فیلم بازی های جباری به باشگاه مارسی فرستاده شد
محسنی مدیربرنامه های جباری گفت:بنابه درخواست مسئولان باشگاه مارسی فیلم بازی های جباری به باشگاه مارسی فرستاده شد تا اریک گرتس سرمربی این تیم شرایط فنی وی را مورد ارزیابی قرار دهد اما هنوز از سوی باشگاه مارسی مذاکره ای برای عقد قرارداد با مجتبی جباری انجام نشده است.به گزارش سایت رسمی باشگاه سفر یکی از مسئولان باشگاه مارسی فرانسه به دوحه برای تاسیس کمپ باشگاه در این شهر با تاریخ برگزاری بازی دوستانه قطر - ایران همزمان شده بود. وی بنابه دعوت مسئولان فدراسیون فوتبال قطر در زمان برگزاری این مسابقه به ورزشگاه السد دوحه آمد و به تماشای بازی ملی پوشان فوتبال ایران و قطر نشست.
در این بازی بیش از همه آنچه نظر این مدیر باشگاه مارسی را جلب کرد نمایش مجتبی جباری بود که در این مسابقه عملکردی قابل قبول داشت. مدیر باشگاه مارسی از طریق نزدیکان خود پیگیری برای مذاکره با جباری را آغاز کرد تا اینکه توانست با مدیربرنامه وی ارتباط برقرار کرده و فیلم بازی های هافبک جوان استقلال را به دست آورد.
ظاهرا توانایی جباری مورد تایید گرتس هم قرار گرفته است و تاکید کرده اگر این بازیکن بتواند در بازی های آینده ملی و باشگاهی اش در کارش تداوم داشته و قابلیت هایش همانی باشد که در فیلم ها به نمایش درآمده است به عضویت تیم مارسی در می آید.
مدیربرنامه های جباری در پایان تاکید کرد: مسئولان باشگاه مارسی جباری را زیر نظر دارند تا در صورت تایید نهایی او را به خدمت درآوردند. اگر مجتبی مهره مورد تایید باشگاه مارسی باشد مذاکرات جدی برای عقد قرارداد با وی آغاز می شود که در آن صورت باشگاه استقلال نیز در جریان گفتگو ها قرار خواهد گرفت.
جباری: تا یک جام برای هواداران نیاورم به جایی نمی روم .
مجتبی جباری بازیکن کلیدی تیم ملی و تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت:من خودم را مدیون هواداران و تیم بزرگ استقلال می دانم و تا یک جام برای هواداران خونگرم استقلال نیاورم به جایی ترانسفر نخواهم شد.
جباری با بیان این مطالب ادامه داد: من هرچه دارم از هواداران دارم . و از تمام نیرو و قوتم برای اعتلای فوتبال استقلال استفاده خواهم کرد و با شرایط رویرشدی که دارم بزودی همان جباری خواهم شد که هواداران انتظارش را می کشیدن
فیروز کریمی:مانند کولی ها خانه به دوشیم
فیروز کریمی سرمربی کاربلد تیم استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: این از بدشانسی من است که زمانی به تهران و برای سرمربیگری استقلال آمدم که شرایط جوی به قدری خراب است که هیچ کجای تهران زمین چمن طبیعی برای تمرین پیدا نمی شود و ما مانند کولی ها خانه به دوشیم .که البته از این نظر خیلی از تیم های لیگ وضعیتی مشابه با وضعیت ما را دارند.
کریمی با بیان این مطالب ادامه داد :شاید اگر زمین چمن مناسب پیدا کنیم دو جلسه برای تمرین به قزوین برویم .فیروز کریمی در رابطه با وضعیت تیم فوتبال استقلال افزود : استقلال تیم بزرگی است و به طبع حاشیه های آن نیز بزرگ است.بچه ها از نظر آمادگی به شرایط ایده آلی رسیدند و توان 120 دقیقه بازی را دارند. در کرمان ما بدنبال 3 امتیاز هستیم و باید مس کرمان را با وجود آقای قلعه نویی شکست دهیم، تا به صدر جدول نزدیکتر شویم.
منصوریان: یکدلی و صمیمیت کادر فنی بی سابقه است
علیرضا منصوریان کاپیتان با ارزش تیم فوتبال استقلال در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه استقلال اظهار داشت:این یکدلی و صمیمیت کادر فنی استقلال تاکنون بی سابقه بوده است.و این همدلی و صمیمیت باعث شده که بازیکنان بدون حاشیه تمرین کنند و با تمام قوا به فکر موفقیت تیم باشند .
منصوریان در ادامه گفت:این صمیمیت باعث شده که بازیکنان و بچه ها در هرشرایطی و در هر کجا که امکان داشته باشد بازیها و تمرینات خود را انجام دهند .