خوب میتونین Action رو عوض کنین که به اسلاید دوم بره :نقل قول:
Printable View
خوب میتونین Action رو عوض کنین که به اسلاید دوم بره :نقل قول:
واسه 100 تا صفحه دونه دونه برم تو تنظیمات Action رو بذارم رو اسلاید 2 ؟!!؟؟!!؟نقل قول:
مرسی ؛ اما اینو که میدونستم !!!!
راه اسون تر و سریعتر !؟
یک تنظیم کلی که روی همه اسلایدها اعمال بشه !؟
ایا ؟؟
میتونین از عکسی که اکشن رو داره کپی بگیرین و توی پیج ها پیست کنین!نقل قول:
سلام و درود
چه طورمیشه فایل های داخل یه فایل پاورپوینت رو مثل عکس و غیره جدا و استفاده کرد........ممنون
اگر عکس باشه روی عکس راست کیلیک کنید و بااستفاده از گزینه save as pictureمیتونید saveاش کنیدنقل قول:
ولی موارد دیگه(فیلم وموسیقی و...) من بلد نیستم بعید میتونم بشه اینکارو انجام داد :13:
با winrar فایل پاورپوینت رو باز کن .نقل قول:
از مسیر زیر برو به پوشه :
ppt > Media
پوشه Media رو اکسترکت کن . کل عکس ها ، اهنگ ها و وویدئوها ی استفاده شده در اون پاورپوینت داخل این پوشه هستش میتونی برداری به راحتی !
ممنوننقل قول:
با winrar فایل پاورپوینت رو باز کن .
از مسیر زیر برو به پوشه :
ppt > Media
پوشه Media رو اکسترکت کن . کل عکس ها ، اهنگ ها و وویدئوها ی استفاده شده در اون پاورپوینت داخل این پوشه هستش میتونی برداری به راحتی !
چه طوری میشه با وین رار بازش کرد.....؟
سلامنقل قول:
بهتر بود نسخه آفیس حودتون رو هم ذکر می کردید.
روشی که دوستمون گفتن ... روش کلیک راست کنید و Open with و بعد winrar رو انتخاب کنید.
ولی راحتتر از اون اینه که نرم افزار Powerpoint رو باز کنید و فایل مورد نظرتون رو از قسمت Open باز کنید
و اون رو به صورت web page ذخیره کنید ( save as > web page )
البته این روشها تا اونجایی که می دونم برای 2007 جواب میده !!!
ممنون
با اوپن از طریق پاور پوینت جواب داد اما رار بازش نمیکرد
حالا چه طور میشه موزیکش رو برداشت......؟
در مورد rewind after playing در powerpoint2010 می خواستم بدونم که چیه ؟
اگه به صورت web page ذخیره کنید,موزیکش رو هم می تونید داشته باشید.نقل قول:
دوستان یکی میتونه یک لطفی به من بکنه آموزش قرار دادن فیلم در پاورپوینت رو به من یاد بده ؟!
من با پاورپوینت 2010 این کار رو انجام میدم به راحتی اما وقتی بصورت 2003 سیوش میکنم دیگه فیلم هام اجرا نمیشه !!!
مثل اینکه حتما بایستی فایل های ویدئویی ضمیمه بشن توی یک فولدر !؟ راه دیگه ای نیست ؟
تو همین فروم خوندم یک تنظیماتی تو publish هست که خودش همه اطلاعاتی که فایل برای اجرا میخواد رو توی یک پکیج سیو میکنه (package for cd )اما من جای این تنظیمات رو در افیس 2010 پیدا نکردم !
ممنون میشم راهنمائی کنید !
سلام چطور اسلاید خلاصه درست کنم
راستش روشش را از اینترنت گرفتم
اما نمی تونم انجامش بدهم
میشه کسی با عکس بگذارد
یا اینکه روشی که خود دوستان بلدند بگذارند مرسی
Package for CD تو پاورپوینت 2010 توقسمت Save and Send هستش.نقل قول:
بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه شکل ظاهری ایکون پاورپوینت ساخته شده رو تغییر داد ؟؟
مثل تغییر شکل ظاهری فولدرهای ویندوز که میریم تو قسمت properties>customize>folder icons > change icon
راهی داره که ایکون فایل رو هم تغییر داد ؟
سلام
دوستان، آیا راهی وجود داره که فرد ارائه دهنده، مطلبی رو ببینه ولی افراد حاضر در کنفرانس اون مطلب رو نبینند؟
مثلاً من می تونم در
ScrrenTip text
مطلبی رو بنویسم ولی با وجود ودیو پراژکتور، افراد درون سالن هم می توانند آن نوشته را ببینند.
راهی وجود داره که فقط فرد ارائه دهنده، اون نوشته رو ببینه؟
مثلاً نمی خواد از روی نوشته بخونه و می خواد نگاهش به مانیتور و حضار باشه
سلام دوستان.میخواستم بدونم چطور میشه برا پروژه عناوین فصلا یه گوشه در همه اسلایدا نشون داده بشه و با کلیک روی فصل اسلایدای مربوطشو نشون بده؟(نمیدونم تونستم منظورمو برسونم؟)
دوست عزیز سلامنقل قول:
اصولا در پاور پوینت فایل فیلم ایمپورت نمیشه تنها میشه آدرس دهی کرد که کدام فایل اجرا شود راه درست اینه که شما پوشهای بسازین فایل پاور پوینت و فیلمتو توی آون مسیر بزاری و ویدئوتو اینسرت کنی .
گزینه package presentation for cd هم در منوی فایل زیر منوی save & send وجود داره
امیدوارم مشکلت حل شده باشه
دوست عزیز سلامنقل قول:
راهی که به ذهنم میرسه هر چند جامع نیست ولی کار راه اندازه ، میتونی از فایل پاور پوینتت یه create short cut بسازی وبعد شورتکتتو تغییر ایکون بدی فایل پاور پوینتتم مخفی کنی
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلامنقل قول:
تصاویر نمایش داده شده در ویدیو پراژکتور دقیقا نمایش عملیاتی است که کاربر انجام میدهد و مانند مانیتور عمل میکند در مقیاس بزرگ یه راه هست که جلوی لنز ویدئو پراژکتور قسمت پایین یا بالا یه کاغذ یا چیزی بچسبونید که قسمت پایین محتویات فقط تو مانیتور متصل به سیستم یا لپ تاپ ببینیدو روی پرده ویدئو پرواژکتور نمایش داده نشه
امیداورم مشکلت حل بشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
فایلهای متحرک توی برنامه پاور پوینت هنگام طراحی و مد دیزاین ثابت نشون داده میشن و در حالت نمایش و اسلاید شو تحرکشونو دارن
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام تو اسلایدم یه تکست ثابت داشته باشم. که توش نوشته شده باشه "تابستان 90" . از بخش هِدِر و فوتر اینو آوردم، مثل عکسی که در بالا میبینید.
اما عددهارو انگلیسی نشون میده.
چی کار کنم که عددها رو هم فارسی نشون بده؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای فارسی نوشتن باید تنظیمات ویندوزتو به حالت National تغییر بدی که مسیرش اینه
controlpanel>regional and language options >customize> در پایین پنجره digit substitution باید به national تغییر کنه پنجره ها رو ok و تغییراتت اعمال میشه
امیداورم مشکلت حل بشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای لینک کردن یک قسمت از هر عکس یا نمدار تنها کافیه یک مستطیل یا هر شکل دیگه ای رو از قسمت shapes توی منوی insert به اندازه اون نمودار درج کنی و روی نمودار بزاری بعداز قسمت shape fill یا رنگ داخل شکل بگی no fill و دور خط شکلم با shape outline بگی بدون خط یا no outline که تصویر زیرت نمایان بشه بعدشم روی شکل مستطیل کلیک راست کنی و گزینه hyperlink رو انتخاب کنی و فایلی که میخای لینک بشه توی اسلاید شو نتیجه کارو ببین
سلام چطور می شه یک عکس را در فوتر یا هدر تکرار شد
مثل ورد
می خوام در تمام صفحات پاور یک عکس تکرار بشود در بالای آن یا در پایین صفحه
مثلاً آرم
2- چطور پرزنت های آماده را دانلود می کنیم نگهشون داریم
از قسمت
NEW- DESIGN SLID
سلام چطور می شه یک عکس را در فوتر یا هدر تکرار شد
مثل ورد
می خوام در تمام صفحات پاور یک عکس تکرار بشود در بالای آن یا در پایین صفحه
مثلاً آرم
menu View>>Slide Masterدر اسلاید اول هرعکسی را درهرجایی بگذارید درتمام اسلایدهای بعدی دقیقا همان عمکس درهمان جا باهمان سایز نمایش داده میشود
2- چطور پرزنت های آماده را دانلود می کنیم نگهشون داریم
از قسمت
NEW- DESIGN SLID
منظورتون تم های اماده است دیگه؟:13:
Menu Design>>Themeکنار effect(سمت چپ)یک فلش روبه پایین دارد روی ان کیلیک کنید وگزینه
more theme on microsaft offce online...را انتخاب کنید.اگر به اینترنت وصل باشید میتویند هرکدام از تم هایی که دوست دارید رو دانلود کنید
نقل قول:
سلام
مثلا اگر 10 اسلاید داشته باشی.
بین اسلاید 5 و 6 کلیک کن و سپس در زبانه Home و در گروه Slides، گزینه section را باز کن و add section را بزن.
به طور پیش فرض نام آن Untitled Section (میتونی روی این نام کلیک راست کنی و گزینه rename را بزنی)که در بین اسلاید 5 و 6 قرار می گیرد.
نقل قول:
سلام این را دقیق تر بهم نشون می دهید
نقل قول:
menu View>>Slide Masterدر اسلاید اول هرعکسی را درهرجایی بگذارید درتمام اسلایدهای بعدی دقیقا همان عمکس درهمان جا باهمان سایز نمایش داده میشود
راستش من گذاشتم نشد نمی دونم یه کم بیشتر برام توضیح بدهید شرمنده
نقل قول:
NEW- DESIGN SLID
خیلی دوست دارم تم هایی که در این قسمت هست رو داشته باشم
دانلود می کنم نمی دونم کجا می ریزه می تونید کمکم کنید مرسی
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
بهترین سایت برای آپ عکس کدوم سایته که عکس بمونه حتماً
سلامنقل قول:
ممنونم از پاسختون. ولی گفتند که روشی توی خود پاورپوینته
سلام لطف می کنید این رو جواب بدهید مرسینقل قول:
2- اسلاید خلاصه چطور ساخته می شود
در اینترنت سرچ کردم اما نتونستم گزینه هایی رو که گفته شده پیدا کنم
سلام چقدر سوت و کوره
یه سوال به سوال های قبلی اضافه کنم
وقتی دو اسلاید در یک صفحه می اندازم برای پرینت
چرا این دوتا را وسط صفحه می انداز
می خوام صفحه پر شود
من در صفحه پرینت حتی دکمه fit را هم تیک دار می کنم
چکار باید کرد خیلی احتیاج دارم
دو سوال قبلی را هم ممنون می شم جواب بدهید مرسی
سلام هیچ جوابی نیست منتظر جواب دوستان
سلام دوستان
من سوال دارم کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟
ایا میتوان عکسهای متحرک (gif ) را وارد اسلاید کرد؟
چگونه حجم یک عکس را برای کمتر شدن حجم فایل نهایی کم کنیم؟
چطور عکس خو.د را به صورت مستقیم از دور بین وارد اسلاید کنیم؟
چگونه عکس وارد شده را برش دهیم؟- چگونه عکس خود را به صورت یک شکل خاص در آوریم؟(مثل یک نوشته یا یک شی)-چگونه یک صدا (معمولا mp3 مثلا 5 دقیقه ای ) برای یک سری اسلاید یا همه اسلایدها پخش شود؟
دوستان چه جوری با office2010 یه آهنگ رو برا تمام اسلایدا بذارم؟
سلام ببخشید که سوالم ابتدایی .
چه طوری می شه توی یک پاورپوینت چند تا بک گراند مختلف گذاشت
مرسی
سلامنقل قول:
از منویDesignاز قسمت Themeروی هر پس زمینه ای که مدنظرتون هست راست کیلیک کنید وگزینهapply to select slide را انتخاب کنید
1)روی عکس کیلیک کنید copy ودراسلاید موردنظر pastوقتی اسلایدهایرو اجرا میکنید عکس متحرک هم بصورت متحرک نمایش داده می شود(بنده فرمت gifرا امتحان کردم عملی شد)نقل قول:
2)تصویر را در فتوشاپ باز می کنیم. اولین کار این است که دقت تصویر را پائین بیاورید. برای این کار از منوی Image گزینه Image size را انتخاب کنید. در این کادر در بخش Resolution در پائین کادر عدد 300 را تبدیل به 72 کنید و Ok را کلیک کنید. با این کار دقت تصویر به 72 نقطه در اینچ کاهش می یابد. قدم بعدی این است که ابعاد عکس را کاهش دهید. این کار به میزان زیادی از حجم آن کم می کند. باز هم از منوی Image گزینه Image size را انتخاب کنید. این بار در بخش Document size طول و عرص عکس را کم کنید.
3)اگر دوربینو با USBوصل کرده باشید از منوی insert اگر روی pictureکیلیک کنید میتونید عکس موردنظرتون هرجا ذخیره شده باشه را انتخاب کنید
4)برای برش دادن که میشه از paint کمک گرفت ولی اگر میخواهید به شکل خاصی برش بدهید از فتوشاپ کمک بگیرید
سلام دوستان
یه سئوال دارم : چطوری میشه عکسی که در یکی از اسلایدهای پاورپوینت هست رو از اون جدا کرد؟
ممنون میشم با استفاده از تجاربتون راهنمائیم بفرمائین. مرسی.
سلام
ببخشید یک سوال داشتم
میخوام متن هایی که در اسلاید پاور پینت قرار میدم به طور متحرک نوشته بشه
یعنی وقتی میرم اسلاید بعدی متن هاش دونه دونه یا قرار بگیره
ممنون میشم جواب بدین
نقل قول:
سلام در صفحه ای که لینکش را در زیر گذاشتم پست 4 همین سئوال پرسیده شده
مطالعه بفرمایید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=178781&page=77
سلامنقل قول:
شما متنی که میخواهید حروفش دونه دونه ظاهر بشه رو با درگ کردن انتخاب میکنید ومسیرزیر را طی کنید
لینک عکس:کد:http://up2.--------.com/images/09fs884wft5uikgwue9.jpg
از لیست باز شده روی more effectکیلیک کنید پنجره جدیدی باز می شود میتوانید یکی از effectهای زیر را انتخاب کنید:
Faded swivel
Random Effects
color Typewriter