ممنون از لطف و راهنمایی تون از اونجایی که فکر می کنم معلوماتتون بالاست میشه در مورد درخت زردالو هم توضیح بدین که چیکار می شه کرد تا میوه هاش خوش طمع شوند دنیا دنیا سپاسنقل قول:
Printable View
ممنون از لطف و راهنمایی تون از اونجایی که فکر می کنم معلوماتتون بالاست میشه در مورد درخت زردالو هم توضیح بدین که چیکار می شه کرد تا میوه هاش خوش طمع شوند دنیا دنیا سپاسنقل قول:
با سلام
لطفا مرا راهنمایی فرمایید
من باغ کوچکی انگوری دارم که به روش سنتی موهای آن خوابیده و روی زمین است(در شهر ملایر) و در زمستان روی آنها خاک می ریزم ( اصطلاحا خاک می کتیم )برای تبدیل آنها به صورت ایستاده (درختی ) باید چه کار کنم می ترسم ذر زمستان سرما آنها را بزند
با تشکر
ميم و سرما ؟ از اون حرفاست...
زردالو ارقام مختلفی دارد اگر ازنوع پیوندی باشد باید خوشمزه باشد مگر از نوع غیر پیوندی باش که شما در حدود تیرماه (زمان پیوند زدن که در هرمکان چند روزی فرق می کند) می توانید درختتان را پیوند از نوع خوب ومیوه مورد علاقه بزنیداگر تونستی عکسی از چند برگ درخت زردالو خودتان به ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستید
درخت مو را درمکان هائی که سرما زیاد است باید زیر خاک کرد ولی بهترین روش ومقرون ترین روش هم همین است ابتد باید میم انگور را هرس شدید کرد وبعد زیر خاک کنید مطمئن باشید سرما نمی زند مگر در سالهای استثنائی ،واگر شما مطمئن هستید که امسال هوای خیلی سرد می شود خاک بیشتری روی ان بریزید
بهتر است در مکانهائی که سرمای زمستانی زیاد است انگور را به حالت ایستاده تغیر حالت ندهیم چون سرما زمستان امکان دارد ایجاد مشکل نماید
با تشکر ازدوستانی که جواب داده اند
اما در بعضی مناطق سردسیر مانند آذربایجان چرا موها ایستاده است و آنها را سرما نمی رند؟
سلام درخت ما یه زردالوی وحشیه اصلاح نژاد شده یا پیوندی نیست زردالوی کوهیه زردالوهای درشت و هر سال پرباری داره طوری که هر سال نزدیک رسیدن کامل میوه ها یه شاخه اش از شدت سنگینی بارش می شکنه رنگ میوه هاش یه نارنجی پررنگی هست رنگ پوست تنه این درخت زرشکی هست نمی دونم تونستم اطلاعات درست و کافی بدم درمورد عکس هم ایا الان که کلا برگ و بارش ریخته و شاخه هاش کاملا لخته باز عکس این درخت به دردتون می خوره یا نه از نمای نزدیک عکس بگیرم و یا دور ممنون از کمکتوننقل قول:
نقل قول:
مزه زردالوی شما همان است که می خورید اگر مزه مورد رضایت شما نیست باید پیوند دیگری از نوع که دوست دارید بزنید
واگر درخت الان برگ ندارد نیاز به عکس نیست فقط به فکر تعویض پیوند باشید نیازی نیست که یک مرتبه کل پیوند درخت را عوض کنید می توانید امسال دوشاخه را عوض کنید وسال بعد شاخه های دیگر که جالبتر هم هست یک درخت با چند نوع پیوند
مجددا سلام یه سوال دارم ایا امکانش هست با کاشت درخت زردالو با طعم مطلوب در مجاورت درخت مورد نظر طعم میوه درخت رو اصلاح کرد مثلا در زمان گره افشانی در فصل بهار با تبادل گره ژنوم میوه رو تغییر داد تا طعم میوه ها بهتر بشه ایا این امکان داره که دو درخت زردالو از دو نوع مختلف با هم تبادل گره کنند و در نتیجه روی طعم میوه هم تاثیر بزارند؟نقل قول:
جواب منفی است تاثیر بسیارجزئی است
با سلام خدمت دوستان با حال
ميخواستم بدونم اسم اين درخت چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
می تونین راهنمایی کنین هورمونی که برای ریشه زایی قلمه به کار می ره تحت چه نامی به چه شکلی و به چه قیمت و به چه میزان واز کجاها می شه تهیه کرد ؟؟( برای مصرف در باغچه و گلدان های منزل)
با سلام
من درخصوص کیوی نیاز به اطلاعات کافی دارم از نوع خاک برای کشت تا هرس و افات وبیماریها کسی هست که به من کمک کند یا سایتی را معرفی کند متشکرم
سلام
واسه اینکه محصول پسته افزایش پیدا کنه چی کار باید انجام داد ؟
برای افزایش پسته چند راه وجود دارد
1-سال گذشته باید در هنگام که میوه دارد در تیر ومرداد ماه از لحاذ کودی بخصوص کود پتاس به در خت داد که در دچار کمبود نشود وبار سال اینده اش نگه دارد
2- در زمستان از لحاذ کودی به درخت رسید تا رشد رویشی خوبی داشته باشد
3- در زمستا ن دو اب بیشتر به درخت ندهیم
البته یک سری دیگر مسائل هست که باید خاک منطقه رابدانی که چه شرایطی دارد چون پسته به اب زیادی نیاز ندارد
هورمون ريشه زايي با نام plant giant rooting در بازار موجوده . اندازه شيشه شربت سينه است .نقل قول:
قيمتش 3000 تومن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من یه پیچک دارم ولی مدتیه که رنگ برگهاش زرد شده و بیشترش هم ریختن.بگید با اون چه کار کنم
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
در مورد بامبو و نوع نگهداری از اون توضیح بدید. ممنون
سلام .ارشیا11سایت مورد نیاز شما در مورد کشت کیوی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من ی پیچ امین الدوله کاشتم و الان تقریبا 2.5 سال از عمرش میگذره، روی بعضی از شاخه ها یک چیزای گرد، کوچیک و سیاه هست که خیلیم نرمه وجود داره که یکیشو وقتی فشار دادم ترکید و چندتا تخم داخلش بود.
سال قبل هم این (بهتره بگم میوه) میوه ها بودند(البته کمتر از امسال) اما من اهمیتی ندادم و بعد چند وقت خشک شدن و افتادن.
من فکر میکنم اینها بذر گیاه باشن که با کاشتنشون پیچ امین الدوله سبز میشه اما سوال اینجاست که تا چند وقت بعد که میوه را از درخت جدا کردم مهلت کاشت دارم و اینکه الان این میوه ها خیلی نرم و تازه هستن، باید بزارم خشک بشن بعد تو گلدون بکارم یا الآنم که تازند میشه کاشت؟
*اگرم نکته مهمی راجع به کاشتش وجود داره بگین.
دوستان لطفا پاسخ بدید و منو به تاپیک های دیکه پاس ندین.
سلام دوستان ...
من یک مشکلی دارم اگر میشه راهنماییم کنید...:11:
من باغچه ای حدودا 3 در 3 در تهران دارم با یک درخت خرمالو ، دوتا انجیر و یک گردو و یک گلابی و پیچ امین الدوله...
می خوام برای بهار هرسشون کنم و همچنین اگر بشه بقیه سطح خاک رو با یک گیاه سبز مثل چمن بپوشونم و یک گیاه گل دهنده مثل رز اضافه کنم ... اما فکر میکنم چمن قوت خاک رو برای بقیه درختام میگیره و گیاه دیگه هم اضافیه...
اولا نمیدونم که هرکدوم از درختها و درخچه رو چطور هرس کنم ؟
ثانیا چه گیاهی رو برای پوشوندن سطح خاک استفاده کنم که صدمه نزنه...؟
ثالثا اگر بخوام گل رز رونده یا گلهای دیگه ای اضافه کنم معقول به نظر میرسه یا نه؟اگر اره چه گیاهی باشه برای این اب و هوا...
ممنونم از راهنماییتون
والا تا جايي كه من ميدونم سبز رنگ نبودن گياهان سبز بعلت كمبود آهنه كه بايد پودرشو بصورت محلول پاش بريزينقل قول:
در مورد بامبو هم كود مايع اون در بازار موجوده و اگر شرايط رو خوب نگه داري تا چندين ماه گياه بامبو درون آب ميتونه رشد داشته باشه و خراب نشه
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
من زياد در مورد اين گياه روند زيبا نميدونم . فقط توي گلخونه ها ديدمش ولي چيزي كه معلومه بذرها معمولا بايد در حالت خشك شده كاشته بشن و با توجه به اينكه بذر گل و گياهان اگر رطوبت و آفت نزنه تا چندين سال قابل كشته بنظرم چند سالي براي كاشتنش فرصت داريننقل قول:
سلام دوستای عزیز
من جدید عضو شدم و از آشنایی یا شما عزیزان واقعا خوشحالم. :11:
امکان این هست که در خصوص احداث گلخانه برای پرورش گلهای رایج و همینطور زراعت تعدادی صیفیجات و یا سبزیجات ,البته با توجه باینکه پرورش کدامیک مناسب است ,بهم کمک و راهنمایی و مشاوره بدید. می خوام با اطلاعات کامل و جامع به امید خدا شروع بکار کنم ولی با اینکه کلی مقاله و اطلاعات در این خصوص جمع آوری و مطالعه کردم ولی احتیاج به مشاوره و راهنمایی برای استارت کارم دارم. ممنون می شم باهام تماس داشته باشید و یا اگه امکانش هست حضوری با شما ارتباط داشته باشم و یا نفراتی بهم معرفی کنید که بشه ازشون کمک گرفت.
لطف می کنید.
معمولا جهاد كشاورزي هر شهر جزوات و مشاوره رايگان در اين امور ميده .
سلام.
من هیچ تخصصی در زمینه گلخانه و .............ندارم یه سوالی برام پیش اومده بود گفتم بپرسم شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه
میخواستم ببینم ایا کلم و کاهو رو میشه به صورت گلخونه ای و در تمام فصول سال پرورش داد یا نه؟
نقل قول:
دوستان سوالی که پرسیدم واقعا برام مهم هست ها - کسی تو این زمینه اطلاعاتی نداره
سلام دوستان یه مشکلی دارم میتونید کمک کنید؟
یه درخت تامسون دارم که امسال برف اومد برگاش همگی خشک شدن و فقط ساقش سالم مونده این تامسون درست شدنی هست یا نه؟
کسی نیست بگه چطور میشه خیلی مهمه برام؟نقل قول:
سلام دوستان یه مشکلی دارم میتونید کمک کنید؟
یه درخت تامسون دارم که امسال برف اومد برگاش همگی خشک شدن و فقط ساقش سالم مونده این تامسون درست شدنی هست یا نه؟
به درخت شما یه تنش سرمایی وارد شده که احتمالا بعضی از اندامش خشک شده.با یه هرس درست حسابی اول قسمت هایی که مطمئن هستید خشک هستند ویعد هم شاخه های زائد رو جدا کنید. بیشتر بهش توجه کنید انشااله یکم هوا خوب شد میاد روپانقل قول:
بله دوست عزیز میشه ولی قضیه اینجاست که صرفه اقتصادی داره یانه چون تو اکثر مناطق چهار فصل کشور مون در فضای ازاد به صورت هکتاری کشت میشه.نقل قول:
سلام
من یه گلدون شفلرا گرفتم ولی نمی دونم چطوری باید آب بهش بدم
یه روز در میون یه نصفه لیوان اب میریزم پاش
ریزش برگش هم زیاده. ولی رشد داره
چی کار کنم برگاش نریزه؟ چقدر و چطوری بهش آب بدم؟
با سلام
میشه یه سایت معرفی کنید که با گذاشتن عکس کاکتوس اسم اون رو بگن(ایرانی یا خارجی)
آخه من یه سری اطلاعات درباره کاکتوسا جمع آوری کردم و یه تعداد گلدون کاکتوس خریدم ( از یه مرد افغانی که اسمشون رو نمی دونست) و حالا نمیدونم کدوم چه اسمی داره و نحوه نگهداریش چیه و ....
سلامنقل قول:
باید نوع خاکش روبگید .اب از زیر گلدون میاد؟کود استفاده میکنید؟
نوع خاکش رو چطوری باید تشخیص بدم
سیاه رنگ و نرمه. به نظر عمدا خاک پک میاد
تازه خریدم خودم به غیر از آب هیچی پاش نریختم
آب هم از زیر گلدون بیرون میاد
ممنون اینکارو کردم چند تا شاخه از ساقه اش در اومده مرسی:11::40:نقل قول:
به درخت شما یه تنش سرمایی وارد شده که احتمالا بعضی از اندامش خشک شده.با یه هرس درست حسابی اول قسمت هایی که مطمئن هستید خشک هستند ویعد هم شاخه های زائد رو جدا کنید. بیشتر بهش توجه کنید انشااله یکم هوا خوب شد میاد روپا
سلام
من سه تا درختچه پرتقال دارم که یافا هستن فکر کنم البته یکیش مثل اینکه پا کوتاه هست70 80 سانت بیشتر قدش نیست اون دو تا هم تقریبا 1.60 1.70 هستن میخواستم بدونم که چه کودی باید استففاده کرد براش؟
کسی میدونه سم دیازینون رو الان باید استفاده کرد یا اخر ادریبهشت؟
اصولا مواقعی که درخت به گل مینشیند از هرگونه سمپاشی باید خودداری نمود.نقل قول:
چرا دیازینون؟ برای چه آفتی؟ برای چه نوع محصولی؟
خاک باغچه ما هرکارمیکنم باز بعده یه مدتی سفت میشه چیکارمیشه کرد ؟؟؟
iphone4
v/5.1
j...
چه درختایی توی باغچه داری؟نقل قول:
سلامنقل قول:
والا اینا خیلی کوچیکن و به کسی که به ما داد نشون دادیم گفت امسال هم نزاریم شکوفه بدم چون خیلی ضعیف هستن
دیازینون به خاطر، اسمش رو که نمیدونم اما باعث جمع شدن برگ میشه