نه عزیز چیپست مادربوردتون چیه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط ahmads
لااقل مدل دقیق مادربوردتون رو بدین من خودم در میارم که چیپش چیه :)
Printable View
نه عزیز چیپست مادربوردتون چیه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط ahmads
لااقل مدل دقیق مادربوردتون رو بدین من خودم در میارم که چیپش چیه :)
P4E Lite/36231Aنقل قول:
نوشته شده توسط OMID
ببخشید اگه این بود که چه بهتر اگه نبود لطفا بگین از کجا به دستش بیارم چون این مادربوردی که به من دادن نه کارتون همراش بود نه سی دی!
من "هيت من " جديد رو گرفتم . همون كه 6 سيدي بود .
ولي نمي تونم نصبش كنم .
ميگه فت درايو بايد Nfts باشه من هم يكي از درايوامو اين فرمت كردم ولي باز ميگه فضاي درايو كمه !!!
در حالي 17 گيگ فضاي خالي داره !!!!!
در ضمن قبلش يك نرم افزار رو هم برام نصب كرد . فكر كنم واسه ساخت درايو مجازي باشه .
هر چه زودتر به داد من برسين كه ناجور تو كف بازي موندم.
من تا حالا از اين جور بازيا نصب نكرده بودم .
راستي فت درايو رو با داس عوض كردم .
آقا من منتظرم ها ................................
من زياد نمي دونم اما فكر كنم بايد روي دراي كليك راست كني و گزينه File system رو به NTFS تبديل كني و گزينه هاي quick format و enable compression رو فعال كني . در ضمن اگه نشد اسم اون شركتي رو كه بازي رو منتشر كرده بنويس(مثل Modern ,...)نقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
اميد وارم كار كنه
سلام امید جان پس اینم شد جزو بازیهایی که قرار وقتی رم رو عوض کردم برم سراغشون :sad: :sad: اما واقعا عجیبه که این نمیاد.نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
در مورد بازی battel field 2 هم عزیز که گفته بودی روی قاب بازی که نوشته ساخت ایران !!!!!!!!! :blink:
اما سی دی هاش مثل ایناییه که به حساب اورجیناله !!! :angry:
عزيز مطمئن هستي كه درايوت الان NTFS هست؟ اگه نيست درايو رو يه بار ديگه فرمت كن با NTFS. با داس فرمت نكن چون اون همون fat فرمت مي كنه. اگر هم نمي خواي اطلاعاتت پاك شه توي داس اين دستور رو اجرا كن:نقل قول:
به جاي <driver_letter> حرف مربوط به درايو رو قرار بدين.کد:convert <drive_letter>: /fs:ntfs
من هم همين كار رو كردم .( منظورم convert <drive_letter>: /fs:ntfs ) :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
enable compression رو يك بار فعال كردم . ديدم فرقي نمي كنه . :blink: :blink:
بابا يكي درست حسابي كمك كنه . :blush:
منتظرم ها . :sad:
عزیز جان مهدی عزیز راهنمایی خوبی کردننقل قول:
کجای نصب این پیغام رو به شما میده ؟
وسط اینستال این پیغام رو میده ؟
من موقع اجراي هيتمن اين پيغام خطا را ميده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نه همون اول كه ميخوام مسير رو براي اينستال انتخاب كنم . ميگه درايوي كه انتخاب كردي فضاي كافي نداره !!!!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
البته قبلا هم گفتم من همه درايوام فت 32 هستند و فقط همين درايو رو با داس به فرمت nfst تبديل كردم.( با همون روش كه دوستان گفتند )
راستي قبل از نصب يك نرم افزار رو خودش نصب ميكنه كه ميگه لازمه .
اين نرم افزار براي ساختن درايو مجازيه .
شركتي هم كه ازش خريدم pg هستش .
تازه روي سيدي نوشته easy setup هستش !!؟؟!!!
:blink: :blush: :blink:
آقا كمك كنيد :sad:
سلام
من بازی شاهزاده ایرانی 3 رو خریدن ولی باید کابل دی وی دی رو جدا می کردم که وقتی هم بازی اجرا می شد در بعضی جاهاش کامپیوتر ریستارت می شد که مشکلم رو مطرح کردم ولی کسی به من راه حل رو نگفت حتی رو 3 تا ویندوز ویستا و ایکس پی و 98 هم امتحان کردم ولی فایده نداشت (تمام قطعات سیستم بالاتر از قطعات مورد نیاز بازی است) . بعد اومدم بازی رو روی دی وی دی رایت کردم حالا می گه پسوردی که دادی با اطلاعات بازی جور در نمیاد. نمی دونم حالا باید چکار کنم ؟
اطلاعات سیستم :
CPU : 2000
پنتیوم 4
گرافیک 256 ATI 9250
رم 512
ویندوز : Vista,Xp,98
مادربورد : Iwill P4E Lite/36231A
ممنون می شم اگه کمک کنین ؟
سلام
NFSMW جان اين فايل رو داونلود كن و بذار توي پوشه system32 ويندوز:
<لينك غير مستقيم>کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71
Ahmads جان
شما نمي تونين بازيهايي رو كه قفلشون starforce هست رو روي دي وي دي بزنين مگر اينكه ايميج اون رو از دي وي دي اوريجينال بازي گرفته باشين. مشكلي هم كه گفتين براي من هم پيش ميومد. گاهي به صورت صفحه Error كه آبي هست و بعضي وقتها هم مستقيما خاموش مي كرد. به هر حال قفل استارفورس هست ديگه. كاريش هم نميشه كرد. اما باز هم واسه امتحان هم كه شده آخرين درايور كارت گرافيكتون رو نصب كنين شايد مشكل حل بشه. ;)
با سلام
بازي DVD fifa 2006 (شركت آرين) رو نصب كردم ولي بعد از انتخاب تيم و انجام تنظيمات لازم موقعي كه آيكون شروع بازي رو كليك ميكنم بازي شروع نشده قطع ميشه و ميپره بيرون در ضمن شنيدم كه اين بازي در هنگام نصب برنامه alchol رو نصب ميكنه ولي موقع نصب بازي همچين چيزي نصب نشد . آيا بازي كرك خاصي داره اگر ممكنه من رو راهنمايي كنيد
در ضمن من جوئستيك usb دارم كيبورد هم usb
فكر كنم مشكل از كارت گرافيك شما باشه. مدل كارتتون رو لطف مي كنين؟ :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط جلال 777
موقع آنزیپ این خطا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و موقع اجرا این خطا رو می ده
البته اون جایی که گرفتم. گفت یکی دارم مشکل داره. مجانی داد بهم گفت یک امتحانی بکن.
فکر میکنم مشکل از CD باشه چون باید آنزیپ بشه تا بعد
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hasan11
به احتمال زياد مشكل از همون سيدي هستش
بازي بايد 5 سيدي باشه و بعد از نصب 7-8 گيگ فضا اشغال ميكنه
شما درایو که میخوای نصب کنی رو عوض کن ببین مشکل باز هم وجود داره ؟ یعنی همون اول همین ارور رو بهت میده ؟نقل قول:
مهم نیست که اون درایوت رو ntfs کنی فقط میخواهیم تست کنیم بعد اگر دیدی روی اون قسمت گیر نکرد و رفت برای ادامه نصب کنسلش کن بعد درایوت رو ntfs کن و نصب رو انجام بده
چون اگه درایوت ntfs نباشه اولش ارور نمیده آخرای نصب بهتون ارور میده که فضای لازم رو برای نصب نداره :blink:
با چه نرم افزاری اینستالش پکیج شده ؟ اینم بگی بد نیست :)
من اون فایل dll برای اجرای هیتمن گرفتم ولی یه ارور میده
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد چرابه من جواب نميديد.من چند روزي منتظر جواب شما هستم.
لطقا هر چه زودتر به من كمك كنيد.
جواب سريع
منم الان اين مشكل دارم .نقل قول:
نوشته شده توسط NFSMW
با سلام
مدل كارت گرافيكي winfast A6600 TD
ولي من با بازيهاي ديگه مشكلي ندارم!!!!!
من هم محتويات ايميج بازي رو روي دي وي دي رايت كردمنقل قول:
نوشته شده توسط M E H D I
nfsmw و khatamifar جان که با هیتمن این مشکل رو دارید این کاری رو که میگم انجام بدین ببینید مشکل حل میشه
از منوی استارت سپس run این چیزی که میگم اونجا تایپ کنید و اوکی رو بزنید regsvr32 MSVCR71.dll
Start-->Run --> type regsvr32 MSVCR71.dll
مشكل من با نصب driver جديد nvidia حل شد ولي يك مشكل جديد پيداكردم :
وقتي با كيبورد بازي ميكني مشكلي ايجاد نميشه ولي وقتي گيم پد usb وصل ميكنم بازهم بازي شروع نشده قطع ميشه ------------------------- help ------------------------------ :sad:
چیپست های آنبرد سیس برای کار های اداری مناسب نیستند چه برسه به بازی.نقل قول:
نوشته شده توسط soliman
بعدش هم مدل مادربوردت چیه مثلا MSI 865PE - Neo3 - V
یکی ازت بپرسه مدل ماشینتون چیه میگی پژو RD اگه بگی پژو حالا طرف میمونه 405، 206 و ...
بابا یکی کمک کنه در نصب هیتمن 4
من وقتی سیدی اول را میذارم بهم میگه که درایوتان باید داری Fat Ntfs باشد
تو را به خدا کمک کنید ( کمپانی بازی تکین است )
با سلام. من در بازي Condemned - Criminal Origins با مشکل برخورد کردم. بعد از اينکه بازي رو نصب و بعد اجرا کردم ، تصوير آدمها درست نشون داده نمي شه. يعني اصلاً سرِ آدمها قابل دد نيست و ديوارهاي ساختمانها هم ديده نميشه. حالا به مرحله مترو رسيدم ديگه اصلاً هيچ چيز ديده نميشه. همه جا سياهه. فکر کنم از کارت گرافيکيمه. اين بازي با کارت گرافيکي 64 اجرا ميشه ولي کارت من Ati 128 هست. اگه ميشه منو کمک کنيد. ممنون
خب عزیز برای نصب باید فرمت درایوتون ntfs باشه دیگهنقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
اینم راه convert کردن درایو به ntfs
================
عزیز مدل دقیق کارت گرافیک شما چیه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط AmirArdawan
چطوري ميتونم درايوم را به Fat Ntfs تبدیل کنم
اگه میشه به طور کامل توضیح دهید
خیلی خیلی ممنون میشم امید جان
از منوی استارت run رو میزنید و تایپ میکنید cmd و اوکی را میزنید در prompt داس این دستور را وارد میکنیدنقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
بجای d که من گذاشتم هر درایوی که میخواهید ntfs کنیدش رو بزاریدکد:convert d: /fs:ntfs
خيلي ممنون من اين كار را هم انجام دادم
ولي اميد من وقتي سيدي 1 بازي را نصب ميكنم ( بازي 6 سيدي است)
بعدش كه سيدي دو را براي ادامه نصب قرار ميدم پس از چند ثانيه با اروور زير روبه رو ميشم
ERROR NUMBER :0x8004707
Description : dll function call crashed: isrt ._component transfer data setup will now terminate
اگه بگي يعني چي وبايد چي كار كنم ممنون ميشم
سلام من بازی دسپرادوز 2 رو که میخوام نصب کنم این پیغام رو میده
در صورتی که حجم خالی درایو من 13 گیگ هست
حتی فرمت درایو رو از fat32 به ntfs تغییر دادم ولی درست نشد
شما كل فايلهايي كه توي سي دي ها هست رو كپي كنين توي يه پوشه و بعد نصب كنين. اگه كپي نشد يا باز هم همون ايراد رو گرفت مشكل از سي دي شماست و بايد عوضش كنين.نقل قول:
نوشته شده توسط PARSA123
اميدوارم مشكل از سيدي نباشه
حالا ايني كه ميگي همه را كپي كنم جواب ميده
تا حالا كسي كپي كرده باشه و مشكلش مثل من حل شده باشه ؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه
من درايوم رااز Fat32 به Ntsf تعقیر دادم
حالا چه طوری دوباره به حالت اولش ( Fat32 ) فرمت کنم
سلام دوستان من یک مشکل دارم وقتی می خوام GTA 5 رو اجرا کنم پیغام میده زنگ بزن مایکروسافت البته پیغامش طولانی تره اما یک بخش پر رنگ است که نوشته زنگ بزنین مایکروسافت
ویندوزم ایکس پی هست سرویس پک 2 :puke: کرک بازی هم نصب کردم اگر کسی هست من را راهنمایی کنه ;)
سلام منم این مشکل رو داشتم ولی عمرا جلو کامپیوتر کم بیارمنقل قول:
نوشته شده توسط NFSMW
اگه احیا نا بازی های Splinter cell 3 - Ghost recon - ya tomb rider legend رو سیستمتون داشته باشین برین سرچ کنین MSVCR71.DLL
این فایلو پیدا می کنین بعد یه کپی ازش بگیرین تویه جایی که هیتمن رو نصب کردین پیست کنین
بعد هم برید فایل کرک رو دو بار کلیک کنین
Play Hitman Blood Money Crack
بعد حالشو ببرین :laughing:
کسی جواب سوال مارو بلد نیست؟نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
آقا من brother in the arm رو نصب میکنم ولی فقط صداش میاد