با کیفیت پایین هم که بخواد اجرا کنه فکر کنم بازم تیک بزنه .نقل قول:
Printable View
با کیفیت پایین هم که بخواد اجرا کنه فکر کنم بازم تیک بزنه .نقل قول:
دوستاني كه همين جوري نشستن دارن به بازي توهين مي كنن يه دفعه ديدين من مثل فيلم رينگ از تو مانتيور اومدم سراغتون ! خوشتون نيومد بازي نكنيد ديگه لازم نيست شمايي كه از بازي هيچي نفهميدي بياي اينجا اظهار فضل كني ... در ضمن قابل توجه دوستاني كه مي گن بازي داستان نداره ! فكر كنم نسخه فوق ناقص بازي رو دارن داستان به اين تابلويي شما نديديد .......
گرافيك بازي هم خيلي خوبه افكتاش كم شده به واقعيت نزديك تر شده ! واسه همين توهم زدين گرافيك بازي پايين اومده اگه پايين اومده پس بايد با سيستم هاي زغارتي كه ماست وانتد به راحتي اجرا مي شد اينم اجرا مي شد !
كنترل بازي به حقيقت نزديك تر شده واسه همين كنترل سخت تر شده ! بلد نيستين ماشين بازي كنين اينجا چرتو پرت نگين لطفا !!!! برين يكم گرند توريسما بازي كنين يكم Pgr بازي كنيد تا بفهميد ماشين بازي واقعي يعني چي همه از كربنم بد مي گفتن ولي همه بازي كردن ..........................................
موفق و پيروز باشيد
جاويد
کسی از دوستان چرا جواب منو تو صفحه 74 نداد ؟
دوستان من سری اول مراحل رو که رد می کنم می گه شما این سری رو رد کردید . آیا مایلید رکورد جدیدی ثبت کنید یا به سری مراحل بعدی بروید ؟
من رو گزینه سری مراحل بعد که میزنم ، هر کدوم از سری دیگه رو که می خوام انتخاب کنم یه گزینه میاد و Drag رو بزرگ داخلش نوشته !
کسی می دونه چطوری باید سری مراحل جدید رو شروع کنم ؟
حرفتونو قبول دارم .نقل قول:
در حقیقت این نسخه برا کسایی هست که تو نسخه های قبلی حرفه اش شدن !
در ضمن چقدر می خواین داخله شهر ول بگردین ؟ بالاخره باید یک نوآوری باشه یا نه ؟
سلام !!!
این بازی چطوره من تا حالا نصبش نکردم !!! ولی فک کنم چیزه خوبی باشه !!! سعی میکنم نصبش کنم تا اخر هفته !!!
کسایی که میگن بازی اشغاله یکم بازی کنن خوششون میاد
من روز اول میخواستم دی وی دی یارو بشکونم
وکسایی که میگن بازی تو دور زدن 40 تا میره برن ماشینو اپگرید کنن
من خودم یک ماشین گرفتم که تو دور زدن مشکل نداره و اپگرید کردم الان تو بعضی پیچا 130 تا میره
تازه من با این سیستم اجرا کردم تیک نداره
کارت گرافیگ :6200 256
رم :1 gb
سی پی یو : 3000
مشکل اینه که تو مسابقاتی که مثل عکس زیر دو قسمت وجود داره تمامی مسابقات را که انجام میدم
اون ستاره سمت راست بالا تا اخر پر نمیشه
هــــــــر کـــــــــی جــــواب مــــــــــنو بده(واضح) 5 دعوت نامه پرشین گیگ میفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اول از همه یه سئوال :
چرا این NFS روز به روز به جای اینکه پیشرفت کنه ، پسرفت میکنه ؟!
بابا من دیگه هیچ امیدی به EA ندارم !
این بازی روز به روز داره مضخرف تر میشه .
اون از Carbon این هم از Pro Street .
من که اصلا خوشم نیومد .
نقل قول:
به خاطر همین امضاتو تبلیغ این بازی گذاشتی؟
نقل قول:
فکر کنم تحولی در بازی به وجود میاره
باید عادت کنیم
اصلا مهم نيست چون من خوشم اومده !نقل قول:
ببخشید اول از همه یه سئوال :
چرا این NFS روز به روز به جای اینکه پیشرفت کنه ، پسرفت میکنه ؟!
بابا من دیگه هیچ امیدی به EA ندارم !
این بازی روز به روز داره مضخرف تر میشه .
اون از Carbon این هم از Pro Street .
من که اصلا خوشم نیومد .
نقل قول:
باید عادت کنیم
100% تایید میشه حرفات من همیشه دلم می خواست بازی محبوبم یعنی nfs بره به سمت واقعیت و از تخیل مطلق یعنی carbon فاصله بگیره این بازی فوق العاده است برای عشق رانندگی ها و عشق ماشین هانقل قول:
خیلی باهات حال کردم جاوید عزیز اساسی با هم هم فکریم :10:
نقل قول:
فکر نکنم جواب دادن به این سوال خیلی سخت باشه ها ..................:31::19::31:......... plz answer me
1.چجوری میشه !!! ؟
2.هر کی کمک کنه ( در صفحه قبل گفتم)
7 تا دعوت نامه پرشین گیگ میفرستم
نقل قول:
دمو داره 1 دی وی دیه
کامل هم هست که 2 دی وی دیه
قربونت برم .... همه بازي ها دارن مي رن سمت واقعيت بعد هنوز يه سري تو تخيلن واسه آدم اعصاب نمي ذارن !نقل قول:
100% تایید میشه حرفات من همیشه دلم می خواست بازی محبوبم یعنی nfs بره به سمت واقعیت و از تخیل مطلق یعنی carbon فاصله بگیره این بازی فوق العاده است برای عشق رانندگی ها و عشق ماشین ها
خیلی باهات حال کردم جاوید عزیز اساسی با هم هم فکریم
يه يوزر مخفيه تو تنظيمات مي تو ني خودتو مخفي كني !نقل قول:
1.چجوری میشه !!! ؟
2.هر کی کمک کنه ( در صفحه قبل گفتم)
7 تا دعوت نامه پرشین گیگ میفرستم
اينم يكي از معضل هاي بازي تو ايرانه ! من اوني كه دارم دو تا دي ويديه بازي هم كامله ... ممكنه ممكنه نسخه يه دي وي ديه رو DVD 9 باشه كه در اون صورت كامل بايد باشه ولي اگه اينطور نباشه كه معمولا نيست بازي ناقصه اون نسخه شيش سي ديه هم صد در صد ناقصي داره ...نقل قول:
دمو داره 1 دی وی دیه
کامل هم هست که 2 دی وی دیه
موفق و پيروز باشيد
جاويد
متاسفانه چاره ی دیگه ای نداریم !نقل قول:
باید عادت کنیم
باید خوشمون بیاد !نقل قول:
اصلا مهم نيست چون من خوشم اومده !
چون سالی یه بار Nfs میاد . حیفه که خوشمون نیاد !
ولی خداییش گرافیک بازی خیلی بهتر شده نسبت به ورژن های قدیمی .
مخصوصا وقتی دستی میکشی ! چه دودی از ماشین بلند میشه !
رانندگی هم یکمی واقعی شده .
مخصوصا سر پیچ ها .
اصلا مهم نيست چون من خوشم نیومده:46:نقل قول:
کسی نیست کمک کنه
[QUOTE=brain;1827390]آقا ما نفهمیدیم چی شد یه سری میگن دمو داره یه سری میگن نداره ...................پس چی شد بالاخره مثه کربن و ماست وانتد دمویی وسط مراحل نشون میده تا بازی رو جذاب تر کنه یا نه ...................؟ plz answer me[/QUOTE
نه نه من منظورم این نبود که .................. منظورم از دمو ......فیلمه وسطه بازی ( انیمیشن)..نه اونی که شما بداشت کردی .... حالا اگه میشه جوابمو بدید خواهشا فکر نکنم خیلی سخت باشه ..........:27::31:نقل قول:
[quote=brain;1827503]نقل قول:
انیمیشن وسط بازی :18:
الان میشنوم
انیمیشن وسط بازی را برای چی بردارن !!!! واضح تر ؟
کسانیکه از بازی بد میگن خوب بازی نکنند.
کدوم پسری از سیمز خوشش میاد؟ ولی دخترا سه روز میشینن پاش. چرا؟ برای اینکه جذب بازی میشن و باهاش حال میکنند.
شما هم مشکلتون اینه که اصلا حال نمیکنید بازی کنید و به بازی گیر میدین. اگر بدتون میاد از بازی نیست. از اینه که سبکش شمارو جذب نکرده.
بعضیها هم از سبک MW و Carbon خوششون نمیومد. EA برای همه سلیقه ها بازی درست میکنه.
من خودم بازی رو نتونستم درست اجرا کنم و سرعت فریم ها خیلی پایین بود ولی میشه فهمید که اگر فقط 5 مرحله رو برین. حتی برای نهار از پای کامپیوتر پا نمیشید.
برای راه افتادن کار عزیزان میگم: تو مشهد؛ بولوار پیروزی؛ پیروزی 61. سر نبش یک سی دی فروشی کوچیک هست که دو دی وی دی داره و کامل هستش. به خدا نه فاملیمه و نه دوست. فقط برای این میگم که کارتون راه بیفته.
2400 CPU سلرون
256 گرافیک 5500
[QUOTE=alizshah;1827537]بابا مگه تو MW و carbon رو بازی نکردی .... منظور من همون فیلمایی بود که اول بازی نشون داد و همینطور وسط های بازی بعضی موقع ها نشون می داد .... منظورم اوناس........................حالا افتاد .........؟:21::31:نقل قول:
من کربن بازی کردم همون فیلمارو نگاه کردم ولی خیلی "اوناس "نبود
pro street تا اینجا که بازی کردم هیچ انمیشنی ندیدم شاید مال من دمو هست ولی 2 دی وی دیه
فکر کنم از وقتی نهم اومده اینطوری شده ( بازی رو نمیگما )
[quote=brain;1827577]نقل قول:
حالا چرا تو به دمو گیر دادی ؟
مشکل اینه که تو مسابقاتی که مثل عکس زیر دو قسمت وجود داره تمامی مسابقات را که انجام میدم
اون ستاره سمت راست بالا تا اخر پر نمیشه
هــــــــر کـــــــــی جــــواب مــــــــــنو بده(واضح) 5 دعوت نامه پرشین گیگ میفرستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح :نقل قول:
شما در هر قسمت یک امتیازی می گیری که به موارد مختلفی بستگی داره مثلا در grip شما اول میشی ولی تصادف کردی و ماشینت خسارت دیده یا فاصلت با ماشین پشتیت کم بوده در نتیجه امتیاز بالایی نگرفتی حتی با وجود اول شدن امیدوارم تا اینجا رو گرفته باشی حالا مثلا در هر دوره از مسابقات 6 نوع مسابقه وجود داره مثل draft grip و... شما باید جوری از اون ها امتیاز بگیری که maximum امتیاز رو بگیری تا برسی به حد نصاب مورد نظر ( برای مثال در عکسی که گذاشتی شما 10876 امتیاز گرفتی اما برای dominate شدن باید برسی به امتیاز 25124 ) امیدوارم متوجه شده باشی :11:
تقریبا 6000 و خورده ای برای هر مسابقه بد نیست
اگر تصادف نکنی در مسیر 500 تا به امتیازت اضافه میشه اگر این ها رو رعایت کنی امتیازت به حد نصاب خواهد رسید
اگر باز هم متوجه نشدی بگو ها ...
خوشحال میشم بتونم کمکت کنم
این عکس هم برای کسانی که می گن سرعت ماشین ها 40 یا 50 تا هست
دوستان بازی فوق العاده باحاله ! من تازه فهمیدم عجب اعجوبه ای هست !
به نظرم اسپرت کردن ماشین ها خیلی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت کرده !
میشه بپرسم چی شده همه نظرشون داره دربارش مثبت میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی تا اینجا فهمیدم
ولی باز همون مرحله ای که کم امتیاز گرفتم رو از اول بازی میکنم امتیاز تغییر نمیکنه
2. خوب الان ایمیل بزار اینجا تا دعوت نامه بفرستم
بعدشم قضیه دمو چیه ؟بحثش تو بالا هست مال من دمو هست یا کامل ؟
واسه اينكه يه سري نشستن دارن بازي رو انجام مي دن و الكي مثل يه سري ديگه هنوز هيچي بازي نكرده نگفتن اخ تف !نقل قول:
میشه بپرسم چی شده همه نظرشون داره دربارش مثبت میشه
بازي دمو ناقصه حجمشم يكو نيم گيگ بود !نقل قول:
بعدشم قضیه دمو چیه ؟بحثش تو بالا هست مال من دمو هست یا کامل ؟
javid کامل خوندی بالا رو ؟
خوب پرسيدي دمو چيه توضيح دادم ديگه !نقل قول:
javid کامل خوندی بالا رو ؟
aryan.kh
اگه دعوت نامه میخوای (پرشین گیگ ) هر چقدر بخوای میفرستم
هر کسی از دوستان نیاز دارن بگن
اقا دو جور دمو داریم یکی کلا دمو میکنن یک جور دیگه فیلماش دمو میکنن چون یکی ازم پرسیده بودنقل قول:
میخوام منم بدونم مال من از کدام نوع دمو هست (2 dvd )
اينجا اگه دوستان كمكي هم مي كنن توقعي ندارن . شما اگه دعوتنامه اضافي داريد يه تاپيك داريم دوستاني كه نياز دارن اونجا در خواست دعوتنامه مي كنن و دوستاني كه دارن براشون مي فرستن ...نقل قول:
aryan.kh
اگه دعوت نامه میخوای (پرشین گیگ ) هر چقدر بخوای میفرستم
هر کسی از دوستان نیاز دارن بگن
مال شما اگه دو دي وي ديه كامله ! راست مي گيد دو نوع دمو داريم يكي به بازي هاي ناقص مي گن كه قبل از ارائه ورژن اصلي بازي تو سايت ها براي تبليغ عرضه مي شه و يكي هم اون دمويي كه منظور فيلم هاي داخل بازي كه به بازي هايي كه فاقد آهنگ و فيلم داخل خودشون هستن اصطلاحا ريپ مي گن !نقل قول:
اقا دو جور دمو داریم یکی کلا دمو میکنن یک جور دیگه فیلماش دمو میکنن چون یکی ازم پرسیده بود
میخوام منم بدونم مال من از کدام نوع دمو هست (2 dvd )
تو این نظرسنجی شرکت کنین