به نظر من k810 فقط 30 40 ت.من پول اضافس
Printable View
به نظر من k810 فقط 30 40 ت.من پول اضافس
نه من که ندیدم خز شده باشه یعنی اصلا دست کسی ندیدم تا حالا حتی برای یه بار :21:نقل قول:
810 گرونه:31:
مطمئنی تا حالا ندیدی؟:18::blink:نقل قول:
خب اگه این مشکل رو نداری به نظز من میتونی برای خرید اقدام کنی
حرف علي درسته گمون كنم فقط حافظ شيرازي اين گوشي رو نداره و بس
سلام دوستان چند تا سوال در مورد d900i داشتم
محدودیت اجرای برنامه های جاوا چقدره؟
عمر باتریش چجوریه؟حداقل تا چند روز شارژ نگه میداره
صداش چجوریه؟(از نظر شفاف بودن و بلندی صدا؟)
تا رم 1 گیگا بایت رو ساپورت میکنه؟(کند نمیشه)
اگه مشکلی هم داره لطف کنید بگید.
قیمت این گوشی در حال حاضر چقدره؟
با سلامنقل قول:
محدودیت 4 مگابایت
عمر باتری حداکثر 2 روز
شفافیت صدا عالی بلندی متوسط
2 گیگابایت هم ساپورت میکته بدون هیچ مشکلی
پستهای قبلی را بخونی مشکلاتشو نوشتم
220 هزار تومان
موفق باشی
ممنون از شما .Samsung.D جان
من هم p990 رو بیشتر از k800 دیدم .
به نظر من هم همون k800 رو بگیر
آره من P990 رو زیاد دیدم:13:نقل قول:
رفتم که بخرمش البته تا چند روز دیگه :31:
راستی یه K800 دیدم پشتش ننوشته بود کجائیه به نظر شما اونو بخرم یا مشکوکه :9::23::23::23::23:
اگه اینجوری بخوای به قضیه نیگا کنی تمام گوشیا تو بازار مشکوکه
حالا به نظر شما بخرم مشکلی نداره :8:نقل قول:
با سلام ...
چند وقت پيش با گوشيم كه دي 900 هست يه عكس انداختم حيفم اومد اينجا نذارم :20:
خيلي با كيفيت افتاده اينم آدرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس جالبیه
سلام
من میخوام با D900i با سبمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشم اما نمیتونم. کد ایرانسل رو که میزنم میگه تنظیم خوذکار برایه گوشی شما وجود نداره اما توی سایت خودش میگه D900i تنظیمه خودکار داره. چی کار کنم؟ آیا مبشه از کامپیوتر با گوشی کانکت شد؟
یه SMS با این متن S samsung d900i بزن به شماره 2225 بعد یه SMS برات میاد که نصبی هست اونو نصب می کنی دیگه حله :27:نقل قول:
اگه هم خواستی به سیستم وصل کنی یه کانکشن میسازی و هنگام ساختن کانکشن گوشی به سیستم وصل باشه یه جامیپرسه مودم چی باشه تو هم گوشیت رو معرفی می کنی بعد هم بدون User و Pas با شماره ستاره ستاره 99 مربع یا مربع 99 ستاره ستاره ((یادم نیست کدومشه)) راحت کنکت میشی اگه متوچه نشدی واضحتر توضیح بدم
کاری که گفتین انجام دادم و sms رو هم نصب کردم اما وقتی میخوام با گوشی کانکت بشم مینویسه
HTTP Error : 503(502)service Unavailable
میشه بگین اشکاله کار کجاست ؟ ممنون از لطفتان.
ایا D900i تم هم دارد؟
این دیگه اشکال سروره و آخر هفته که مجانیه همه میرن برای دانلود کردن سرور کم میاره :41:نقل قول:
ولی تنظیمات شمامشکلی نداره:27:
نه به این راحتی مثل بقیه گوشی هانقل قول:
فقط میشه عکس متحرک گذاشت که در چنــــــــــــد صفحه قبل گفته شده
من تایید نمیکنم بخری یه دفه شانست زد خراب شد.اون وقت...نقل قول:
به نظر من بگیر گوشیهای اینطوری خیلی حال میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. خراب شد بزنی تو سرش درست میشه یا فوقش میندازیش دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما وقت این پستو میدادی حالت خوب بوده دیگه :20: درسته :18:نقل قول:
من قیلا هم گفتم اونو نخر.
والا این نظر منه ... شاید بعضیا مخالفش باشن !!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم که واقعا d900i نمیتونه عکسها رو بزرگ کنه ؟
نه فقط توی my photos میشه بزرگ دید
یعنی برای اینکه عکسها بزرگ بشه باید حتما اونا رو توی مموری گوشی ذخیره کردنقل قول:
بله متاسفانهنقل قول:
من که D900i داشتم ((دقت کن داشتم دیشب دادمش یه K800i گرفتم:21:)) روی مموری هم بزرگ نمی کرد :41:نقل قول:
میخوام برای خواهرم گوشی بگیرم
به نظر شما من d900i بگیرم یا z610 سونی اریکسون؟
100% دی900آینقل قول:
آقایون ما بن شدیم حلال کنین d:
اینقدر با این اس ئی ها کل ننداز
نه اولا سونی اریکسونه بعدش یه نوشته اومد تایید می خواست بعد یه کدی می خواست و. ..... بقیشوو ندیدم
عزیز فرقی نمی کنه که من برا گوشی خودم فرستادم S sony Ericsson K800i حالا نمی دونم i داشت یا نه :31:نقل قول:
تنظیمات برام اومد
حالا اگه IMEI گوشیت رو خواست براش بفرست
تایید میشه !!!نقل قول:
دیگه IE انجمن سونی باز نمیکنه ... قفل گذاشتم روش تا اسم نحسشو نبینم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط طبق موضوع ( سامی) پست داده شه
مشکلی هم بینید دوستان خوبم از گزینه ریپورت استفاده کنید
مافیا جان نیمشه این انجمن سونی از صحنه روزگار محو کنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا پست ما رو پاک می کنید
اینم یه سایت واسه بچه های گل انحمن سامسونگ که میتونین والپیپرهای متحرک دانلود کنید و اسم هر کسی که میخواین را به جای YOUR TEXT بزارین ... با فرمتهای : 240x320, 176x220, 176x144, 128x160, 128x128
کد:http://reddodo.com/