برنامه خر زني امروز:
8 تا 12
2 تا 4
4 تا 7.5
8.5 تا 11
جمع كل: 11 ساعت
Printable View
برنامه خر زني امروز:
8 تا 12
2 تا 4
4 تا 7.5
8.5 تا 11
سلام
ببخشيد آقاي hot-birds ولي بايد به نكته رو بگم.
همين الان از پيش زرگرپور ميام . اون با استدلال علمي گفت كه جواب سوال 7 تستي گزينه 1 ميشه. و با قاطعيت مي گفت كه كف نمره از 85 بالاتر نمي ياد . تصحيح سوال هاي تشريحي هم رو به اتمام است و دو سه تا سوال ها كامل تصحيح شده و چهاپنج تاي ديگه هم همين روزا تمومه. ولي اعلام نتايج همون نيمه ي دوم خرداد!!! معلوم نيست چيكار مي كنن. توي اين كنكوراي آزمايشي با چند ده هزار تا جامعه آماري ، يك روزه نتايج رو مي دن. فكر كنم تستي ها رو با دست صحيح مي كنن!!!!
من قبول ندارم ديني سخته . اتفاقا يكي از درسهايي هستش كه وقتي مي خونم احساس مي كنم دارم يه كار مفيدي انجام ميدم و يه چيزي ياد مي گيرم. شما هم سعي كنيد درساي عمومي را با همين نگرش بخونيد. اونوقت همه چيز عوض ميشه و البته بعيده كه با اين نگرش نمره امتحان نهايي تون خوب بشه ولي يادمون باشه كه ما براي امتحان نهايي و كنكور به اين جهان نيومديم و هدف چيزاي ديگس ولي اين نبايد بهونه اي بشه كه ما سخت تلاش نكنيم . هر چند خودم به حرفم عمل نمي كنم و المپياد برام خيلي مهمه و خيلي هم براي امتحان نهايي نمي خونم . متاسفانه. :41:نقل قول:
[quote=hedayat-chem;2415851]سلام
ببخشيد آقاي hot-birds ولي بايد به نكته رو بگم.
همين الان از پيش زرگرپور ميام . اون با استدلال علمي گفت كه جواب سوال 7 تستي گزينه 1 ميشه. و با قاطعيت مي گفت كه كف نمره از 85 بالاتر نمي ياد . تصحيح سوال هاي تشريحي هم رو به اتمام است و دو سه تا سوال ها كامل تصحيح شده و چهاپنج تاي ديگه هم همين روزا تمومه. ولي اعلام نتايج همون نيمه ي دوم خرداد!!! معلوم نيست چيكار مي كنن. توي اين كنكوراي آزمايشي با چند ده هزار تا جامعه آماري ، يك روزه نتايج رو مي دن. فكر كنم تستي ها رو با دست صحيح مي كنن!!!![/quote
حالا كه تستيا تصحيح شدن كف تستيا رو ميشه فهميد ديگه .چنده؟
حالا كه تستيا تصحيح شدن كف تستيا رو ميشه فهميد ديگه .چنده؟
شما با 82.7 درصد اميدوار باش . بعضي از طلاهاي پارسال كف رو 80 پيش بيني كردن . (البته به جز يكيشون كه گفته 90 درصده) يكي از منابع نيمه موثق كه خواست نامش فاش نشود گفت : كف تا الان 80 درصده . بايد ببينيم بعد از تصحيح همه ي سوال ها چند ميشه.
ممنون من تستيارو 83 زدم ولي تشريحيا 9يا 10 نمره غ دارم اگه بخوان بد تصحيح كنن:19:اميدي هست؟:21:نقل قول:
اين 80 كف تستيا بود ديگه؟
سلامنقل قول:
منم دقيقا" همين آمارو داشتم:31:
منم مي گم جواب 7 تستي 1 ميشه:31:
منم مي گم كف از 85 بالاتر نمياد:31:
منم مي گم تصحيح همين روزا تمومه:31:
خوب اونجوري كه معلومه آسونهنقل قول:
من تا الان تا درس 12 خوندم و فقط درس 3 رو حفظ نيستم
ولي بقيه شو خط به خط حفظم:31:
ولي دين و زندگي نبايد اين طوري باشه:41:
اونوقت مي گن چرا بچه ها از دين زده شدن!؟
استاد من مي گفت سعي كنيد تشريحي ها رو خوب بزنيد.نقل قول:
در ضمن كف رو در كل در نظر مي گيرن. نه اينكه تستي جدا و تشريحي جدا
برنامه خرخوني امروز:
8 تا 10.5
11 تا 12.5
2 تا 4.5
5.5 تا 7
7.5 تا 8.5
9.5 تا 11.5
تیم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف فاتح مسابقات ریاضی دانشجویی کشور
سی و دومین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور که از هجدم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار شد با برتری قاطع تیم دانشگاه صنعتی شریف به پایان رسید. هر پنج عضو این تیم آقایان: نیما احمدی پوراناری، ناصر طالبی زاده، امید حاتمی ورزنه، جابر زارع زاده و بهزاد مهرداد از اعضای باشگاه دانش پژوهان جوان و مدال آوران المپیادهای علمی جهانی بودند که مجموعاً با کسب 1017 امتیاز به مدال طلا دست یافتند. ضمناً آقایان نیما احمدی پور و ناصر طالبی زاده با کسب 215 امتیاز به عنوان برترین نفرات مسابقات انتخاب شدند. باشگاه دانش پژوهان جوان این موفقیت بزرگ را خدمت این عزیزان تبریک عرض می کند و امیدوار است شاهد درخشش هر چه بیشتر آنان در صحنه های علمی جهانی باشد.
برنامه خرخوني امروز:
8 تا 10.5
11 تا 12.5
2 تا 4.5
5.5 تا 7
7.5 تا 8.5
9.5 تا 10.5
جمع كل: 10 ساعت
برنامه خرخوني امروز:
يكم استراحت كنيد (البته سومي ها، بقيه مثل ديروز بخونن)
5.5 تا 7
7.5 تا 8.5
9.5 تا 11.5
جمع كل: 4.5 ساعت
پس این برنامه(برنامه ی خودم) رو ببین:
7.15 تا 12.15
12.30 تا 1.30
2.45 تا 5.20
5.30 تا 8.30
8.45 تا 1.15(به جز وقت برای شام)
برنامه خرخونی امروز:
8 تا 10.45
11 تا 12.30
2 تا 4.30
4.45 تا 6
7 تا 8.30
9.30 تا 12.30
1 تا 2.30
(اين تيكه ويژه ی خيلی خرخون ها و المپيادی ها هستش)
جمع كل: 14 ساعت
آقاي hot-birds :
شما فقط براي امتحان نهايي اينقدر درس مي خوني يا اينكه داري براي المپياد شيمي هم مي خوني؟
آخه به خدا براي امتحان نهايي روزي 8 ساعت هم كافيه. ( حتي براي امتحان فيزيك)
الان پیش دانشگاهیهنقل قول:
در برنامه اینقدرهنقل قول:
سلام
يعني تو روزي 16.45 ساعت درس ميخوني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عملا میشه 14.5 ساعت
سلامنقل قول:
ما هم ميگيم 11 ساعت، ولي 8 ساعت بيشتر نميشه
توجه توجه
سلام بچه ها!
آمار رسيده از باشگاه، توسط منابع كاملا" معتبر
تمامي المپياد ها تصحيح شده و قبول شدگان كاملا" معلوم هستند:5::8:
فقط چونكه با كد اونا رو شناسايي مي كنند، اسمي وجود نداره كه استاداتون ببينن كي قبول شده:13:
كف المپياد شيمي 35 نمره غلط يا همون 84.09% هستش:21:
پيشاپيش به همه كساني كه قبول ميشن (شدن) تبريك مي گم:11:
:40:برا من هم دعا كنيد، چون معلوم نيست اين وري باشم يا اون وري
ببخشيد . اين خبر از كجا اعلام شده ؟؟نقل قول:
توي اين روزا از بس شايعه زياده ، نمي شه درست رو از غلط تشخيص داد. با اين شكلك هايي كه توي خبر گذاشتي ، آدم مشكوك تر ميشه. تشخيص كدها يك روز بيشتر طول نمي كشه ، پس چرا نتايج رو نمي زنند؟؟؟
اي خدا ، چرا هيچ كدوم از كاراي اين باشگاه به آدميزاد نرفته؟؟؟؟!!!!:41:
سلامنقل قول:
منبع خيلي خيلي معتبره
خود باشگاه گفته، هم تيم ملي، هم خليل زاده هم تائيد كردن
نه اينكه اونا كدها رو نمي دونن
بلكه اين كارو كردن كه نتايج راحت لو نره
وگرنه خودشون كه مي دونن كيا قبولن
با توجه به اينكه ماه رمضان از 10 شهريور شروع ميشه ، امسال دوره را يك هفته زودتر يعني از اول تير شروع مي كنن. اين جوري بايد نتايج رو حداكثر تا 20 خرداد اعلام كنن.( 10 روز هم براي اعتراض و ثبت نام )
ولي ازون جايي كه باشگاه تمام معادلات منطقي را به هم ميزنه ، تا آخر تابستان منتظر اعلام نتايج باشيد!!!
ان شاء الله همتون امتحان فيزيك رو خوب بديد. براي من هم دعا كنيد ( هم براي المپياد و هم براي امتحان نهايي)
پشت مرحله 2 موندن هم صفايي داره ها!!!
من با حساب خودم 87.5 درصد زدم . با حساب باشگاه ....... . پس قبول نمي شم . هورا!!!
بچه هايي كه قبول ميشن سلام ما رو به عابديني و ... برسونيد . بگيد براي من مشكل پيش اومد كه نيومدم . خودش يه جوري مدال طلاي منو بده به يكي از بچه هاي شهرستاني!!!!!
ببخشيد الان يه كمي از نظر روحي نا متعادل هستم . از حالات عادي قبل امتحان فيزيكه!!!1
آره مي دونم
منم اينجوري شدم
قاطي مي كنيم ديگه
---------------------
بچه هاي رياضي:
برگه هاي شما حالا حالاها تصحيح نمي شه
با يكي از استاداي دوره و دوره جهاني و طراح سوال شماره 1 يا 2 روز اول صحبت كرديم
گفت از 400 تا برگه اي كه براي تصحيح به من دادن،من هنوز 50 تاشم تصحيح نكردم
بريد تا آخر خرداد خوش باشيد
باي
از کف فیزیک خبری نداری؟
مگه فیزیک چیه؟سخته؟از شیمی سخت تره؟نقل قول:
آخه به خدا براي امتحان نهايي روزي 8 ساعت هم كافيه. ( حتي براي امتحان فيزيك)
ما یک شنبه امتحان شیمی داریم...
می گم سال قبل المیپاد جهانی نجوم ماه رمضان بود.ولی ایرانی ها با اینکه روزه بودن اول شدن.....
فیریک هستم.نقل قول:
مگه نجوم می خونی؟ فیزیکی نبودی؟
راستی:
آقای سادات موسوی اول فیزیک می خوندن
ویرایش: شرمنده! باید جای دیگه میزدم؛ نمیدونم چرا پستم پاک نمیشه :13:
بالاخره كدوم حرف درسته ؟ تصحيح تموم شده و قبولي ها معلومند يا هنوز يه عالمه از برگه ها مونده؟نقل قول:
دو ساعت پيش زرگرپور براي من sms زد كه تصحيح اوراق تموم شده ولي كف دقيق معلوم نيست ( يعني نمي گن چنده ) زرگرپور الان توي باشگاهه و خبرش موثقه .
پس بهتره كم كم خودمون رو براي نديدن اسممون توي قبوليها آماده كنيم .( خودم رو ميگم)
كف دقيقو نه ولي حول و حوش چندهنقل قول:
اينو كه ميشه بگن:41:
يعني نميشه كسي كه كمتر زده قبول شههههههههههههههههههههه:19::1 9::19::19::19:نقل قول:
يعني با 3 نزده 4 غ و 8 نمره تشريحي چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هيچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ چچچچچچچچچچ جوري نميشه فهميد قبول يا نه بايد حتما علاف باشيم؟:41:نقل قول:
یکی زنگ بزنه از باشگاه فیزیک رو بپرسه!
من كه گفتم، حدود 35 نمره غلط قبولهنقل قول:
شايدم زرگرپور نمي دونه يا شايدم به تو نمي گه:21:
آخه خليل زاده خيلي اخبارش معتبره
احتمالا" 35 نمره غلط نفر آخريه كه قبول شده
بالاتر از اين هم كسي قبول نميشه ديگه، مثل من:31:
یه چیزی بگم لذت ببرین:
طبق گفته های مدالدارها در دروه فیزیک ها به مخ و آخر حل مسئله مشهورن...:21:
آخه مشكل اينه كه باشگاه جواب درست حسابي نميدهنقل قول:
بايد خودت بري يا اينكه يكي از مدال دارا رو بفرستي اونجا