یک سوال....بازی کی عرضه میشه...برای pc رو میخوام بدونم؟؟؟
عرضه pc که 100& شده؟؟؟!!!
منتظرم
Printable View
یک سوال....بازی کی عرضه میشه...برای pc رو میخوام بدونم؟؟؟
عرضه pc که 100& شده؟؟؟!!!
منتظرم
من برای PC چیزی تو سایت GameSpot ندیدم ! فقط برای پی اس 3 و ایکس باکس بود ....نقل قول:
تاریخ انتشار مارچ 2009 زده بود .
RE5:Leipzig Convention
تریلرش که نشون میداد واقعا گند زدن به بازی . البته از لحاظ گرافیک و غیره که خب بد نیست (نسبت به بازی ها هم نسل خودش ) ، شما چنین افکت هایی رو تو بازی Assassin's Creed هم می تونید ببینید . اما از جهت گیم پلی و محیطش که کاپکوم باز هم داره رو کاراش پافشاری می کنه که به قول خودش نسل جدید اویل رو بده بیرون !
منظور این نسل جدید هم حتما مثل RE4 ( که تو همین تریلر هم هست ) به سر زامبی ها یا گنادوها شلیک کنید بعد ازش گیاه بیاد بیرون !
پس ترس این بازیها کجاست ؟
کی از Re4 ترسید ؟
Re5 هم همونه ، ترس رو فراموش کنیم و بیشتر به فکر یه بازی اکشن باشیم . کلا گند زدن به RE !
به هر حال داستان بازی باید جالب باشه ! فکر کنم اون دختره مو بلنده شری باشه ، حالا چرا وسکر که می گفت من از این دختر و آینده نگری های احتمالی (ویلیام) بیرکین می ترسم ، این دختر رو ول کرده باید دید !
ربکا چمبرز رو هم من ندیدم تو این تریلر ، شما دیدین ؟
با این تیکه موافق هستم واقعا ترس سری Playstion 1 کجا نسخه های جدید کجا؟نقل قول:
پس ترس این بازیها کجاست ؟
کی از Re4 ترسید ؟
Re5 هم همونه ، ترس رو فراموش کنیم و بیشتر به فکر یه بازی اکشن باشیم . کلا گند زدن به RE !
به هر حال بازم دوسش داریم.
شماره 4 تنها چیزی که نداشت ترس بود.....خدا کنه این یکی اینطوری نشه
یاد شماره 3 بخیر وقتی nemesis میومد زهر ترک میشدیم
سلام دوستان
منم نسخه جدیدش رو دید ( دمو)
به نظر من که از لحاظ گرافیکی کمی بالاتر از نسخه قبیلی بوده
ولی از نظر لذت بازی اینجوری موارد به نظرم پایین تر اومد
راستش ما داشتیم دمو رو نگاه می کردیم ولی نمی دونستیم که این دمو re 5 اولش فکر کردم بازی اکشنه بعد فکر کردم یه بازی دیگه است
بعدان متوجه شودم re5 است
در کل به نظر من که به نسخه قبلی زیاد فرقی نکرده
باید این رو هم اضافه کنم که فعلان از نظر من رزیدنت اویل 3 از همشون بهتر بود( فعلان که بالا دستش نیومده)
واقعان re3 یه چیز دیگه بود ( ترس .هیچان. وحشت. تمام شودن تیرها .ترس از غول ها و...
سلام به همه شما-
طبق نظرات شما عزيزان رزيدنت اويل داره گند ميزنه.البته از لحاظ كلاسيك.چون ديگه مثل سابق نيست كه ترس و وحشت زياد باشه.غولها مخوف نيستن.و خيلي تخيلي شده.
ياد اويل 3 بخير..
در مورد اويل هم به اين وبلاگ برين..مطالب فوق العاده اي داره..
راستي كسي اطلاعات جديد گير نياورده؟
سلام.............
عزیزان اون موقع که اویل 1_2 اومد هممون سنمون کم بود بخاطر اون بود میترسیدین قرار نیست که الان سن ...........داریم از این جور بازیها بترسیم.
منم تایید می کنم که رسیدنت اویل 3 بهترین بازی بود.شاید 20 بار بازیش رو به پایان رسوندم.
امّا حالا که رسیدنت اویل 4 رو بازی می کنم اصلآ اون هیجان رو نداره!
کلآ افتضاح بود نوع تغییراتی که در این سری انجام دادند.
ولی امیدوارم شماره ی 5 ترسناکتر از همیشه و با گرافیکی همچون call of dutty و یا بیشتر به بازار عرضه بشه.
ولی ما واسه ترسیدن بازی نمیکنیم:13:نقل قول:
شما رو نمیدونم؟
بازی باید جذاب باشه
سلام............
منم همین حرف شما رو زدم پست های قبل از منو یه نگا بنداز.
نسخه 2 بهترین بود و اصلا از رزیدنت 2 بود که اوج گرفت 3 هم تقریبا شباهت زیادی به 2 داشت و ادامه رو همون راه بود ولی تو نسخه 4 کلا بازی تغییرات اساسی کرد البته نسخه 4 بازی برعکس تفکر خیلی از دوستان از جمله خودم کلا بازی خیلی خیلی موفقی به حساب میاد و بدون شک نسخه 5 هم ادامه رو همون خواهد بود .نقل قول:
درسته دیگه نمیشد بازی عکسی و تعویض لحظه ای دوربین رو در نسخه جدید تجربه کرد.دوربین بازی در نسخه 4 خیلی جالب از آب در اومد.نقل قول:
نسخه 2 بهترین بود و اصلا از رزیدنت 2 بود که اوج گرفت 3 هم تقریبا شباهت زیادی به 2 داشت و ادامه رو همون راه بود ولی تو نسخه 4 کلا بازی تغییرات اساسی کرد البته نسخه 4 بازی برعکس تفکر خیلی از دوستان از جمله خودم کلا بازی خیلی خیلی موفقی به حساب میاد و بدون شک نسخه 5 هم ادامه رو همون خواهد بود
بله موافقمنقل قول:
در نسخه ی 4 دوربین ها خیلی پیشرفت کرده بود و در نسخه ی 5 به گفته ی سازنده ها خیلی بهتر هم خواهد بود
ولی این کنترل شخصیت بازی تو شماره 4 تقریبا عذاب اور بود!!!هنگام شلیک راه نمیرفت امیدوارم اینو حل کنن
بله اینم هست که در شماره های قبل وجود نداشتنقل قول:
کاملآ درسته این یک مشک بزگه که سرعت بازی کردن رو پایین میاره و فکر نمیکنم در نسخه 5 هم برطرف بشه
نظر شما چیه؟
البته این هم یک نوع روش برای دلهره اورتر شدن بازی هستش چون 8 یا 9 تا زامبی وقتی میومدند طرف ادم وقتی که نمیتونست راه بره یکمی فقط یکمی دلهره اور بود!!نقل قول:
بله اینم هست که در شماره های قبل وجود نداشت
کاملآ درسته این یک مشک بزگه که سرعت بازی کردن رو پایین میاره و فکر نمیکنم در نسخه 5 هم برطرف بشه
نظر شما چیه؟
البته خود سازنده ها هم اشاره کردند به احتمال زیاد تا انتشار بازی این مسئله را حل خواهند کرد شایدم نکنن ولی من شنیدم که تو Tgs 2008 یه خبرایی خواهد شد
من که میگم توی این شماره این مشکل برطرف شدهنقل قول:
کپکام هر وقت یک سری جدید اویل میزنه همیشه مشکلات قبلی رو برطرف کرده
من که بهش خیلی امیدوارم.....فقط خدا کنه زودتر عرضه بشه
من که فکر نمی کنم تغیری داده بشه
منم موافقم
تیراندازی هنگام حرکت مخصوصا موقعی که مسلسل داشته باشی به قول گفتنی خیلی کیف میده
نقل قول:1.امیدوارمنقل قول:
2.به نظر من هم کیف میده و هم لازمه و بازی رو هم جذابتر میکنه
تا به حال بازي به باحالي evil4 بازي نكردم فكر كنم evil 5 بهتر هم باشه
من شنیدم دیگه از دستگاه تایپ برای ذخیره کردن استفاده نمیکنند
و بازی خود به خود ذخیره میشه
که به نظر من خیلی بهتر میشه
منبع؟نقل قول:
من شنیدم دیگه از دستگاه تایپ برای ذخیره کردن استفاده نمیکنند
و بازی خود به خود ذخیره میشه
که به نظر من خیلی بهتر میشه
فکر نمیکنم چون لذت بازی از بین میره.
اویل 4 که خفن ترین بازی بود.ولی اویل 5 یک ضد حال کامل شد واسه ما.رسما تائید شده که رو پی سی نمیاد؟:19:من عاشق اویلم ولی پولشو ندارم برم یه ایکس باکس یا پی اس 3 بگیرم:41:
عکس و شات و...
Character Artwork
9.9 مگ
کد:http://rapidshare.com/files/141019100/Resident_Evil5_Character_artwork.rar.html
Pictures
9.9 مگ
Screenshotsکد:http://rapidshare.com/files/141019147/Resident_Evil5_Pictures.rar.html
مگ53
کد:http://rapidshare.com/files/141019699/Resident_Evil5_Screenshotsrar.rar.html
کسی تاریخ دقیق عرضه این بازی رو میدونه؟به وقت خودمون میگما.چون تقویم میلادی نداریم:11:
ببخشید منبعی چیزی دارید؟؟؟نقل قول:
رسما تائید شده که رو پی سی نمیاد
ممکنه بعدا برای Pc پورت بشه ....احتمالش خیلی زیاده
داداش اگه دقت کرده باشی من نوشتم رسما تائید شده که رو پی سی نمیاد؟یعنی سوال کردم.چون اویل 4 رو پی سی فروش چندانی نداشت فکر کردم اویل 5 رو پی سی نمیاد:41:نقل قول:
راست میگی؟وای من الان سکته رو میزنم:40::19::8:کسی ویدئویی از این بازی دیده؟اگه دیده بگه چجوریه؟ترسناک هست؟مثل اویل 4 که نیست؟اویل 4 اکشن محض بود.من فقط از اون اره به دستاش میترسیدم.که تو اویل 5 انگار ترسناکتر شدن.به هر حال.یعنی میتونه ترسناک باشه وقتی تو روز روشن هست؟کسی میدونه چه سیستمی میخواد؟:40:
تاريخ دقيقي نداره ، فعلا گفتن ربع دوم سال 2009نقل قول:
به اين پست ها مراجعه بشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2780838&postcount=732
هنوز اعلام نكردن كه براي PC ميدن پس سيستمش هم هنوز مشخص نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2781856&postcount=735
لطفا بحث در مورد رزيدنت 4 رو تموم كنيد ، اينجا جاش نيستنقل قول:
هر گونه بحث در مورد اي بازي در تاپيك زير
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=99381&page=391
سلام
من همین الان این خبر رو برای اد لیست های یاهو مسنجرم s2a کردم و دارم اینجا هم میزارم تا شما هم بخونین :
توجه توجه : شرکتي به نام سياه و سفيد که غير قانوني هم هستش شروع کرده و بازي رزيدنت اويل 5 ميفروشه منم که اول شنيدم تعجب کردم !! ولي واقعا ميفروشه فعلا در مشهد نسخه هاش موجود هستش من براي اين خبرو به شما دادم که نسخه تقلبي گير شما نيادش چون هنوز کپکام ساخت اويل 5 رو براي کامپيوتر اعلا م نکرده چه برسه به اين که بسازه . در ضمن من فکر کنم اين شرکت دمو هاي بازي رو يه جا جمع کرده و داره همرو خر ميکنه و ميفروشه و سود کلاني ميبره . البته اینم بگم که دی وی دی هستش و پارت اخرش خرابه :دی ( طبق گفته های بچه ها ) . هرکي رو ميشناسين بهش بگين . چند روز ديگه بازي دستم ميرسه ميگم از چه قرار S2a
عجب....چه ادمایی پیدا میشن
مملکتمون خیلی بی در و پیکر شده که هر کی هر کاری بخواد میکنه
راستی مگه دمو re 5 منتشر شده؟؟
بعد از مدتی باز هم اومدم.:31:نقل قول:
تاریخ بازی فکر کنم تو اسفند هست.تو همین e3 اعلام کردن.:46:
هنوز اعلام نشده برا پی سی میاد یا نه؟
تاريخ انتشار : 13-Mar-2009نقل قول:
تاريخ شمسي : ميشه 23 اسفند 87
خيرنقل قول:
هنوز چيزي گفته نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من تاریخ انتشار رو می دونم به این خاطر گفتم که شما گفته بودی:نقل قول:
تاريخ انتشار : 13-Mar-2009
تاريخ شمسي : ميشه 23 اسفند 87
به همین خاطر.:10:نقل قول:
تاريخ دقيقي نداره ، فعلا گفتن ربع دوم سال 2009
نمی دونم تو این تاپیک اشاره کردین یا نه اما تاکوچی گفته که قراره تغییرات اساسی در گیم پلی RE5 ایجاد بشه و قراره در TGS امسال به نمایش در بیاد.
برخی می گند که ممکنه سیستم Run & Gun به گیم پلی اضافه بشه که به شما این اجازه رو می ده که هنگام دویدن شلیک کنید.
برخی دیگه هم می گند که ممکنه سیستم کاور گیری مانند بازی Geow به بازی اضافه بشه.
به هر حال باید منتظر ماند و دید.
براي ساپورت كردن Res5 در حد ايده ال چه سيستمي مورد نيازه?
توی همین تاپیک نوشته که برای pc میاد
بعد از یه طرف میگید نمیاد..!!
بالاخره جریان چیه؟؟!!