واسه من با ورژن 4.21 فارسی داره (هم تایپ هم کل گوشی میشه زبانش فارسی بشه)نقل قول:
Printable View
واسه من با ورژن 4.21 فارسی داره (هم تایپ هم کل گوشی میشه زبانش فارسی بشه)نقل قول:
به کمک نرم افزار Nokia Software Updater که میتونی از لینک زیر دانلود کنی:نقل قول:
توضیحات بیشتر هم تو این تاپیک:کد:http://mea.nokia.com/A4705211
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
طوري ميشه با كامپيوتر كه به انترنت وصله از طريق كابل Usb گوشي 6120 رو به اينترنت متصل كرد؟
سلام اگه اجازه بدین همین جا هم یه مختصر توضیح بدیم بد نیست
آره برنامه را دانلود می کنی همون برنامه Nokia Software Updater فقط قبل از نصب باید Nokia PC Suite نصب کرده باشی که گوشی را از طریق مد PC Suite بالا بیاری بعد همین کافی دیگه با Nokia PC Suite کاری نداری وقتی وصل شد.
وقتی برنامه Nokia Software Updater نصب کردی 3 تا مرحله را باید رد کنه مرحله دوم نوع گوشی را مشخص میکنه وهمینطور ورژن گوشی را زیر عکس گوشی میذاره اگه ورژن جدیدم امده باشه زیرش میزنه مثلا الان میزنه
V:4.21 و زیرش میزنه
V:5.11
و مرحله سوم شروع به آپدیت میکنه بعدم که باید صبر کنی تا تمام بشه که گوشی بالا بیاد بعد میتونی جدا کنی.و حالا گوشیت ورژن 5.11 شده.
میتونی واسه دیدن ورژن گوشی رو گوشی کد #0000#* وارد کنی تاریخ ورژنم هم هست اونجا
چند تا نکته
1.گوشی را تا آپدیت تمام نشده جدا نکنین.
2.گوشی نباید زنگ بخوره میتونید از یه سیم کارت دیگه که زنگ خور نداره استفاده کنید.مثلا ایرانسل بذارین رو گوشی یا گوشی را تو فویل آلومینیوم بپیچید.
3.گوشی باید رویه پروفایل جنرال باشه
4.ممکنه اول گیر بده بگه نمیشه آپدیت کرد ولی چند بار تکرار کنید من فکر کنم 6 یا 7 بار امتحان کردم تا قبول کرد.زمانی که قبول کنه هر دو ورژن را براتون مشخص میکنه طبق چیزی که بالا واستون نوشتم.
5.اگه با ADSL وصل بشین بهتر چون اینترنت سرعت بالا میخواد من با 256 تقریبا 50 دقیقه شد.
6.اگه وسط کار اینترنت قطع شد نگران نباش چون وقتی برنامه را از اول باز کنی ادامه کارشا انجام میده البته اگه گوشی را جدا نکرده باشین و کامپیوترا خاموش نکرده باشین.برای من این اتفاق افتاد و ادامه کارشا رفت البته من سریع باز وصل شدم.
7.زمانی که دانلودش تمام میشه شروع به ریختن برنامه رو گوشی میکنه که 3 یا 4 بار گوشی حالت خاموش روشن میشه اشتباه نکنید گوشی را جدا کنین حتما بذارین گوشی کامل بیاد بالا بعد جدا کنین.
8.اطلاعات گوشی من را پاک نکرد نه برنامه ها. نه اس ام اس و نه دفترچه تلفنم ولی بازم اول با Nokia PC Suite یه بک آپ بگیرین
9.آخر خلاصه نویسی بودا دیدین که شرمنده اگه طولانی بود.نشد کمتر توضیح بدم خواستم کامل باشه
موفق باشین
یه توضیحات مهمی رو یادت رفت.
اینکه گوشی ابدا نباید زنگ بخوره.
پروفایلش حتما باید General باشه.
بهترین راهش اینه که دایورت کنید!
خلاصه اصلا این کار رو شوخی نگیرید. چون یه دفعه دیدی فریمویر گوشیت پرید و بدبخت شدی! باید ببری بده فلش کنن!
آره دیدم فارسی هم رو بعضی از این گوشی ها هست یکی از دوستام داشت فارسی هم بود ولی باهاش مشکل داشت اکثرا رو مد انگلیسی بود آخه میگفت زمانی که تماش میگیره و میخواد قطع کنه یه مدت طول میکشه تا اسم یا شماره از رو صفحه بره یه جورایی سرعتشا پایین آورده بود شما ها این مشکلا ندارین با فارسی ؟؟؟
و بازم میپرسم کسی قاب استیل این گوشی را تو ایران دیده؟؟؟؟؟؟
اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
بازم مرسی که یاد آوری کردی
منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)نقل قول:
فارسی واسه من که مثل انگلیسیه سرعتش عادیه و همه چیز رو فارسی میکنه.نقل قول:
قاب هم من جز قابهای فابریک سفید و مشکی تا حالا جور دیگهای ندیدم... شما تو اینترنت جایی دیدید؟
نه تو اینترنت که نه یکی از دوستان که شیرازی بود گفت اونجا دیده گفتم شاید امده باشه این قاب. آخه منم هر جا گشتم ندیدم قاب استیل این گوشی اگه باشه فکر کنم باید جالب باشه احتمالا باید به گوشی بیاد و شیک باشه
پست بنده قبل از ویرایش شما ارسال شده!نقل قول:
اااا من که نوشتم اینا را به بند های 2 و 3 یه نگاه بنداز البته آره اول یادم رفت ولی فورا ویرایش کردم
بازم مرسی که یاد آوری کردی
دوستان یه پیشنهاد اگه موافق بودین اجراش کنیم
از اونجایی که همه یه مدل گوشی داریم و دنبال برنامه ها.تم.بازی.و.... هستیم اگه موافق باشین یه گروه تشکیل بدیم گروهی که از طریق یاهو هم به هم خبر بدیم شاید کسی برای باز دید از مطالب سایت زیاد نیاد ولی اکثرا مسنجرشونا در هفته حداقل 5 بار چک میکنن. هر کسی برنامه جدیدی یا تمی از این چیزا پیدا کرد به بقیه هم بگه البته اگه موافق باشین میتونیم این تاپیک را بهترین کنیم تو بقیه تاپیک ها آخه تو این تاپیک از برنامه یا تم خبری نیست هر یه قرنی یه برنامه ایجا پیدا میشه چون همه هم یه مدل گوشی داریم پس هر برنامه ای که پیدا کنیم به کار بقیه دوستان هم میاد.
البته در حد یه پیشنهاد بود اگه موافق بودین اجرا کنیم
من به شدت پایه ام. حتی می تونیم یه امضا مشترک بسازیم. هم گروهمون مشخص میشه، هم می تونیم بقیه 6120 دار هارو جمع کنیم!نقل قول:
دوستان یه پیشنهاد اگه موافق بودین اجراش کنیم
از اونجایی که همه یه مدل گوشی داریم و دنبال برنامه ها.تم.بازی.و.... هستیم اگه موافق باشین یه گروه تشکیل بدیم گروهی که از طریق یاهو هم به هم خبر بدیم شاید کسی برای باز دید از مطالب سایت زیاد نیاد ولی اکثرا مسنجرشونا در هفته حداقل 5 بار چک میکنن. هر کسی برنامه جدیدی یا تمی از این چیزا پیدا کرد به بقیه هم بگه البته اگه موافق باشین میتونیم این تاپیک را بهترین کنیم تو بقیه تاپیک ها آخه تو این تاپیک از برنامه یا تم خبری نیست هر یه قرنی یه برنامه ایجا پیدا میشه چون همه هم یه مدل گوشی داریم پس هر برنامه ای که پیدا کنیم به کار بقیه دوستان هم میاد.
البته در حد یه پیشنهاد بود اگه موافق بودین اجرا کنیم
من که کلی تم و بازی و نرم افزار توپ دارم. آموزش ان.گیج هم می تونیم بذاریم.
سلام
دوستان ، کسی مدل فرم ویر گوشی شو آپدیت کرده از توسایت ؟ می خوام ببینم که فایده و خیر داره ، یا وقتم رو هر ندم ؟
مرسی
دوستان سلام
یه نرم افزار امتحان شده و مناسب برای زیاد کردن زمان ضبط صدا می خوام کسی سراغ داره ؟
[QUOTE=nima912;2967764]منم دنبال روشی هستم فعلا که راهی نیست که با usb وصل بشه و فقظ از طریق بلوتوث. (یه تاپیک هست راجع به روشش و برنامش)
آقا این حرف ها چیه!؟من خودم از طریق کابل usb به اینترنت وصل شدم.از طریق Pc suite.یه کانکشن هم با نام Nokia GSM Phone USB Modem (OTA) مخصوص اتصال گوشی به اینترنت از طریق کابل usb ایجاد شد.سرعتش پایین هست.شخصا ترجیح میدم از Dial up استفاده کنم(درسته که سرعتش افتضاح هست ولی از سرعت اتصال با گوشی بیشتره!!!)
با سلام خدمت شما این برنامه برای ضبط صدا هست که واست گذاشتمنقل قول:
ALON MP3 Dictaphone ضبط و پخش صدا بدون بوق و موزیک پلیر
مزایا:
* فرمتهای زیر رو پخش میکنه : MP3, OGG, AAC/MP4/M4A, AMR, WAV
* رادیو اینترنتی داره و اکثر ایستگاههای رادیویی را میگیره
* زنگ هشدار وقت خواب داره
* مجهز به اکولایزرهای کامل و استاندارد برای تنظیم دقیق فرکانسهای صوتی
* قادر به ضبط مکالمه تلفنی شما بدون بوق و بیپ
* قادر به ضبط نمودن صدای رادیوی گوشی هم هست
* و.....
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس این برنامه
ولی من با گوشیم بیشتر از 1 دقیقه هم صدا ضبط میکنم البته بیشتر از 4 یا 5 دقیقه ضبط نکردم ولی فکر کنم باید ضبط کنه
نهایتا 1 ساعت میگیره!نقل قول:
ولی من با گوشیم بیشتر از 1 دقیقه هم صدا ضبط میکنم البته بیشتر از 4 یا 5 دقیقه ضبط نکردم ولی فکر کنم باید ضبط کنه
[quote=ahmad72;2971437]عزیزم:10: اونو که میدونم که کامپیوتر با کابل از GPRS گوشی استفاده کنه و کانکت بشه (که واسه من سرعتش از دایال آپ بالاتر بوده معمولا)نقل قول:
منظور ما تو صحبت وصل کردن گوشی به اینترنت از طریق USB و کامپیوتره!! (درست برعکس بالا) که تا حالا به غیر از بلوتوث و یه برنامه خاص روش USB هنوز نیومده!
البته من گذاشتم که روی مموری کارت ذخیره کنه و زمان ضبط مکالمه را مثلا الان میزنه 14 ساعت که بستگی به حجم خالی مموریم داره که کم و زیاد میشه و از اونجایی که گفتم من زیاد صدا ضبط نمی کنم با گوشی خبر ندارم که میشه بیشتر از یک ساعت ضبط کرد یا نه بازم برای اونایی که میخوان بیشتر ضبط کنند برنامه ضبط نامحدودا گذاشتم براشوننقل قول:
باز مرسی که راهنمایی کردی:46:
مطمئنی.مال من با دوگیگ مموری خالی هم 1 ساعت میزنه! گرچه من اصلا ضبط نمی کنم.نقل قول:
البته من گذاشتم که روی مموری کارت ذخیره کنه و زمان ضبط مکالمه را مثلا الان میزنه 14 ساعت که بستگی به حجم خالی مموریم داره که کم و زیاد میشه و از اونجایی که گفتم من زیاد صدا ضبط نمی کنم با گوشی خبر ندارم که میشه بیشتر از یک ساعت ضبط کرد یا نه بازم برای اونایی که میخوان بیشتر ضبط کنند برنامه ضبط نامحدودا گذاشتم براشون
باز مرسی که راهنمایی کردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی هنوز پایه اون قضیه کلوپ هستید؟
آره من 100% مطمئنم ولی میگم نمی دونم بعد از یک ساعت قطع میکنه و 1ساعت به 1 ساعت ضبط می کنه یا یکسره ضبط میکنه و بیشتر از 1ساعت ضبط میکنه تا حالا امتحان نکردم باز صبر کن یه بار میزارم ضبط کنه ببینم چیکار میکنه.نقل قول:
در مورد قضیه کلوپ هم آره من هستم ولی مثل اینکه که دوستان زیاد مایل نیستند من نظرم این بود که تمام برنامه هایی که تست شده.تمام تم هایی که جالبه. تمام آموزش هایی که مربوط 6120c هست و..... مثلا برای نمونه تم گوشی را که عوض میکنم سه پوشه applications.my own.game تغییر نمی کنه ولی با یه برنامه هست که اونا هم تغییر میکنند شاید خیلی ها از این خبر داشته باشن ولی به همون اندازه هم افرادی هستن که خبر ندارن پس میتونه کار جالبی باشه اگه هم اینا را یک جا جمع کنیم
بازم اگه دوستان مایل هستن اعلام کنن من هستم :10:
تا جایی که بتونم کمک می کنم:10:
نبــــــــــود ؟ :5:نقل قول:
می خوام این کار رو انجام بدم ، کسی این کار رو نکرده تا حالا ؟
مرسی
آره من این کارا کردم الانم ورژنش 5.11 هست فرق زیادی نکرده یعنی اصلا از نظر منو و امکانات فرقی من ندیدم نه منو اضافه ای نه برنامه ای هیچی فقط گوشیم یه مقدار هنگ میکرد که تا حالا تو این 4 روز هنگ نکرده البته یه ذره همچین بگی نگی فکر کنم صداشم بیشتر شده خیلی کم:8:نقل قول:
اوکی ، که این طور، راضی بودی پس شما ؟ :46:نقل قول:
مرسی ، اگه کس دیگه ای ، نظری داره ، بگه ، می خوام فردا ، پس فردا دست به کار شم
سینا جان ، از شما هم ممنونم
مرسی
یا حق :11:
آره میگم تا حالا که دیگه هنگ نکرده و من باهاش مشکلی نداشتم ولی اگه فکر کنی فرق زیادی میکنه نه :13:شاید مشکلاته گوشی را حل کنه همین :5:نقل قول:
راستی این ضبط صدا تبظیم داره اخه گو شی من فقط یک دقیقه رو ضبط می کنه چه با حافظه گوشی چه با مموری چیکار کنم ؟نقل قول:
مطمئنی.مال من با دوگیگ مموری خالی هم 1 ساعت میزنه! گرچه من اصلا ضبط نمی کنم.
راستی هنوز پایه اون قضیه کلوپ هستید؟
فکر کنم یه حالتی داره مخصوص MMS تو تنظیماتش می تونی پیدا کنی!
ولی از یه نرم افزار استفاده کنی، خیلی خیلی بهتره! می تونی همون Alone رو استفاده کنی. (من فارسی اش رو دارم. خواستی بگو)
ممنون دوست عزیزنقل قول:
ولی از یه نرم افزار استفاده کنی، خیلی خیلی بهتره! می تونی همون Alone رو استفاده کنی. (من فارسی اش رو دارم. خواستی بگو)
نیکی و پرسش
Alone Mp3 Dictaphone فارسی شدهتوضیحات سازنده و توضیحات مترجم برنامه :
لینک دانلود :نقل قول:
این برنامه، جدا از اینکه یه برنامه ی فوق العاده در پخش موسیقی هست ، یه برنامه ی عالی برای ضبط صدا با کیفیت بالا و همچنین ضبط مکالمات، بدون بوق ، به حساب میاد.
امکانات برنامه برای پخش موسیقی که عبارتند از چرخش و تکرار آهنگ ، حالت Random و همچنین ایکولایزر، سبب تمایز اون از سایر برنامه های پخش موسیقی شده.
تعدد فرمتهایی که پشتیبانی میکنه، و ضبط صدا با فرمت های گوناگون رو هم، به این امکانات اضافه کنید.
WHAT IS NEW
Auto archive of recorded phone calls.
Expanded support of sample rates for recording (from 8kHz to 48kHz depending on phone model).
Now you may record phone calls without beeps!
Append option for recorded files.
An opportunity of record phone calls in MP3 format.
Bookmarks. Now you may add/edit/delete bookmarks.
Expanded opportunity of loading M3U playlists.
Sleeping time option for playback.
Improved option of choosing play folder.
Full support of Nokia E90.
Free Internet Radio! You may use Internet Radio for free even after ending of trial period
کد:http://san.parsaspace.com/ALON%20Software%20MP3%20Dictaphone%20v2.87%20Cracked-illusion-Modified%20By%20ParsPDA.zip
منبع برنامه : موبایلستان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Psiloc Xelnex Liteاین نرم افزار جدید محصول Psiloc هست. نرم افزار های دیگه ی این شرکت خیلی عالین. این هم احتمالا مثل بقیه عالی هست. (من خودم تست نکردم. داغه داغه)
لینک دانلود:
کد:http://san.parsaspace.com/Psiloc.Xelnex.Lite.v1.01.Cracked-illusion.By.SAN.rar
-----------------------------------------------------------------------------------------------------دوتاش توی موبایلستان پیوست شده بود، گفتم شاید عضو نباشی برات آپ کردم!:11:
این لینک کار نمیکنه !نقل قول:
لطفا اگه لینک دیگه ای دارین بزارین .
لینک PC Suite نسخه 7 ویندوز XP و ویستا.کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/Nokia_PC_Suite_rel_7_0_8_2_eng_web.exe
بدجور پایتم:27:.یه امضا مشترک بزاریم تا همه بفهمند.:21:نقل قول:
بگید امضامون چی بزاریم؟
سلام دوستان.من وقتی که بعضی تمها روش میندازم دکمه های پلیرش کوچیک میشه.ماله شما هم همینطوره؟
یه عکس خوشگل از گوشی + یه سری شعار مربوط به گوشی + یه سری تعریف از فعالیت های کلوپموننقل قول:
بدجور پایتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یه امضا مشترک بزاریم تا همه بفهمند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگید امضامون چی بزاریم؟
:15: :15:
بستگی به تم داره ربطی به گوشی نداره. این یه موردیه که از توی تم مشخص میشه. :rambo:نقل قول:
سلام دوستان.من وقتی که بعضی تمها روش میندازم دکمه های پلیرش کوچیک میشه.ماله شما هم همینطوره؟
این مشکل برای شما هم پیش اومده؟نقل قول:
بستگی به تم داره ربطی به گوشی نداره. این یه موردیه که از توی تم مشخص میشه. :rambo:
سلام به دوستان من چندتا عکس گرفتم باید روش کار کنم یه مقداری یکی از عکس ها هم مخلوط دو تا عکس هست اگه دوست داشتین روی اون عکس کار کنم ببینم چی میشه عکس ها را با کیفیت میذارم بعدا از سایزش کم میکنم فعلا برای اینکه خوب باشه این جوری میذارمنقل قول:
*اولی
*دومی
*سومی
***و اینم چهارمی که نظر من اینه
اینه که میگه این گوشی چه ابوهتی داره چه غولی هست :46::27:این یعنی عظمت حتی تو جمع نوکیا
دوست داشتین رو این کار کنیم البته بدونه عکس گوشی بود که عکس گوشی هم گذاشتم کنارش:5:
ااااااا یادم رفت عکس چهارمی را با گوشی مشکی هم میشه گذاشت ولی سفیدش فکر کنم جالب تر باشه بازم بهم بگین تا زودتر یه عکسی را واسه امضا انتخاب کنیم
دومی و سومی به نظر من خوبه!!
همینطوری امضام رو عوض کردم تا موقعی که یه امضا خوب پیدا کنیم.
درایور این گوشی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم !
چرا این گوشی سی دی نداره ؟!
PC Suite 7 رو بگیر. عالیه. کلا گوشی های جدید بدون CD عرضه می شن. (معمولا)نقل قول:
درایور این گوشی رو از کجا میتونم گیر بیارم ؟ هرچی گشتم پیدا نکردم !
چرا این گوشی سی دی نداره ؟!
در مورد عکس باید بیشتر روش کار کنیم. ترکیب مموری هشت گیگ با یه 6120 که بازی خفن ان.گیج روش به صورت افقی اجراست فکر کنم خوب باشه.