به گفته های سام جان اضافه ميکنم :
1-Tekken5
2-Ghost Rider
3-Mortal Kombat
4-Burnout:Dominator
به گفته های سام جان اضافه ميکنم :
1-Tekken5
2-Ghost Rider
3-Mortal Kombat
4-Burnout:Dominator
به نظر من ريج ريسر به خوبي هم گرافيك دستگاه رو نشون مي ده هم قدرت دستگاه رو البته نسخه كاملش نه اين نسخه هاي نصفه نيمه تو بازار ! البته ذكر اين نكته كه بخوايم بگيم كدوم بازي گرافيك رو به خوبي نشون مي ده اشتباه چون مثلا يه بازي كتك كاري مثل تكن با يه بازي مثل جي تي اي خيلي فرق مي كنه از نظر مقدار كاري كه مي شه روي گرافيك انجام داد و سرعت بازي هم پايين نياد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام. ممنون که لينک دادی اما من نميتونم بدانلودم. يعنی اصلا وارد سايت نميشه. هيچ کاری نميکنه. فکر کنم خرابه:41:نقل قول:
قرار نيست وارد جايي بشه لينك سالمه همين الان تست كردم رو هاست خودم هم هست و مستقيم . اينم لينك همون از سايت رپيد شر يه نكته اي راستي PSP بازي هاي Pal رو اجرا نمي كنه !نقل قول:
سلام. ممنون که لينک دادی اما من نميتونم بدانلودم. يعنی اصلا وارد سايت نميشه. هيچ کاری نميکنه. فکر کنم خرابه
موفق و پيروز باشيدکد:http://rapidshare.com/files/45776600/PsGUI221beta.rar
جاويد
منظورت از پال چيه؟ پال؟نقل قول:
Pal?
بازي هاي پلي استيشن يك با توجه به منطقه تو سه نوع عرضه مي شن (كه بر مي گرده به نوع تلوزيون ) البته الان اين سه نوع مي شه گفت منسوخ شدن ! تو ژاپن بازي ها به صورت NTSC - J ارائه مي شدن تو اروپا به صورت Pal و تو آمريكا به صورت NTSC -U ... تو ايران مثل هميشه هر سه مدل بود !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
این دکمه مربع مانند که بغل دکمه قطع صدا رو psp است باسه چیه؟؟؟ باسه من هرچی میزنم کار نمیکنه!!!!
تو کدوم منو میشه تستش کرد که سالمه؟؟
این psp ما هم هر روز یه بازی در میاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی کسی یه تریلر از بازی god of war که قراره باسه psp بیاد داره؟؟؟؟؟
اون دكمه براي تنظيم روشنايي تصويره ... كه چهار حالت دارهنقل قول:
این دکمه مربع مانند که بغل دکمه قطع صدا رو psp است باسه چیه؟؟؟ باسه من هرچی میزنم کار نمیکنه!!!!
تو کدوم منو میشه تستش کرد که سالمه؟؟
این psp ما هم هر روز یه بازی در میاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام به همگی اقا جاوید من سوال نکردم خودتون زنگ بزنید نمایندگی سونی در مشهد باید داشته باشه .
اینم کل نمایندگی های سونی مشهدم بگردی هستاگه میشه لطف کنی یه عکسم از مموری که گرفتی بزار ممنون.کد:http://sony.co.ir/rahjo.asp
اینم عکس مموری که من گرفتم.
لطفا یه برنامه برای تبدیل ویدیو به فرمت pspبا رزولیشن بالا معرفی کنید لطفا.کد:http://www.sony-mea.com/images/300/MSXM4GSX.jpg
راستی یکی بگه این برنامه رو کجای مموری بریزیم و چجوری باهاش کار کنیم این ورژن جدید برنامه پی اس پی لوک (قفل پی اس پی ) هست .
کد:http://dl.qj.net/General-Apps/pg/12/fid/14195/catid/151
پیشنهاد می کنم از این گونه برنامه ها استفاده نکنید چون به پی اس پی تون صدمه می زنه .راستی یه پچ واسه فریم ور 3.52 M33 هم مدتی هست اومده ...نقل قول:
لطفا یه برنامه برای تبدیل ویدیو به فرمت pspبا رزولیشن بالا معرفی کنید لطفا.
راستی یکی بگه این برنامه رو کجای مموری بریزیم و چجوری باهاش کار کنیم این ورژن جدید برنامه پی اس پی لوک (قفل پی اس پی ) هست
موفق و پیروز باشید
جاوید
اقا جاوید من الان از برنامه Ulead VideoStudio 10 استفاده میکنم که یه برنامه میکس فیلم وعکس هستش مثل مووی میکر میمونه اشکالی نداره که.
راستی اقا جاوید چه جوری wmaو flash رو توی پی اس پی فعال کنیم وقتی میخواهم فعالشون کنم میگه باید کانکت شی.
سلام من برنامه PSP LOCK رو گفتم به PSP صدمه مي زنه نه اون فيلمه ببخشيد تقصير من بو همه رو نقل قول كردم !نقل قول:
اقا جاوید من الان از برنامه Ulead VideoStudio 10 استفاده میکنم که یه برنامه میکس فیلم وعکس هستش مثل مووی میکر میمونه اشکالی نداره که.
راستی اقا جاوید چه جوری wmaو flash رو توی پی اس پی فعال کنیم وقتی میخواهم فعالشون کنم میگه باید کانکت شی.
براي فعال كردن wma و flash وقتي PSP رو روشن مي كنيد دكمه R رو بگيريد تا وارد منوي ريكاوري شيد بعد تو Regestery ---- بريد wma و flash رو enable كنيد ... براي ديدن فايل هاي فلشم بايد از بروزر استفاده كنيد ... تو اوايل اين تاپيك گفتم چجوري مي شه ازش استفاده كرد.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
تو تاپيک درخوست رمز و ترينر در خواست بده.نقل قول:
جاويد جان من اینا رو فعال کردم اما فايل های فلش رو کجا بريزم؟ که بشناسه؟نقل قول:
موفق و پيروز باشيد
مازی:46:
سلام. با منی يا با جاويد واقعا؟ اگر با منی من مموريمو پس دادم. الان هم دنبال يه مموری 35 تومانی خوب ميگردم .نقل قول:
نمايندگی سونی هم زنگ زده بودم گفت 82 تومان.
الان با مموريت مشکلی نداره. GTA يا MGS : Portable Ops رو اجرا ميکنه؟
مازيار جان فكر كنم آقا رسول منظورشون شما بوده چون من يادم نمي آد مموري خواسته باشم ! الان تو بازار ايران مموري تقلبي زياد شده ... حواستون باشه !!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
نقل قول:از هر دوتون معذرت میخام من منظورم اقا مازیار بود من بازی gta بدون هیچ مشکلی اجرا میکنم اون بازی هم ندارم من بازیهای برون اوت و لوکو روکو وجی تی ای و اسپایدر من و پیس رو الان روی مموریم دارم واجرا میشن .نقل قول:
راستی برنامه برای تبدیل ودیو معرفی نکردید اسمشم بگید کافیه.
با سلام. آقا جاوید لطفا لینک پچ های fw 3.52 را بزار تا ماهم استفاده کنیم....
بفرماييد شما هم استفاده كنيدنقل قول:
با سلام. آقا جاوید لطفا لینک پچ های fw 3.52 را بزار تا ماهم استفاده کنیم....
در مورد اين پچ يه نكته خيلي باحال وجود داره و اون اينه كه من اولين نفري بودم كه وقتي اين پچ اومد رو اينترنت گرفتمش ! يه عكسم گرفتم يادگاري ... تو عكس نگا كنيد تعداد دانلود صفره !کد:http://dl.qj.net/Custom-Firmware-3.52-M33-Update-2-PSP/pg/12/fid/14194/catid/163
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از لينك بالا نتونستيد بگيريد از اين پاييني بگيريد
کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1213
سلام. امروز زنگ زدم به يکی ديگه از نمايندگی های سونی. گفت مموری های اسپيد 4 گيگ داره 150 تومان.
بخدا نميدونم چرا اینجا اینقدر گرونه. 2 گيگ رو هم گفت 85. من چيکار کنم؟ جاويد بيام تهران ميتونم 100 4 گيگ يا 35 2 گيگ بگيرم؟
راستی جاويد نگفتی فايلهای فلش رو کجا بريزم؟
جالب بود حال کردم
فايل هاي فلش رو تو شاخه اصلي مموري خودتون بريزيد و اسمشون رو يه اسم آسون بذاريد مثلا 01 بعد بريد تو بروزر و از اونجا به اين صورت آدرس بديدنقل قول:
جاويد نگفتی فايلهای فلش رو کجا بريزم؟
file://01.swf
فقط يه نكته اي رو دقت كنيد اگه حجم فايل فلش شما بالا باشه (بالاي يك مگ) سرعت اجراش مي آد پايين !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
مازیار جان فکر کنم مموری 4گیگ اگه های اسپید باشه بهت خوب گفته چون من معمولیشو گرفتم100تومان.نقل قول:
جاوید جان یه برنامه واسه افزایش صدای psp معرفی کن. ممنون ضمنا اسیبی که به بلندگوی psp نمیزنه.
نه فکر نکنم . اونجوری که جاويد گفته بود فرق معمولی با های اسپيد 8 تا 10 تومان هست . اینقدر اختلاف غير طبيعيه.نقل قول:
سلام
شما همتون دنبال مموري هاي اصلي سوني هستين واسه همين قيمت ها فضايي مي تونيد از مموري هاي مورد تاييد سوني هم استفاده كنيد ... كه قيمت پايين تري هم داره البته الان به خاطر اينكه فروش بالاست مغازه دارا قيمت هاشون رو بردن بالا مموري كه من خريدم 35 تومن امروز قيمت كردم 50 تومن بود ! مموري چهار گيگ 130 بود !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سونی جدیدا تیونر tv باسه psp میخاد بیرون بده ولی میگن فقط روی pspslim وصل میشه...........
آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی انهایی که مموری میخان برن تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مموری 4گیگ اصل سونی 70 تومن!!!!!!!!!!!!!
مموری که توی این سا یت عکسشو زده اصل نیست حداقل عکسش که اینو نشون میده حالا بازم میتونید باهاش تماس بگیرید.نقل قول:
من رم 4 گیگ سونی اهواز گرفتم 60 تومن خوب هم کار میده از پاتریس موبایل تو بازار بزرگ گرفتم 1 سال هم گارانتی خودشون بود 5 سال هم وارانتی داره
دوربین پی اس پی چند مدل داره من فقط 1.3 مگا پیکسلشو دیدم کیفیتش عالی بود فروشنده میگفت با یو ام دی کبچر 80 تومن ولی یکی تو همین تاپیک به من گفته بود قیمتش 30 تومنه !!!!!!!!!!!!
نقل قول:اگه میتونی یه عکس از مموریت بزار تا یه نظری بدیم.نقل قول:
من شیراز پرسیدم دوربینو میگفتند 60تا 70 تومان.میگن کیفیتشم خوبه.
خوب جاويد جان من اینجا چيکار کنم از کجا بگيرم؟ دارم ديوونه ميشم. پی اس پيم داره خاک ميخوره!!!نقل قول:
خوب يه جارو بكش روش !!! آقا من عكس مموري خودم رو مي ذارم هر كي دوست داشت بره بخره من اين مموري دارم مشكلي هم با هاش ندارم .نقل قول:
خوب جاويد جان من اینجا چيکار کنم از کجا بگيرم؟ دارم ديوونه ميشم. پی اس پيم داره خاک ميخوره!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاوید جون شماهم که مموریت تقلبیه چند خریدی من یه بار از این مموری گرفتم دادم پس 20تومان گرفته بودم.نقل قول:
یه سایت معرفی کنید که کد تقلب بازیهای pspرو داشته باشه.ممنون
خوب منم نمي گم اصله ولي اينا دو مدل داره كه جفتش شكل همه كاورشو قيافش رو هر دو شونم نوشته هاي اسپيد ! ولي يكشون هاي اسپيد نيست و الكي نوشته ! من جفت مدل هاشو تست كردم از نظر سرعتي ... به هر حال من با اين مموري مشكلي ندارم .نقل قول:
جاوید جون شماهم که مموریت تقلبیه چند خریدی من یه بار از این مموری گرفتم دادم پس 20تومان گرفته بودم.
پيدا كردن رمز بازي خيلي آسونه كافيه تو گول اسم بازي رو با كلمه cheat سرچ كني تا به نتيجه برسي !نقل قول:
یه سایت معرفی کنید که کد تقلب بازیهای pspرو داشته باشه.ممنون
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
کسی شبیه ساز Psp برای کامپیوتر رو داره؟
سلام دوستان به دادم برسید که بیچاره شدم.:19: من از توی منوی سیستم ستینگ ، Restore to defaults کردم و اون وقت صفحه پی اس پی سیاه شد و مجبور شدم باتری رو در بیارم و دوباره بندازم سر جاش ولی دیگه منوی اولیه که پس از روشن کردن می یومد دیگه نمی یاد و صفحه سیاه می شه و دیگه خاموش نمی شه:41: و باید باتری رو روشن روشن بکشی بیرون تا خاموش بشه ولی خوشبختانه به منوی Recovery می شه وارد شد(فک کنم بریک شده) آيا با USB می شه دوباره به وضعیت اولش برگردوند یا نه . شنیده بودم که می شه ، فایل فلش رو دوباره به حافظه دوباره برگردوند. حالا از شما کمک می خوام(مخصوصا آقا جاوید) لطفا بطور کامل مراحل رو برام بنویسید لطفا.
چون اطلاعات من در مورد فلش و این چیزا زیاد نیست لطفاً همه رو با حوصله جواب بدین متشکرم.:11:
در ضمن فیرمور دستگاه 3.1oe2 هستش.
نداريم يعني داريم ولي من نديدم بتونن بازي اجرا كن !!!!نقل قول:
سلام
کسی شبیه ساز Psp برای کامپیوتر رو داره؟
من شرمنده هيچ اطلاعي از نحوه بر گردوندن PSP هاي سيمي بريك شده ندارم ! ولي مي شه برشون گردوند پيغام خصوصيتون رو چك كنيد .نقل قول:
سلام دوستان به دادم برسید که بیچاره شدم. من از توی منوی سیستم ستینگ ، Restore to defaults کردم و اون وقت صفحه پی اس پی سیاه شد و مجبور شدم باتری رو در بیارم و دوباره بندازم سر جاش ولی دیگه منوی اولیه که پس از روشن کردن می یومد دیگه نمی یاد و صفحه سیاه می شه و دیگه خاموش نمی شه و باید باتری رو روشن روشن بکشی بیرون تا خاموش بشه ولی خوشبختانه به منوی Recovery می شه وارد شد(فک کنم بریک شده) آيا با USB می شه دوباره به وضعیت اولش برگردوند یا نه . شنیده بودم که می شه ، فایل فلش رو دوباره به حافظه دوباره برگردوند. حالا از شما کمک می خوام(مخصوصا آقا جاوید) لطفا بطور کامل مراحل رو برام بنویسید لطفا.
چون اطلاعات من در مورد فلش و این چیزا زیاد نیست لطفاً همه رو با حوصله جواب بدین متشکرم
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ممنونم دوست عزیز :11: :10: