بله کاملا درسته موافقم با همتون ..
منم اشتباه کردم امضام رو تغییر دادم حالا دیگه نمی تونم درستش کنم !
در ضمن نظرتون در باره این که فقط کاربرای فعال بتونن تو امضاشون عکس بذارن چیه ؟
بله کاملا درسته موافقم با همتون ..
منم اشتباه کردم امضام رو تغییر دادم حالا دیگه نمی تونم درستش کنم !
در ضمن نظرتون در باره این که فقط کاربرای فعال بتونن تو امضاشون عکس بذارن چیه ؟
اينم فكر جالبيه! من كه موافقم! حداقل از اينكه همه بتونن بذارن بهتره!
به نظر من موافقها و مخالفهاى اين بحث امضاء، دليل(هاى) خودشون رو در اين رابطه بگن تا ببينيم چى مىشه!
بنظر من عکسهای امضا هم مثل آواتار ؛ فقط قابلیت مثلا در حد 35 کیلو بایت را داشته باشه (امضای من که 23-24 کیلو بیشتر نیست ) ولی اگه تعدا خط ها برای امضا بیشتر بشه خیلی بهترهنقل قول:
شیردل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه موضوعی رو چک کنیم که تا بحال مطرح شده یا خیر ، باید همه صفحات رو مرور کنیم ؟خیلی وقت میبره
آیا راه فنی وجود داره؟
من كه با عكس گذاشتن توي امضا شديدا مخالفم.
چون سرعت لود صفحه رو براي ما كه سرعت پايين داريم مشكل ساز ميشه
من هم مخالفم ..............
و پیشنهاد میکنم که هر کس مثل من مخالفه بره توی تنظیماتش و این ویژگی را برای خودش غیر فعال کنه ....
نقل قول:
فکر نکنم بتونن واسه عکس امضا محدودیتی بزارن. آخه فرق میکنه با آواتار. عکس آواتار روی سرور خود پی سی ذخیره میشه واسه همین میتونن روی سایز و حجم عکس کنترل داشته باشن. اما عکس های امضا رو نمیشه...
کاش اصلا برش دارن این امکان رو...
سلامنقل قول:
راه حل مشکل شما سرچ هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بالای هر تاپیک هم گزینه ای برای سرچ اختصاصی در اون تاپیک موجوده
مخلصیم
می خواستم ببینم که چرا کلید های ترکیبی Alt + S برای ارسال پست کار نمی کنند؟
سلامنقل قول:
Alt + Shift + S کار می کنه...
سلام
به مشخصات من نگاه کنید چرا اینجوریه ؟ ( مدیران محترم و مسئولان سایت )
نوشته Infractions: 1/0 (0) .اینایی که نوشته یعنی چه؟
شما یه اخطار توسط مدیر انجمن بازی گرفتینقل قول:
چیز خاص و غیر طبیعی نیست دوست خوبم
نگران نباشید
MaFia جون چیکار باید بکنم تا این اخطار از بین بره ؟
این اخطار ها جدیده ؟
من هم دوتا اخطار گرفتم ولي هنوز نمردم .
بايد بيشتر مواظب باشم 3 اخطاره نشم
دوست عزیزنقل قول:
این هم جواب نداد :sad:
چرا طراح های سایت از css خارجی استفاده نمی کنند
این باعث میشه اطلاعات تکراری لود بشند و این سرعت لود رو پایین میاره
در ضمن امضا ، گالری عکس نیست که توش عکس بزارند.
گذاشتن عکس باعث افزایش مدت زمان لود میشه و ما که تو ایرانیم با این سرعتهای گل و بلبلی ............
حامد جان اينم بزن ببين جواب ميده ctrl+f5نقل قول:
CTRL+F5 كه صفحه رو رفرش ميكنه عزيز !
Alt + Shift + S رو امتحان كردم جواب داد
روي خود دكمه كه موس روي نگه مي داري Alt + s رو مي نويسهنقل قول:
ولي من هر دو رو امتحان كردم ولي نشد:sad:
بسمه تعالی
با اهداء تحیت وسلام
اینجانب موکداً موافق حذف تصاویر از امضاء هستم. چرا که علاوه بر هم زدن نظم منطقی تاپیک و شلوغ کردن فضای آن، منجر به کاهش سرعت بارگذاری صفحات می گردد و کلاً پدیده مطلوبی نیست. به علاوه برخی کاربران محترم از عکس زنان اجنبیه و نامحرم هم استفاده می کنند که اقوی و اظهر ترک آنست.
والسلام
الاقل و الاحقر میرزا حاج شیخ امیر آقای طاهری گنابادی اردکانی ( مد ظله)
سلام
من سال 80 مدرك كارداني كامپيوترم را گرفتم
الان مي خواهم كنكور كارداني به كارشناسي شزكت كنم « سراسري »
لطفا به من بگيد چه كتابهايي را بايد بخونم و چه ضزيبي دارن ؟
ممنونم
كسي نيست كه كمك كنه ؟نقل قول:
قربون شكلت اشتب سوال پرسيدي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو اين تاپيك فقط ميتوني در مورد انجمن پي سي سوال وكني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه سوالاتت بهتره بري توي انجمن متفرقه (خدابيامرز) تاپيك بزني ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
توي سيستم قبلي در قسمت حالت پيشرفته دكمه left to right و right to left بود اما توي ورژن جديد اين آيكون حذف شده. يا حداقل من كه نمي بينمش.
به درد من يكي كه خيلي ميخورد. چون موقع تايپ هي با كيبورد اشبتاهي left to right ميكردم و بعد چون دقيقا hot key شو نميدونم با زدن دكمه right to left درستش مي كردم.
اما حالا هر وقت كه اشتباهي چپ به راستش ميكنم بايد كلي فكر كنم كه براي راست به چپ كردنش چه كليدهايي رو بايد بزنم.
ممنون ميشم كه اين دكمه ها رو دوباره بذارين.
تاپیک برای امضا داریم دوست خوبم!نقل قول:
اااااااااااااا چرا نمیشه عکس با فرمت گیف (gif) گزاشت تو آواتار
جسارت بنده رو به بزرگی خودتون ببخشید.نقل قول:
وقتی آقای مافیا (مهران سابق) به آدم تذکر می ده، چهار ستون بدن شروع می کنه به لرزیدن:ohno:
مهران جان تا چه سایزی رو میتونیم قرار بدیم تو امضامون ؟
سلام
برای امضا درست نیست عکس های بزرگ بگذارید تا بیشتر جلب توجه کنه...
از نظر سایز حداکثر px400 (عرض) ، px100 (ارتفاع) و حجم 20kb کافیه و بیشتر از اون آزار دهنده است. (البته این محدودیت هنوز رسمی و قانونی نشده)
ولی بهتره کاربران عزیز به این موارد توجه کنند تا دیگه نیازی به تذکر و دخالت مدیران نباشه.
( شاید کاربرانی که به این موضوع بی توجهی کنند، در آینده با جریمه هایی از جمله محرومیت همیشگی از داشتن امضا روبرو بشن)
کسی نمیخواد جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ من اواتارم متحرکه فرمتش هم gif تازه به png هم میخواستم تبدیلش کنم ولی منتظر جواب شما هستم الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
راهي وجود نداره تا فقط تاپيکهايي که جديد ايجاد شدند رو پيدا کنيم؛
آخه با سرچ کردن پستهاي جديد هم توي جستجو قرار مي گيرن.
يكم بيشتر توضيح بدين يعني شما از دگمه پست ها جديد در منوي بالاي انجن استفاده مني كنين كارتون راه نميفته؟نقل قول:
يه چيزي هم بگم تو بخش لينكهاي سريع گزينهاي به نام تاپيك هاي خوانده شده را علامت بزن هست كه شما با زدن اين دگمه تمام تاپيك ها رو خوانده شده تعريف مي كنيند و بعد از اون با زدن دگمه پست هاي جديد فقط پست هاي كه بعد از زدن اون دگمه داده شدن براتون ليست مي شه!!
مشكلي تو قرار دادن فايل هاي متحرك گيف تو آواترا نيست و بسياري از دوستان در حال استفاده هستند احختمالا شما با محدوديت حجم و يا اندازه مواجه مي شين يكم بيشتر در اندازه و حجم فايل دفقت كنيد كه برابر استاندار علام شده در محل تغيي اواترا باشه (اگه تنيستي يه عكگس از اروري كه مي ده بزار تا راهناي كامل شينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
راستش من یک کاربر جدید هستم وهنوز با قوانین آشنا نیستم.مرا ببخشید که نمی دانم در چه مورد بحث می کردید .سوال من اینست که اگر یک فایل متنی ساخته شده در پاسکال را بخواهیم باASSIGNفراخوانی کنیم و برنامه ای بنویسیم که تعداد مجموع کاراکتر ها وتعداد تکرار هر کاراکتر را ازمابخواهد و در انتهای فایل اضافه نماید.باید چه کنم؟ :rolleye:
سلام دوست عزيز ... به فروم پي سي خوش آمدي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سوالات برنامه نويسي رو بايد اينجا بپرسي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نمیکنید سیت چند تا انجمن کم داره
مثلا
سیستمهای صوتی ماشین
لنجمن اوتومبیل
انجمن هر ماسین
و..............
سلام. من در مورد امضا مشکل دارم.
بیشتر از دو خط نمیتونم بنویسم یا عکس بذارم و با محدودیت مواجهم. چرا؟
محدودیت جدید امضا:نقل قول:
» خط نوشته + تگ کد
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی؟نقل قول: