من مطمئنم که مشکل از از usb نیست چون من براحتی با اون داده انتقال میدم(رو کامپیوتر).ولی برنامه Setool اونو نمیشناسه مشکل هرچی هست از usb نیست.:13:نقل قول:
Printable View
من مطمئنم که مشکل از از usb نیست چون من براحتی با اون داده انتقال میدم(رو کامپیوتر).ولی برنامه Setool اونو نمیشناسه مشکل هرچی هست از usb نیست.:13:نقل قول:
سلام
من گوشی کا 800 را افزایش دادم حالا می خواهم مثل روز اولش بشه چه باید کرد؟
شما USB_FLASH_DRIVER را نصب كردين ؟نقل قول:
شما بايد درايو صداي ارجينال را بريزيدنقل قول:
اينم درايو صداي اورجينال K800 :کد:http://www.2shared.com/file/3828514/519aebeb/acoustic.html
با سلام
درایوره x800 رو ریختم روی k550i صداش خیلی بهتر شد!!
البته در ولوم بالا خش خش داره!
خوبهنقل قول:
پس رو اين مدل هم جواب ميده
البته X800 را كه برا بار دوم گذاشتم واسه بيشتر گوشيها ميشه ريخت
يه تستي بكن ببين كيفيت هندزفري فرقي كرده ؟
اگه اره چقدر ؟
با سلام
یه فایل گرفتم برا k800 ولی خواستم با setool بزنم ارور داد البته گوشی رو شناخت و cid53 هم ولی برا 750 مشکل نداره چرا این مشکل بوجود اومد؟
در ضمن با فایل میشه کیفیت فیلمبرداری k800 رو بهتر کرد چجوری ؟
نقل قول:
سلام
- فعلا setool گوشیهای با CID 53 رو ساپورت نمیکنه :41:
- اره میشه
اینو امتحان کن
کد:http://uploadbazar.com/559camdriver_35fps_video.rar
درایورهای دوربین فقط فریم ریت رو افزایش میده ولی در عمل تاثیر چندانی روی کیفیت فیلم برداری نداره..:20:نقل قول:
درایور برای W950 هم دارید؟
بچه ها شاید اصلا به موضوع بحستون ربطی نداشته باشه ولی می خاستم بدونم کسی تو تبدیل K750بهW800تجربه ای داره.ممنون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض تبريك براي عضويت در پي سي وردنقل قول:
براي اين موضوع يك تاپيك جدا گانه داريم كه سير تا پياز تبديل 750 به 800 در موردش بحث شده شما كه ميدونيد جاش اينجا نيست چرا مطرح ميكني؟
سلام دوستان .ميدونم اين سوال ربطي به موضوع نداره ولي جايي ديگه جواب نگرفتم.
من میخوام k550 رو update کنم ولی نرم افزار update service میگه گوشی شما update هست ونمیشه دوباره up کرد .
البته به خاطر مشکل نرم افزاری میخوام دوباره update کنم.
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید.
ممنون
اول بگيد مشكلتون چيه شايد نيازي به آپديت نباشه ولي اگر مشكل از روش هاي معمولي حل نشه با آپديت هم حل نميشه شما بايد فلش كنيد ولي قبلش بگيد مشكل چيه تا كمكتون كنمنقل قول:
سلام من مي خوام بريزم وقتي فلش مي زنم اينو ميگه
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:53
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI: CERT:RED
FLASH CID:53 COLOR:RED
Can't build loaders chain ;(
Elapsed:4 secs.
cid53 هنوز هك نشده شما با كمي جست و جو مي توني cid53 را به cid52 تبديل كنيدنقل قول:
با كدوم جستجو دوست عزيزنقل قول:
فعلا راهي نيست
فعلا نميشه كاري كرد
مگر اينكه با همون فايلهاي فلش cid53 گوشي را فلش كنه
اونم نه با setool
با سلام به همه شما بر وبچه های گل امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشین بچه ها من ک 800 خریدم می خام بدونم اگه صداشو افزاریش بدم گوشی خراب نمی شه و اگه نمیشه کمکم می کنین که بتونم صدا شو تقویت کنم یعنی یک توضیح می خام وفایلی که برای اینکا رلازمه با تشکر پیشاپیش ممنونم
هیچ مشکلی پیش نخواهد امد ولی با توجه به تجربیاتم موقع فلش کردن از یک باتری دیگه استفاده کن و حتما بالای 70% شارژ داشته باشه و بدون بعد تقویت صدا کمی بیشتر شارژ گوشیت زودتر خالی میشهنقل قول:
در مورد اموزش هم با تاپیک زیر مراجعه کنید
آموزش تصویری فلش گوشی
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=79606[/HTML]
راه اندازشو برام نمی ذاری برادر گر چه خاک بر سر من بشه که به حسابه خودم پکیج هک سونی اریکسونو خریدم ولی باور کنین به درد نمی خوره که هیچ فایله اگزه ستولشم ویروسیه و اموزششم که توشه تو تمام اینترنت مجانی هست منظورم فایله پی دی اف و فیلمهای فلش اموزشیشه که همه جا هست
دوست عزیز لینک هم قرار دادند همچنین اگر پکیجی خریدید و می گید سیتولش ویروسیه بدونید ویروس خاصی نیست منظور qamaker که اونم ویروس نیست اگر فایل دیگه ایی رو گیر داده پس حتما ویروسیه در ضمن شما باید اول با سیتول اطلاعات گوشی خودتونو بفهمید تا فایل های مورد نیازش رو دانلود کنید ولی در کل بعد از فهمیدن اطلاعات به سایت زیر مراجعه کنیدنقل قول:
[HTML]www.topse.ru[/HTML]
نقل قول:البته اينو اضافه كنم كه براي گوشيهاي cid53 با كامپيوتر و بدون باكس فقط ميشه منو زد و فونت عوض كرد و درايورهاي مختلف را عوض كرد مثلا درايو صدانقل قول:
كلا ميشه همه فايلهاي سيستمي را جايگزين كرد
پس افزايش صدا ممكن هست
اما نه با setool بلكه با jdflasher
در مورد setool كه ميگين ويروسيه حق داريننقل قول:
البته ويروسي نيست
بلكه چون يه فايل مربوط به هك هست انتي ويروس بهش شك ميكنه
البته راهي هم هست تا گير نده
براي حل مشكلش به اينجا يه سري بزن :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2218565&postcount=3368
با سلام
میدونم ممکنه سوال به این تاپیک ربط نداشته باشه ولی اگه میشه کمکم کنید:19:
میخواستم بدونم اکوستیک x800 فقط برای k800 هستش؟:31:
میشه روی w800 هم ریخت من شنیدم روی k750 جواب داده اگه رو w800 بریزم مشکلی پیش نمیاد؟
X800 مخصوص K800 هست و اگه بریزی تو گوشی W800 گوشی منفجر میشه:31: شوخی بود اصلا کار نمیکنه چون پسوندشون باهم فرق میکنه و فقط یه مقدار از رم گوشی کم میکنه و همین بهتره که دایور Tosharo رو بریزی رو W800 حرف نداره تو گوگل یه سرچ کن پیدا میکنینقل قول:
میشه روی w800 هم ریخت من شنیدم روی k750 جواب داده اگه رو w800 بریزم مشکلی پیش نمیاد؟
وحید جون من خودم امتحانش کردم میشــــه ولی صدای که تو K800 داره تو w800 یه خورده کمتـــره :20:نقل قول:
موفق باشید!:40:
غیر ممکن کار کنه چون پسوند شون فرق میکنه مگر اینکه دایور صدای W800 رو به اسم X800 دانلود کرده باشینقل قول:
وحید جون من خودم امتحانش کردم میشــــه ولی صدای که تو K800 داره تو w800 یه خورده کمتـــره
اگه می خواهی دای گوشید خوب بشه دایور Tosharo رو بریز
سلام.یکی یگک درایو خوبی برای من بزاره.ممنون میشم.
2 همون درایو x800 که برای گوشی k800 میریزم صداش زیاد نمیشه.در حالی که برای دوستم در کامپیوتر خودم صداش عالی شد.ولی برای خودم نمیشه!!چرا؟؟؟/خیلی دوست دارم صداش زیاد بشه.
میشــــه اون موقع که من سونی داشتم همه کار روش انجام داده بودم که گوشی داشـــت میترکیـــد من خودم امتحان کردم به گلمحمدی (اسماعیل) هم گفتم اگه بری ازش بپرسی :11:نقل قول:
دوســـت عزیز با درایو های دیگه امتحـــان کن :20:چه جوری برای شما کار نکرده :13:نقل قول:
موفق باشید!:40:
من با همون درایور برای دوستم امتحان کردم.!!نقل قول:
من هم همین مشکل را دارم که دوستمون داره!!!خوهاش میکنم کمک کنید.نقل قول:
ممنون از شما حسام خان!
ولي مشكل همينجاست!
توي مرحله شماره 6 ( عكس 6 ) كه شما ميگي براي مدتي همه چي متوقف به نظر مياد، مال شما زير اون قسمت نوشته ها، يه جمله اون پايين نوشته :
executing CS FS startup
ولي واسه من اينو نمينويسه!
مينويسه:
Ready
بدون اينكه كار ديگه اي بكنه!
من بايد مدل گوشي رو k800 انتخاب كنم ديگه؟
ديديد كه نشد؟
چيكار بايد بكنم؟
ممنون.
با سلام بهترین درایور برای سونی اریکسون ک 800 که نویز نداشته باشه سراغ دارین بهم بدین ممنون میشم
سلام برنامه SETool2Lite v 1.07رو برام بذار
مثل اینککه هیچ کس اینجا نیست؟؟
این که مال کیفیت فیلم برداری هستش رو باید مثل فایل صدا بهش بدیمکد:http://uploadbazar.com/559camdriver_35fps_video.rar
من يكي دو تا پيشنهاد ميكنم برات كه اصلا خش ندارهنقل قول:
و كيفيت خوبي هم داره
يكيش Einshtein_Sound_Mix_v2.07 هست
يكيش هم 2x800 كه اينم خودم درست كرده بودم
يه سرچي بكن اگه نيافتي اپ كنم برات
=========
هادي جون ايول بچه ها رو تنها نميذاري
من فكر ميكردم اين تاپيكها از رونق بيفتند
راستشو بگو چون همكار هستي سرك ميزني اره ؟(:ي)
شوخي كردم
يه تاپيك ايجاد كردم (نحوه ريختن درايورها)
قصد دارم اونجا گلچيني از درايورها را بذارم
نظرتون چيه ؟
دوست عزيز ستولي كه ميخواي رو اينجا سرچ كن لينكش رو برات ميـــده :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما نوكر همشون هستيـــم هر اشكالي باشه از دستم بر بيــاد براشون انجام ميدم !!!نقل قول:
نظــر من عاليــــه ...
موفق باشيد!:40:
خب پس شما هم كمكم كنيد
عزیز خودت برام بزار هر چی می دونی که خوبه منظورم درایور صدا برای ک 800
Einshtein_Sound_Mix_v2.07.rarرو برام بذاز ممنونم همه لینکهات قدیمیه لطفا اکوستیک اورجینالشسم بی زحمت بزار در ضمن اگر ک 800 من سید 53 باشه با سیتول ورژن 1.11 میشه روش ریخت چون من یک سیول ورژن 1.11 به حجم 90 مگا بایت دارم و یک مزاحمت یک درایور دوربین برای ک800 هست که میگن خیلی خوبه اگه داری با عرض معذرت اونم بزار منو ببخش که اینقدر پر رو هستم
نقل قول:باشه فردا ميذارمنقل قول:
براي cid53 بايد از طريق فار منيجر و پلاگينهاي jast da flasher استفاده كرد
setool هم ورژن 1.11 حجمي معادل 30 مگ داره
درايو دوربين هم باشه ميذارم
با سلام دستتون درد نکنه ولی گوشی منم سید 53 هستش اموروز فهمیدم اگه وقت داشتین برام اموزشه ریختن اگوستیکو روی ک 800 با سید 53 بزار اگر هم نداشتی که دستت درد نکنه از راهنمائیهات که تا حالا منو کردی و در ضمن در رابطه اون برنامه که بالا برای سید 53 گفتین من یک برنامه گرفتم به این اسم همینهfar manager +sefp+jd flasherz 23.6.2008