نقل قول:Is this what you want?
If so, search with the keywords of "who, whom, ..."کد:http://www.english-test.net/esl/learn/english/grammar/ei079/esl-test.php
HTH
Printable View
نقل قول:Is this what you want?
If so, search with the keywords of "who, whom, ..."کد:http://www.english-test.net/esl/learn/english/grammar/ei079/esl-test.php
HTH
تو میتونی از pictiur dictionari .chater box.entertaintmentاستفاده کنی
Picture dictionary . Chatter box . Entertainmentنقل قول:
تو میتونی از pictiur dictionari .chater box.entertaintmentاستفاده کنی
i think it's better now :31:
are they books ?
سلام دوستان
من می خوام برم برزیل و برای همین هم به یه معلم خصوصی زبان پرتغالی احتیاج دارم.
کسی می تونه من رو راهنمایی کنه؟ یا اینکه به من معرفی کنه؟
خصوصي رو من جايي سراغ ندارم ولي مگه موسسه هاي كيش مهر و آكادمي علوم ايران و علامه قطب راوندي زبان پرتغالي ندارن؟ سايت گريف لاين هم يه سري بزن...
من نمی دونم. چون من عجله دارم حتماًً باید معلم خصوصی دارم. ممنوننقل قول:
با سلام اين عكس كتابيه كه مي خوام
تافل هستش
شرمنده كيفيت عكس يه مقدار پايينه آخه با موبايل عكس گرفتم
كسي مي تونه راهنمايي كنه از كجا ميشه پيداش كرد؟
خود كتاب رو مي خوام نه اينكه به صورت الكترونيكي باشه.
ممنون.
کد:http://irapic.com/view/2.jpg-90618.html
کد:http://irapic.com/view/1.jpg-87919.html
روبروی دانشگاه تهران رو چک کردی ؟ ... بخصوص اون بازارچه کتاب روبروی سینما بهمن که دوتا مغازه کنار هم داره در زمینه زبان و اینا ... همین عکس رو ببر به اونا هم نشون بده !
از حسن توجه شما ممنونم ولي من تهران نيستم.متاسفانه. شهرستانم و نزديك ترين دسترسيم به مشهده.
گفتم اينجا مطرح كنم شايد كسي بتونه گير بياره و يه جوري بهم برسونه
hello again ...
can anyone translate this one too ?!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه سرگرم کننده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من رفتم از طریق symbol های برنامه word ، خط سیریلیک رو برداشتم و این کاراکترها رو توش تایپ کردم ، بعد از طریق یه مترجم روسی به انگلیسی (rustran.com) تبدیلش کردم ... شد این :نقل قول:
اینم متن روسی اش بود که تایپ کردم :(نمی دونم توی browser شما درست نشون میده یا نه)نقل قول:
URGENTLY THE WORKER IS REQUIRED
نقل قول:
СРОЧНО
ТРЕБУЕТСЯ
РАБОТНИК
ممنونم ...
دقیقا به داستان میخوره جمله ی بدست آمده ...
با سلام خدمت دوستان
من دنبال کتابی برای آموزش به زبان لاتینم.
اگر دوستان کتابی در این مورد سراغ دارند که برای دانلود آزاد باشه لطفا معرفی کنند
ممنون میشم اگه زودتر جوابم رو بدید
یه سری کتاب : (26 مگ)
کد:http://rapidshare.com/files/9888749/Latin_Classical_Learning_Pack.rar
.I know Picture dictionaryنقل قول:
are they books ?
.and I think you can find it easily on the internet
.but it is used by children more than professionals
Also, u can use this site to type in Russian
کد:http://www.tero.co.uk/magictyper/russian.php
آموزش خصوصی زبان ایتالیایی در اصفهان ونجف اباد09359698819
باسلام خدمت دوستان ترک زبان ..بنده مسلط به انگلیسی وایتالیایی هستم و بشدت نیاز به آموزش زبان ترکی آذری دارم ودرحال حاضر هیچ منبعی دردسترس ندارم..دوستان آذری زبان کمکم کنند
سلام
من شنیده ام که listeningهای کانون درز کرده اند.
منظورم listeningهای پایان هر درسه. اتفاقا توی یک وبلاگ هم دیدم اما خریدنی بودند.
اگر کسی سراغ داره لطفا Listeningهای intermediate2 را برام این جا بذاره.
اگر ترم های بعدیش را هم بذاره دیگه چه بهتر.
متشکرم
منظور چیه ؟ ... من متوجه نشدم ، اما کنجکاو شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. یعنی مثلاً listening های مربوط به آزمون پایان ترم لو رفته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M.S.P 12:
نه، اشتباه می کنید.
من باخبر شده بودم که یکی از دانش آموزان داره. البته دیگه ندیدمش ازش بگیرم.
باور نمیکنید این جا نگاهی بیندارید:
حالا چرا به درد نمی خوره؟! این جوری لیسنینگ ها رو خیلی راحت میتونه جواب بدی(البته برای بعضی معلم ها به درد می خوره که خیلی گیر میدن.)کد:http://www.3delavar.blogfa.com/post-97.aspx
seymour:
لیسنینگ های توی درس نه امتحان نهایی.
howdy
i have a book about (reading skiils) but
i don't know its name
on the top of its page written
(reading skiils for reading)ok
can anyone tell me its name?hoom
thx a lot
ولی تا اونجا که من یادم میاد خود استاد میخوند. البته اول روی تخته دو تا صورت دختر و پسر میکشید بعد میخوند.
تازه مگه listening چند نمره داره؟ به دردسرش نمی ارزه
a little more info would be helpful ...
reading skills for reading ? ... that's the exact title ? .. doesn't make too much sense to me ...
I assume there's no cover .. name of the auther ... ?
چند تا مقاله و مطلب میخوام در مورد یادگیری idiom از روی عکس. یا بهتر بگم: تاثیر عکس و تصویر بر روی یادگیری idiom
کمی هم عجله دارم. کسی هست بتونه امروز کمکم کنه؟
یا این که خیلی وقت پیش این جوری بوده یا این که شما تو حساب فاینال هستید. من که گفتم لیسنینگ های درس ها را می خوام.نقل قول:
از اون گذشته اگر Listening فاینال هم بود خوب بود. چون 20 نمره ی فاینال از این قسمته. پس اگر کسی لیسنینگ فاینال را هم بذاره خیلی خوب میشه.
چه دردسری؟ حداقل برای من دردسری نیست.
این هم حرفیه واسه خودش ولی جدا میری کانون که فقط نمره بگیری یا زبان یادبگیری؟ وقتو هزینه ای که میزاری ارزش داره به نظر من حقیر یادگیری مهمتر از نمره است شما اینطور فکر نمیکنی؟ :46:نقل قول:
ولی اگه پیدا کردم خوشحال میشم کمکی کنم. :20:
بحث نمره نیست
میتونی تو خونه گوش کنی تا تو کلاس بتونی بهتر جواب بدی
اگه کسی داره لطف کنه
مطمئن باشید دنبال یادگیریش هم هستم. وگرنه همه ی ترم ها به جز دوتا را تاپ نمیشدم. وبلاگ انگلیسی من هم حاکی از همین مساله(=علاقه به یادگیری) هست.نقل قول:
نقل قول:
خب وقتي بري يه مصاحبه يا يه فيلم نگاه كني يا يه كم بالاتر تافل يا ايلتس رو امتحان داري چي؟قبلا تو خونه گوش مي دي؟اگه قرار بود اين فايلها به شما كمك كنه حتما در اختيارتون قرار مي گرفت.بدن خودتون رو به اين روش عادت نديد.
من هم کاملا با شما موافقم حرف کلی من هم همین بود. :46:نقل قول:
سلام
میشه خواهش کنم خلاصه داستان کوتاه sky Jack رو برام بزارید.
ممنون.:40::20:
can you help me for writing an essay? 3 line
i can not write anything
tnx
Yo!I didnt get what you mean.please explain more.what essay are ya goin to write about??نقل قول:
can you help me for writing an essay? 3 line
i can not write anything
Oh man I got you.
you can talk about the balances between'em.
for example,about the upwords.what would happen if we reduce the number of old cars and and how much does it cost for haveing nice and clear weather and even breakin bad habits.
I thing its TACTICS FOR LISTENIG
IS IT RIGHT?
:sad::41:سلام دوستان.من خیلی دنبال ترجمه این داستان گشتم(young goodman brown) ولی هیچ جا پیدا نکردم.فیلمشم نبود.اگه کسی آدرسی داره لطف کنه برام بذاره.خیلی لنگشم.فردا باید به استادم تحویل بدم.مرسی :41::42::41::41::41::41::41::41::41:
سلام دوست عزیز !
اگه میتونی داستانش رو به صورت انگلیسی قرار بده تا با کمک دوستان برات ترجمه کنیم !
:11:
سلام به همه دوستان
نمیدونم اینجا محل مناسبی برای مطرح کردن این سوال هست یا نه، چون جای بهتری در فروم پیدا نکردم.
من میخواهم که زبان اسپانیایی رو یاد بگیرم
دوستان چه پیشنهادی برای شروع دارند؟
اول از کتاب و سی دی های خودآموز استفاده کنم یا به کلاس بروم؟
لطفآ در هر صورت، کتاب و یا سی دی و یا آموزشگاه خوبی رو اگر میشناسید معرفی کنید.
ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارید من رو هم راهنمایی کنید.
سلام دوست عزیز شما می توانید از بسته نرم افزاری Learn to speak spanish استفاده کنید که به جرات می توان گفت یکی از قوی ترین ابزار برای آموزش زبان اسپانیایی می باشد.
این بسته شامل 4 سی دی و قابل اجرا در کامپیوتر می باشد.