سلام ایا کسی بازی Mgs 4را خریده
Printable View
سلام ایا کسی بازی Mgs 4را خریده
مگه اومده؟!؟!
تا official release بازي دقيقا 13 روز موندهنقل قول:
کسی راهنمای بازی gta IVرا داره من توی یک مرحلش احتیاچ به guide bookدارم thanks
:31:سلام
من یه Ps3 دارم می خواستم بپرسم یک مدل مانیتور Pc هست که بشه توش با کیفیت بسیار عالی مانند تلویزیون های Lcd پی اس بازی کرد؟ و اگه می شه مدلشو بهم معرفی کنین . در ضمن در صورت امکان بازی آیا کابل اضافی هم می خواد یا نه ؟
:13:
من ميخوام يك پلي 3 مدل 60 گيگ بخرم ولي قيمت ها خيلي با هم تناقض داره نميدونم چكار كنم اگه ميشه قيمت اين مدل و مدل 40 گيگ رو در اين روزها بگيد. ممنون. حتما به تومان باشه.
دوست عزيز ديگه مدل 60 گيگ توليد نميشه ولي 40 گيگ pal الان حدود 520 هزار تومن هست.نقل قول:
بودجتو مشخص کن. همین طوری که نمی تونیم یه چیزی بپرونیمنقل قول:
من یه Ps3 دارم می خواستم بپرسم یک مدل مانیتور Pc هست که بشه توش با کیفیت بسیار عالی مانند تلویزیون های Lcd پی اس بازی کرد؟ و اگه می شه مدلشو بهم معرفی کنین . در ضمن در صورت امکان بازی آیا کابل اضافی هم می خواد یا نه ؟
آقا تورج قیمتو خیلی بالا گفتینقل قول:
دوست عزيز ديگه مدل 60 گيگ توليد نميشه ولي 40 گيگ pal الان حدود 520 هزار تومن هست.
40 گیگ j قیمتش 430-40 تومنه
پال هم 470-80
دوست عزیز تنها مدلی که شما از مانیتور برای پلی استیشن 3 میتونی استفاده کنی که ورودی Hdmiهم ذاره مدل مانیتور 32 اینجی Lgهستش
مطمئنی که فقط الجی مانیتور با ورودیه HDMI داره؟ پس سامسونگ، بنکیو، ایسر و... چی؟نقل قول:
دوست عزیز تنها مدلی که شما از مانیتور برای پلی استیشن 3 میتونی استفاده کنی که ورودی Hdmiهم ذاره مدل مانیتور 32 اینجی Lgهستش
میخوای عکس و جزئیات کاملشونو برات بذارم؟
اين اينترنت بي سيم در ps3 چطوريه؟ اصلا واقعيت داره يعني واقعا بي سيم و بدون استفاده از خطوط تلفن هست؟؟؟؟
ps3 80gig تو تهران چنده ؟
از کجای تهران بخرم که ارزون باشه ؟
برای کانکت شدن به اینترنت به صورت بی سیم، به روتور احتیاج هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما برای آنلاین شدن با کنسول صرفا این روتور احتیاج نیست، چون خود کنسول کارت NIC رو به صورت داخلی داره.
بچه ها من یه سوال دارم که اگه جواب بدین ممنون میشم:
تبدیل مانیتور Ps3 که میگن به مانیتور های Crt میخوره یا نه؟اگه خود مانیتور قرار باشه ورودی Hdmi داشته باشه که دیگه تبدیل نمیشه!این تبدیله برای چه پورت هاییه؟
PS3 Pal با PS3 J چه فرقی دارند ؟ ماله من J هست و چرا قیمت pal از NTSC J بیشتره ؟
در ضمن چرا ntsc j رو واسه ژاپن میگن میزنند ؟:13:
درسته که میگن Pal ها بعضی از Game ها رو سیاه و سفید نشون میدن ؟
چون سيستم اونجا ntsc است.خير
من ميخوام ps3 اما 40 گيگ بخرم ولي يه مسئله هست كه منو از خريد اين كنسول محبوب و دوست داشتني مايوس ميكنه و دو دل هستم از يه طرف ميخوام ايكس باكس بخرم چون بازيهاي ارزون داره ولي اطمينان 80% دارم كه 360 نمي تونه تا 2010 يا به قولي تا 2 يا 3 سالي پابرجا بمونه ولي به اين امر كه ps3 هم از نظر كيفيت سخت افزاري و نمايشي عالي تر هست و ميتونه تا 10 سال ديگه هم ps4 رو بالا سر خودش نبينه ولي به علت گروني بازيهاش منو تو شك گذاشته نميدونم چكار كنم.؟ آيا شما دوستان به من اين قول رو ميديد كه اين كنسول تا 1 سال ديگه كپي خور بشه؟ و با خيال راحت اين كنسول رو خريداري كنم؟
من ساكن شهر اراك هستم و 15 روز پيش به من اين قيمت ها رو دادن... 60g = 560.... 80g=680... ps3 40g= 500 آيا اين قيمت ها درست اند؟
هم اره هم نه كسي قول نميتونه بده
فقط هر چه سريعتر كنسولتو بخر چون گرون ميشه
یعنی حداکثر تا کی کپی خور می شه
هیچی معلوم نیست. اعلام که نمیکنن.
PS3 Pal با PS3 J چه فرقی دارند ؟ ماله من J هست و چرا قیمت pal از NTSC J بیشتره ؟
در ضمن چرا ntsc j رو واسه ژاپن میگن میزنند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تايپك چرا اينقدر دير آپ ميشه...:41: يه كم به تايپك xbox360 نگاه بياندازيد. اين فقط يه چيزي رو نشون ميده و فقط اينكه اونايي كه طرفداران كنسول محبوب ps3 هستند ديگر با اون حال نميكنند و علاقه گذشته رو ندارند. واقعا كه. فقط بازيهاش گرونه اين كه ضعف نيست...:37:
ریجنش با هم فرق میکنه دیگه. تو دبی پال ارزونتر از j و uc هست ولی تو ایران بر عکسه.نقل قول:
در ضمن چرا ntsc j رو واسه ژاپن میگن میزنند ؟
دو نوع j داریم. یکی NTSC J/JAPAN و یکی NTSC J/ASIA
گزینه 1 برای ژاپن هستش
عجب اسندلالی. کف کردیمنقل قول:
اين فقط يه چيزي رو نشون ميده و فقط اينكه اونايي كه طرفداران كنسول محبوب ps3 هستند ديگر با اون حال نميكنند و علاقه گذشته رو ندارند.
داداش م که ps3 ندارمو 360 دارم با ps3 بیشتر حال میکنم
سلام.نقل قول:
خوب PAL برای اروپاست اما NTSC J برای آسیا و ژاپن هست. و اما یه مطلب اضافه :
اگر میخوایید بازی های Ps2 و Ps رو بازی کنید، باید کنسول U/c رو بگیرید ، برتری دیگر کنسول آمریکای شمالی اینه که بازیهاش سانسور شده نیستن ( بازی Ninja Gaiden Sigma و بازی Uncharted برای ریجن اروپا و ژاپن سانسور شده اند! ).
خوب تعداد دارندگان این کنسول کمه. اما اشتباه نکنید، طرفداراش خیلی زیادن! بنده خودم یکی از طرفداران دو آتشه ی این کنسول هستم!نقل قول:
موفق باشید
از کجای تهران ps3 بگیرم که ارزونتر باشه ؟
سانسور بازي كه به ريجين كار نداره.به كشوري كه بازي وارد ميشه كار داره.نقل قول:
تو امريكا هم بازي سانسور شده زياده مثل :Postal در 2 ver
فقط بازيرو بايد از رو درجه سنيش تشخيص داد كه سانسوره يا نه مثال ديگه همين GTA4
اصلا ریجن بازی به ریجن دستگاه ربطی نداره!من دستگاهم ریجن 3 و بازیام همه ریجن یکن!
از توپخونه بگیری بهتره.
من به شخصه از تمامی طرفداران دو،سه و چهار آتشه ی PS3 تشکر و قدردانی کامل به عمل میارم.حالا چون PS3 دوست دارین یه داستان تعریف کنم واستون:
من یه دوست 360 باز به تمام معنی (شرمنده ی مدیریت) ا**ق دارم.اینکه میگم ا**قه ربطی به داستان نداره ها!کلا یارو یه حرفایی میزنه که آدم شاخ در میاره.مثلا میگفت Naked Snake تو MGS3 همون Solid Snake تو MGS 1 هست.یا میگفت Gran Turismo قراره واسه 360 در بیاد!حالا بماند.
چند وقت پیش دوباره داشتیم یکی به دو میکردیم(طبعا سر اینکه کدوم کنسول بهتره!) که من گفتم:
-بنده ی خدا تو میدونی CPU من چقدر قوی تره؟
-نه!PS3 هشت تا هسته ی (اینجا رو دقت کنین) 300 مگاهرتزی داره.360 هم 3 تا 800 مگاهرتز!
-نه عزیزم،اون 300 نیست،3200 هست!
-نه،پس یعنی 360 سه تا 8000 مگاهرتزی داره؟مگه میشه؟
-کی گفته 360 با PS3 برابره؟
-اصلا میریم نگاه میکنیم!من مطمئنم 300 مگاهرتز بود.تو GameSpot هم خوندم.
-باشه.
این طوری شد که دیروز رفتیم کافی نت.شروع کرد به سرچ.حدود 10-20 صفحه رو باز کرد،همین جور دید نوشته
7x SPE @ 3.2 GHz
باز کم نیاورد.هی واز کرد،دید به جایی نمیرسه گفت:
-خوب آره دیگه!این یعنی رو هم 3.2!هر کدومشون 300 مگاهرتزن!(حالا بماند که 7*300=2100)
-میخوای بریم تو سایت اینتل ببینیم؟لابد 2 هسته ای های 1.86 اینتل هم دو تا 900 مگاهرتزن!
-ااااه!اصلا ولم کن بابا!اصلا PS3 خداست!اصلا سی پی یوش 20 گیگاهرتزه!
-خوب،حالا خودتم پول کافی نتو حساب کن که دیگه از این کارا نکنی!
باورتون نمیشه.از در کافی نت که اومدیم بیرون پوزش 1 متر پایین تر از خودش بود!
اینو برای همه تعریف کردم که درس عبرتی بشه،با PS3 کل نندازین!دیگه خود دانید!
ps3 80gig گیر میاد ؟
اگه گیر میاد قیمتش چنده ؟
دو تا دسته داره یا یکی ؟
آقا هیچکس نمی تونه دقیقا با حرفهای زیر دیپلم بگه که Pal با NTSC چه فرقی دارد ؟
در ضمن مشخص کنید که ماله شما از کدوم هاس ؟
من شش ماه پیش خریدم 600 تومن که با یه بازی در اومد 700 تومن الآن فکر نکنم گیرت بیاد چون بیشترشون 40 GIG هستن و در ضمن سابقه نشون نداده که داخل قوطی PS3 , PS2 دو دسته بازی باشه :13:نقل قول:
PS2 ها كه يك دسته بودننقل قول:
حالا PS3 ها رو نميدونم
ولي فكر كنم اون ها هم يك دسته دارن
من می خوام ps3 خودم رو با 2 دسته و 2 بازی بفروشم چند میارزه؟؟؟؟؟
من از دوبی گرفتم.گارانتی هم داره .
60gb هست.
آقا هیچکس نمی تونه دقیقا با حرفهای زیر دیپلم بگه که Pal با NTSC چه فرقی دارد ؟
در ضمن مشخص کنید که ماله شما از کدوم هاس ؟
نه توليد نميشه.مگر دسته 2 گير بياري.تمامشون تك دسته هستند بجز start packنقل قول:
ps2 جديدا 2 دسته داره
هوز نو گیر میاد ولی گرون.نقل قول:
.مگر دسته 2 گير بياري
ps3 60gig چی اون تو بازار هست ؟
قیمتش چنده ؟
نه دیگه 60 گیگ پیدا نمیشه اگرم بشه یا انگی به دنگشه یا خیلی گرونه. الان به صرفه تری ps3 همون 40گیگهنقل قول:
ps3 60gig چی اون تو بازار هست ؟
مال منطقه های مختلفی هستن.مال من NTSC.نقل قول:
مثلا چنده که میگی گرونه ؟نقل قول: