مشخص نمیکنه که چی اضافه میشه اما اگه پیدا کردم خبرت میکنمنقل قول:
راجع به هک کردنش هم تو تاپیک خودش مطرح کن
Printable View
مشخص نمیکنه که چی اضافه میشه اما اگه پیدا کردم خبرت میکنمنقل قول:
راجع به هک کردنش هم تو تاپیک خودش مطرح کن
سلام
من هم میخواستم آپ کنم ولی کلی نرم افزار رو گوشیم نصبه که نمیخوام بپره.میشه بگید باید چکار کنم؟
اگه مموری رو قبل از آپ در بیارم اطلاعاتم باقی میمونه؟
نحوه اپدیت فریمور nokia n71 لطفا
من بعد از این که نرم افزار اپدیت رو از سایت نوکیا دریافت کردم نمی تونم اون رو به اینترنت متصل کنم . در ضمن من از یک اینترنت با ------ استفاده می کنم . کجا باید ------ رو به nokia software update اضافه کنم؟ممنون میشم جواب بدبد
اطلاعاته رو رم باقی میمونه...اما مموری گوشی پاک میشه..شما میتونی یه بک آپ از فون مموری بگیری...هم میتونی با گوشی بگیری هم با کامپیوترنقل قول:
صفحه اول همین تاپیک همه چیزو توضیح دادمنقل قول:
من نمیتونم مشکلات مربوط به سیستم شما رو حل کنم...ولی خواستی دقیقا ارورهایی رو که میده بگو شاید تونستم کمکی کنمنقل قول:
سلام و خسته نباشيد به دوستان
من امروز گوشيم رو (5320 xpressmusic) رو از طريق آن لاين سايت نوكيا آپديت كردم از ورژن 3.8 به 4.13
بعد از پايان يافتن آپديت توقع داشتم كلاً گوشي حداقل به حالت كارخانه بالا بياد چون تو خود سايت نوكيا هم گفته بود قبل از آپديت backup بگيريد ولي زماني كه كار آپديت تموم شد و گوشي بالا آمد ديدم تم قبلي كه موجود هست 1 سري برنامه هم كه روي گوشي داشتم بود ولي بعضي برنامه ها نبود يعني كلاً در فايل منيجر هم نبود.
سوالي در اينجا مي خواهم بدونم اينكه اين حالت عادي هست؟چك هم كردم نرم افزار قشنگ آپديت شده ورژن اش هم درج شده در منو.
نكته عجيبي كه من قبل از آپديت فكر نمي كردم اصلاً اينطور باشه اينكه الان آن سري از برنامه ها كه غيب شدند را خواستم نصب كنم ايراد file corrupt ميده با اينكه برنامه secman 1.1 جزو آن دسته برنامه هايي هست كه روي گوشيم هست هنوز و غيب نشده ( در كل برنامه هايي كه روي مموري بودند پاك شدند آنهايي كه روي گوشي بودند هستند)
الان يعني اگر آخرين ورژن رو روي گوشيم بخواهم بايد قيد نصب برنامه رو بزنم؟
ديگه بقول معروف هك كردن نميشه كرد كه بعدش بري برنامه راحت مثل زمانيكه روي ورژن قديمي بودم نصب كنم؟
اگر اينطوره كه مفت نمي ارزه.
من خيلي بيشتر برايم مهمه كه بتونم راحت برنامه نصب كنم و استفاده كنم تا فريمور گوشيم آپديت باشه.هرچند الويت دوم ام آپديت بودنه.
لطفي كنيد و راهنمايي كنيد كه اگر در حالت آپديت گوشي هك نميشه من آپديت را uninstall كنم.
البته این برگشتن به ورژن قبلی هم یکی دیگه از سوالاتم هست چطور میشه برگشت به ورژن قبلی خودمون؟
الان خیر سرش کلی ورژن اش رفته بالا الان که نگاه می کردم 1 فایل ngage هم بود در فولدر بازی آن هم نیست.یعنی با ارتقا بع ورژن بالاتر این قابلیت هم از بین رفته؟
اصلاً از کجا می توانم ببینم این ورژن جدید که قابلیتهایی اضافه کرده و تغییرات چی هست؟
با تشكر
بعضی مواقع اینطوریه..یعنی نرم افزارای روی گوشی میمونه...ورژن جدید در مقابل هک مقاومه...البته تا زمانی که یکی هکش کنهنقل قول:
حالا الان نرم افزارهایی که داری نصب نمیشه؟فکر نکنم اینطوری باشه ها...
داونگرید نمیشه..مگر ببری فلش کنن به ورژن پایین تر
تغییرات ورژن جدید زیاد مشخص نیست جز مواردی که نرم افزاری به گوشی اضافه میشه...بقیش کارکردیه
با سلام خيلي خوب بود
بچه ها ، من گوشیم ان95 8گیگ هست ، ورژنش هم 11 هست تا حالا هم آپدیت نکردم ، بنظر شما آپدیت کنم ؟
بچه ها ، من دیشب گوشیم رو آپدیت کردم ( از ورژن 11 به ورژن 31 ) خیلی باحال شده .
بر سرعتش افزون گردیده است ، امکان چرخش تصویر افزوده گردیده است . خلاصه خیلی خوب شده است :دی
اینم جواب سوال شما و بقیه..........نقل قول:
نقل قول:
بچه ها ، من دیشب گوشیم رو آپدیت کردم ( از ورژن 11 به ورژن 31 ) خیلی باحال شده .
بر سرعتش افزون گردیده است ، امکان چرخش تصویر افزوده گردیده است . خلاصه خیلی خوب شده است
سلام و تشکر از این همه راهنمایی
من نرم افزارupdaterرو دانلود کردم نصب هم کردم
ضمنا اینترنت پر سرعت هم دارم
مدل گوشیه من همn73است ولی موقع اپدیت این پیغام رو میده لطفا راهنماییم کنید
No software updates available for your phone
ممنون:11:
کدش رو عوض کن با این کد آپدیت کننقل قول:
0555266
گوشي n82ورژن20خريدم اما مي گويند lcd ان رنگها را خراب و رنگهايش قاطي وخراب ميشود لطفا كمكم كنيد اگر در پست ديگري است معذرت مي خواهم بسيار دست پاچه شدم خداوند يارتان
سلام
می خواستم بدونم ان 82 رو هم میشه مثله ان 78 با wifi خود گوشی آپدیت کرد.ازتویه device manager
اگه میشه تنظیماتشو هم بگید .
ممنون
من کد گوشی n70 رو عوض کردم به 0539237 (برای تبدیل به نسخه me و داشتن زبان فارسی) اما وقتی میخوام آپدیتش کنم میگه نیازی به آپدیت نیست (یعنی فریم ویرش جدیده)، در حقیقت اصلا متوجه کد جدید گوشی نمیشه (یا یه همچین چیزی)!! :41:
در ضمن گوشیمو هم حدود یکی دو سال پیش آپدیت کرده بودم به جدیدترین نسخه یعنی : 5.0705.3.0.1
موقع آپدیت هم همین کد رو نشون میده! حالا من چجوری مجدد آپدیت کنم؟؟؟ :41:
یکم صبر کن ببینم چکار میکنمنقل قول:
منتظر باش یه کد برات پیدا کنمنقل قول:
سلام
من گوشیم 5700 هست با ورژن 03.83.1
آیا آپدیت براش اومده ؟ اگه اومده چجوری وکجا باید برم؟
ممنون
سلام DJ.Mamal
ممنون از تاپیک خوبت,
من میخوام 5700 اپدیت کنم برای اولین بار,NNSرو نصب کردم وقتی میخوام پروداکت کد گوشی رو عوض کنم ارور میده( میخوام فارسی اپدیت کنم با این کد0515760 ) مشکل از کجاست؟؟؟؟ لطفا کمکم کن خیلی فوریییه
مرسی
صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه کننقل قول:
چه اروری میده؟بنویسنقل قول:
وقتی product code رو enable میکنم و روی write کلیک میکنم,گوشه ی پایین سمت چپ پنجره مینویسه writing ...Error
................ لطفا پاک شود..................
موقعی که میخوای نحوه ی اتصال usb رو انتخاب کنی اول روی Media برو و مکث کن تا کامپیوترت پیغام بده بعد برو رو حالت پی سی سوییت و انتخاب کن...بعد کد رو بنویس ببین قبول میکنه...خبرشو بدهنقل قول:
اگه فلش میخوای اینجا جاش نیستنقل قول:
اما اگه میخوای آپدیت کنی صفحه اول همین تاپیک هست
0536418نقل قول:
بفرما
خیییییییییلی ممنون DJ.Mamalجون
درست شد. اول اپدیت NNSرو دانلود کردم بعد همون کاری که گفتی بعدش هم writing new values...Done
دیشب نوکیا سافت ویر اپدیتر رو دانلود کردم,اگه امشب بتونم اپدیت کنم خیلی توپ میشه.
فقط یه سوال,اگه موقع اپدیت پروفایل روی جنرال باشه و من networkرو به umtsعوض کنم که زنگ نخوره مشکلی پیش نمیاد؟؟
واااااااااااای این چرا اینجوری کرد:18:
مثل بچه ادم داشت میرفتا!!! نیم ساعت که شد رسید به 44mg یهو یه ارور مسخره داد:9:
نوشته بود علت ناموفق بودنش یا از کابل یا از پایین بودن کیفیت اینترنت بوده...که جفتشون جوک بودن.اخه توی 20 دقیقه نزدیک 60%رفته بود کابل هم سالمه سالم,وقتی retryکردم هم باز همونو گفت ,یه بار کلا از اول شروع کردم باز هم... یعنی اشکال از کجاست؟؟
:37:
اپدیتر رو دوباره نصب کن...سیستم رو ریست کن و دوباره تست کن...نقل قول:
باید درست بشه
اگه نشد متن ارور رو بنویس
با موفقیت به 9.42 آپدیت کردم :دی
5310
با استفاده از بلوتوث نمیشه آپدیت کرد ؟ آخه من کابل گوشی رو ندارم و قیمتش هم 7 تومنه...
اگر بخوام بدم بیرون برام آپدیتش کنن باید کجا برم ؟ و چند میگیرن ؟( من یکبار رفتم نمایندگی خدمات طلایی نوکیا گفت آپدیت نمیکنیم...)
خوبهنقل قول:
مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
سلام دوستان...
من گوشيم نوكيا 5610d-1 هست
ورژن گوشي من زده 4.81 به نظر شما آپديت كنم يا خوبه؟
اولاش هنگ زياد ميكرد اما الان خيلي خوب و روون هست سرعتش هم سريع هست...
فقط موقع پخش بعضي آهنگها يه تيك تيكي ميكنه...
اگر بايد آپديت بشه لطف ميكنيد بگيد چجوري....اين ورژن 8.30 چجوريه؟
ممنون اگر راهنماييم كنيد
دوستان سلام /گوشی من 5610 هست و ورژن اون 04.81 هست /الان که به سایت نوکیا رفتم ورژن09.40 او ن اومده/ایا با اپدیت کردن ورژن جدید فارسی بودن گوشیم از بین میره/ممنون میشم راهنماییم کنید؟
اره امشب حتما :5:نقل قول:
فقط خدا کنه مثل دیشب ضد حال نزنه:2:
نقل قول:6233 هستش.نقل قول:
سلام سلام :31:
اپدیت با موفقیت انجام شد :8:
باتشکر خفن از راهنمایی های DJ.Mamal:10:
دوستان سلام/گوشی من 5610 هست/ من برای اپدیت به سایت نو کیا رفتم گوشی من رو شناخت و برای اپدیت اقدام کردم/حجم تقریبی 42 مگ برای اپدیت بود ولی بعد از حدود 28 مگ ارتیاط قطع شد یعنی من اینترنت داشم ولی ظاهرا از طرف نوکیا قطع شد /مجدد اقدام کردم و بعد از 28 مگ شروع به اپدیت کرد و تا به 32 مگ رسید دوبره قطع شد .باز هم مجدد اقدام کردم ولی بعد از چند دقیقه پیغام عدم اپدیت اومد و ارور داد /دوستا کسی میدونه علت چیه /از سرعت اینترنت (دایال اپ) یا سایت نوکیا؟
وای ! آپدیت با دایل آپ فاجعه هست به نظر من ...:18:نقل قول:
salam :duste aziz baraye taghire product gofty ke ghabl az zadan ba ruye dokmeye Write bayad shomare ye jadid ro vared konim , ama in shomare ye jadid koja hast ? az koja bayad be dastesh biarim ?mamnoon misham ....
الان 9.40 هست طبیعیه که با اپدیت بهتر میشهنقل قول:
احتمال زیاد فارسیش بره...نقل قول:
معمولا ریزوم داره...حالا اینم شانس شماس...دوباره دانلود کن...من یه دفعه بعد از 2 روز از ادامه ش دانلود کردمنقل قول:
تو خود گوشی گزینه ی software update هستش؟نقل قول:
شما یه لطفی کنین اول فارسی تایپ کنیننقل قول:
بعدش من مدل گوشی شما رو نمیدونم