سلام پس اين مود ايران كي مياد؟ خواهشا آموزش هك قدرت و قيمت جنرال زيرو هاور رو هم بذاريد.ممنون
Printable View
سلام پس اين مود ايران كي مياد؟ خواهشا آموزش هك قدرت و قيمت جنرال زيرو هاور رو هم بذاريد.ممنون
سلام من يه آموزش جنرال2 ميخوام كه سريع ببرم.
gholam_hossein جان شما بايد اول ياد بگيري كه جنرال 1 رو در سخت ترين حالت بازي كني بعد بياي براي جنرالز 2 . من يه چيز مثل يه مد ناكامل براي جنرالز 1 ساختم كه خودم هم ازش استفاده مي كنم كه تو اون چين رو خييييييلي خوب كردم............. كه بعد از اموزش براتون ميذارم...................................... .................................... راستي . master_generals جون . نگفتي . اين اسكرايپت نويسي براي تغيير چه چيزي هست؟ راستي من مود ايران رو نميسازم ولي ميشه به يكي كه اينترنت پرسرعت داره . بگي وقتي كه به دستش رسيد براي شما اون رو زيپ كنه و با نرم افزار هاي مخصوص چند تا كنه تا مثلا بشه 10 تا فايل 160 مگابايتي . بعد هم براي دانلود بذاره .... اگر هم به هر دليلي نتوانستيد اين كار رو ( دانلود مود ايران ) بكنيد مي توانيد با اموزشهايي كه من ميدم خودتون يه مد ايران براي خودتون بسازيد...
اگه آموزش ساخت مود بذاريد يك دنيا ممنون ميشم.
اسكریپت نویسی یعنی کد نویسی به عبارت دیگه برنامه نویسینقل قول:
اگه بلد باشی اصلا می تونی یه بازی بسازی
البته کار سخت و طاقت فرسایی هست
منم خودم بلد نیستم. حاجی یکی باید اپلود کنه. من نمی تونم یه مود دیگه بسازم . یعنی منم باید 2 سال بشپینم پای کامپیوتر؟
gholam_hossein جان من كه اموزششو گذاشتم . فقط مونده ويپگي ها كه به زودي ميذارم . ببخشيد كه دير شد اخه از رو پله ها افتادم و دست چپم خييلي درده (شايد هم شكسته ؟ ) اما نگران نباشيد . بزودي خوب ميشم و اگر هم نشدم مثل الان با دست راستم مينويسم.................................... .................................................. .......................................
master generals . من كه adsl ندارم . اگه داشتم خودم برات ميذاشتم . ولي حالا هم حتما يكي پيدا ميشه كه adsl داشته باشه .................................................. .................................................. ......................................
راستي gholam_hossein جان من دارم چيز هاي جديد هم ياد ميگيرم .. اگه يه ذره صبر كنيد تا اينارو هم ياد بگيرم چيز هاي خييلي بيشتري يادتون ميدم .. راستي خودم جنرال 1 رو تغيير دادم كه براتون ميذارم اگه مشكلي داشت بگيد حلش كنم .. الان هم دارم رو اين كار ميكنم كه هر يه نفر ( از افراد چين ) رو كه ميسازيم يه تيم (مثلا 6 نفره ) ساخته بشه كه تا الان كه موفق نشدم ... ببينم از الان چي بشه............................................ .................................................. ......................... اموزش رو هم احتمالا تو پست بعدي بذارم .. الان شروع ميكنم به نوشتن.. بهتره جنرالزي كه اديت ميكنيد هيچ پچ يا مودي روش نصب نباشه( بهتره ) . . . . .
دستت درد نکنه انشا الله شفا پیدا کنی.
تو نميري مثل اينكه تاپيك خوابيده ...
من به اين آقايي كه قرار اين پچ بسازه pm زدم گفت 3 ماه ديگه تازشم اين كه خودش نميسازه يه وب خارجي داره ميسازه .
سلا منقل قول:
دوست عزیز چرا شایعه درست می کنی این پک تمام شده دقیقا جمعه پیش کارش تمام شده و حالا هم دنبال کار های اداری اش هستم بر ای انتشار بازی که بازی به دست همه به را حتی برسه ....و به زودی بازی که کا ملا سا خت ایر ان هست رو خدمتتو ن ارا ئه می دم و دیگه اینکه شما کی به من پی ام زدی !!
به زودی مشخصات و تبلیغات و طرز تهیشو می گم پک تموم شده کا مل کامل .....
اين id شما نيست :m3hrshad_xxx
اگه باشه كه اون روز باهات چت كردم اگر نه كه يكي خودشو زده جاي شما ...
نه دوست من شما احتما لا سر کار بودی :46:نقل قول:
پس آموزش ساخت مود چي شد؟ufo alien اين مود خريد پستي باشه بهتره(يعني پرداخت وجه پس از تحويل)
ما منتظريم.آخه ماهم دلمون ميخواد يه مود بسازيم.
باشه رفيق حتما فردا ميزارم .................................................. .................................................. ...........
حاجي كاراي اداريش تموم نشد (البته نميشه زياد انتظار داشت ايرانه ديگه)
در ضمن دوست عزيز 1 هفته پيش گفتي فردا ميزارم .
من خیلی وقته نیمدم ولی این موظوع را کمی دنبال میکردنم چی شد مود ایران را گذاشتی یا نه؟
سلام .
حاجي كاراي اداريش تموم نشد .2 هفته پيش گفتي ساخت بازي تموم شده .
راستي اين آموزش ساخت مود چي شد اين دوستمون 10 روز پيش گفتن فردا ميزارم.
سريال نامبر بازي جنرال 1را کسی داره بذاره تورا خدا
سلام
این تاپیک یکیم شلوغه!
من چجوری می تونم ارتش ایران رو اضافه کنم؟!
سلام خدمت همه دوستان عزیزنقل قول:
این پک ار تش ایر ان تمو م شده ولی برای گرفتن مجوز انتشار دارم تلاش می کنم چون جنر ال زرو (2) مجوز نداره ...
کارای ارشادو بنیاد ملی بازی های رایا نه ای هم که قوربو نش برم دیگه می دونید دیگه چه جوریه....
یک مقدار دوندگی و پیگیریو این و ببین اونو ببینو از این کار ا دیگه ما شالله همتون تو ایر انید دیگه می دونید کار ادارات دولتی چه جوریه .....
به محض آماده شدن میگم
البته بعد از کار ای مجوز به راحتی می تونید این پک رو از فر وشگاه ها تهیه کنید و فقطو فقط تحت انتشار
شر کت پر دیس pardis game به زودی پس ا ز گر فتن مجوز تبلیغات این بازی شر و ع می شه ....
امیدوارم دوستان با خریدشون از کار های ایر انی حمایت کنند تا بر ای کار های بعدی امیدوارتر با شیم ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم سر یال نامبر جنر الها
Command and Conquer Generals
1900-0448234-1633155-5025
1116-1858923-4205122-0134
1144-4605783-4445926-2433
1233-6264153-2359628-3731
1320-7867283-3532718-4608
1349-0778143-6415769-2724
1354-3411743-6552617-4400
1487-9667823-5205834-3570
1649-4392363-9462643-2849
1676-3968053-9350794-6201
1792-9984123-8205995-0166
1807-5891333-8059935-5659
1816-4876903-8442194-6020
1916-9525964-2135155-1803
1978-9798594-2375299-5830
1985-1141284-2816771-6513
Command & Conquer Generals : Zero Hour
44TT-884L-2JW9-N5HZ-FDMA
ULPF-ZEVK-FRWG-Q4YJ-6F2T
PFBB-SPAP-TYZ2-H6UE-CMTP
PNJA-TDA6-TW3G-N48D-5DHQ
35h9-5s9j-sp7j-4w2b-mks8
qj9hw286yvkxvx6zkn7c
EF2A-RP4v-RHYW-5VV6-YLMF
PWTT-SYTN-KAXX-33TF-AM38
EHGY-FZHT-G9XB-GYRE-GED2
باز هم سلام ...
ufo-alien جان براي ما كه داخل اين تاپيك هستيم جدا بفرست .. اخه ميترسم اخرش گير خودمون نياد:11::41::41::31::31::31::13::46::46::46::4 6::46::46::46::10::10::10::8::10::10::27::11::11:: 46::46::46: بخصوص ما كه داخل اين شهرستان هاي خيلي كوچك و دور افتاده ايم ...
راستي ufo-allien جان اسم جنرال ها داخل كدوم فايله؟ اخه مي خوام يه جنرال جديد اضافه كنم ... سخت بودنشم با خودم .. فكرشو كردم..........
درمورد اموزش هم ببخشيد .. :46: تا امروز هر روزي 2 تا امتحان داشتيم ... :41: بازم ببخشيد .. ولي ديگه اينبار راست ميگم:31: براتون خيلي زود ميذارم . :31::10::5::20::46::46: اخه فردا اولين روزيه كه خيلي درس و بخصوص مشق ( تمرين رياضي و اينجور چيزا ) نداريم ... :27::5::20::46::46::46::10::8::10::10::11::11::11:
... پست بعدي من اموزش هاست .. كه احتمالا امشب ديگه ميذارم ... ... .. ... .... .... ... ... ... .. .... . . ...
:10::10::10::10::10::10::5::5::46::46::46::46::11: :11::11::11::27::10::8::5::20::10::10::10::10:
naalosar (arnam) (ALIREZA) . n
ابتدا final big رو كه اولين صفحات اين تاپيك هم هست دانلود كنيد .. ................................................
به فولدر اصلي ( جايي كه جنرالز zero hour رو نصب كرديد ) بريد . ..... حالا فايل INIZH.big رو با final big باز كنيد .
حالا در بالاي صفحه ي نرم افزار final big از منوي edit روي extract all كليك كنيد edit>extract all .......
حالا در پنجره ي باز شده روي yes كليك كنيد.............................
حالا ادرس پوشه ي اصلي بازي جنرالز زيرو هور رو بهش بديد. . . . . . . . و روي ok كليك كنيد .........
حالا به فولدر جنرالز زيرو هور برويد و به اين ادرس برويد .. ............... ..............................................
D:\Program Files\EA Games\Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI\Object.............
حالا براي ويرايش اطلاعات هر جنرال به فايل مخصوص خودش مراجعه كنيد و اونو با notepad باز كنيد .... از اطلاعات زير هم ميشه كمك گرفت :
البته احتمالا خيلي هاتون بلديد ولي من هم ميگم...
BuildCost = قيمت ...
BuildTime = زمان ساخت .....
VisionRange = محوطه ي ديد.
MaxHealth = حداكثر جان ....
InitialHealth = جان هنگام ساختن.. .... ... . . .. ... . . . .... . . . .. . . . . .. . . . . . . .. . . . . . .
. اين ها چيزهايي هستند كه خيلي ها ميخواهند اونارو تغيير بدن ... فعلا اينارو اديت كنيد تا بعد اموزشهاي ديگه هم در اين باره بهتون بدم. ( مثلا اضافه كردن يك تانك . تعداد ساخت بيشتر . مود ها و...
.................................................. .................................................. ..............................
راستي ufo-allien جان اسم جنرال ها داخل كدوم فايله؟ اخه مي خوام يه جنرال جديد اضافه كنم ... :11::20:
.................................................. .................................................. ..............................
اينم فايل ها .. (موده و اموزش...)
رمز:naalosar پيشنهاد ميكنم دانلودش كنيد فقط 700 كيلو بايته . . . . . . . . . . . .
کد:http://naalosar.persiangig.com/other/naalosars%20mode%20and%20training.zip
خب... اينم از اموزش... ببخشيد اگه اسپم دادم.......... ولي اگه ميخواستم يكيشون كنم خيلي طولاني ميشد .. راستي اون مده مال generals هست نه زيرو هور....... كه توي اون چين خيلي خوب شده و چندتا تانك بهش اضافه شده و هليكوپتر بهش اضافه شده و قيمت يونيت ها كم شده .. و .... خيلي خوبه ( به نظر من ... ) امريكا تغيير زيادي نكرده و gla ضعيف تر شده و..... اگه خوب بود و راضي بوديد تا ورژن هاي بعديشم بذارم .. اخه ميخوام يه عالمه يونيت ( تا جايي كه جا داره) بهش اضافه كنم ...
طرز نصب : همونطوري كه ياد دادم اونو توي فولدر جنرالز 1 extract كنيد........... خيلي روش زحمت كشيدم . پيشنهاد ميكنم نصبش كنيد .. حدود 1 ماه براش زحمت كشيدم........
سلا م توی این فایله:PlayerTemplate.iniنقل قول:
موفق باشی
اقای ufo-alien . لطفا یه تبلیغی برای بازیت بزار تا ما تو هر جایی تونستیم بزاریم . من تو سایت های زیادی اشتراک دارم . اگه تونستی یه وبلاگ هم برای بازیت بزار خیلی اثر گذاره.
سلام - اين تراينر براي جنرالزه و خودم ساختمش ------------- c & c GENERALS .....................................
البته مال زيرو هور نيست__________________________________________ ________________________--
1= انتخاب بينهايت اون special power ها __________
2 = money بي نهايت ______________________________________________
3 = برق بي نهايت________________________________________ __________________________-
__________________________________________________ _________________________________________________
:10::10::10::10::10::10::10::10::20::20::20::20::4 6::46::46::46::46::46::46::46::46::46::27::11::40:کد:http://naalosar.persiangig.com/other/general%201%20naalosar%20created.zip
بسیار متشکر م به زودی تبلیغات رو میذارم. فعلا در گیر رفع اشکالهای وارد شده به بازی هستم ....نقل قول:
اولیش اینکه اسر ائیل رو حذف کردند !!!:13:
دومیش اینکه جنرالها نباید واقعی باشند!!!
و ووو......
واقعا متاسفم:41:
واقعا کهنقل قول:
خب خودتون یه نسخه بازی رو بیرون می دادین
به یکی از دوستان می دادین که رو اینترنت بذاره
دیگه مطمئن باشین بازی به همه کشور می رسه
فقط کتفیه یه ذره تو فروم های مختلف روش تبلیغ می کردین
این وزارت ... رو بیخیال
معلومه که همه چی رو سانسور می کنن
اي بابا. به نظر من كه آپلودش كن. البته مي دونم سخته ولي ارزشش رو داره. اصلا از اول هم گرفتن مجوزش اشتباه بود. آخه پسر خوب كجاي دنيا مود رو براي فروش و مجوز ميزارن. خودت ميدوني مود مجانيه. البته قبول دارم كه دسترسي براي كساني كه اينترنت سرعت بالا ندارند سخته ولي به هر حال خيلي بهتر از اينه كه با يك چيز ناقص و داغون سر و كار داشته باشند.نقل قول:
بنظر من اگه تو اینترنت بزاری خیلی خوب میشه . اگر هم خواستی میتونی به صورت اینترنتی بفروشی که فکر نکنم احتیاج به مجوز داشته باشه.
دوستان عزیز اولا من اصلا قصد فر وش نداشتم ولی قبو ل کنید که من بیش از سه ماه شبا نه روز روی این کار کار کردمنقل قول:
و دو ما از طر یق اینتر نت اصلا امکان نداره حجم این پک حدود 2.04 گیگ شده و امکان آپلود ندارم .
ضمنا خدمتتون عرض کنم دوست عزیز اگه قصد دارید از محصو لا ت کشورمان حمایت کنید فکر نکنم قیمت 1500 تو مان قیمت بالا ی بر ای تهیه راحت و بی دردسر این مود باشه اگه شما از اینتر نت هم دانلود می خواستید بکنید با قیمت اینتر نت در ایر ان بسیار بیش از این قیمت بر اتون تمو م می شد .
سو ما : دوست عزیز شما که هنوز پک رو ندیدی چرا قضا وت می کنی مطمئن باش و با اصمینان خاطر بهتون قول می دم شما با یکی از بهتر ین مود های سا خته شده روبر و هستید و اصلا هم درب و داغون نیست و باید متذکر بشم تمام چیز های که شما در جنر ال زرو می دیدید عوض شده
تکسچیر بازی 50% تعقییر کرده بافت درختها آب محیط و حدود ده مدل درخت جدید و بافت مناطق گر مسیر ی و معتدل به بازی اضا فه شده حدود 150 نقشه جدید به بازی اضافه شده که بیش از 15 نقشه مناطق گر مسیری و سر سبز داریم ...
تکسچیر آب شبیه باز ی ر د آلر د سه هستش آب در نقشه های بارانی گل آلوده ودر هوای آفتابی صاف و شفاف هستش
یکی از پر زحمتر ین قسمتهای بازی هوش مصنوعی بازیه که کاملا ارتقا ء پیدا کرده و شما با حملات هوشمندانه رایانه و شدیدی مواجه خواهید بود به صورتی که جنگ دو به دو هم بسیار بسیار سخت شده و من خودم قبلا با یک تم با شش هفت تیم همزمان مبارزه می کگردم ولی حالا با دو تیم مشکل دارم
تمام دفاعی ات بازی عوض و قوی شدند شما با واحد های جدیدی در دفا ع تیمها مواجه هستید که هر تیم مختص خودش سا خته شده و متفا وت با تیم دیگه ....
تمام صداهای بازی دوبله شده است
تمام موزیکهای بازی عوض شدند ....
تمام صداهای انفجار ها و اسلحه ها تعقییر پیدا کرده
تمام تانکها عوض شدند با گرافیک بسیار بالاتر
اکثر سر با زها عوض شدند با گرا فیک بسیار بالاتر ...
تمام تکسچیر و لبا سهای سر باز ها عوض شدند ...
تمام تانکها تکسچیر جدید دارند ...
تمام سا ختمانهای 13 ژنرال جدید همه و همه جدید ند ...
واحد های جدید تانمکهای جدید نیروی دریایی هواپیما های جدید سر باز های جدید به بازی اضا فه شدند ...
امکانات بازی اضا فه شدند شما در قسمت ستار ه ها با امکانات بیشتری مواجه خواهید بود .........
صدای محیط 50% تعقییر کرده ...
تمام انفجار ها ، تمام تکسچیر دود ،شلیکها همه و همه بسیار بهتر و گرافیک شلیکها و انفجار ها تعقییر پیدا کرد ند
اثر گذاری بر محیط کملا تعقییر کرده شما با شلیک بر نقطهای می توانید اثر شلیک و انفجار رو بر روی زمین مشا هده کنید در صورتی که در بازی این خاصیت نیست ......
شما با بیش از 25 مدل هواپیما و هلی کوپتر جدید روبرو خواهید شد ... البته با گرافیک و طر احی بسیار طبیعی تر
فر و دگاه های جدید :مثلا نیر وی هوائی امر یکا در فر و د گا هش قا بلیت سا خت هشت هواپیما در یک فر و دگاه بزر گ با هشت آشیانه رو داراست .....
اینها تنها گوشه های از این کار ها و تلاشهای من بر ای این مد است حالا قضا وت با خودتون ....
در آخر باید متذکر بشم این مدهای رو هم که در اینتر نت می بینید به تشخیص و میل سا زنده و بعد از اینکه در بازار ار ائه شد در اینتر نت ارائه شده ولی متاسفانه من نمی تونم به علت حجم بالا توی اینتر نت آپلودش کنم ولی قول بهتون می دم من در بازی قابلیتهای آپدیت فر اوانی گذاشتم که از طر یق اینتر نت رایگان با حجم کم ارائه خواهد شد ....
راست میگه ufo-alien بخدا من درک میکنم خیلی کارکرده . من خودم بازیهای زیادی رو مودینگ کردم ولی هیچ وقت جنرال رو نتونستم . بنظر من بجایی اینکه اسرائیل رو برداری اسمش رو عوض کن . شاید اینجوری کمتر گیر بدن.راستی اگه تونستی تو dvd که درست کردی تراینر هم بزار.
سلام به نظر من خرید اینتر نتی بزاری بهتره.راستی آموزش ساخت تانک و... رو توش بزار
دیگه برام ممکن نیست من با شر کت تعهداتی دارم ولی شر کت پر دیس قر اره هم مسا بقات بذاره یعنی کاپ بندازند و هم تالار های بازی برای این مود و هم جوایز و همچنین قر ار شده خرید اینتر نتی داشته باشند به راحتی از طر یق این شر کت در منزل تحویل بگیر یدنقل قول:
آموزش رو می زارم در همین تایپیک یا یک تایپیک اختصاصی
نقل قول:
متشکرم امیدوارم دوستان پس از تهیه مود من رو درک کنند
اسر ائیل رو ر نداشتم جاشو عوض کردم حالا شده آلمان و ناتو هم شده استر الیا البته فر انسه و انگلیس رو هم قبلا اضا فه کرده بودم ......
تر ینر داره یک تر ینر جدید ....:11:
بالاخره از كجا تهيه كنيم.؟
سريعتر واسه فروش بذاريد ديگه.جونمون به لب رسيد
نقل قول:
بسیار از حمایت و لطف همه شما متشکرم:11::46::11:نقل قول:
بعد از اخذ مجوز فقط و فقط از شر کت پر دیس می تونید به راحتی در تمام نقاط ایران دریافت کنید.
فکر کنم تا 45 روز دیگه کارا ی اداریش تموم شه و منتشر شه ....
خلا صه در اینجا لازم می دونم از همه شما تشکر دوباره کنم .
شر کت پر دیس گیم:
کد:http://pardisgame.net
سلام ufo-alien جان . من چند وقتی بود که سر نزده بودم .
از زحماتت خیلی ممنون .
ولی فکر نمیکنی 1500 تومن خیلی پایین باشه اونم با اینهمه زحمت و مکافاتی که کشیدی .
حداقل 2000 یا 2500 بهتر بود. هرچند اگه خیلی بالا باشه کمتر کسی میاد سراغش .
با این حال ازت خیلی ممنونم.
گفتی که میشه آپدیتش کنی .؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه یک قسمت پیام های تصویری رو هم بهش اضافه کن .مثل بازی جنگ های صلیبی
مثلا موقعی که یکی از اتم هاشون رو بزنی پایین صفحه یه پیام تصویری بیاد و حریف ازت شکایت کنه.اینطوری باحال تره.
برای اینکار انیمیشن لازم نیست .میتونی از برنامه ی Crazy talk 4 یا 5 استفاده کنی .
طرز کار با هاش هم خیلی راحته .ولی فقط میتونی یه کار کنی که حرف بزنه نمی تونی بهش افکت های دیگه ای رو اضافه کنی.
ولی میتونی باهاش افکت های صورت مثل حالت های عصبانی شدن یا خوشحال شدن ویا بیخیال بودن رو بگذاری اگه هر صدایی رو بزاری لب هاش هم همونطوری حرکت میکنه.
اون هایی که موافق یا مخالف با این کار هستند دستاشون بالا!!!!! (نظراتشون رو بدن)
:39::12::7::46::15::34:
موافقم ولی خود ufo باید تایید کنه فکر نکنم به ما ربط داشته باشه
سلام من که موافقم