهاي مختلف رو به فرمتهاي قابل پخش در سي دي و دي وي دي تبديل كنه
براي خونده شدن سي دي هاي ديتا در دستگاه ها هم اغلب تنها راه رايت مجدد اونها به طور قابل پخش در دستگاهها بر روي يه سي دي ديگه هست
اين هم چند تا عكس
نقل قول:
سلام فرق فرمت ام پی تری رایت کردن با فرمت Adiuo رایت کردن چیه (عکس اول گزینه 1 و 2)
در عکس اول گزینه سوم چه کاری می کند
یه لطفی هم می کنید
گزینه های مشخص شده در عکس دوم را توضیح مختصری در موردشون بگذارید مرسی
در Audio CD فايلها به فرمت wav تبديل مي شن و حجمشون رو چند برابر مي شه به طوري كه تو يه سي دي فقط 15 تا آهنگ مي شه ذخيره كرد ولي در عوض سازگاري بالا مي ره و اين سي دي تو دستگاههاي بيشتري قابل خوندن هست
ولي گزينه دوم تقريبا مثل همون رايت MP3 به صورت ديتا هست (البته فكر كنم)
خودش نوشته چي كار مي كنه
فقط فايل ها رو به سي دي كپي مي كنه به طوري كه فقط تو كامپيوتر قابل پخش هستند
البته من فكر كنم تو دي وي دي پلير ها و دستگاه هايي كه انعطاف پذيري بالايي دارند هم قابل پخش باشه
در مورد عكس دوم هم اونجا خودش واضح نوشته و اگه بخوام توضيح بدم فقط بايد اون توضيحات رو ترجمه كنم
از کجا بفهمیم یک سی دی یا دی وی دی چقدر طول می کشد که رایت شود؟؟؟؟
برنامه هاي رايت اغلب زمان تقريبي باقي مانده رو نشون مي دن
ولي اين بيشتر به تجربه افراد برمي گرده كه تو چه سيستمي باچه سرعتي و چه ميزان اطلاعات تو چند دقيقه رايت مي شه
سلام
با Ashampoo Burning Studio 10 میخوام رو یه dvd که شامل فایل های مختلف هستش دوباره فایل های بیشتری رایت کنم که پر بشه.چیکار کنم؟
کدوم قسمتش باید برم؟
همون مالتی ... رو میگم.چجوریه؟
بستگي به اين داره كه شما آخر dvd رو باز گذاشته باشيد يا نه
اگه اين كار رو كرده باشيد كار خاصي نمي خواد و بايد به طور معمولي رايت كنيد ولي اگه آخرش باز نباشه نمي شه
آخرش یادم نیست ولی خطا میده که دیسک خالی نیست!پس بستست آخرش مگه نه؟نقل قول:
الان بخوام یه dvd جدید رایت کنم و آخرشو با آشامپو 10 باز بزارم خودش خودکار باز میزاره مگه نه؟
(تو قسمت رایت فایل ها) فیلم و صدا و عکس قاطی میخوام رایت کنم برای نگهداری عکس ها
همین گزینه خوبه دیگه
بله آخر اون دي وي دي بسته شده
من الان دي وي دي خام ندارم كه تست كنم ولي گزينه اي كه توش multisession داره به اين كار مربوط مي شه و بايد با توجه به متن گزينه تيكش رو فعال يا غير فعال كنيد
سلام دوستان. من چند تا فایل تصویری رو میخواستم بر اساس VCD با NERO رایت کنم. حالا مشکلی که دارم اینه که چندتا از اینا فرمتشون NTSC هست و چندتا PAL . وقتی هم میخوام رایت کنم یا دیسک رو بر اساس NTSC رایت میکنه یا بر اساس PAL . نمیشه کاری کرد که بی خیال هماهنگی فرمت ها باشه و هر دو فرمت در دیسک باشه و دیسک VCD رایت کنه؟
چه قدر این قسمت انجمن سوت و کوره، کسی نبود راهنماییم کنه؟؟؟
نه عزیز من نمیشه خودت حساب کن چجور یه دیسک هم پال باشه و هم ntsc
اینجوری میشه که توی دیسک هم پال هست هم ان تی اس سی!:31:نقل قول:
نه عزیز من نمیشه خودت حساب کن چجور یه دیسک هم پال باشه و هم ntsc
من خودم یه دیسک Vcd اینجوری داشتم. و اتفاقا فایلای همون دیسکه خدا بیامرزو که رو هاردم مونده میخواستم رایت کنم.
با سلام .من نرم افزار alchol 120 رو دارم و رجیستر کردم .یه بار حین کار باهاش به اینترنت وصل بودم مثل اینکه سریال رو فرستاده و فهمیده که اصل نیست حالا بالا نمیاد و رجیستر مجدد می خواد .چیکار کنم که کلا دیگه این مشکل پیش نیاد؟
منوی view و سپس گزینه option و بعد از تب general تیک گزینه auto chek current version status via internet at start رو برداریدنقل قول:
با سلام
من یه فیلم به حجم حدودا 7 گیگ دارم که میخوام روی دی وی دی بریزمش.
با نرو میشه اونو رو 2 تادی وی دی ریخت یا اینکه باید نرم افزار دیگه ایی استفاده کرد؟