يعني اين كارداني به كارشناسي هم دو مرحله اي هستش؟!!!!!!
يا حق (:
Printable View
يعني اين كارداني به كارشناسي هم دو مرحله اي هستش؟!!!!!!
يا حق (:
سلام دوستان.قبول شدم با رتبه ي 148.انشالله علوم آزمايشگاهي شهيد بهشتي رو ميارم.ديگه هم سربازي نميرم.:10:
سلام دوستان.قبول شدم با رتبه ي 148.انشالله علوم آزمايشگاهي شهيد بهشتي رو ميارم.ديگه هم سربازي نميرم.
دوست عزيز به همين زودي ها مياد رو سايت.البته اينم گفتن كه از باجه هاي مركزي پست ميفروشن.ولي از فردا حتما مياد رو سايت.نقل قول:
بله دو مرحله اي هست.اگه مرحله ي اول مجاز شدي از 30 مرداد تا 3 يا 4 شهريور بايد بري انتخاب رشته اينترنتي بانجام بدي.اواخر شهريور هم جواب نهايي مياد.نقل قول:
دوستان دفترچه دانشگاه آزاد کاردانی به کارشناسی کی میاد؟
دانشگاه علمی کاربردی چی؟
برای ورود به داشنگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی آیا پایان خدمت مثل مقطع کاردانیش اجباریه؟
آزاد که فعلا نیومده. برو تو سایت azmoon.org شماره موبایلت رو وارد کن هر وقت دفترچه ش اومد برات اس ام اس میزنن.
سلام دوست عزیز...نقل قول:
آزاد باید همین روزا بیاد
علمی کاربردی هم تا دی ماه
البته هیچکدومشون اینجا معلو نیسست بازم ...
برای ورود به داشنگاه علمی کاربردی مقطع کارشناسی پایان خدمت لازم نیست.
اینو یه جا دیگه هم دیده بودم!!نقل قول:
ایشالله که همتون قبولین
من كه نه ولي خب دمت گرمنقل قول:
بله دو مرحله اي هست.اگه مرحله ي اول مجاز شدي از 30 مرداد تا 3 يا 4 شهريور بايد بري انتخاب رشته اينترنتي بانجام بدي.اواخر شهريور هم جواب نهايي مياد.
از طريق سنجش بايد انتخاب رشته كنه؟
يا حق (:
دي ماه مياد؟نقل قول:
علمی کاربردی هم تا دی ماه
من دارم ديپلم دوم (كامپيوتر) ميگيرم
طور يكه حساب كردم آخر بهمن اين مدرك رو ميگيرم انشاالله...
با اين حساب من نميتونم شركت كنم؟
يا حق (:
نقل قول:
اگه تموم کرده باشین میتونین کاردانیشو امتحان بدین که کارت پایان خدمت اجباریه( البته فقط کاردانی علمی کاربردی )
اه
چه ضد حال بدي!!!
يعني كارت پايان خدمت ميخوان؟!!!!!!!!!
پس نميشه خب!
فراگير رو ببينيم چي كار ميتونم بكنم
خيلي بد شد
يا حق ):
خیلی ممنون فرشید جاننقل قول:
لطف کردی
اگه آزاد اومد دستت دردنکنه ما رو یه خبری بده
موفق باشی :40::11:
سلام دوستان.
من رتبه ام چون هیچی نخونده بودم شد 27000 .واقعا شرمندم برای خودم.(رشته ام نرم افزار بوده)
می خواستم ببینم با این رتبه می شه نرم افزار شهرستان یا حالا هر جایی قبول شد.اصلا امیدی هست؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام به اساتید خودم!
رتبم شده 1500 معماری از 19000 نفری که مجاز شدن. فکر کنم می تونم آمل قبول شم. کسی میتونه کمک کنه؟
کسی از دوستان لینکی راجع به ترازهای دانشگاه هایی که نرم افزار می گیرند در کل کشور داره. ممنون می شم کمکم کنید.
دوستان؛ این دفترچه رو از کجا گیر بیاریم؟؟؟؟
کدوم دفترچه؟ منظورت دفترچه انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی سراسریه؟نقل قول:
برای رشته عمران با رتبه 8000 چی؟؟ امیدی هست البته لازم به ذکره هیچی نخوندم
پارسال یکی از دوستام با 1600 غیرانتفاعی اشرفی اصفهانی قبول شد. حالا نمیدونم برا آمل میتونی یا نهنقل قول:
سلام
من یه تک درس گذاشتم برای ترم پنج که اگه قبول نشدم اون درس رو به عنوان یک ترم بردارم و سال بعد کنکور شرکت کنم تا خدمت سربازی نرم و اگه که قبول شدم درس رو به عنوان تک درس بگیرم و ترم حساب نشه و برم کارشناشی...
حالا تاریخ فارغ تحصیلی رو 31/6/87 بزنم یا 30/11/87-1انتخاب رشته از کی شروع می شه و تا کی فرصت داریم؟-2امسال تکمیل ظرفیت داریم؟!-3موفق باشید...
تاریخ رو باید 30.11 بزنی چون اون موقع فارق التحصیل میشی...نقل قول:
انتخاب رشته هم که شروع شده و برای تکمیل ظرفیت هم در آینده مشخص میشه...
سلامنقل قول:
تو سایت سنجش که لینک ثبت نامی نمی بینم! یعنی چی شروع شده؟؟؟؟
دفترچه شماره 2 امروز صبح اومده رو سایت سازمان سنجش.
من از 5 گرایش که در کارنامه ام وجود داره ، اولی رو مجاز شدم. فقط اولی.
راستش من 5 سال پیش توی این کنکور شرکت کردم و چیزی یادم نمونده .الان نمیدونم باین وضعیتی که دارم ، چند شهر رو میتونم انتخاب کنم . فرق من با کسی که هر 5 گرایش رو قبول شده چیه ؟
البته علت رتبه افتضاح من اینه که اصلا قصد شرکت در کنکور و قبولی نداشتم ، صرفا میخواستم این دوره یه آمادگی پیدا کنم که اگه خدا بخواد سال آینده با تلاش بیشتری شرکت کنم که از شانس من ، برای انتخاب شهر مجاز شدم. فقط در گرایش اولی که بیشترین آمار مجاز در اون قرار داره D:
خواهش میکنم یکی جواب بده. ممنون
راستش من 5 سال پیش توی این کنکور شرکت کردم و چیزی یادم نمونده .الان نمیدونم باین وضعیتی که دارم ، چند شهر رو میتونم انتخاب کنم . فرق من با کسی که هر 5 گرایش رو قبول شده چیه ؟
البته علت رتبه افتضاح من اینه که اصلا قصد شرکت در کنکور و قبولی نداشتم ، صرفا میخواستم این دوره یه آمادگی پیدا کنم که اگه خدا بخواد سال آینده با تلاش بیشتری شرکت کنم که از شانس من ، برای انتخاب شهر مجاز شدم. فقط در گرایش اولی که بیشترین آمار مجاز در اون قرار داره D:
سلام دوستان عزیزم. خواهش میکنم از پیشکسوت ها و مشاوران که جواب بنده حقیر رو بدیند. من در گرایش نرم افزار رتبه ام شده 9123 و در گرایش سخت افزار رتبه ام شده 3711. با توجه به رتبه هایی که من بدست آوردم آیا احتمال قبولی در یکی از موسسه های غیر انتفاعی مشهد هست ؟
پیشاپیش از شما سپـــــــــاسگذارم.
شرمنده فکر کنم از فردا (چهارشنبه) شروع میشه...نقل قول:
شما چه رشته ای هستین؟ رتبتون چنده؟نقل قول:
رتبه ام اصلا جالب نیست 16 هزار - برق الکترونیک. تا 25 هزار نفر مجاز شدند برای انتخاب رشته.
یه مشکل خفن دیگه پیدا کردم.
من غیر از شماره پرونده ، هیچی دیگه واسه ثبت نام و انتخاب رشته ندارم . شماره کارت ، شماره کاربر ، رمز عبور :41::13:
حالا چه خاکی باید بریزم سرم. البته میدونم که قبول نمیشم ، اما میخوام انتخاب رشته کنم ، بعد قبول نشم:31:
البته اگه قبول بشم که:19: با این رتبه ، خودم سکته میزنم:18:
حالا ، کسی نیست کمکم کنه ببینم چه کنم ؟
سلامنقل قول:
یکی از دوستهای من، سال قبل همه اطلاعاتش رو گم کرده بود. نه شماره پرونده، نه شماره کارت، نه هیچ چیز دیگه!
با سازمان سنجش تماس گرفته بود، و اونها هم پس از وصل کردن تلفن به چند نفر، اطلاعات دیگر ثبت نامی رو که هنگام ثبت نام پرکرده بود، (مثل شماره شناسنامه، محل تولد، سال تولد و . . .) پرسیده بودند و تمام اونهایی که نداشت (اطلاعات کارت) بهش گفته بودند.
شما هم همین کار رو بکن.
موفق باشید.
البته اگر تلفنهای سنجش جواب بدن.نقل قول:
والا از صبح تا حالا اشغاله . حالا اگه گرفتم چیجوری باید شهر ها رو انتخاب کنم. چندا میتونم انتخاب کنم
بالاخره مهلت انتخاب رشته تا پايان وقت اداريه يك شنيه هست يا پايان وقت اداري دوشنبه؟
تازه بعضي ها هم ميگن تا پايان روز شنبه.
يكي بياد دقيقش رو بگه
سلام
دوستان من امسال به طور آزمایشی و برای آشنایی بیشتر کنکور دادم
رتبم هم 1543 بدون سهمیه شده
میخواستم بدونم با توجه به اینکه بهمن فارق التحصیل میشم میخواستم بدونم تکلیفم چیه ، این در حالیه که اکثر دانشگاهها به غیر از یکی دو تا همه مهر دانشجو میگیرن و من باید منتظر اعلام ظرفیت دانشگاهها وایسم !
الان وضعیت انتخاب رشته ی من به چه صورت هست ؟ آیا میتونم هر دانشگاهی رو انتخاب کنم ؟
انتخاب رشته در صورت اعلام ظرفیت به چه شکلی هست ؟
متاسفانه سازمان سنجش توضیح کاملی در این زمینه نداده
پیشاپیش ممنون از راهنمایی های خوبتون :11:
بچه ها یه سوال
مدرکای دانشگاه غیر انتفاعی برای رشته های کارشناسی (ناپیوسته) مهندسی می خوره یا کارشناسی؟
از یک نفر شنیدم از امسال مهندسی می خوره خواستم ببینم درسته؟
والله نمیدونم!نقل قول:
راستی گفتید امسال مهندسی می خوره؟؟؟ مگه مهندسی خوردنیه؟:31:
e شما زبونم دارین.نقل قول:
بله مثل این که تو دفتر چه ها امسال زدن مهندسی
باز لابد الان می گین مگر مهندسی زدنیه.
اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی کنین وقت زیادی باقی نمونده !نقل قول: