بچه ها من بازی های جدید رو گرفتم . ولی بین بازی از بازی خارج میشه و کد فعال سازی می خواد و اگر وارد نکنی خودش به اینترنت وصل میشه . کسی این کد فعال سازی رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
بچه ها من بازی های جدید رو گرفتم . ولی بین بازی از بازی خارج میشه و کد فعال سازی می خواد و اگر وارد نکنی خودش به اینترنت وصل میشه . کسی این کد فعال سازی رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من n81 دارم ولی یه مشکلی هست
چرا بازی های جاوا اینقدر کند اجرا میشن مثل بازی gravity defied
آقا من فردا می خوام برم واسه دادشم یه ان81 بگیرم 8گیگ امروز که
ان82 خیلی به ما زد حال زد !!و ما از خریدش منصرف شدیم
چه نکلتی رو باید در نظر بگیرم؟
تو پکیجش کابل تی وی هست ؟
چرا n82 ضد حال زد؟نقل قول:
ال سی دی و صداش
البته قیمتش که کشید بالا یهو بماند !
مگه lcd اون چه طوره ؟نقل قول:
رنگ هاش سرد بی روح و مات هستند به نسبت ان81
عجب من که چیزی احساس نمی کنم چقدر هم توش روح داره
شما خودت از نزدیک جفتشون را دیدی منظورم این هست که روشن باشه من دیدم فرقشون محسوس نبود
درسته lcdش به پایه n81 نمی رسه چون ن81 فعلا بهترین lcd رو داره اما از lcd ن95 کم نمیاره, در کل اگه صاف نگیرین کنار ن81 و مقایسه کنین, کیفیت lcd خوبی داره
صداش چشه؟ استریو و نسبتا بلند و شفاف که احتمالا در آپدیتهای بعدی باید بهتر بشه
دوستان منم گوشیمو فروختم .... 2 روز پیش 380 تومن فروختم ..
تو دیگه چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی میخواهی بخری؟؟؟؟نقل قول:
گرفتم .... N82 گرفتم 485 تومن ....
حالا ميشه بگي واسه چي اينكار رو كردي چه دليلي داشت؟نقل قول:
مبارک باشه . ولی دلیلت را بگو؟؟نقل قول:
حالا از نظرت کدو بهتره؟ n81 یا n82
راضی هستی از n82؟ با قیافش مشکل نداری؟
فقط یه دلیل داشت ... من بازم میگم حتی الان که فروختمش ...
واقعا گوشیه خوبیه ... من تا حالا بالای 30 تا گوشی عوض کردم حاضرم قسم بخورم یکی از بهترین گوشیهایی که داشتم همین N81 8gb بود ... از همه چیزش راضی بودم الا یه چیز .... دوربین
من هفته پیش یه اتفاقی افتاد و چون اون لحظه تکرار نمیشد و حالت غیر عادی هم داشت باید اون لحظه رو فیلم میگرفتم و یا حداقل چند تا عکس مگرفتم ...و چون شب بود نیاز به دوربین خوبی داشتم ...
باور نمیکنید برای اولین بار بود که احساس کردم گوشیم یه چیزی واقعا کم داره ....
وقتی اومدم خونه ازم پرسیدن فیلم یا عکس گرفتی منم گفتم نه ....
درسته دو.ربینش 2 هست ولی اصلاً کیفیت خوبی نداره ... و چون بعضی مواقع احتیاج به ثبت کردن یه اتفاق حالا چه با فیلم و چه با عکس داری دیدم این گوشی نیازمو برآورده نمیکنه ...
برای همین رفتم و یه N82 گرفتم ... در مورد دوربینم که دیگه همتون میدونید چه کیفیتی داره ...
همون شب GPS گوشی رو هم فعال کردم یعنی رفتم پیش دوستم و نقشه تهران و خود برنامه اصلی که اسمش Garmin هست رو رو گوشی ریخت ( حالا بماند برای فعال کردنش روی گوشی چه مکافاتی داره ) شاید باورتون نشه از اونجا تو خونه که داشتم میومدم GPS رو فعال کرده بودم و دقیقاً با یه مثلث آبی رنگ موقعیت رو روی نقشه بهم نشون میداد .....
مثلاً اگه با ماشین به سمت شمال خیابون حرت کنید روی گوشیتون مینویسه Driving North یعنی به طرف شمال حرکت میکنید ... طول و عرض جغرافیایی . سرعت باد رو هم نشون میده ...
اسم دقیق تمام کوچه ها و خیابونها رو به درستی نشون میده ... خلاصه با GPS ش هم خیلی حال کردم ...
کلاً گوشیه خوبیه ... شارژ هم خیلی خوب نگه میداره ... حداقل 2 روز کامل ....
اگه بازم سوالی بود در خدمتم ...
اگه مشکیش بیاد حتما میخرم . ولی فکر نکنم به این زودی ها بیاد:41::41::41::41::41:نقل قول:
سلام بری بکس!
یه سوال داشتم : از نظر کیفیت و بلندی صدا N81 نسبت به 5700 در چه حدیه؟
یه چند تا سوال دیگه :
1. N81 اسکرین سیور داره؟
wifi .2چه جوری کار می کنه؟ لپ تاپ منم wifi داره.آیا می تونم گوشی رو از این طریق بهش وصل کنم و داده ها رو منتقل کنم؟
RDS Radio .3 داره؟
4.سنسور صفحه کلید و صفحه نمایش داره یا نه؟
ایول یعنی gps ش نقشه ی ایران رو هم داره؟ ایران یا فقط طهران؟ مشکل خاصی نداره؟ راضی هستی؟نقل قول:
راستی نقشه هاش که رایگان نیست که ها؟ چنده؟
نقل قول:
داداش گلم شما ان82 گرفتی درست...حالا تورو خدا تو یک کلام به من بگو ان82 رو تایید میکنی یا ان95 8گیگ؟؟؟از همه لحاظ...حتی نسبت به 1 درصد برتری بگو...
salam
sharmande keyboard e farsi m ghat zade
be joz un soal dar morede gps ye soal dige ham dashtam:
vaghti gushi ro mikhari in paye he ham tu packesh hast?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mer30.333
gps اصفهان نداره؟
تمام نقاط جی پی اس کار می کنه...ربطی به جا یا مکان نداره...توسط ماهواره جی پی اس فعال میشه...
شما باید نقشه اصفهان رو روی گوشیت که حتماً باید یا 82 یا 95 معمولی و یا 95 8 گیگ باشه نصب کنی تا بتونی از این سیستم استفاده کنی ...نقل قول:
نه دوست من چنین چیزی داخل پکیج گوشی نیست و باید بصورت جداگانه تهیه کنی ....نقل قول:
میشهنقل قول:
در مورد نقشه
گارمین
که رو گوشیت نصب کردی کامل توضیح بدی سامان جان
؟
داداش منم ان82 گرفته
می خوام جی پی اس شو راه بندازم....
می دونم جاش اینجا نیست اگه ادرس یا هم چین چیزی دارین که البته من چیزی پیدا نکردم این اقای اصلان که می گفت خدا سرچ را افرید کجاست که ببینه تو این مورد جواب نمیدهنقل قول:
جی پی اس n82 را راه بندازم چه جوری احتیاج مبرم است
nagofti hazineye rah andazi e gps et cheghad shod?
سلام بری بکس!
یه سوال داشتم : از نظر کیفیت و بلندی صدا N81 نسبت به 5700 در چه حدیه؟
چرا کسی جواب سوال های منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چند تا سوال دیگه :
1. N81 اسکرین سیور داره؟
wifi .2چه جوری کار می کنه؟ لپ تاپ منم wifi داره.آیا می تونم گوشی رو از این طریق بهش وصل کنم و داده ها رو منتقل کنم؟
RDS Radio .3 داره؟
4.سنسور صفحه کلید و صفحه نمایش داره یا نه؟
مگه n81 gps نداره داره من میدونم حالا چجوری فعالش کنم من نقشه ی اصفهان رو دارم رو گوشیم
سامان جان=داداش گلم شما ان82 گرفتی درست...حالا تورو خدا تو یک کلام به من بگو ان82 رو تایید میکنی یا ان95 8گیگ؟؟؟از همه لحاظ...حتی نسبت به 1 درصد برتری بگو...
داداش گلم من با N95 8GB کار نکردم برای همین نمیتونم نظر بدم ....نقل قول:
اما در مورد 82 واقعاً گوشیه کاملی هست .....اما بزار راحتت کنم ....
اگه من یه مقدار پولم بیشتر بود شک نکن 95 8 گیگ میگرفتم و هر کی هم بگه 82 بهتر از 95 8 گیگ هست بدوم داره بیخود میگه .....
lcd بزرگتر و شفاف تر
صدای بهتر
و....
قابل توجه شما و سایر دوستان که میخوان روش نصب این نرم افزار بسیار عالی رو داشته باشن ....نقل قول:
این نرم افزار الان روی گوشیه من نصبه و با استفاده از GPS تمام اسم و مشخصات کوچه ها و خیابونها و .... به درستی روی نقشه نشون میده .....
بهتره خودتون ببینید ....
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=28062&highlight=Garmin
سامان 2 روزه دارم
لینکو باز می کنم
اصلا باز نمیشه!!!
حجم فایلش چقدره ؟ اگه ای دی اس ال داری
آپلود کند یه جایی ما این جی پی اس رو راه بندازیم
خیر از جوانیت ببینی !
سامان جان این لینک اصلا باز نمیشه...
ببینم n81 هم میشه؟
بچه ها سلام
اونایی که این N81 دارن میتونن حالت ویبره رو فعال کنن؟ تا به حال از ویبره گوشیشون استفاده کردن؟؟
من هر کاری میکنم نمیتونم ویبره گوشیمو فعال کنم!!!!!!!
سلامنقل قول:
با تشكر از آقا سامان:11: من نصبش كردم رو n82
فقط ايرادش اينه كه يكم دقتش كمه!:13: ولي بازم خيلي به درد ميخوره.
شاد باشي:40: