نقل قول:
بله،پروفایل silent رو فعال کنید
البته در اصل در پروفایلتون باید warning tones به حالت off باشه که معمولا پروفایل silent اینگونه است
Printable View
نقل قول:
بله،پروفایل silent رو فعال کنید
البته در اصل در پروفایلتون باید warning tones به حالت off باشه که معمولا پروفایل silent اینگونه است
با سلام هر چه سريع تر پاسخ بدين
من ميخوام يه n73 me بخرم لطفا راهنمايي كنيد بايد چطوريش رو بخرم كه فنلاندي باشه و چيني به من نندازن
ضمنا رنگ سفيدش ايا اصله يا نه؟
نقل قول:
سلام دوست عزيز باز هم صدا داره.؟؟؟؟؟
نقل قول:
:18:
مگه میشه؟ وقتی warning tone رو Off کنی نباید صدا داشته باشه
نقل قول:
سلام دوست عزيز شما خودتون امتحان كردين؟و شده؟ كسي نميدونه چكار بايد كنم؟
نقل قول:
این روشی هست که از روی اولین ورژن سیمبیان بوده،از 3650 بگیر به اینور
تعجب می کنم، شما اینطور میگید،مطمئن هستید اون رو off کردید و همون پروفایل اکتیو هست؟
نقل قول:
ولش کن سرکارت گذاشته ... اگه warning off بشه هیچ صدایی نمیاد! بیخیال:5:
نقل قول:
سلام دوست عزيز اين كارو ميكنم ولي وقتي عكس ميگيرم بازم صدا داره؟
و اينكه يه مشكل ديگه دارم وقتي عكس ميگيرم وقتي عكي رو در كامپيوتر ميبينم وسط عكس رنگ سبز مايل به ابي هست و هر وقت دستمو ميكشم روي lcd گوشيم مثل اينه كه رو lcd ماشين حساب دست ميكشم پشتش رنگي ميشه ميدونيد كه چي ميگم.
و شما dash_mosi شايد شما اينكاره باشين؟و دوست دارين يه چيز بپروني و به پستات اضافه كني......؟؟؟؟
سلام
من گوشيم چند روزه اسپيكرش خش خش ميكنه صداش هم كه كم باشه همين مشكل رو داره و صداي زنگ هاش خيلي با كيفيت بدي پخش ميشه اعصابم را ريخته بهم!
در ضمن با هدفون چكش كردم اين مشكل رو نداشت و صدا صاف بود گوشي ضربه هم نخورده ولي خيلي به كامپيوتر وصلش مي كنم و تمام اس ام اس هامو با كيبرد تايپ مي كنم
مي خواستم بدونم مشكل با آپديت حل ميشه يا بايد كار ديگه اي كنم؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام دوستان من يه mp3 پلير ميخوام برا اين گوشي
وقتي شعر ميريزم از كامپيوتر توش شعر هارو پشت سر هم نمخونه و يكي يكي بايد گوش كنم
بچه ها این سایته که دادید برای شماره سریال گوشی طرز استفادش چجوریه>؟
--------------------------------------------------------------------------------
در مورد اصل و غیر اصل بودن گوشی
من یه چیزی دیدم عجیب. تابلو
یه n73 دیدم که اصلا منوش با نوکیا سری N از زمین تا آسمون فرق داره. نه TOOLS نه APPLICATIONS نه OFFICE . قسمت CONTACTS رو هم نوشته بود PHONEBOOK مثل گوشی های قدیمی
نه REAL PLAYER داشت نه چیزای دیگه که خاص نوکیاهای سیمبینه.
به جاش ORGANIZER داشت که توهیچ گوشی نوکیایی داده نمیشه و مخصوص SKNY ERICSON هست.
و کلی چیزای نا آشنای دیگه.
لطفا بگید این دیگه چه صیغه ایه؟
اگه آشنایی با ابن مدل عجیب که به نظر من تقلبیه و اصلا N73 نیست دارید، ما رو در جریان بذارید.
من که گفتم پسش بده. شما چی می گید؟
در ضمن قابش هم مشکیه ، متلا موزیک ادیشنه.
با سلام به خدمت همه دوستان.
راستش من ميخوام يك سوال از اونهايي كه گوشي Nokia N73 Music Edition دارن بپرسم و اون اينه كه بعضي ها ميگن اين گوشي هنگ ميكنه و خيلي كند عمل ميكنه راست هستش يا نه و ديگه اينكه بين گوشي هاي نوكيا گوشي هست كه كيفيت و قدرت صداش از Nokia N73 Music Edition بيشتر باشه و اگه هست كدام مدله و در كل قدرت و كيفيت صداي اين گوشي چه با اسپيكرهاي خودش و چه با هندزفيري هاش چطوره و ميتوان از اين گوشي به عنوان Mp3 Player استفاده كرد.راستي اگه در رابطه با كيفيت دوربين و كيفيت صفحه نمايشش هم نظرتونو بدين ممنون ميشم.
با تشكر از همه دوستان
متاسفانه من هم مشکل این دوستمون را دارم و با off کردن waning tones باز صدای عکس گرفتن به گوش می رسه. ومن حرف این دوستمون را تائید می کنم. اگر کسی راهی بلد هست به من هم بگویید.نقل قول:
نقل قول:
سلام منم قبل از اينكه بخرم اينا رو بهم ميگفتن كه هنگ ميكنه و.... ولي من گوش نكردم.و كسايي كه ميگفتن تا حالا ان 73 دوستشون نگرفته بودن فقط شنيده بودن كه هنگ ميكنه. و خريدم و حالا هم از گوشيم راضيم.كيفيت دوربين هم عاليه megapixel 3.2.صفحه نمايش خوبي هم داره.اگه خريدي ازش لذت ميبري.
با سلام به دوستان
چطور می شه بعضی از اطلاعات و یا فایلا رو مخفی یا قفل کرد ؟
نرم افزار چی میخواد بعد از کجا دانلودش کنم؟
ممنون
نقل قول:
درخواست نرم افزار در اينجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد به حرف اون بعضیا گوش نده ....نقل قول:
بیشتر که اما هم رده هست ... مثل 3250 و 5700نقل قول:
چرا نمیشه دوست من دیگه از 6600 که کمتر نیست ....نقل قول:
بعد از N95 گوشیه N73 بهترین دوربین رو در عکاسی داره ....نقل قول:
با استفاده از برنامه Best Cypro یا Phoneguardian میتونی روی تمام قسمتهای گوشیت پسورد بزاری ...نقل قول:
در ضمن از همین سایت هم که دوستمون ادرسشو گذاشته میتونی دانلود کنی ...
منظورتون Numberingplans هست ...؟نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبکس از راهنمایتون بسیار تشکر میکنم!!
حالامن n73me خریدم!!
توی بستش :usb ,شارز سه شاخه و رم 2گیگ وهدفون ریموت دار ولی ساده تو گوش نمیره وcd هست !!چیزی کم نداره؟
وقتی هم که صداشو بلند می کنم بلندئ گوی بالای ویز ویز میکنه ایا این عادی هست!!؟؟
شارز هم نمیشه با شارز معمولی هم تست کردم نشود!!دوتاسیم هم زدم سر شارزر خوذش(به عنوان تبدیل) بازهم شارز نشود!بنظرتون اشکال از کجاست؟ برم گوشیمو عوض کنم؟
سلام سامان جان متشکرم ازت که حداقل جواب منو دادی چون انگاری اینجا هیچکس با یه تازه وارد زیاد نمیسازه.:46:نقل قول:
بله منظورم همین سایت بود یعنی کجاش باید شماره سریال گوشیرو بنویسم؟
دوم اینکه از اونجایی که اینترنت من هم عضو انجمن زغالیون(دیال آپ)هست هرچی میگردم جایی که نوشته باشه تشخیص n73me(finland)ازn73me(china)رو داشته باشه نمیبینم اگه لطف کنیو لینکشو واسم بذاری ازت ممنون میشم که اینقد زجر نکشم
دستت درد نکنه:10::11::40:
سلام دوبارههههههههه!!!!!
شرمنده ها یه سوال
ما که شهرستانی هستیم آیا شرکت های گارانتی معتبر توی اصفحانم نمایندگی دارن با نه؟ اگه دارن میشه آدرسسسسس؟؟؟؟؟!!!!!
مر30000000000000000000000000000
فیلمبرداری n70 بهتره یا n73 ؟ ضمنا عکس n73 هم مثل n70 در حالت نزدیک بد کیفیت میشه؟
والا با این اطلاعاط ناقصم فکر میکنم که n73کیفیتش بهتر باشه در هر دو مورد مورد دومم بستگی به شرایط نور داره اگه خوب باشه طبیعتا" کیفیت بهتر میشه اما توی همه ی دوربینا چه گوشی چه هندیکمو و ... در حالت زوم از کیفیت کاسته میشه:5:
:31::eek:نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من ....نقل قول:
IMEI گوشیتو در این آدرس وارد کن اگه مدل گوشیتو درست عنوان کرد مطمئن باش گوشیت قاچاق نیست و رجیستر قانونی هست ....
کد:http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
مرسی بعدش شرکتهای معتبر گارانتی مثل اتصالات.نیاو...توی اصفهان هم نمایندگی دارن؟
بله نمایندگی دارننقل قول:
تو خود سایت نوکیا میتونی آدرس و شماره تلفنشونو پیدا کنی
بله دوست من اینم نمایندگیهای مجاز نوکیا در اصفهان ..نقل قول:
--------------------------------------
Itsalat international
Address:
Nafis shop / Ahmadabbad st.
City:
Isfahan
Phone:
(0311)2288707
Fax:
(0311)2288707
----------------------------------------
IMS Telecom -- Mobile Plus
Address:
Bozogrmehr St., Ahmad Abad Sq.
City:
Isfahan
Phone:
311 2265060
Fax:
311 2265060
کد:http://mea.nokia.com/appmanager/UnitedArabEmiratesEnglishNOKIA_MEA_EN_31/Other_categories;JSESSIONID_NCOM=mTCTHyJY75S4RQJJQDhNXnDJ128SNDTVVt81Fmqpy75XmrzGTtF9!-1305886342?_nfpb=true&_windowLabel=T37812426511164635359378&_pageLabel=P288871&wsrp-urlType=blockingAction&wsrp-url=&wsrp-requiresRewrite=&wsrp-navigationalState=&wsrp-interactionState=_action%3D%2Fpageflows%2FStoreLocator%2FsearchStores&wsrp-mode=&wsrp-windowState=
دستتون درد نکنه :11::26::16:;):thumbsup::whistle::headphone
ba salam
mikham yek goshi n73 me begiram nemidonam almanisho begiram ya fanlandisho lotfan age kasi midonekomakam kone
ba salam
mikham yek goshi n73 me begiram nemidonam almanisho begiram ya fanlandisho lotfan age kasi midone komakam kone
سلامنقل قول:
اول لطفا طبق قوانین فارسی تایپ بفرمایید
دوم،اگر فنلاند را گیر آوردید خب بخرید شک هم نکنید اما خب آلمانی هم بد نیست و آنچنان تفاوتی ندارد،از دوستانی که دارند پرسیدم راضی بودن
موفق باشید
نقل قول:
سلام دوست عزيز. اصلش fanland هست.
ممنون از راهنمائيتون
اما اگه ميشه فرقهاي n73 fanlandبا almanisho بگيد چون ميخوام برم بخرم آلمانيشو برام قالب نكنن
ممنون از راهنمائيتون
اما اگه ميشه فرقهاي n73 fanlandبا almanisho بگيد چون ميخوام برم بخرم آلمانيشو برام قالب نكنن
يه سوال ديگه داشتم و اون اينكه الان قيمتش در مشهد چنده و چه قيمتي بگيرم خوبه و موقع خريدن به چه چيزهايي بايد توجه داشته باشم و اينكه گاراني اتصالات ميگن يعني چه؟ با تشكر
راهی نداره سرعت این گوشی ببریم بالاتز خیلی کنده!!من قبلا6630داشتم بالاتز بود!!
سلام
اقا ما یه n73meگرفتیم اما صدای اسپیکربالا ضعیفه :41:
ورژن و آپدیت جدیده
حالا چکار کنم تا صداش زیاد بشه