بد جوری حال گیری شد
گل توی دقایق آخر خیلی حال گیری داره
Printable View
بد جوری حال گیری شد
گل توی دقایق آخر خیلی حال گیری داره
آره ....نقل قول:
دقیقا من هم همچین مشکلی برام پیدا شده و علی رغم ارسال مطلب در بخش اخبار ورزشی به تعداد پستهام اصلا اضافه نمیشه:41::41:
من گمان میکنم که بخش اخبار انجمن هم شده مثله قسمت متفرقه که ارسالها جزو پستهای کاربران به حساب نمیاد...
البته خواهش میکنم دیگر دوستان که در این بخش ( بخش اخبار ورزشی) فعالیت میکنن به ما بگن که آیا پستهای آنها شمرده میشه یا نه؟
ممنون
رومان آبراموويچ، مالك متمول چلسي حاضر است بالاترين حقوق را در ليگ انگليس به رونالدينيو، ستاره بارسلونا بپردازد تا اين هافبك ارزنده به ليگ برتر منتقل شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ آبراموويچ قصد دارد با ارائه پيشنهاد 210 هزار پوند در هفته به رونالدينيو، اين هافبك برزيلي آبي و اناريپوشان را ترغيب به پيوستن به چلسي كند.
چنانچه اين قرارداد طلايي ميان آبيهاي لندن و رونالدينيو منعقد شود، طي 4 و يا 5 سال آينده ارزش قرارداد وي به 30 هزار پوند در روز يعني بالاترين حقوقي كه يك فوتباليست ليگ برتري دريافت كرده است، خواهد رسيد.
ایا به نظر شما رونالدینیو با این وضعیت میتونه برای چلسی مفید باشه؟نقل قول:
CHELSEA 1 - 0 Derby
نیمه اول
با گل کالوو .... :40:
بازی با گل های Salomon Kalou و Shaun Wright Phillips در دقایق ۱۷ و ۷۳ به نفع چلسی تموم شد. :40:
تبریک میگم :40:
تازه از اون طرف منچستر باخت تا ما امیدمون بیشتر بشه ..... :27:
بازی های امشب چه دل نشین بود
از این طرف برد چلسی ، از اون طرف باخت من یونایتد
اول بازی ، بعد از گل مجری گفت:مطمئنا نتیجه اینگونه نخواهد ماند
من هم گفتم اگه موند چی؟ :دی
Rosenborg 0 - Chelsea 4
Goals : Drogba (7 ,20) - Alex (40) - Joe Cole 73
:40::40::40::40::40::40::40:
تبریک میگم:46::46:
منم تبریک میگم . امسال قهرمانیم :40::40::40::40:نقل قول:
من هم تبریک میگم :46:نقل قول:
ایشالله:40:نقل قول:
نقل قول:
هر چی کاپه مال ماست ... :46:
این عکس ها رو میذارم به یاد مورینیو . . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط می خواستم بگم هیچ وقت فراموشش نمی کنیم . . . :40:
دوتا خبر تاسف بار :
۱- Essien به دلیل ضربه عمدی با آرنج به صورت یکی از بازیکنان دربی کانتی سه جلسه محروم شد و بازی مهم با آرسنال :18::41: را از دست داد .
۲- سران باشگاه چلسی قصد دارند باسر القحطانی :41: ( بازیکن سال فوتبال آسیا ) را در تمرینات تیم چلسی شرکت دهند. :41:
1- خیلی حیف شد. اسین خیلی خوب به آرسنال گل میزد:40:نقل قول:
2- یعنی قصد آوردنش به چلسی رو دارند؟؟؟:18:
:20:خوب چلسی در بازی امروزش در مقابل وستهام با تک گل جو کول در دقیقه 76 حریفش رو شکست داد:20:
:40::40::40:
West Ham 0 - 1 Chelsea
Joe Cole 76
:40::40::40:
تبریک:40::40:نقل قول:
گل قشنگی هم زد :40:
روزنامه ماركا خبر داده رويستن درنته كه به طور كلي به يك مهره فراموش شده در رئال مادريد بدل شده، در صورت امكان راهي چلسي ميشود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛اين روزنامه همچنين خبر داده كه سران چلسي خيلي جدي پروژه انتقال زمستاني ستاره سابق فاينورد را پيگيري ميكنند.
او تنها در 4 ديدار اين فصل لاليگا از آغاز به ميدان رفته است. سران رئال مادريد براي انتقال او 14 ميليون يورو ميخواهد.
حال اگر مبلغ قرارداد انتقال دائمياش به استمفوردبريج مورد توافق قرار نگيرد، درنته به طور قرضي راهي انگليس خواهد شد.
درنته بازیکن خوبیه و حیفه که تو رئال نیمکت نشین بمونه:13:
روزنامه ماركا خبر داده رويستن درنته كه به طور كلي به يك مهره فراموش شده در رئال مادريد بدل شده، در صورت امكان راهي چلسي ميشود.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛اين روزنامه همچنين خبر داده كه سران چلسي خيلي جدي پروژه انتقال زمستاني ستاره سابق فاينورد را پيگيري ميكنند.
او تنها در 4 ديدار اين فصل لاليگا از آغاز به ميدان رفته است. سران رئال مادريد براي انتقال او 14 ميليون يورو ميخواهد.
حال اگر مبلغ قرارداد انتقال دائمياش به استمفوردبريج مورد توافق قرار نگيرد، درنته به طور قرضي راهي انگليس خواهد شد.
درنته بازیکن خوبیه و حیفه که تو رئال نیمکت نشین بمونه:13:
Chelsea 2 - Sunderland 0
Shevchenko 23' Frank Lampard 75'-Penalty
:40::40::40::40:
نقل قول:
می بینم که باز افتادیم رو دور برد :40::40::40:
به همه تبریک میگم :40::11:
راستی کسی از جدول خبر داره؟
تبریک میگم :40: ولی حیف که منچستر هم دربی کانتی رو برد و با 2 امتیاز بیشتر از چلسی در رده دوم قرار گرفتنقل قول:
Arsenal - 37 - 15
Manchester U - 36 - 16
Chelsea - 34 - 16
Liverpool - 30 - 14
Portsmouth - 30 - 14
جدن؟منچستر برد؟ :41:نقل قول:
باز خوبه اختلافمون کم شده،ایشالله کمترش هم میکنیم:20:
ممنون به خاطر جدول :11:
چند تا خبر خوب و بد رو به آگاهیتون می رسونم:27:
اول اینکه لیورپول دیشب 3-1 باخت و با این حساب یک بازی کمتر از چلسی داره و 4 امتیاز کمتر
اما امروز آرسنال هم 2-1 به میدلزبورو باخت تا فقط 3 امتیاز بیشتر از چلسی داشته باشه
اما خبر بد اینکه دروگبا مصدوم شده و ظاهرا تا 11 بازی آینده نمیتونه چلسی رو همراهی کنه:13: (این خبرو اخبار گفت)
در ضمن اگه اشتباه نکنم هفته دیگه بازی بسیار حساس چلسی و آرسنال انجام میشه و اگه چلسی این بازی رو ببره به آرسنال خواهد رسید:10:
با توجه به اخبار خوبی که گفتی جدول به این شکل میشه :نقل قول:
Arsenal - 37 - 16
Manchester U - 36 - 16
Chelsea - 34 - 16
Liverpool - 30 - 15
Portsmouth - 30 - 16
Manchester City - 30 - 15
بدبخت شدیم . . . :41: تازه تیم افتاده بود روی خط برد . امیدوارم روند برد های تیم قطع نشهنقل قول:
اما خبر بد اینکه دروگبا مصدوم شده و ظاهرا تا 11 بازی آینده نمیتونه چلسی رو همراهی کنه:13: (این خبرو اخبار گفت)
البته شفچنکو هم جلوی ساندرلند گل زد و امیدوارم جای دروگبا رو پر کنه :40:
وای خدایه من ، دروگبا مصدوم شد؟:18: :41:
خدا رحم کنه،امیدوارم که شایعه ای بیش نباشه اما اگ صحت داشته باشه خیلی به زحمت خواهیم افتاد :41:
تور خدا ببین ، دلمون خوش بود که تو این فصل مصدومیامون کمه ولی دقیقا سر بازی به این حساسی دوتا بازیکن کلیدی رو از دست دادیم ! :13:
ولی آرسنالم وضعش از ما بهتر نیست :27: اونا هم روحیه ندارند هم بازیکون درست درمون . یکم گرانت از اون متودهای روانشانیش استفاده کنه می تونیم باخت دوم آرسنال رو هم رقم بزنیم !!!!!!! :27:
Chelsea 0 - 1 Arsenal
خدا وکیلی چلسی با تیم دومش داشت بازی می کرد ( جان تری - کاروالیو - بالاک - دروگبا ... ) حقمون باخت نبود . نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم :41:
شما كدوم پست بازي مي كردي ما نديديمت !!؟نقل قول:
حقمون باخت نبود . نیمه دوم خیلی خوب بازی کردیم
:41:نقل قول:
با قسمت تیم دوم موافقم،خیلی از بازیکن ها نبودن
واقعا حق تیم مورد علاقمون باخت نبود
این ارسنالی ها نمی خوان دست از سر جان تری بر دارن ؟؟؟
فک کنم تا نزنن ناقصش کنن ول نمی کنن فصل پیش که یادتونه ترااوره چی کار کرد حالا هم ابوه
:31::31:نقل قول:
خیلی خودمونی گفتم . منظورم تیم مورد علاقه من بود . . . :46:
تایید میشه . ظاهرا بدشانسی های چلسی تمومی ندارهنقل قول:
خیلی به هم ریخته بازی کردیم :13:..... ولی آرسنالم چیز خاصی نبود .... مثل همیشه جلوی چلسی وحشی بازی در میوردن . ولی خب همون طور که بعد از رفتن مورنیو از چلسی گفتم شاید بتونیم تیمای متوسط و ضعیف رو ( حداقل از نظر عملکرشون ) شکست بدیم ولی در برابر تیمای بزرگ دیگه نمیشه کاری کرد .... این تیم به مربی خاص نیاز داره !!!!!!!!!!!!!!!!!:27:
ولی خودمونیما این میرزایی خیلی منو عصبی کرد موقعی که گفت بازیکنای چلسی همشون کند هستند.
پس رایت- فیلیپس و کول- هویجن ؟؟؟؟:19:
نقل قول:
تایید میشه ۱۰۰ درصد
این بابا هر وقت بازیهای چلسی رو تو این فصل گزارش کرده چلسی باخته:13: (خودمم نمیدونم چرا این برای چلسی نحسه) و در نقطه مقابل یوسفی قرار داره که بازی معروف 6-0 جلوی سیتی رو گزارش کرد:46:نقل قول:
امشب هم که با لیورپول بازی داریم:5:
اوه، جدن؟ با لیورپول؟نقل قول:
به این یوسفی چند بدیم که این بازی رو گزارش کنه؟ :31:
(راستی پخشش که نمی کنن؟)
تصحیح میکنم:
الان زیرنویس شبکه 3 نوشت که 23:15 این بازی پخش میشه
ایول
Chelsea 2 - 0 Liverpool
Lampard 59 :40::40:
Shevchenko 90 :40::40:
تبریک به همه طرفدارای چلسی
:40::40:
دیدید یوسفی گزارش کرد و چلسی برد:5:نقل قول:
من هم تبریک میگم:40::40:نقل قول:
در ضمن طبق قرعه کشی بازی نیمه نهایی چلسی جلوی اورتون انجام خواهد شد به صورت رفت و برگشت:10:
در لیگ قهرمانان به المپیاکو خوردیم