من فرستادم ولی جوابی ارسال نشد :41:نقل قول:
Printable View
من فرستادم ولی جوابی ارسال نشد :41:نقل قول:
این کد رو شماره گیری کن
#6*3*130*
برات تنظیمات میفرستن
از W810i چی بهتر میندازه من این عکس رو با W810i گرفتم.نقل قول:
این عکس غروب گرفتم حتماً بگیریدش واسه پس زمینه کامپیوتر یا گوشی خوبه.
این عکسم تو روز گرفتم واقعاً محشره واسه پس زمینه کامپیوتر نگیری ضرر میکنی.نقل قول:
کد:http://www.filesend.net/download.php?f=4ab84d7e2ee866ee9a18bf1b2240b2cf
حالا خودتون ببینید که میگن W810i تو 2MP ها حرف اول رو میزنه ولی من از 5700 خیلی خوشم اومده.کد:http://www.filesend.net/download.php?f=9c2251ca2f5353f1c516aa86586800d3
یکی قیمت بده تا قیمت هم دستم بیاد.
ممنون
بله درستهنقل قول:
اما همه ي رنگاشون قرمز بود
قبلا ميگفتم متاسفانه مشكينقل قول:
الان ميگم خوشبختانه مشكي
:31:
؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
من كل جمهوري رو گشتم نبود حتي از دست فروش ها هم پرسيدم .
اونوقت تو تبريز باشه
البته اگه باشه كه جالبه
حالا كجاي تبريز و چند ؟
؟؟؟؟؟؟ چي ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
.
.
بچه ها من يه تم از zedge دانلود كردم واسه n95 ميخوام نصبش كنم ميگه file corrupted
يعني چي ؟
ارش جان احتمالش هست فايل موقع دانلود اسيب ديده باشه.:41:
از دوستان اگر كسي ديكشنري خوب داره ممنون ميشم لينكشو بده .:20:
:40:خيلي ممنون:40:
mao_devil جان اواتار شما اشناست!!!فکر کنم قبلا این دور و ورا افتابی شدید!!!در مورد دیکشنری نیز من یه دونه دیکشنری تحت جاوای عالی دارم ولی اینترنت من در حال حاظر 25 کیلوبایت در ثانیه هست و سرعت دانلود من 800 بایت(دقت کنید بایت)در ثانیه هست یعنی اگر من بخوام این دیکشنری رو که از سایت p30mob دانلود کردم براتون اپلود کنم باید بپوسم!!!!!!بهتره که شما در سایت پی سی موب بگریدید تا لینک دانلود این دیکشنری رو بیابید!مانیتورهای سند و رسیو که در منوی نوار وظیفه هستند کاملا خاموشند ومن منتظرم تا این مانیتورها روشن بشن تا بتونم این پست رو که تایپ کردم ارسال کنم!!!!!!!!!!!!
خدایا چی میشد توی یه کشور دیگه متولد میشدم تا من برای ارسال یک پست در اینجا 12 عدد مو از دست ندم!!اخه چرا ما باید از سرعت اینترنت کافی برخوردار نباشیم.اخه چرا.؟؟؟؟من بی پول از کجا پول بیارم تا ای دی اس ال تهیه کنم تازه ای دی اس الی که محدودیت داشته باشه؟؟؟؟؟؟توی سوئد برای اینترنت ای دی اس ال ماهی فقط 24 هزار تومن پرداخت میکنن که برای اون کشور رقمی نیست!!تازه پول نصب و مالیات و دستگاه و این جور چیزها رو هم نمیدن!!!!کره ی جنوبی تا چند سال اینده سرعت اینترنتش به 1 گیگابایت در ثانیه میرسه!!اونوقت من بدبخت باید بشینم تا بلکه این مانیتورهای سند و رسیو لعنتی روشن بشن تا من بتونم این پست رو ارسال کنم.الان 3 دقیقه هست که این مانیتورها خاموشند و فایل در حال دانلود من در حالت تعلیق به سر میبره.ساعت 2:15 هست.یعنی اوج خلوتی اینترنت!!ولی مانیتورها خاموشند!!!12 عدد موی من در دستانم هستند!!!5700 زیبایم(الهی قربونش برم اگه اینو نداشتم بایستی چیکار میکردم!!؟؟؟)در کیسه ی مخصوصش ارمیده است و منتظر روزهای تلخ افتادن در دستشویی و اب رودخانه است!!!مانیتور سند چشمکی میزند و نور امیدی را برای من بوجود می اورد !!ولی افسوس که مانیتور رسیو قصد روشن شدن ندارد پس مانیتور سند نیز به ارامی به خوا ب میرود.!!!ساعت2:19 دقیقه است ناگهان پیغام اروری مبنی بر اینکه ارتباط من با سروری که فایلم را از ان دانلود میکردم قطع شده است به روی صفحه ی مانیتور پدیدار میشود!!به نا چار چند صفحه ی اینترنت اکسپلورر به طور سریع باز میکنم تا بلکه مانیتورهای سند و رسیو لعنتی روشن شوند!بله...روشن شدند ...10 عدد اینترنت اکسپلورر دیگر باز میکنم تا مانیتورهای سند و رسیو بیشتر روشن بمانند!!اکنون زمان فشردن دکمه ی ارسال جواب سریع رسیده است !!وای در پوست خود نمیگنجم و در دل خود به ایران اسلامی دورود میفرستم که اینترنت نفتی را در اختیارم گذاشته!!من در حال حاضر نهایت سوئ استفاده را از اینترنت میکنم ......(این یک قسمت از رمان زیبای امین و اینترنت نفتی و 5700 عزیزش است!!!!)
خواهشا پست بالایی رو خوب ازش نگهداری کنید چون نوک انگشتام پینه بسته از بس که تایپیدم!!!!
قیمتش چطور بود؟نقل قول:
امین جان مگه تو تو کجا زندگی میکنی که این مشکلات رو داری؟نقل قول:
من که یه همچین بلاهایی سرم نیومده خوشبختانه...
آخه امین جان من از اینترنت دانشگامون خیلی وقتا استفاده می کنم... (دانشگاه تهران)نقل قول:
سرعت مرعت مسیله ای نیست اونجا....
آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون
من ساکن دزفول هستم!در مورد سوال حامد1988 هم باید بگم که اگه صدای بلند ولی بی کیفیت +یک ال سی دی معمولی +بلوتوث بدون پروفایل a2dp+سیمبین ورژن قدیمیتر+مونتاژ بهتر میخواهی +دوربین قویتر میخواهی باید ان73 بگیری اما اگه ال سی دی با کیفیت وحشتناک+صدای استریو با حجم بلندی متوسط و کیفیت وحشتناک عالی+سیمبین جدیدتر و سرعت بهتر به دلیل سی پی یوی قوی+طراحی زیباتر+مونتاژ نه چندان مناسب(در حد متوسط)+خز نبودن و جدید بودن+بلوتوث همراه با پروفایل a2dp میخواهی پس بدون شک 5700 مناسب شماست!
از شما ديگه بعيده ، مونتاژ نه چندان مناسب ديگه چه صيغه ايه ؟نقل قول:
مگه ميشه اون همه كاراييه توپي كه ازش گفتي با يه مونتاژ متوسط عرضه بشه ! اصلا با عقل جور درمياد ؟
آقا مونتاژ اين گوشي حرف نداره ، از لحاظ ساخت هم كه مجارستانيه و فقط هم فعلا تحت ليسانسه مجاره
مطمئن باشيد اگه فنلاند مي تونست همچين گوشي رو بزنه بهش ميدادن :27:
من خودم با N73 me كار كردم اصلا به جز دوربين هيچ مزيت ديگه اي نداره . از هر لحاظي كه بخواي بگي 5700 سرتره
انقدر هم سر فنلاندي و مجاري و آلماني بودن گوشي هاي نوكيا بحث نكنيد چون 3 تاشون از ليسانساي اصليه نوكيا
هستن و هر 3 تاشون مورد قبوله شركت
ولي به نظر من طراحي و مونتاژ اين گوشي خيلي سرتر از سريهاي N نوكياست :5:
[quote=hamed_1988;1480141]آقایون همه خسته نباشید.من میخوام تا شب گوشی بگیرم . میخواستم بدونم از گوشیتون راضی هستید.میدونم همتون میگین آره ولی خوداییش راستشو بگین چون من بین N73 Me و 5700 گیر کردم .لطفا راهنمایی بکنید. ممنون[/quote
مطمئن باش از همه نظر 5700 از N73 سرتره بجز دوربين كه بنظر من دوربين واسه موبايل اصلا معني نميده:5:
يعني دوربين هيچ موبايلي عكسهاي قابل قبولي رو نداره:41:
نقل قول:
مطمئن باش از همه نظر 5700 از N73 سرتره بجز دوربين كه بنظر من دوربين واسه موبايل اصلا معني نميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني دوربين هيچ موبايلي عكسهاي قابل قبولي رو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک مضحک و خسته کننده شده!!یه مشکلی اشکالی پروبلمی چیزی براتون بوجود نمیاد تا ما جواب بدیم!!!خسته شدیم!!!بهتره بریم یه ان73 بخریم و بریم تو کلوپ ان73 و مشکلات مردمو حل کنیم!!!حداقل اگه مشکل ندارید پس بیایید در مورد فریم ویر جدید گوشی و رازهای نهفته ی os 9.2 بحث کنید.در مورد انواع بلوتوث هندزفری و بلوتوث اسپیکر مخصوص این گوشی بحث کنید!!ممل خان mg1000 خان ابراهیم خان علیرضا خان و مهسای خانم پس کجایید!!!اگر بحث یا مسئله ای نیست به مدیر انجمن موبایل بگیم یه اعلامیه بزنه در این تاپیک و تو اعلامیه اعلام کنه بدلیل نبود مشکل و مسئله در مورد این گوشی تاپیک قفل شد!!!!انصافا خیلی کلاس داره!!!
امين جان اگه به خاطر داشته باشي بيشتر از يك ماهه كه گوشيم رو خريدم:5:نقل قول:
تمام اين مشكلاتي رو كه بچه ها عنوان كردن هيچ كدوم براي من پيش نيومده:31:
بهتره بري دنبال برنامه هاي جانبي براي اين گوشي تا ما هم فيض ببريم:10:
گوشي خوبيه تنها عيبش اينه كه مشكلي نداره:13:
mobageri جان اگه مشکلی نیست اسم کوچیکتون رو بگید تا راحتتر تایپ کنیم!در مورد نرم افزار من که دیگه نیازی به نرم افزار ندارم چون پی دی اف ریدر و افیس و دیکشنری و اسمارت مووی و بار کودر و کال رکوردر رو روی گوشی دارم!!!
كوچيك شما محسن:5:نقل قول:
لطفا ديكشنري رو واسه من بذار
دوستان سلام...
من ميخوام 5700 بگيرم...فقط راهنمايي كنيد كه اصلي ، تقلبي اينا داره؟!! يا الان تو بازار همش يه نوعند..
باتشكر
آره امین جان کلاس داره قفل شه اما میگم یک کار کنیم استیکی شه بعد قفل شه که همیشه اون بالا بمونه.:31:نقل قول:
آهان راستی یک سوال چجوری میتونم از توی کامپیوتر یک اس ام اس رو توی MyFolders بریزم؟
محسن جان حجمش از 3 مگابایت بیشتره!!اگه پستهای قبلی منو مطالعه کنی متوجه سرعت اینترنت من میشی!!بهتره توی ارشیو سایت p30mob جستجو کنی تا به دیکشنری جاوای مورد نظر برسی.
روزی این کار رو نکردم.ولی فکر کنم از طریق قسمت masseging نرم افزار pcsuit میشه این کار رو کرد!در مورد سوالت کمی واضحتر توضیح بده والبته کلمه ی ممل خان رو هم در سوالت بکار ببر.ایشون به اسم خودش حساسیت داره به محض اینکه بفهمه اسمشو اوردی میاد اینجا جواب سوالتو میده!!
فكر نكنم تقلبي داشته باشه:31:نقل قول:
فقط سريال نامبر روي گوشي با جعبه و پشت گوشي رو چك كن:8:
پيشاپيش مباركت باشه:11:
من نميدونم با سرعت 4 مگ چكار كنم:19:نقل قول:
از سرعت بالا سرگيجه ميگيرم اونوقت تو اينجوري:18:
اميدوارم تو هم از سرعت بالا بهره مند بشي:11:
من وقتی وارد بخش مسیجینگ پی سی سوئیت میشم نمیتونم اس ام اس هایی رو که در بخش مای فولدرز گوشی سیو کردم رو ببینم توش فقط اینا هست: Inbox - Outbox - Sent Items - Draft اما My Folders نداره حالا اگه یک مسیج با کامپیوتر بنویسم فقط میتونم تو درفت سیوش کنم . راهی نیست که این مسیج تو مای فولدرز سیو شه؟ ممل خان نیستش امروز؟
محسن جان در مورد اینترنتت بیشتر توضیح بده!ایا شما هم با دیال اپ کنکت میشید واز این کارتهای اینترنتی استفاده میکنید یا اینکه با ای دی اس ال به اینترنت وصل میشید؟؟؟؟!!کمی بیشتر توضیح بده؟؟!
علی رضا دوای شما پیش منه!!شما نرم افزار افیس رو روی گوشی خود نصب کنید.در سایت gsmaria این نرم افزار به صورت ساین شده قرار داده شده!سپس در کامپیوتر خود یک فیل txt باز کنید و مسیج مورد نظر روی توی این فایل کپی کنید.سپس این فایل txt رو به موبایل انتقال بدید.امیدوارم این راه موثر باشه1
ريني اسكاي 50 جان ، دنباله اشكال و رفع مشكله ما هستي باشه الان چند مورد مي گم تا مشغول بشي و ما رو
هم كمك كني : ببين حتما با muvee اين گوشي كار كردي كه ، ببين وقتي ميريم تو قسمت Movie از توي media
اونجا مي تونيم چند تا فيلم ويا عكس انتخاب كنيم وكليپ بسازيم و روشون آهنگ بزاريم ، حالا فرض كن يه سري
عكس مارك دار كرديم و افكت مورد نظر رو هم انتخاب كرديم ، حالا برا انتخاب آهنگ چرا نمي شه آهنگ مورد دلخواه
رو انتخاب كرد و بايد حتما پيش فرضها رو انتخاب كنيم ؟ آيا كسي اينو بلده يا ترفندي بلده كه مثلا يه MP3 يا آهنگي كه
خودمون مي خوايمو انتخاب كنيم ؟ اين اوليش . درخواست برنامه :
دوميش : راهي يا برنامه اي براي ريست گوشي كه ديگه بعضي موقع ها مجبور نشيم گوشي رو خاموش و روشن
كنيم .
3 - يه برنامه بزاريد براي اديت آهنگ ، كه بتونيم تو خود گوشي آهنگامونو از جايي كه مي خوايم كات كنيم
4 - يه برنامه بزاريد برا كانورت آهنگها تو خود گوشي مثلا از wav به MP3
5 - چراغ قوه هم كه انگار هنوز نيومده ، مي گم بياين خودمون بسازيم :31:
6 - برنامه اي مثل muvee خود گوشي نيست كه كاملتر از اون باشه و بشه باهاش كليپ ساخت ؟
ما از شركت بصورت point to point با سرعت 4 مگ به مركز ديتاي تهران وصليم و از سرور شركت نفت سرويس ميگيريم.:5:نقل قول:
من يه فيلم 700 مگي رو توي 10 دقيقه دان ميكنم:31:
ابراهیم جان چقدر سخت!!!یکم رحم داشته باش !!!!اینا چه سوالاتی بودن!!!حقیقتا هنوز فیلمی با فسمت مووی این گوشی درست نکردم ولی در ان70 یادمه که فقط از اهنگهای amr و aac میشد استفاده کرد.در مورد نرم افزارهایی هم که نام بردی متاسفانه من با این سرعپایین نمیتونم تو اینترنت بگردم!!!
آقا منظورت 4 مگ بر ثانيه است ديگه :18:نقل قول:
مگه شما كجايي و با چي كانكت مي شي؟:18::18::18:
به اين زودي جا زدي :31: خوب نگفتم كه همين الان ،نقل قول:
بچه هاي ديگه هم جواب بدن لطفا :46:
من شركت نفت هستم و مستقيم با سرور وزارت نفت كار ميكنم:27:نقل قول:
از این اکانت ها هم به ما بدید.نقل قول:
دستت طلا. خیلی به دردم خود.نقل قول:
علیرضا جان اگه نرم افزار رو نصب کردی این کاری رو که میگم انجام بده:با نرم افزار افیس بعضی از فایلها برای باز کردنشون یه لودینگ طولانی میاد.ایا برای شما هم این طوره؟؟؟!!!