تری جی به صورت پیش فرض نداره.نقل قول:
و مال 2 جی هم بهش نمیخوره.
ولی براش ساخته. به قیمت حدود 30 دلار.
Printable View
تری جی به صورت پیش فرض نداره.نقل قول:
و مال 2 جی هم بهش نمیخوره.
ولی براش ساخته. به قیمت حدود 30 دلار.
این سیدیا کجاست؟:11:نقل قول:
اگه جیلبریک باشه گوشیت تو صفحه اصلیه
اگه نداریش با QuickPwn میتونی اضافش کنی
تو مرحله ی اخر جیلبریک با کویک پاون تیکشو میتونی بزنی. سیدیا و اینستالر.
جالبه. من تا حالا ایفون نداشتم ولی میدونم.
دی :
Elvis، شما آیفون نداری ؟؟!
GiggleCLub عزیز (اسمت رو بگو که زیاد باهات کار دارم) این نرم افزار رو لینک بده تا دان کنم بعد نحوه کار کرد رو بهم بگو ممنون در ضمن گوشی من جیلبریک نیستنقل قول:
فقط زیاد مزاحم شما و باقی دوستان میشم امیدوارم در حوصلتون باشه چون هنوز اول کارم برام سخته:11::10:شرمنده:41:
نقل قول:
هنوز قسمت نشده.
انشالاه 1 ماه دیگه.
خواهش می کنم Dolfin جان (اسمتو نمی دونم)، وظیفمه.....
نرم افزار QuickPwn رو من از سایت ------------ دانلود کردم که متاسفانه الان دان شده.......
می تونی نرم افزارو گیر بیاری ولی بکارت نمیاد، بگو چرا.........
چون برای جیلبریک نرم افزار نیاز به فایل ipsw داره که حجمش 250 مگه !!!
فکر نکنم بتونی دانلود کنی.
اگه می خوای آدرس دقیق پستیتو برام pm کن تا اینارو با 2 گیگ نرم افزار و بازی برات پست کنم....
راستی یادم رفت بگم اسمم حسینه
پیشاپیش مبارکه :11:نقل قول:
با اینکه آیفون نداری ولی خیلی اطلاعات خوبی داری.......
از تاپیک زیر برای فریمور 2.2نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=281154
دلفین جان اگه مطمعن نیستی فکتوری هست یا سیمی یک وقت نری 2.2
ببین سیم ترای رو در بیار.با چراغ قوه نور بنداز. ببین تو جای سیم کارتت چیزی هست؟
اگه بری 2.2 و سیم انلاکی باشی چون بیس باند عوض شده دیگه سیمانلاک کار نمیکنه و باید انقد وایسی تا dev team تری جی رو نرم افزاری انلاک کنه.فعلا که 6 ماه کاری نکرده.
درسته حق با Elvisه
در مورد آنلاک نرم افزااری 3G هم یه خبر خوش بدم: بالاخره موفق شدند کامل آنلاکش کنند....
تو وبلاگشون هم نوشتن 31 دسامبر ریلیز میشه برنامشون................................
چه خبری!!!!!!!!
پس به زودی از شر سیم انلاک ودنگو فنگاش راحت میشیم.
ایندفعه چرا انقدر طول کشید؟؟؟
ایندفعه رمز چی بوده؟
برو به وبلاگشون، اونجا یه توضیحاتی دادن:
کد:http://blog.iphone-dev.org
مگه میشه بدون مشورت و اجازه بزرگانی مثل شما و حسین عزیز و همچنین خلبان جوان کاری کردنقل قول:
شما هم اسمتون رو بگی ممنون میشم
بنده مهدی هستم مخلص تمام دوستان:10::11:
با سلام
میخواستم بدونم راهی هست که بشه فهمید iphone چقدر کار کرده؟یا لااقل تاریخ تولیدش؟
ممنون.
منم کیارش هستم. : دی . ولی ایول بالاخره انلاک نرم افزاری اومد تا ما از دست این توربو سیم راحت شیم. انقدر ضریفه ادم جرات نمی کنه که هی سیم کارتو در بیاره.نقل قول:
سلام دوستان.
اگه Dev-Team بتونه آنلاک نرم افزاری کنه طبیعتا قیمت آیفون کاهش پیدا میکنه .
یعنی ما میتونیم منتظر کاهش قیمت باشیم و اون موقع بخریم؟
ممنون.
بچه ها به نظرتون ارزونتر میشه من میخوام بگیرم هفته پیش من همکف پرسیدم 800 بود دیروز طبقه 4 پرسیدم 830 و 860 بود میگفت دبی گرون شده بعد از کیریسمس بگیرم یا فرقی نداره به من گفتن که 750 هم فروختن.
حالا مشکی بگیرم یا سفید کدوم شیک تره.
اره اینجا یهو گرون شد. پرسیدم میگفتن تو بازار نیست.نقل قول:
من هردوشو دارم بنظرم مشکیش بهتره
یه سوال
گوشی آیفون یه قابلیت داره هنگامی که گوشی رو نزدیک گوش میگیری واسه صحبت صفحه خاموش میشه تا انرزی مصرف نشه حالا ماله من برعکسه همچین که از گوشم جداش میکنم صفحه خاموش میشه
حالا تنظیماتی داره
اون مال سنسورای بالاشه. چه باحاله : دینقل قول:
چه جالب.اون ماله سنسوره پرومیکسیه.یه بار گوشی رو ریست کن درست میشه.نقل قول:
با ریست درست نشد ولی فهمیدم ماله کجاست عیب از کیف هستش چون وقتی از کیف بیرونش میارم درست میشه حالا شنبه کیف رو عوض میکنم
خب برای خوندن اس ام اس فارسی چیکار کنم؟
به جای کیف برو invisible shield بگیر، خیلی چیز توپیه، نه گوشی رو زشت می کنه نه یه خال رو گوشی میفته......
فارسی، دو راه داری:
1- مثل من باید عرب تالر بخری، با قیمت 30 تومان ناقابل، اینم یه عکس از گوشیم:
2- چند تا از بچه های فروم ------------ هم یه کیبرد فارسی ساختن، که متاسفانه فارسی رو خوب شون نمیده ولی خوبیش اینه که مجانیه... اسکرین شات شرمنده نمی تونم بذارم
خواستی تست کنی، باید یه سورس رو اضافه کنی و iPersian رو طبق فرمور گوشیت بگیری،
اگه 2.2 نیستی، فکر کنم این سورس بود:
اگه سورس اشتباس بچه ها بگین تا اصلاح کنمکد:Http://apt.daniyal.ir
گیگل جان چه طوری خریدی ؟با کردیت کارد؟
ولی خیلی خوب نشون میده. ارزش داره.
اونی که بچه ها ساخته بودن یا جدا جدا نشون میداد یا حرف اخر هر کلمه رو با حرف کوچیک میزد.
آره، منم اول از iPersian استفاده می کردم، ولی چون من زیاد با گوشی وبگردی می کنم، فارسیش اذیت می کرد...
خلاصه با کردیت کارت دوستم خریدمش، 2X دلار بود فکر کنم
حسین جان من چطوری بخرم من نه کردیت کارت دارم نه دوستی دارم که کردیت کارت کارت داشته باشه
مگه تو ایران نیست؟
سلام اين invisible shield چيه قيمتش چنده؟
من امروز رفتم علائدين iphone شده 860 تا 910
910 ميگفت از ايتاليا اوردن و فكتوري انلاك هست توربو داخلي هم نيست
بچه ها جريان جعبه كوچيك و بزرگ چيه ؟
راستي شارژرش به پيريز ما ميخوره يا سري بايد بگيرم
يه چيزه ديگه يكي گفت رنگ سفيدش ليميتد هست اين يعني چي ؟
بچه ها این cycorder عجب چیزیه خیلی کیفیت بالا ضبط می کنه پیشنهاد می کنم از سیدیا اینستال کنین.
اینوزیبل یک لایه پلاستیک نازک و بسیار شفاف بسیار محکمه که حتی با چاقو هم به راحتی پاره نمیشه.این چند قطعه هست. که طی یک عملیات عین جلد کتاب میکشی رو گوشی.نقل قول:
گوشی رو مقداری از ضربه و تماما از هر گونه خط و خش محافظت میکنه. حدودا 30 تومن. البته از بچه های سایت ایفون باید بگیری.
تو یوتیوب سرچ کنی ویدعو هاش رو پیدا میکنی.
شما عجب ** شانسی. 3 هفته پیش رفیقم 16 سفید فکتوری رو 740 خرید. حالا 200 رفته روش.
جریان جعبه چی بود؟
مسلما نمیخوره و تبدیل میخواد.
یک چیزی پرونده. در کل سفید کمتر تولید میشه.
سینا جان یعنی چی از بچه های سایت آیفون باید بخری تو بازار نیست؟نقل قول:
اینوزیبل یک لایه پلاستیک نازک و بسیار شفاف بسیار محکمه که حتی با چاقو هم به راحتی پاره نمیشه.این چند قطعه هست. که طی یک عملیات عین جلد کتاب میکشی رو گوشی.
گوشی رو مقداری از ضربه و تماما از هر گونه خط و خش محافظت میکنه. حدودا 30 تومن. البته از بچه های سایت ایفون باید بگیری.
یعنی از بچه های سایت ------------نقل قول:
باید یکی رو پیدا کنی، رفیق منم دیگه نداره متاسفانهنقل قول:
فعلن iPersian کارتو راه میندازه
اینویزبل شیلد که توضیحات کاملشو سینای عزیز دادنقل قول:
فقط شارژرش سری اروپایی به پریز ما میخوره ولی امریکا نه
آنلاک فکتوری فقط تو چند کشور فروخته میشه، بیشتر چین و ایتالیا
درسته، خیلی چیز توپیهنقل قول:
نقل قول:آره، یکی از بچه های سایت ------------ میفروشه، منم ازش گرفتم.....نقل قول:
پیشنهاد می کنم بگیرین، چیز خوبیه
من که نمی تونم وارد سایت ------------ بشم
Please contact the billing/support department as soon as possible.
متاسفانه 2 هفته ای هست که سایت همینجوریه.از سرور مشکل داره.
تو بازار هست .ولی خیلی باید بگردی و جنس خوب هم ممکنه نباشه و مسلما گرون تر.
اما ماله بچه های سایت مطمئنه.
سلام
اقا من بین iphone معمولی ( 300 تومن ) و iphone 3G که 600 تومن هست موندم .
این معلومه که 100 درصد 3G بهتره ولی واسه من که فقط کارم تماس و یه اس ام اس هست . ایا میارزه 2 برابر پول بدم و 3G بگیرم ؟
چون من اصلا واسم امکانات اینترنتی نسل جدیدش مهم نیست , ایا در سرعت کار دستگاه و کیفیت تصویر و... هم تفاوت خاصی هست ؟
در کل به نظر شما واسخ من کدوم بهتره . ؟
مرسی .
اگه از 3g استفاده نمی کنی
همون 2g بگیر
اصلا ارزش نداره 2 برایر پول بدی
سلامنقل قول:
مرسی از جوابتون
4 تا سوال داشتم اگه کمی کامل بهم توضیح بدی بهم خیلی ممنون میشم .
1. معمولی همون نسل 2 هست یه 1 ؟ اصلا نسل 1 هست ؟ و چجوری تفاوت نسل 1 با 2 یا 2.1 و 2.2 رو میشه فهمید ؟
2. من دارم از اتریش میگیرم و میخوام نو هم بگیرم و فکر نکنم مثل ما ایرانی ها کلکی تو کارشون باشه ولی اگه چند تا نکته کوچیک قبله خرید بگین ممنون میشم .
3. این نسل 2 ایا 2.1 یا 2.2 و ... هم داره و اگه داره کدوم بهتره ؟ فرق زیادی که ندارن ؟ چون شاید 2.2 اون نباشه و من 2.1 بگیرم اونوقت ضرر که نکردم ...... ؟
4. ایا در سرعت کار دستگاه و کیفیت تصویر و... هم تفاوت خاصی هست در نسل 2 و 3 یا 2.1 و 2.2 ؟
حسین جان حالا که سایت مشکل داره اگه از این بنده خد آی دی چیزی داری که بتونم باهاش تماس بگیرم ممنون میشم بگی تا بتونم یکی بگیرم هر چند فردا میرم دنبال ببینم میشه پیدا کرد یا نه؟نقل قول:
آره، یکی از بچه های سایت ------------ میفروشه، منم ازش گرفتم.....
پیشنهاد می کنم بگیرین، چیز خوبیه