سلام به همه دوستان
من W810i چنجی خریدم
حالا میتونم به جای XS++ از فار استفاده کنم تو 10 دقیقه به قول بچه هانقل قول:
مشکلی پیش نمیاد ؟
چطوری سریال رو مثل رو جعبه در بیارم
با تشکر:11:
Printable View
سلام به همه دوستان
من W810i چنجی خریدم
حالا میتونم به جای XS++ از فار استفاده کنم تو 10 دقیقه به قول بچه هانقل قول:
مشکلی پیش نمیاد ؟
چطوری سریال رو مثل رو جعبه در بیارم
قربونت گل پسر:10:نقل قول:
شما اول با باکس باید گوشیتون رو فلش کنید....بعد هر بلایی خواستی سرش بیارنقل قول:
ببخشید این باکس که وگفتید یعنی چه ؟نقل قول:
شما اول با باکس باید گوشیتون رو فلش کنید....بعد هر بلایی خواستی سرش بیار
قیمتش چنده؟
بیرون چند میگیرن؟
خودم نمیتونم بلایی سرش بیارم؟
بده بیرون با 4000 تومان برات فلش می کنند
فکر کنم که قیمتش سر به فلک بکشه !
usb flash رو چه جوري نصب كنم؟؟؟؟
XS++.rar رو با چي باز كنم و چه جوري نصب كنم؟؟؟
اکسترکت میکنید یعنی چه
چگونه اکسترکت کنیم
اکسترکت میکنید یعنی چه
فایل هایی که شما از این تاپیک دانلود می کنید با پسوند rar فشرده شده اند.اکسترکت یعنی از حالت فشرده در بیاریدنقل قول:
برای اکسترکت کردن هم اول برنامه winrar رو نصب کن بعد روی فایل که دانلود کردی راست کلیک کن و روی extraction files کلیک کن و محل برنامه فار منیجر رو بده.
همین
بابا چه خبرت مگه اس ... گرفتی هی تند تند پست میدی می توستی همه این ها رو یه جا بنویسینقل قول:
و اما
اکسترکت یعنی گسترانیدن شما وقتی یه فایل زیپ یا فشرده دارید باید اونو اکسترکت کنید تا از حالت فشردگی در بیاد
یه مثال
مثل شما که هی پست اکسترکت شده میدادید در صورتی که می تونیستی تو یه پست همه ی سوالاتتون رو جمع کنید
برای اکسترکت کردن به نرم افزار winzip یا winrar احتیاج دارید
در ضمن نحوه اکسترکت هم تو فایل آموزشی که تو لینک امضام هست مشخصه اگه دقت کنی تو قسمت usb flash هستش
من برنامه فار منیجر 1.7 رو نصب کردم وفایل هایش را هم دانلود کردم وحالا که می خواهم اکسترکت کنم error می دهد
حلا من چکار کنم
با عرض سلام وخسته نباشید ببخشید که هی تند تند پست می دادم
نقل قول::45: :23: :29:نقل قول:
شما یکبار دیگه دانلود کن و در یک مسیر دیگه سیوش کن اگه نشد از یک جای دیگه دانلود کننقل قول:
به لینکی که تو امضام هست سربزن کمکت میکنه فایل آموزش رو دانلود کن البته فایل pdf هست باید نرم افزار acrobat reader داشته باشی تا فایل آموزش رو باز کنینقل قول:
فایل های rar یا zip که فشرده هستند رو با نرم افزار winzip یا winrar باز کن
لینک دانلود برای فایل winzip یا winrar
[PHP]http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&new_topic=34[/PHP]
من چطوری گوشیم و فلش کنم که همزمان چند تا فایل درایور صدا و دوربین رو روی گوشی آپ کنم .
ادرس فریمور هم اگه بزارید ممنون میشم(جدید باشه) .
مرسی.
دست شما واقعا درد نکنه. جدی نمیدونم چجوری از کمکتون تشکر کنم. به این میگن آموزش. واقعا عالی بود.نقل قول:
فقط یه سوال دیگه:
هر بار که با برنامه کار میکنم و سعی میکنه به گوشی نفوذ کنه گوشی روشن میشه و من هم طبق دستورات ارتباط رو قطع میکنم و باتری رو دوباره میذارم و دوباره همون اش و همون کاسه.
البته من منوی فلش رو نصب نکردم
باز هم دست همتون درد نکنه
آقا دم همگی گرم چه دوستان سوال کننده و چه دوستان جواب دهنده . بالاخره گوشی من هم هک شد . البته پس ازمرور اکثر سوالات شاید پیش پا افتاده و البته جوابهای استادانه حمید خان و دیگر اعضای گروه .
خلاصه بگم یه ویندوز جدید بدون نصب هیچگونه درایوری (مودم . درایو صدا و ...)در درایو d نصب کردم و بعد برنامه های usbflash و ++xsرو نصب و گوشی رو وصل کردم ....بدون حتی کوچکترین مشکلی گوشی من هک شد به مدت 3 ساعت (w810چنج )
اگه بدونین قبلش چقدر ضد حال خورده بودم ....بازم میگم دم همگی گرم .مخلص شما amir810
روش ++XS و bruteforcing برای w810 منسوخ شد :5:
حالا رجیستر چنج شده ها هم میتوانند با فار منیجر کار کنند :21:
به آموزش صفحه اول تاپیک یه نگاهی بندازید....
روش ++XS و bruteforcing برای w810 منسوخ شد :5:
حالا رجیستر چنج شده ها هم میتوانند با فار منیجر کار کنند :21:
به آموزش صفحه اول تاپیک یه نگاهی بندازید....
آقا حميد يه کم خبرت کهنه بودنقل قول:
ولي اين به معناي اين نيست که با ++xs بايد خداحافظي کرد ما هنوز هم باهاش کار داريم:46:
آقا مسعوذ شما 300 بار توي 300 تا تاپيک اين سؤالت رو مطرح کردي و همه هم بهت جواب دادن بازم راضي نميشي؟:18:نقل قول:
نمیشه....نمیشه....یه پچ هست که مسیر درایور های صدا و دوربین رو به مموری استیک پوشه others انتقال میده که هه ...هه ..:21: ....این پچ روی w810 کار نمیکنه...نقل قول:
نقل قول:
هه هه.:21: .. نکنه منظورت اینه که چون رجیستر آزاد شده دیگه همه میتونن سریالشونو اصل کنن و با فار منیجر کار کنن؟ ها؟:5:
بله میتونن....منتهی خبر من یه چیر دیگست...دیگه لازم نیست کل main رو فلش کنید...چه رجستر اصلی چه چنج شده...یه فایل restore جدید اول صفحه گذاشتم که باید با ++XS ورژن 1.5 رو گوشی فلش بشه که دیگه هنگ نمیکنه و گوشی روشن میشه......
حالا اینو داشته باشید تا کم کم بریم وارد بحث پچ برای w810 بشیم......
حمید از این نوشت خیلی خوشم او مد دیگه دردسر main رو نداره
اول یه پست دادی رفتی 80 صفحه درست شد حالا باز اومدی فکر کنم این تاپیک1000000000000صفحه رو دیگه داشته باشه.
با تشکر
یه سوال! با xs++ 1.2 میشه این کارو کرد یا حتما باید 1.5 باشه؟؟؟نقل قول:
به به ،آقا حمید کجا بودی ؟
اومدی و تاپیک رو ترکوندی بعد گذاشتی رفتی ؟
حالا که برگشتی امیدوارم دست پر اومده باشی ...
سلام آقا حمید نبودید خیر مقدم عرض می کنیم ما که از هک چیزی نمی دونستیم ولی به کمک پست های شما و یاری دوستان کم کم یه تکونی خوردیمنقل قول:
راستی با این روش جدید میشه پچ روی w810 نصب کرد؟
حمید جان من هر کاری که گفتی دقیقا انجام دادم ولی تو یه مرحله گیر میکنه...
اونجا که fs,fLASH میاد وقتی رو FS اینتر میکنم صفحه طوسی که میاد 2 تا چیز پر میشه ولی بعدش گیر میکنه :
HELLO: compact production_ID_Loader P3K rom version by de po
command progress 3 of 3
و دیگه هیچ تکونی نمیخوره.. اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41: :11:
گوشی من چنج شده هست.
می خواستم بدونم فریمور گوشیم رو از کجا بایستی بفهمم؟
در ضمن اون آموزشی که در اول صفحه قرار دادین برای سریال اصلی و چنج هیچ فرقی می کنه؟
دوستان اگه کسی پچ بدرد بخور داره اینجا بزارید.
بفرمایید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=141826
حتما باید 1.5 باشه ...با 1.2 فلش کنی هنگ میکنه.....نقل قول:
کدوم ورژن فریمور رو ریختی ؟ این جدیده رو نریز .....اینو بریز R4EA031 ....فایلهاش صفحه اول تاپیک هست...این که وسط LOAD شدن هنگ میکنه دلیلش هنوز ناشناخته هست....باتری رو در بیار چند ثانیه بعد دوباره امتحان کن....منم اون اولا یه فریمور euro 2 فلش کرده بودم اونم وسط کار هنگ میکرد....فقط اون فریمورهایی که صفحه اول تاپیک گذاشتم رو فلش کن ببین چی میشه.......نقل قول:
من با++ xs گوشیw700 خودمو باروشی که اقا حمید گفت تغییر دادم ولی حالا گوشی روشن نمیشه چه کار کنم0
نقل قول:
w810_p3k_dcu.49R.ssw ino rikhtam roosh
version gooshim:R4EA031
کدوم روش ؟ ++xs روش bruteforce = SFX یا فار منیجر؟ باید بگم که من درباره W700 و فار منیجر چیزی نگفتم......اون ماله W810 هست....اما اگه از SFX & Bruteforce استفاده کردی شاید شارژ باطری تموم شده بزنش تو شارژ ببین روشن میشه...از کدوم ورژن ++xs استفاده کردی؟نقل قول:
کدوم fs ? از صفخه اول دانلود کردی؟ یه ورژن دیگه از فریمور رو بریز روش ببین میشه ؟...این جدیده رو بریز...با bruteforce هم میشه کاستومایز کرد ها ...اگه نشد اینم امتحان کن تا فعلا گوشیت کار کنه تا بعدا یه فکری براش بکنیمنقل قول:
اول با++ xs مین رو فلش کرد م وبعد با فار اکستیک رو کپی کردم ودوباره مین رو فلش کردم در ضمن phon xsرو هم ندارم