اگه چیزی نشون نمیده و فقط سفیده مطمئنن گوشیت ضربه خورده و lcd صدمه دیده.احتمالا پایه lcd شکست.باید lcd عوض شه.پسرخالم همین مشکل واسش پیش اومد داد واسش lcd رو عوض کردن 60 تومن فکر کنم خرجش شد البته گوشیش w810 بود.نقل قول:
Printable View
اگه چیزی نشون نمیده و فقط سفیده مطمئنن گوشیت ضربه خورده و lcd صدمه دیده.احتمالا پایه lcd شکست.باید lcd عوض شه.پسرخالم همین مشکل واسش پیش اومد داد واسش lcd رو عوض کردن 60 تومن فکر کنم خرجش شد البته گوشیش w810 بود.نقل قول:
میشه مسیر start up رو اگه میشه بگید.مسیرشو نمیدونم.
ممنون.
tpa/preset/system/settings
ممنون blaster جان.نقل قول:
راستی این menu و start up که تو امضا خودت گزاشتی هر چی گشتم پیدا نکردم تو تاپیک پیدا میشه؟
برای k750 هم اکوستیک هم هست؟اگه هست میشه برام بزارید یا لینکشو بدید؟
ممنون.
این استارت اپ:اینم منو:کد:http://www.4shared.com/file/23147576/21d52350/linux_by_peter_custom.html?dirPwdVerified=a30289d2
فک کنم باشه ولی من ندارم.کد:http://www.4shared.com/file/23184363/9b6cd8c3/k800-osx1.html?dirPwdVerified=d16a78dc
ممنون blaster جان.دست درد نکنه.نقل قول:
سلام
من یه w550 دارم که وقتی به setool وصلش می کنی میگه old erom البته میشه روش کار انجام داد اما این پیغام اعصاب من رو خورد کرده من می خواستم ببینم میشه erom جدید رو رو گوشی زد من erom w550 رو را دارم اگه میشه چه جور این کار رو انجام بدیم ممنون
میشه start up اورجینال k800 رو برام بزارید.
میخواستم از اینجا بگیرم که باز نمیشد.کد:http://cybershot.4shared.com/
R@R#M@N جان تو صفحه 16 فکر کنم عکس چند تا بازر گوشی گزاشتید.میشه مال k800 هم بزارید.من k800 دارم میخوام ببینم به مال کدوم گوشی میخوره که اگه بشه عوضش کنم.هر چی گشتم پیدا نکردم.ممنون میشم برام بزارید.
ممنون.
gprs در سوني اريسكون k500 چطوري تنظيم ميشه
داداش من از اینترنت گرفتم این عکسا رونقل قول:
R@R#M@N جان تو صفحه 16 فکر کنم عکس چند تا بازر گوشی گزاشتید.میشه مال k800 هم بزارید.من k800 دارم میخوام ببینم به مال کدوم گوشی میخوره که اگه بشه عوضش کنم.هر چی گشتم پیدا نکردم.ممنون میشم برام بزارید.
ممنون.
الان هم یه سرچ واسه ک800 زدم اینو پیدا کردم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست درد نکنه.نقل قول:
کسی نمیدونه که بازر k800 به چه گوشی میخوره.یعنی مال چه گوشی هایی به k800 میخوره.کسی میدونه؟
سلام
حالا که صحبت بازر شده
دوستان
نمیشه از راه نرم افزاری یا هک صدای بلندگوی گوشی W850 رو بیشتر کرد؟
همونی که صدای مکالمه شنیده میشه
آخه من نیاز دارم به اینکه صداش بیشتر باشه
چون همیشه تو مسیرم تو اتوبوس و مینی بوس صدا بعضی وقتا به سختی شنیده میشه
اینم یک مطلب که خیلی وقت پیش در سایت موبایلستان خونده بودم و باهاش خیلی از دوستان رو سرکار گذاشتم. میخواستم این مطلب رو در قسمت موبایل و تاپیک sms ویروسی بزارم ولی گفتیم اینجا بهتره. ولی لینکشو تو اون تاپیک میزارم. بوسیله این روش میشه بوسیله sms مخاطبین دوستانتونو انگولک کنید:
برای اینکار به برنامه My Phone Explorer نیاز دارید که اکثر کسانی که سونی اریکسون دارند باهاش آشنا هستند و ازش استفاده میکنند.
================================================== ==================
ابتدا وارد برنامه My Phone Explorer ميشويم و روي گزينه write new message كليك ميكنيم
براي اضافه كردن اسم به دفترچه تلفن نوشته ي زير را وارد ميكنيم
BEGIN:VCARD
VERSION:2.1
N:;AAA
TEL;CELL:000
X-IRMC-LUID:00020000016C
END:VCARD
بجاي AAA اسم و بجاي 000 شماره مربوط به AAA راميزنيم
تا حالا يك كانتكت ساخته ايم.
براي اينكه فرد گيرنده شماره شما را نبيند روي دكمه ي فلش اس ام اس كليك كه با عكس رعد نشان داده شده كليك كنيد.حال اگر ميخواهيد اين كانتكت بدون اجازه ي گيرنده به دفتر چه تلفنش اضافه شود شماره گيرنده را 3 بار وارد كنيد و بينشان علامت ; را قرار دهيد مثلا :
09122000000;09122000000;09122000000
اكنون ميتوانيد Send كنيد.
گوشي گيرنده با دريافت 3 اس ام اس پي در پي هنگ كرده و خود بخود ريست ميشود و اسم مورد نظر به دفترچه تلفنش اضافه ميشود
نگران نباشيد هيچ اثري از شما باقي نميماند.
*** چند نکته ***
-اگر تمايل داريد هنگام اضافه كردن كانتكت شماره از دفترچه تلفن قابل دسترسي نباشد ميتوانيد فقط 7 رقم يا 8 رقم آخر را وارد كنيد تا طرف نفهمد.مثلا اگر شماره 09127654321 است ميتوانيد 7654321 يا 27654321 يا حتي 127654321 را وارد كنيد .در اين صورت اگر گوشي از شماره 09127654321 زنگ بخورد به جاي شماره اسم مي افتد اما از اين اسم نميتوان شماره را پيدا كرد
همچنين ميتوان شماره را به صورت 989127654321(شماره دلخواه) زد مثل
0912200078989127654321
2-اگر ميخواهيد كانتكتي را ويرايش كنيد 2 حالت وجود دارد
الف)اسم را عوض كنيد
ب)شماره را عوض كنيد
الف) براي اينكار با روش بالا كانتكت را بسازيد.اما دقت كنيد هنگام وارد كردن شماره كد كشور يعني 0098 را نيز اضافه كنيد مثلا 00989121234567 ..حال با همان روش كانتكت را ارسال كنيد.در اينصورت اگر از شماره ي مذكور زنگ بخورد اسم جديد ميافتد
ب)كانتكت را با شماره تلفن جديد بسازيد و ارسال كنيد.هم اكنون يك اسم با دو تلفن وجود دارد.اگر ميخواهيد شماره قبلي پاك شود كانتكت جديدي بدون نام و با شماره تلفن قبلي ارسال كنيد.
================================================== ==================
من خودم این روش رو روی گوشیهای k750 , K310 , W800 , W810 , W700 تست کردم و جواب گرفتم احتمالا روی بقیه گوشیها هم جواب بده.
منبع:
موبایلستان دات نت. (کاربر zanbagh )
نقل قول:
اگه کسی میدونه لطفا سریع جواب بده. اسپیکرم خراب شده.میخوام اگه بازر گوشی به مال k800 میخوره عوض کنم.
کسی نبود جواب ما رو بدهنقل قول:
عزیزم باند اسپیکر با بازر فرق داره ها...اصلا از هم جدا هستننقل قول:
مصطفی جان میشه بگه بازر گوشیم به چه گوشی میخوره؟یعنی چه گوشی به مال من میخوره؟نقل قول:
برای افزایش صدا با این روش میخوام.
ممنون.
سلام دوستان عزیز برنامه ای برای فارسی کردن p910 ندارید
سلام دوستان عزیز اول برنامه ای برای فارسی کردن p910 ندارید دوم برنامه ای برای اینکه مسیج فارسی بگیره ندارید باتشکر وحید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کلوپ p990 بحث شده لطفا اونجا درخواست بدید
کسی نبود بازم جواب مارو بدهنقل قول:
خواهش میکنم کسی میدونه جواب بده .میدونم اینجا جاش نیست من تو همه تاپیکای مهمم سوالمو گفتم .
سلام من می خواستم گوشیمو فریم وارشو عوض کنم این کارو کردم.ولی فکنم کامل این کارو نکردم و وقتی گوشی رو روشن میکنم یه نواری میاد که بالاش نوشته pleas wait و کمی پر میشه بعد همین جوری ثابت وای میسه !! اصلا گوشیم بالا نمیاد کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فوریه ؟؟؟
این صفحه pleas wait چرا نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و چرا اون نواره پر نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونم کاری کنم که گوشیم کامل رست بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟و همه چیز default بشه یعنی بشه تنضیمات کارخونه.تا این مشکل منم بر طرف بشه ؟
_
سلام خدمت همه بروبکس .
من 1 هفته ای می شه که یه z310 خریدم ، از دیروز هر کاری می کنم نمی تونم روشنش کنم ، یعنی وقتی روشنش می کنم ، چراغ keypad شروع می کنه به چشمک زدن ، صفحه lcd هم یه نور ضعیف روشنه . هر کاری می کنم ، این اتفاق می افته ، به شارژ هم زدم همین شد ، یه کامپیوتر زدم همین شد . گفتم شاید از باتری شه ، باتری گوشی خودمو شارژ کردم بهش انداختم فرقی نکرد .
دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره ، یا قبلا با این مورد برخورد کرده ، راهنمایی ام کنه .
منتظرم . مرسی
میشه بگی چه موقع این خطارومیده ؟نقل قول:
موقعی که میخوای فلش کنی یا فقط وقتی مشخصات نرم افزاری رومیده ؟
مگرموقع خریدچک نکردی ؟ یانکنه دست دوخریدی ؟نقل قول:
موقع مشخصات و اول هر کاری که می خوای بکنینقل قول:
نه بابا ، آک خریدم ، موقع خرید هم سالم بود ، تا 3 _ 4 روز هم عین بچه آدم کار می کرد ، اما زدم اش به شارژ ، موقعی خواستم روشنش کنم ، این ادا و اطفار ها رو از خودش در میاره . . . هیچ کاریش نکردم ، نمی دونم چرا این جوری شده .:41:نقل قول:
آخوند جان مبارک باشه.فکر کنم k510 داشتی درسته؟نقل قول:
به نظر من ممکنه اتصالی داشت موقعی که زدی به شارژ یه بلایی سرش اومد ولی باید نظر بقیه بچه ها رو هم دید.هر چی باشه اونا استادن ما شاگرد.
مرسی و متشکرم :46: ، آره k510 داشتم و دارم ، اینو واسه مامانم گرفته بودم که این بلا سرش اومد . ان شالله که درست شه . . .نقل قول:
البته Mazi عزیز می گفت که باید فلش بشه ، باز هم موندم ، من گوشی خودمو هک کرده بودم ، اما خدا شاهده که به این یکی حتی چپ نگاه نکردم . نمی دونم . . .
راستی اگه اتصالی داشته ، چرا موقع شارژ اول این اتفاق نیفتاد ؟
منتظرم بفهمم چه مرگشه ، شاید بتونم خودم درستش کنم ( نرم افزاری ) اما اگه نشه ، بدم دست گارانتی ، حتی الامکان می خوام دست اونا نیفته . . . .:13: :11:
چه جوری میشه یک نفر به خصوص را با سونی اریکسون black list کرد؟ یعنی هر وقت زنگ میزنه برای من نشون بده ولی برای طرف بگه که موبایل خاموشه یا در دسترس نمیباشد!
در حالت عادي اكثر گوشي هاي سوني اريكسون داراي ليست سفيد هستند، يعني شما مشخص ميكني كي ميتونه از ليست شماره ها بهتون زنگ بزنه ...
ولي از طريق هك گوشي و پچ whitelist_to_blacklist ميشه blacklist داشت
پس میشه بگی این پتچ را از کجا بگیرم ؟نقل قول:
سلام من گوشیه کا 800 خودمو نمیدونم چه جوری به برنامهmy phon explorer وصل کرد رو کدوم گزینه ها برم با بلوتوس هم میشه وصل شد یا فقط با کابل میشه اگه میشه کاملا توضیح بدین ممنون
از كلوپ Patch براي گوشيهاي سوني اريكسوننقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=131854[/HTML]
سلام دوستان
واقعا تاپیک پربار و جالبی هست بخصصوص مصطفی عزیز که فعالیت خوبی دارن
چند تا سوال داشتم
1- من یه گوشی k750 دارم میخوام دوربین اون رو با یه k750 دیگه عوض کنم چون k750 دوستم قدیمی هست و کیفیت
دوربینش خیلی بالاست میخواستم بدونم میشه این کار رو کرد
1- دیروز داداشم گوشی خودش رو که w700 هست تمیز کرده بود و لنز دوربینشم چون کثیف بود با دستمال کاغذی
که یه ذره خیس کرده بود نیز تمیز کرده چون قصد فروششو داشت موقع فروش فروشنده متوجه شده بود که در حین فیلمبرداری رنگها واضح نیستند یه جوری شده بود که مثل نگاتیوی که فیلم میگیرند اونجوری بود. باید عرض کنم که قبل از تمیز کردن سالم بود و خیلی هم خوب فیلمبرداری میکرد. فروشنده گفت آب دیده به هر حال رفتم برای تعمیر کردنش و گفتند که اشکال از فلتشه - فلتشو هم که عوض کره بود باز هم همون طوری بود بعد کلا دوربینو عوض کرد
متاسفانه بدتر شد ولی بهتر نشد . چند جای دیگه هم بردم درست نشد . حالا موندم چی کار کنم و می خواستم بدونم گوشی درست میشه یا نه اگه درست نشد چند قیمت میشه .( راستی صفحه LCD هم هیچ مشکلی نداره اون لکه ها فقط موقع فیلمبرداری دیده میشند.) منتظر جوابتونم
ممنونم
اگه کسی میدونه لطفا بگه.ممنون.نقل قول:
سلام
وقتی میرم روی یک mp3 و استفاده به عنوان زنگ رو میزنم گوشی ریست میشه مشکل چیه؟
یه بار همین جوری شود فول فلش کردم 2 روز برام کار کرد الان دوباره شد.
مشکل از تم هست. تم رو عوض کنی درست میشه. احتمالا هم زبان گوشی فارسیه که اگه انگلیسی کنی دیگه ریست نمیشه.نقل قول: