سلام خسته نباشید
من می خوام یک پایگاه داده بسازم توی اکسس شامل مشخصات مشتری های یک شرکت
و می خوام یک دکمه جستجو بزارم که هر موقع id مشتری رو دادم اطلاعات کامل اون مشتری رو به من بده خواهش می کنم کمکم کنید.
Printable View
سلام خسته نباشید
من می خوام یک پایگاه داده بسازم توی اکسس شامل مشخصات مشتری های یک شرکت
و می خوام یک دکمه جستجو بزارم که هر موقع id مشتری رو دادم اطلاعات کامل اون مشتری رو به من بده خواهش می کنم کمکم کنید.
من یه فایل اکسس دارم که هنگامی که بازش می کنم چند پیغام می ده نمی دونم درباره چیه؟؟(درباره نمی دونم امنیت و این جور حرفاست چون با اکسس 2002 نوشته شده و من با 2003 بازش می کنم) و پسورد و یوزر داره که فراموش شده.چه کار کنم؟؟
لطفا كاركرد ساعت ورود و خروج در برنامه اكسس
مثال :: ساعت ورود 22 شب ساعت خروج 2 بامداد جواب كاركرد 4ساعت
و يك كتاب اكسس پيشرفته معرفي كنيد
با سلام
اولا كه من اصلا اكسس بلد نيستم
و اما
يك DVD از نمايشگاه بين المللي تهران خريدم كه حدود 500 كتاب درش هست به گمانم اطلاعات مربوط به مشخصات كتابها در فايلهايي به فرمت اكسس نوشته شده حال من مي خواهم اين مشخصات را كپي و پيست كنم در اكسل ولي مشكل اينجا است كه با اينكه در فايل براي مثلا title يك ستون و براي نويسنده يك ستون ديگر و الي آخر در نظر گرفته ولي وقتي من از فرمان copy to clipboard و انتخاب يكي از گزينه ها يا sample يا columnar استفاده مي كنم و در اكسل پيست مي كنم ستونهاي مجزايي كه در اكسس ديده مي شود در اكسل در يك ستون پشت سر هم پيست مي شود آيا براي ا ين مشكل راهي وجود دارد
با تشكر
دوستان سلام
ایا می شود کاری کرد یا به کمک نرم افزارهای دیگر این امکان وجود دارد که در یک پروژه که شامل چند جدول و یک فرم هست موقع اجرای پروژه فقط فرم دیده بشه و جداول دیده نشن ؟
من یه سئوال فنی وحرفه ای دارم که فکر نکنم زیاد مشکل باشه چون مربوط به ICDLهستش و امکان اینکه این سئوال تو امتحان فنی و حرفه ای بیاد زیاده چون مال بانک سوال فنی و حرفه ای است و گاهی سئوال میادوام سئوال
یک بانک اطلاعاتی بنام خود ایجاد کرده در دسکتاپ ذخیره کنید که دارای جدولی بنام table با فیلد ها و شرایط زیر باشد
کد کارمندی نام و نام خانوادگی مدرک تحصیلی حقوق ماهیانهاما سوالی که من نمیدونم اینه:
آدرس
1"-پرس و جویی را طراحی کنید که بر اساس آن بتوانیم نام و نام خانوادگی و حقوق ماهیانه پرسنل را با توجه به مدرک تحصیلی آنها نمایش دهیم ."
کسی اینو میدون
تو یه ورقه دیگه هم شبیه همین سوال هست
1-بانک اطلاعاتی بنام st.mdb ایجاد کنید که شامل جدولی به نام student با فیلدهای زیر باشد.
نام دانشجو کد ملی سال تولد محل تولد رشته تحصیلی شماره دانشجویی
اما سوال مهمش اینه:
پرس و جویی ایجاد نمایید که با پرسیدن شمارۀ دانشجویی ، اطلاعات دانشجو را نمایش دهد
query ساختن آسون اما اینجا چه شرطی میگه که شماره دانشجویی پرسیده شود بعداطلاعات نمایش داده شود
ممنون یشم جواب بدین چون برا خیلیها مفیده و هر دو سوال مال بانک سئوال فنی وحرفه ای هست
query که ساختی روی حالت ویرایش زیر ستون شماره دانشجویی قسمت Criteria بین [ ] هر چی مخای بنویسنقل قول:
بقیه سوال ها هم نگاه کنی خیلی سادن
فکر نکنم که دوست من این جوابش باشه این که باشه راحته فکر کنم منظور سوال اینه که بعد از ساخته شدن qyery ما مثلا شماره دانشجویی 1000را وارد کنیم اطلاعات اون نمایش داده بشه و مثلا 1002 را وارد کنیم اطلاعات اون نمایش داده بشه در صورتیکه بعد از ساخته شده query همه با هم نمایش داده میشه
سوال اول هم دقت کنین فکر کنم منظورش اینه "با توجه به مدرک تحصیلی"مثلا وقتی که query ساختیم (توجه کنید بعد از ساخته شدن query)اگه لیسانس رو انتخاب کنیم فقط اطلاعات لیسانس نمایش داده بشه
نه اینکه تو design بریم وهر بار شرط رو تعریف کنیم
اگه هم تو desigin این شرط رو بدیم تو criteria
دیپلم or لیسانس or فوق لیسانس :تعریف کنیم همه رو نشون میده که فکر نکنم جواب این سوال باشه
خلاصه اینکه می توان query را طوری ساخت که مثلاً برای مدرک تحصیلی چیزی مانند منو باز شود (مثلا look up wizardکه من امتحان کردم نشد )و مدرکها نمایش داده شود و مثلا وقتی انتخاب کردیم لیسانس فقط اطلاعات لیسانس نمایش داده شود
ممنون میشم جواب بدین
query که ساختی روی حالت ویرایش زیر ستون شماره دانشجویی قسمت Criteria بین [ ] هر چی مخای بنویس مثلا "شماره
دانشجویی را وارد کنید"
بعد save کن
حالا که روی query کلیک کنی شماره دانشجویی میخاد مثلا 2000 میزنی بعد تمام مشخصاتی که توی query گذاشتی البته فقط مربوط به 2000 رو نشان میده
دوستان كسي جوابي ندارهنقل قول:
دوستان سلام
ایا می شود کاری کرد یا به کمک نرم افزارهای دیگر این امکان وجود دارد که در یک پروژه که شامل چند جدول و یک فرم هست موقع اجرای پروژه فقط فرم دیده بشه و جداول دیده نشن ؟
بلینقل قول:
فردا حتما برات مینویسم
سلامنقل قول:
بلی
فردا حتما برات مینویسم
هنوز فردا نشده ؟:27:
ببخشید
سرم خیلی شلوغه، آخر ترم و درس نخوندن و انتخابات و ...
Tools ==> startup رو میزنی
بعد Display form/page فرمی رو که میخای بیاد رو انتخاب میکنی
همه تیک ها رو غیر فعال کن
اینم خلاصه و مفید و مختصر
سلام:
من يك فايل اكسس دارم كه پسورد داره ونميتونم بازش كنم
راهي هست كه بشه بازش كنم .برنامه اي هست كه پسورد رو برداره يا پسوردش رو پيدا كنه.
با تشكر
كسي نيست جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!
با سلام
من معمولا برای گزارش گیری از ویزارد اکسس استفاده می کردم اما الان نیاز دارم که به صورت دستی لیبل ها را به جداول و کوییری ها مرتبط کنم اما نمی دانم چگونه.
در سربرگ Dada هم فقط Smart Tag وجود داره چگونه می توانم یک فیلد از جدول یا کوییری را به لیبل متصل کنم؟
البته من می خواهم با این کار اطلاعات کوییری های مختلف را که به هم ربطی ندارند نشان دهم. آیا اصولا می شود در یک گزارش بیش از یک اتصال برقرار کرد؟
(توضیح بیشتر: می خواهم گزارشی از روزهای حضور افراد در فلان کلاس به اضافه نمره کسب شده آن تهیه کنم؛ از آنجا که اطلاعات حضور و غیاب کلاس و نمره آن جداست چگونه می توان این دو اطلاعات را در یک کارنامه (گزارش) جمع آوری کرد؟؟؟)
امیدوارم منظورم را به خوبی منتقل کرده باشم
با تشکر
از نرم افزار Password Recovery Office.exe استفاده کننقل قول:
یه سرچ ساده می خواد
یا علی
با عرض سلام،نقل قول:
منظور از اتصال لیبل رو خوب متوجه نمیشم، ولی برای این کار به نظر میرسه باید از گزینه Caption در سربرگ Format استفاده کرد.
در مورد سوال دوم هم باید یک کوئری جدید درست کرد و فیلدهای مورد نیاز گزارش رو از جداول و کوئریهای مختلف، توی اون جمع آوری کرد(که میشه این کار رو مستقیما در Record Source خود گزارش انجام داد.
با تشکر!
نقل قول:
ضمن تشکر مشکلمو یکم بیشتر باز می کنم
در دیتا بیس من سه جدول وجود دارد اطلاعات فردی، حاضرین، نمرات
فرض کنید جدول حاضرین، اطلاعات حضور و غیاب افراد یک کلاس را نگهداری می کند و جدول نمرات، نمرات امتحان فلان کلاس را.
اگر بخواهم به صورت کارنامه ای کلاسهای شرکت کرده یک نفر را به همراه نمرات کسب شده آن پرینت بگیرم چگونه باید این کار را انجام دهم؟
***لازم می دانم این توضیح را بدهم که:
1_ این دو جدول (نمرات و حاضرین) ربط منطقی به هم ندارند لذا نمی توانم از inner join استفاده کنم
2_ همچنین در برنامه مدنظر ممکن است فردی در کلاسی باشد ولی در جدول نمرات نباشد و یا برعکس از امتحانی نمره داشته ولی در کلاسی شرکت نکرده باشد یعنی الزاما نمرات، مربوط به کلاسهایی که حضور و غیاب انجام شده نمی باشد پس دوباره نتیجه می گیریم که از inner join نمی توان استفاده کرد چون رکوردهای غیر مشترک را نمی آورد.
تنها راهی که به ذهن بنده می رسد این است که باید یکجوری از دو دیتا کانکشن و ارتباط استفاده کرد. آیا راه بهتری هست؟ در غیر این صورت چگونه این کار را انجام دهم؟؟؟؟
با تشکر
من یه دیتابیس نمونه میذارم، ببین همونیه که مورد نظرت هست؟نقل قول:
با سپاس!کد:http://www.fileden.com/getfile.php?file_path=http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Forums/try1.zip
ضمن تشکر فراوان میتونم بگم دیتابیستون دقیقا همونه که مد نظرم بود و تقریبا همون طوری که فکر می کردم باید 2 تا ارتباط برقرار می کردیم (یعنی مثلا اول حاضرین را به دست آورده و در کوییری دوم که مربوط به نمرات بود از آن استفاده می کردیم)نقل قول:
حالا اگه ممکنه یکم درباره نحوه انجام این کار توضیح بدید.
ممنون...
میتونم اضافه کنم که برای کامل کردن این نمونه، ضمن افزودن فیلدهای مورد نیاز بیشتر، میشه فرم هایی رو برای ورود اطلاعات به جداول، طراحی کرد.نقل قول:
منظورتون از نحوه انجام کار، کدوم قسمتش هست؟ از کجاش رو میخواین بیشتر بدونین؟
شاید این چیزی که می خوام بگم از دید شما یک مسئله ساده باشه اما....نقل قول:
اما مشکل من "نحوه ایجاد ریپورت" است.
البته به این شکل که شما انجام دادید که از یک report در یک report دیگر استفاده کردید
اگه میشه در این رابطه توضیح بفرمایید که دیگه مزاحمتون نشم...
با تشکر
خواهش میکنم، مراحمید !نقل قول:
بطور اجمالی وقتی جداول 1 و 2 و 3 رو داشته باشیم که رابطه 1 با 2 ، یک رابطه One-to-Many هست، همچنین رابطه 1 با 3 هم یک رابطه One-to-Many ، و بخواییم در گزارشمون از هر سه این جدول ها استفاده کنیم و نتایج رو بر حسب یک فیلد مشترکشون گروهبندی ( ف ی ل ت ر) کنیم، اون وقت (به نظر من) برای یکی از جداول 2 یا 3 میشه از قابلیت Grouping استفاده کرد و برای اون یکی دیگه از یک sub-report ( با Link master Field و Link Child Field فیلد مشترک ).
می خواستم این قسمت آخر رو توضیح بدید (ایجاد sub report)نقل قول:
با تشکر
سلام،نقل قول:
اصولا sub-report ها و sub-form ها در مواقعی کاربرد دارن که رکوردهای فرم/گزارش اصلی، یک رابطه یک به چند ، با رکوردهای یک جدول یا کوئری دیگه ای که همزمان نیاز به نمایش اونا در فرم/گزارش اصلی هست، داشته باشن. برای ساخت اونها هم به چند روش میشه عمل کرد، که یکیش استفاده از ویزارد ساخت فرم/گزارشه. یکیش هم ساخت یک فرم/گزارش بعنوان ساب فرم/گزارشه و بعد drag and drop کردن اون در فرم اصلی؛ و یا استفاده از دکمه ساخت ساب فرم/گزارش در فرم/گزارش اصلی و سپس تعیین مشخصات Sorce Object, Link Master Fields و Link Child Fields اون بطور دستی . که در مشخصه Link Master Fields ،فیلد کلید اصلی فرم/گزارش اصلی، PK ، و در Link Child Fields ، فیلد کلید خارجی فرم/گزارش دوم که بعنوان ساب فرم/گزارش قراره استفاده بشه ، FK ، انتخاب و درج میشه.
چند سوال...
1ـ چگونه یک text box را به فلان فیلد وصل کنم؟
(من یک text box می گذارم و به کمک قسمت Control Source از سربرگ Data مثلا فیلد ID را به صورت ([Personely]![ID]=) در آن مقدار دهی می کنم اما در خروجی چیزی جز ?Name# نشان نمی دهد)
2ـ وقتی هم که مثلا 2 تا subReport می گذارم اطلاعات را به صورت یکجا نشان می دهد یعنی همه اطلاعات فلان جدول را نشان می دهد و بعد هم اطلاعات جدول دوم را نشان می دهد در صورتی می خواهم اطلاعات هر شخص را مجزا نشان دهد.
البته فکر می کنم اگه مشکل اول برطرف شود مشکل دوم هم حل شود...
این هم ارتباط جداولی که من با اونا کار دارم
توضیح:کد:http://img262.imageshack.us/img262/6822/4a5625090fb4c697302c29b.jpg
جداول ثبت کلاس و کلاس در اینجا نقشی ندارند
جدول موضوع در اصل اطلاعات کلاس هاست
در ضمن ببخشید دیگه، من با ویزارد کار کردم و با روش دستی مشکل دارم.
سلام،نقل قول:
اول بگم که مستحب موکد هست که برای همه جدولها یک فیلد ID بعنوان Primary Key درست بشه که این در بعضی از جدولهای شما مشاهده نمیشه! بعد اینکه من جدول Mozoe رو نفهمیدم چی هست و چی کار قراره بکنه و به جدول Tarikh چه کار داره؟ بعد اینکه چرا جداول Nomarat و Hazerin با جدول Kelas هیچ ارتباطی ندارن؟!
1) وقتی فیلد مورد نظر، در جدول یا کوئری که فرم/گزارش بر اساس آن ساخته شده ( یعنی در قسمت Record Source فرم/گزارش) موجود باشه، اون وقت اون فیلد در کمبو باکس جلوی Control Source موجوده و فقط کافیه اونو انتخاب کنی.
2) به گمانم مشخصه Link Master Field و Link Child Field سابریپورتها بدرستی تنظیم نشده باشه.
اگه براتون مقدور باشه که خود دیتابیس رو بذارید که از نزدیک بشه بهش نگاهی کرد، خیلی بهتر تر میشه.
دوستان لطف می کنید یه کار access که خیلی روش کار شده بذارید اینجا من یه ذره باهاش ور برم شاید یه چیزی یاد گرفتم!!
آخه من اصلا تا حالا یه همچین فایلی ندیدم
ممنون
1_ آنجاهایی که از یک PrimaryKey استفاده نکرده ام به جای آن از دو فیلد کلید کمک گرفته ام چرا که مثلا یک شخص نباید در جدول Hazerin دو اطلاعات مشابه داشته باشد لذا دو فیلد کلید داریم TarikhID و PersonelyIDنقل قول:
2_ جدول Mozoe بانک من در اصل همان جدول Class بانک شماست. (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست برای جای دیگری است که شبیه به آن است و تفاوتهایی دارد لذا اینکه می بینید یجوریه مال اینه)
شاید بهتر بود اسمشو می گذاشتم Barname چراکه ربطش با جدول Tarikh اینه که مثلا فلان برنامه در فلان تاریخ برگزار شد حال کد افراد حاضر در این تاریخ به اضافه کد تاریخ حضور در جدول Hazerin اضافه می شود تا حاضری آن را زده شده باشد همچنین نمره کسب شده آن هم به همین ترتیب در جدول Nomarat (همراه با نمره کسب شده) اضافه می شود
3_ در مورد جدول Kelas... (لازم به ذکر است برنامه من در اصل همان برنامه کلاس و درس و دانشگاه نیست....) Kelas را فعلا بی خیال ربطی به سوالم نداره
4_ حجم دیتا بیسم خیلی زیاد و سرعتم فوق العاده کمه وگرنه همون اول این کارو میکردم اما تلاشمو می کنم
بازم ممنونم
سلام،نقل قول:
همون دیتابیس های نمونه خود اکسس که هست. مثلا Northwind.
سلام،نقل قول:
اگه حجم دیتابیس زیاده میشه: اونو compact and repair کرد، یا زیپ کرد ، یا داده ها رو ازش حذف کرد ویا هر سه تاش.
برای همین درباره موارد 1 و 2 من کاملا توجیه و قانع ( با اجازه بزرگترا البته) نشدم ... .
سلام من اکثر صفحات این فرم خوندم اما به جواب سوال خودم نرسیدم
میخواستم بدونم:
1 چطوری میشه بر حسب یک سری از داده ها که از فلان تاریخ تا فلان تاریخن نمودار کشید
2. میخوام در تهیه ریپورت ازم سوال کنه از چه تاریخی تا چه تاریخی (البته من نوع تاریخم تو جدول date نیست numbere)
سلام،نقل قول:
خب برای ف ی ل ت ر کردن نتایج نشون داده شده توسط یک نمودار، chart ، میشه در مشخصه Row Source اون که یک کوئری هست، محدودیت رو اعمال کرد. مثلا در فیلد تاریخ و در قسمت criteria اون میشه نوشت: (با توجه به این که گفتید نوع این فیلد عدده)
کد:Between [Enter the Lower Criteria] And [Enter the Upper Criteria]
سلام
بابت کمکتون ممنون
حالا یه سوال دیگه
من تو اکسس چندتا ایتم کلی دارم مثلا بیمه ، حقوق و... که هر کدوم از اینا یک جدول یک ریپورت یک نمودار و ... دارن حالا میخواستم یه قابلیت توی یه صفحه ی اصلی ایجاد کنم که مثلا فرد با اوردن موس یا کلیک روی اسم این ایتمای اصلی فرعیاتش ظاهر بشن و مثلا نمودارو انتخاب کنه
سلام،نقل قول:
شاید یه راهش این باشه که برای آیتم های فرعی دکمه های مخفی درست بشه و هنگام کلیک بر روی آیتم اصلی، دکمه های مربوط به اون ظاهر بشه (با استفاده از کد مثلا).
من خیلی وقته با اکسس کار نکردم یه کار سمپل ساده میتونین برام بزارین اخه این نورس ویند جدید حرفه ای چیزی سر در نمیارم
ممنون
اینم دیتا بیس من (winrar فایل 14.6 مگ را به 200 کیلو تبدیل کرد!!!!!)
گزارشی که من الآن نیاز دارم اینه که بر اساس اطلاعات شخصی و پرسنلی هر فرد جلسات حضور وی و همچنین نمرات کسب شده وی نمایش داده شود
نمی دونم! شاید دیتا بیس نیاز به تغییر اساسی داشته باشه. دیگه این شما و اینم دیتا بیس ما
کد:http://rapidshare.com/files/257084211/Database.rar.html
با تشکر
سلام،نقل قول:
مثلا یه نمونه :
با سلام،نقل قول:
این فایله پسورد هم میخواد؛ پسوردش چیه؟