اين برنامه را خود گوشي دارهنقل قول:
اصلا يه دكمه داره براي همين برنامه
اما هيچي باز نميكنه
در ضمن من تازه فلش اورجينال را ريختم
اگر با فلش حل بشه لطفا اون فلش را معرفي كنيد
Printable View
اين برنامه را خود گوشي دارهنقل قول:
اصلا يه دكمه داره براي همين برنامه
اما هيچي باز نميكنه
در ضمن من تازه فلش اورجينال را ريختم
اگر با فلش حل بشه لطفا اون فلش را معرفي كنيد
اره بايد با فلش درست بشه اما با پكي كه هك شده باشه
مدل گوشي به همراه ورژن بوت لودر رو بگو تا كمك كنم
سلام ضمن تشکر بخاطر وقتی که میذارین.نه ورژن گوشی رو میدونم نه بوت لودر از کجا باید بفهمم؟ضمنا آموزش فلش رو هم بذارین به همراه برنامه مربوطه ممنونم.گوشی من v3i
نقل قول:
ببینید دوسته عزیز برایه اینکه به برنامه هایه جاوا اجازه ی دسترسی به حافظه را بدین باید رویه سیستم عامله
گوشیتون دستکاری کنید. یا یک فلشه کامل. به طوره معمول این کار ممکن نیست.
سلام عزیز. کلید هایه # و * و قرمز رو به ترتیب نگه دار تا گوشیت بیاد رویه بوت لودر. از اونجا مشخصات رونقل قول:
ببین. برایه سیستم ورژنه گوشی هم برو به setting و phone status . از اونجا s\w , ... رو چک کن. اینم
آموزشه فلشه بخون . عجله هم نکن.
کد:http://www.4shared.com/file/25803890/60d06ddd/flash.html
سلام
یه سوال
چرا بعضی عکسها که سایزشون بزرگه رو نشون نمیده عکسی که خود گوشی میندازه رو نشون میده ولی یه عکس دیگه کپی کنی نه چرا؟البته با همون اندازه ایا محدودیت داره؟ که داره چقدره؟ یعنی تا چه سایزی رو با v3x میشه دید ؟
زیاد توجه نکردم ولی فک کنم بعضی عکسه با سایز کوچیک رو هم نشون نمیده
bmp هم که اصلا
ميشه اين دستكاري را به ما هم بگين ؟نقل قول:
يا اون فلشي را كه مشكلو حل ميكنه بگي تا فلش كنيم ؟
سلا آقا مجتبی. بله درست میگین. نهایت سایز هم فکر کنم همون 1200 * 1600 باشه. ندیدم کسی این سوالنقل قول:
رو مطرح کنه. یه تحقیقه کوچیک میکنم ببینم راهی داره.. البته فکر نمی کنم! اما اگر راهی بود همینجا مطرح
می کنم:12:
بله عزیز حتما. آموزشه ساختنه ریفلش توسط آقا ناصر تو سایته p 3 0 m o b هستش.نقل قول:
اما در مورده مانستر پک شما ورژنه بوت لودرت رو بگو تا یه مانستر پک با این قابلیت البته اگر بود برات پیدا کنم
عزیز.:12:
Boot Loader 0A.30.نقل قول:
SW Version : R47A_g_08.D8.35R
دستت درد نكنه اگر مانستر پك كه مشكل ما را حل كنه پيدا كني خيلي ممنون ميشم
در ضمن اگر آموزشه ساختنه ریفلش در قاب PDF موجود هست لطفا همينجا لينكشو بزار ممنون
خاهش. دوسته عزیز این ورژنه بوت لودرت نیست. * و # و قرمز رو به ترتیب نگه دار تا بری رویه بوت لودر ازنقل قول:
اونجا ورژن رو بخون. مثلا 6.8.2
در ضمن آموزش هم به این صورت متاسفانه موجود نیست.
سلامنقل قول:
مرسی مسعود جان میدونم سرتون خیلی شلوغه زیاد مهم نیست گفتم شاید یه راهی از پیش کسی بلد باشه
اينكار را در حالت روشن بكنم ؟نقل قول:
چون من در حالت روشن امتحان كردم اتفاقي نيفتاد
واسه همين گوشي را خاموش كردم و كليدها را زدم و اين پيغام اومد.
نه همون خاموش. یعنی ورژنه بوت لودرت اینه عزیز 0A.30 ! مطمئنی؟؟ یکم نا آََشناست؟
مدله گوشیت v3x بود دیگه؟
مسعود جان ورژن گوشي اين دوست اگه اشتباه نكنم v3i بود
مدل گوشي من v3i هستنقل قول:
ورژن بوت لودر را هم هموني هست كه گفتم
براي احتياط همين الان گوشي را خاموش و از نوع كليدها را ميزنم
اينم ورژن بوت لودر :
Boot Loader
0A.30.
SW Version :
R47A_G_08.35R
OK to Program Connect USB Data Cable
اينا تمام چيزهايي بود كه رو صفحه نوشته
درسته دوست عزيز فكر كنم مسعود گل فكر كرده گوشيت v3i هست و اينو گفته وگرنه اقا مسعود واسه خودش استاديه و منم همه چيزو از اون ياد گرفتم
ارادت خواصي بهش دارم
ok.ببخشید فکر کردم مدله گوشیتون v3x هست. گفتم آخه v3x همچین بوت لودری نداره!!!:18:نقل قول:
ممنون تورج جان لطف داری. حالا برایه v3i راهی هست یا نه . اطلاعه کاملی ندارم. فعلا شما این فایل رو
بگیر و در این مسیر کپی کن'a/mobile/certs/root/x509/kjava' ببین جواب چیه؟؟ در صورته نیاز بک آپ یادت نره.
کد:http://www.4shared.com/file/30822942/665c03b7/j2me_domain_registry.html
اين مسر كجا قرار داره ؟نقل قول:
اين مسير رو با نرم افزارledare GL بايد بري البته اگه درست حدس زده باشم
ببین دوسته عزیز این مسیر مربوط به سیستم فایلهایه گوشیت میشه. شما باید به یه نرم افزار مثله p2k یانقل قول:
LeaderGL FlexEditor که تورج جان فرمودن به درایوه a یا همون فایلهایه سیستمیت دسترسی پیدا کنی.
البته قبلش باید گوشیت با درایوره صحیح به سیستم شناسایی بشه.
p2k
L GLکد:http://www.4shared.com/file/25089455/68b06f2/P2kCommander-V3131.html
آموزشه نصبه درایورکد:http://mirror.softcox.com/downloads/pafiledb.php?action=file&id=18
کد:http://www.4shared.com/file/28857969/b903da66/installation.html
سلام
گوشی من (v3x) خیلی خاموش میکنه مخصوصا وقتی وارد قسمت application and games میشم، لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنماییم کنه ممنون
دوست عزيز ايا اروري هم مياد رو صفحه يا اين كه بدون ارور خاموش ميشه در ضمن شما بگين ايا گوشي ضربه خورده يا نه؟
سلام. یعنی کاملا خاموش میشه؟؟نقل قول:
این چند مورد رو تست کنید
1.مموری کارته گوشی رو..
2.ممکنه ایراد از باطری باشه.
3.یه اسکینه سالم نصب کنید..
4.در نهایت شاید ایراد از سیستم عامله گوشی باشه. که با فلش حل میشه.
سلام
مشکل صفحه کلید من درست شد ولی من برای ریختن اسکین به کامپیوتر
وصل کردم و چهار تا اسکین ریختم و با کمک نرم افزارflex editor زمان
فیلمبرداری بردم بالا ولی یکهو قطع شد و کلا صفحه نمایش خاموش/روشن
می شد.دادم بیرون برای تعمیر گفت که ic فلشش سوخته و باید تا هفته بعد
دوشنبه صبر کنم تا از تهران براش قطعه بیاد.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
منتظرم ها...
دوست عزيز شما اگه اسكين ريختي و گوشيت اين جوري شده احتمال داره اسكين خراب بوده گوشي رو اين جوري كرده اون اسكين رو پاك كن و يه اسكين درست نصب كن درست ميشه در ضمن دوست عزيز ic فلش ميسوزه در صورتي كه زياد فلش كني با چند بار فلش كردن كاريش نميشه دوست عزيز گوشي رو دست هر كسي نده بده به كسي كه در مورد گوشي اطلاع داشته باشه( يعني سرش از موتورولا در بياد)
ببین دوسته من. بیچاره این گوشیت!!:20:!! اول بگو ببینم مشکله صفحه کلیدت چجوری حل شد؟؟نقل قول:
شما باید در انتخابه اسکینه مخصوصه گوشی یا برنامه یا فلشی که میخای رو گوشیت بریزی(همخانی با بوت
لودر یا وررژنه فریمور) کاملا دقت کنی. چون ریخته برنامه ای که با مدله گوشی همخونی نداره ممکنه برات
مشکلاته بزرگی ایجادکنه!!(مثله شما)
اگر بوت لودرت بالا نیاد باید اول بدی برایه تست پویت. در مرحله ی بعد که به ندرت اتفاق میفته
ic فلش رو تعویض میکنن. حالا دیگه خودت میدونی عزیز.:46:
نقل قول:
دوست عزيز به هيچ وجه گوشي رو واسه تعمير بيرون نديد. اين يك مشكل شايع و ساده هست كه موقع خطا در كپي كردن و يا تنظيمات جديد ظاهر ميشه و ربطي به ic نداره شما اين كار ها رو براي فلش كردن دوباره انجام بديد.
اين مشكل فقط و فقط يك راه حل داره اون هم اينه: (ترتيب كار ها به شدت مهم هست)
1 -ابتدا دكمه * رو به مدت 2 يا 3 ثانيه نگه داريد
2- سپس دكمه # رو به مدت 3 ثانيه نگه داريد
3- در حالي كه دكمه هاي # و * رو نگه داشتيد دكمه پاور رو نگه داريد. صفحه بوت كه ظاهر شد ابتدا دكمه پاور و بعد دكمه هاي # و * رو ول كنيد.
4- دقت كنيد كه بايد گوشيتون به كامپيوتر وصل باشه و برنامه RSD LITE هم در حال اجرا باشه.
اگه جواب نده يعني درايور ها تو كامپيوتر ايراد داره( كه البته بعيده ). شما در اين صورت ميتونيد روي يك كامپيوتر ديگه داريور ها رو نصب كنيد ( به صورت دستي: يعني بريد به بخش دايور ها تو ويندوز و فايل داريور رو تو اين بخش كپي كنيد ) و بعد كارهاي بالا رو شروع كنيد.
سلام.دوستان v3x من یه مشکل خیلی عجیب پیدا کرده که امیدوارم بهم کمک کنین.مشکل من اینه که موقع مکالمه با گوشی بعد از چند ثانیه صدای طرف مقابل شنیده میشه ولی صدای من دیگه قطع میشه و طرف مقابل نمیتونه بشنوه.گوشی رو واسه ی تعمیر بردم ولی گفتن هیچ عیبی نداره.لطفا اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه راهنماییم کنه.ممنون
سلام. خوش اومدی. پیدا کرده؟؟ تقویته صدا کردید؟؟نقل قول:
اگر نه فعلا یه master reset کنید تا ببینیم حل میشه.:12:
ناصر جان ممنون از راهنماییت:12: ولی فکر کنم یکمی دیر شده برایه تعمیر ندادنش! آخه گوشیه بیچاره ی ایننقل قول:
دوستمون تا حالا چند باری رفته تعمیر:20:
دوست من ممنون که سریع پاسخ منو دادین.راستش من دو هفته پیش گوشی رو خریدمو چون فورا فلش+تقویت صدا+پک فارسی رو روش ریختم نمیدونم که آیا این مشکل از اول توی گوشی بوده یا به خاطر این موارد پیش اومده
بعد از این مشکل هم مستر ریست و مستر کلیر رو امتحان کردم و بعد فلاش قبلی رو که بک آپ کرده بودم ریختم بازم مشکل حل نشد. حتی وقتی هم با هندز فری صحبت میکنم این مشکل پیش میاد پس فکر میکنم عیب از دهنی هم نباشه؟شما فکر میکنین ایراد این گوشی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟در ضمن اگه کسی توی اصفهان تعمیرکار خوب واسه موتو میشناسه لطف کنه معرفی کنه.ببخشید پستم طولانی شد آخه فکر میکنم توی پست اول به حد کافی توضیح نداده بودم.بازم از راهنمایی ها تون ممنون.
دوست عزيز شما بعد از ريختن بك اپ فايل تقويت صدا رو ريختي؟ اگه نريختي بريز و با نرم افزار leader GL يكبار گوشي رو ريست كن چون در حال حاضر نرم افزار رو pc نصب نيست يادم رفته ادرسه ريست كردنو اما فكر كنم
phon> reastart phon
باشه
در ادامه ی حرفهایه تورج جان....نقل قول:
خاهش عزیز. ببین دوسته من اگر شما بک آپ رو قبل از همه ی این کارها که گفتی گرفتی که هیچی اما اگر
نه شما این فایله اورجیناله صدا رو هماننده قبل در آدرسه صحیح رو گوشیتون بریزید. جوابرو بگین. دسته تعمیر
کارم ندین فعلا.. چون یه ریسکه!! به نظره من نرم افزاریه...:12:
کد:http://www.4shared.com/file/29495941/3ba2de93/audio_cfg.html
من اين كار را كردم ولي نتيجه نگرفتمنقل قول:
البته اين مسير بدون برنامه هم ميشه توش رفت و فايل اونجا كپي كرد اما چون شما گفتين a واسه همين منو كمي منو به شك انداختين
لطفا كمكم كنيد
چيكار كنم كه موقع بسته شدن درب گوشي پخش موزيك قطع نشه ؟
يعني كسي نبلده ؟
v3i همه اينجوريه ؟ :19:
دوسته من اون مسیر رو من مخصوصا نوشتم a. چون راهه دیگری نیست!! و جوره دیگه غیر از اونی که گفتمنقل قول:
قابله دسترس نیست..
ما سه تا درایو داریم
A : که مربوط میشه به حافظه ی داخلی مختصه سیستم فایل ها
E : حافظه ی داخلی که گوشی در اختیارت میزاره (مثلا در v3x.... 64mb یا در v3i... 10mb )
B : مموری کارت(حافظه ی جانبی)
توجه کن که ممکنه با برداشتنه این تیک ......hide protected operatin بتونی مسیره مشابه رو در B درایوت
پیدا کنی ولی اون مسیر اشتباه هستش!!!.
شما این کارو لنجام بده اگر بعد برای هر نرم افزاره جاوا
این مسیر رو برو
option>premissions>user data related>never ask
تا اجازه ی خوندنه مموری رو بش بدی.
راستی مگه iTunes نداری؟؟؟ من v3i ندارم اما فکر کنم وقتی گوشیرو ببندی موزیک باز هم توسطه این نرمنقل قول:
چيكار كنم كه موقع بسته شدن درب گوشي پخش موزيك قطع نشه ؟
افزار پخش میشه ؟؟ نه؟؟
دوست عزيز تا اون جايي كه من ميدونم v3i يه پلير داره در قسمت game كه در هنگام بسته بدن درب گوشي هم ميتونه بخونه به اونجا يه سر بزن
salam anti azia mishe link download motorola phone tools v(v3x) baram bezari
سلام من با برنامه p2ktools با گوشی ور رفتم. icon هاحذف شده menu دیگر به صورت ماتریس نمی شود.