چطور میشه نام کاربری راتغییرداد
Printable View
چطور میشه نام کاربری راتغییرداد
من هم جمله ام سوالی بود و منظورم از چندتا، دو سه تا نبود.نقل قول:
فقط پست نيست مدت زمان فعاليت و حضور تو اون انجمن و مفيد بودين مطالب ارسالي و نياز به همكار در اوننقل قول:
انجمن و...خيلي پارامتر داره:31:
این جواب قانع کننده تر بود.نقل قول:
بعد از چند تا پست به طور کامل اکتیو میشیم ؟ ( پست هامون نیز به تایید نداشته باشن؟ )
خداییش بد جوری رو نروه ، الان یه سوال واجب دارم ، یه ساعت پیش پست دادم و هنوز تایید نشده !
چند تا سوال دارم ! :11:
1.دوست من یعنی felakating درکنار اسمش علامت + هست ! این علامت واسه چیه ؟
2.چطوری میتونم felakating رو تو دوستام add کنم ! چون چند بار اینکارو کردم و نشد ! لازم به ذکره که دوستم عضو جدید هستش ؟
3.برای همین دوستم یعنی felakating پیغام خصوصی فرستادم ولی نشد ! چرا ؟
چقدر این کلمه دوست رو تو این پست به کار بردم :31:
یک مشکلی هست اگر اینطوریه چطوری من با 30 تا پست 1 ستاره شدم. اگر از کسی تشکر بشه می تونه زودتر ستاره بگیره ؟نقل قول:
من هم با 20 پست یه ستاره شده بودم؛ منتها از زمان ثبت نام تا فرستادن اولین پستم بیش از 9 ماه فاصله افتاد!
نه ربطي ندارهنقل قول:
:11:بیاید حداقل برای یک بار هم که شده یه کاری را برای ستاره دار شدن وغیره انجام ندهیم
ببخشید امضای من مشکل سیاسی داره ؟ ( عکس رو میگم )
اگه آره بگید تا عوضش کنم .
ولی فکر نکنم مفهوم سیاسی داشته باشه ;)
اقا این چند روزه سایت چش بود؟
در پیغام بسته بودن سایت اشاره شده بودنقل قول:
یک مشکل فنی وجود داشت که هنوز بصورت کامل برطرف نشده
آقا سینا جواب ما رو هم میدی بی زحمت ؟
پست 765#
پس به دلایل سیاسی و بعضی از شایعات و اینا نبود نه:31:نقل قول:
سلام
آقا من توی قسمت مطلع کردن از پست جدید ( توی همون تنظیمات کاربر) تیک قسمت " به وسیله ایمیل من رو مطلع کن " رو تیک زدم حالا با این که اون تیک رو برداشتم بازم با هر پست جدید در بعضی از تایپیک ها یه ایمیل واسه من فرستاده میشه
کار من شده پاک کردن ایمبلم از این نامه ها ـــــ در کل روزگارم سیاه شده
لطفا یه راهنمایی عملی واسه این مشکل بکنید
ممنونم
یعنی ممکنه دوباره بسته بشه؟نقل قول:
بعد مثل فروم گفتگو بود چی بود نشه؟نقل قول:
یادتونه یه باره نیست شد:13:
دوستان این مشکل عدم دسترسی به پروفایل کی حل میشه ؟ خیلی جاهایی که پست دادم رو گم کردم !
راستی کسی میدونه با چه فرایندی دوستان تبدیل به کاربر فعال میشن ؟ آخه بعضی از دوستان رو دیدم که با 11 تا پست کاربر فعال بی ستاره بودن ! ؟
دوستان اطلاعات دقیقی از ارتقا درجه کاربری(تعداد پستچند تا بشه و ....) میخواستم وهر درجه چه مزیت هایی داره؟ با تشکر.
احتمالا اون دوستان کاربر فعال انجمن هایی هستن که شمارش پست ندارن.نقل قول:
تعداد بالای پست لزوما نشانه فعالیت مثبت نیست. تعداد پست مفید عامل اصلیه. تشخیصش هم به عهده تیم مدیران انجمن هست.
حدودا پروفایلا و گروههای اجتماعی کی درست میشن ؟
هر وقت مشكلات بانك اطلاعاتي و عمليات بهينه سازي تموم بشه :31:
فكر كنم ديگه تا آخر هفته تموم بشه...واقعا تا كي طول ميكشه؟
بعد از حل اشکالات در تابلو اعلانات اطلاع رسانی میشه
ممنون
اين پغام موقع تغيير امضا يعني چي؟
- BB code size value is too big.
يعني بي بي كد زياد دادي ديگه...
مثلا هم رنگ تغيير دادي هم اندازه هم چپ يا راست يا وسط بودن نوشته رو تغيير دادي هم bold كردي و...
كلا كارهايي كه ميشه با نوشته تو امضا انجام داد محدود ميباشد و واقعا محدوديت مسخره اي است
پیام هایی که تو pm میفرستیم کجا ذخیره میشه ؟
چجوری میشه اوردشون ؟
چون فقط اونایی که برام می یاد را دارم
اگه منظورتون در پيغام خصوصي هست...بايد بگم تو پوشه پيام هاتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاييني فرستاده هاست و بالايي دريافتي ها...ولي اگه همچين چيزي براتون نمياد حتما قسمت ذخيره پيام هاي فرستاده شده
فعال نبوده...براي فعال كردنش به اين مسير بريد
تنظيمات كاربري-------»ويرايش اختيارات-------»Messaging & Notification --------»اينو فعال كنيد
Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default
چرا نمیشه توی امضا بیش از یک تصویر قرار داد؟
محدودیت های سایت ؛ حجم امضا هم باید محدود باشه ؛ به خاطر حجیم نشدن امضا و در نتیجه دیر لود شدن صفحه .نقل قول:
چرا نمیشه توی امضا بیش از یک تصویر قرار داد؟
نمیدونم چرا هر فایل عکسی رو که به عنوان آواتار قرار میدم، نسبت به فایل اصلی عکس که با همون سایز و فرمت هستش یه خورده کدرتره و حالت براق بودن عکس کم میشه و یه جورایی Blurry به نظر میرسه.چرا؟
سلام
ببخشید من کی از عضو جدید بودن در میام ؟
یا بهتره بگم کی دیگه وقتی پست میدم نیازی با تایید نداره؟
(آخه تو تاپیک کنکور هرچی پست میدم تا میاد تایید بشه میره 2-3 سفحه قبل و کسی هم جواب نمیده )
سلام
چرا من وقتی که لینک میزارم توی CODE و ارسال می کنم . بعدش اینجوری میشه :
من نمی خوام URL باشه ! اینجوری مجبورم ویرایش کنم و URL هارو یکی یکی از کنار لینک ها پاک کنم تا درست نشون داده بشه !
منم همين مشكل رو دارم...
كاش مديران يه دكمه براي حذف تگ url به اين باكس ارسال پاسخ اضافه كنن :31:
فکر کنم اگر تیک گزینهی "فعال کردن لینک های اینترنتی در پیام" رو بردارید درست بشه :27: !نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
خب لااقل ميگفتي اين تيك كجاست :31:نقل قول:
تیکش همون پایین دکمهی ارسال پست هستش !نقل قول:
ولی با این کار هم درست نمیشه :41: ! یکی بیاد به ما یاد بده چکار کنیم !؟