میتونی یه 990 دیگه بخری و در اونو برداری بزاری رو این یکی:31:نقل قول:
Printable View
میتونی یه 990 دیگه بخری و در اونو برداری بزاری رو این یکی:31:نقل قول:
نقل قول:
سلام آقا دمت گرم با اون تمی که گذاشتی کلی حال کردم الان این بازی رو هم دانلود میکنم اگه بازم تم با حال داری
بزار داداش
ولی خداییش اگه میشه آیکن های p990 هم مثل m600 عوض میشد خیلی توپ بود آخه w810 هم وقتی تمشو
عوض میکنی آیکن های منوشم عوض میشه p990 چرا نباید بشه؟!!!!!!!!!!!!! تورو خدا اگه کسی راهی پیدا کرد بگه
منم وقتی براش تم عوض می کنم آیکوناش ثابت میمونه
سلام
من چند روز پیش p990 فرانسوی گرفتم
الان توش یه اشکال کوچولو پیدا کردم
وقتی داره آهنگ یا فیلم پخش میکنه یه صدای خش خشی هم همراهش هست - اگه هندز فری بهش وصل باشه بهتر میشه شنید ... جالب اینکه اگه pause هم کنیم پخش رو باز هم صدا میاد و اینبار شفاف تر شنیده میشه ( چون صدای آهنگ و اینهاش قطع شده ! )
شما هم چک کنید ببینید همینطوری هست برای شما ( همرا به هندر فری . یه آهنگ در حال پخش رو pause کنید ببینید صدای اضافی داره پخش میشه ؟ )
من احتمال میدم اشکال از فیرم ور باشه ... نظر شما چیه ؟
شکست خوردم:19:
نشد که نشد میدونی چرا... خودمم نمیدونم:41:
رفتم کافی نت یارو رو دستگاش هیچی نداشتو حالا بهرحال این لینک رو دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم دانلود کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم اولی 24mb ودومی 1.1 mb بود
هر دوتاشون و نصب کردم
بعد که update servis اجرا شد پییغام داد که
Incompatible Macromedia version. Required verision available from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Application will terminate.
بابا من که فلش رو دانلود و نصب کردم. چیزه دیگه یم لازمه؟؟؟؟؟؟؟
من king هم دارم اگه برنامه ای از روی اونم باید نصب باشه بگید
نکنه باید دسنگاه و ریستارت میکردم؟؟؟؟؟ اما نه پیغامه چی؟؟؟
تو cd های king تو قسمت 3D and animation یه برنامه به اسمه macromedia flash pro 8.0 دارم. اونم لازمه که نصبش کنم؟؟؟؟؟
نقل قول:
ههههههههههه:2:
تنها راهش اينه كه مثل من بروي و براي خانه ات Adsl بگيرينقل قول:
ADSL گرفتی چقدر پات تموم شد؟نقل قول:
اولاً که چرا خمش کردی؟نقل قول:
دوماً برو نمایندگی یا موبایل فروشیها حتماً پیدا میشه...
سوماً اگه پیدا کردی بگو !
سلام:
داشتم یه گشت و گذاری تو اینترنت میزدم که به این نرم افزار برخورد کردم، یه فارسی ساز که حتما بگیریدش و بگید خوبه یا بد، اول عضو سایت بشید بعد دانلود کنید روش کار باهاشم توی یه فایل Word نوشته شده !
حتماً جواب آزمایش رو برام بنویسید .... :10:
کس دیگه ای امتحان نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟کد:http://www.alamto.com/
من تازه p990 گرفتم .
به نظره خودم صداش ضعیفه .:41:
شما چی میگید ؟
3 تا سوال در مورد P990i
سلام
3 تا سوال در مورد P990i داشتم.
1- چرا توی منوی تنظيمات دوربين 3 تا حافظه وجود داره؟ اما تو قسمت File Manager
بخش مشخصات فضای استفاده شده دو قسمت رم و Phone هست؟
2- برای گوشی P990i رم يک گيگ بهتره يا 2 گيگ؟؟ چه مارکی؟؟
3- رم گوشی P990i با رم گوشي K750 يکيه ؟ اسم اين نوع رم چيه؟
ممنون از کمکتون.
میشه شرایط و قیمت و وسایلی رو که لازمه رو بگید تا ما هم بگیریم؟نقل قول:
من یه تا سوال داشتم می خواستم یه مموری بگبرم به نظر شما 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ بعد مارکش چی باشه لطفا جواب بدید علی رغم اینکه به پست های قبلی که در این مورد بوده جواب ندادید mer30
چند گیگش به خودت بستگی داره... مارک سونی با هولوگرام !نقل قول:
مبارکنقل قول:
همشون اینطورن
عروسی که نمیخوای رابندازی!
سلام تو990 من درب بيروني رم رو باز مي كنيم و خود رم رو فشار ميدم از قفل باز ميشه و يك مياد بيرون
بعد مي كشم كه كلا ببيارمش بيرون جلو نمياد ايا من بايد همينطوري بكشمش بيرون يا جاي ديگه قفل داره؟؟
990 تا چند گيگ ساپورت مي كنه؟
يك مودم TP-link خريدم 53 هزار تومان !نقل قول:
حق اشتراكش هم 3 ماه با ماليات و عوارض شد21500 تومان مبلغ 10 هزار تومان هم هزينه تبديل خط تلفني و نصب گرفتند.
رويهم رفته پشيمانم چرا از يكسال قبل اينكار را نكردم . چون سرعت ADSL با ديال آپ اصلا قابل قياس نيست .
در ضمن خط تلفن خانه هم اشغال نميشه كه مزيت بزرگيه .
البته مخابرات مبلغ 3 هزار تومان ماهيانه حق اشتراك خط را هم ميگيرد.
ردر نهايت با سرعت 64 كيلوبايت ماهانه 10 هزار تومان ميشود كه عاليست .
منم همین مشکل رو داشتم.رفتم به همون سایتی که توی ارور بود و آخرین ورژن فلش پلیر رو گرفتم.وقتی وارد سایت شدی برو به قسمت Get Flash و این برنامه هم از طریق اینترنت اکسپلورر نصب میشه و اینجوری نیست کهSetup داشته باشه . آخرین ورژنش 9 و خورده اییه ..نقل قول:
در حد یه اسمارت فون هست . صدای بالای گوشی کاربردی نداره.نقل قول:
همین طوری در میاد.قفل دیگه ای نداره. فکر کنم تا 8 گیگ ساپورت میکنه ...نقل قول:
جواب سوال اول رو نمیدونم برای خودم هم سواله !!!نقل قول:
رم دو گیگ بهتره.چون حجمش بیشتره ... :46:
آره یکیه . Memory Stick PRO Duo
سلام بچه ها
من تازه p990 گرفتم
اما یه مشکلی برام پیش اومده
سایز نوشته های منوهاش بعضی جاها خیلی بزرگتر از روز اول شده و بعضی جاها هم کوچکتر شده
باید چکار کنم؟
در حال بررسی ...نقل قول:
سلام اونی که تو تنظیمات دوربینه یه کاربردی داره یعنی اینو میگه که اگه مموری استیک در دسترس بود عکس ونقل قول:
فیلم روی اون ذخیره بشه اگرم نبود روی حافظه خود گوشی.اون دو تای دیگه هم که کارشون معلومه.در اصل گزینه
اول هر دو تا مموری رو شامل میشه که مموری استیک در اولویته...اینجوری اگه به هر دلیلی مموری استیک در
دسترس نبود و شما هم در جریان نبودید و میخواستید به سرعت مثلا یه عکس بندازید دیگه بی خود معطل نمیشید
و عکستون رو حافظه خود گوشی ذخیره میشه. به نظر من این یه مزیت خیلی خوب این گوشیه... :40:
آقا در پشت p990 چقدر سفته... امروز اومدم بازش کنم یه تیکش شکست... الان جا میره ولی... :(
نقل قول:
سلام
کسی این مورد رو روی گوشی خودش ( p990i ) تست نکرده هنوز ؟??! ....
آقا مموری 4 یا 8 گیگ برای P990 هست تو بازار ایران؟ قیمتش چنده؟
حتماً نتیجه رو اعلام کن !نقل قول:
کس دیگه ای امتحان نکرد؟؟؟؟
سلام من برنامه از لينك =http://sonyericsson.com/downloads/Update%20Service%20Setup%202.7.4.8.2.exe
كه اينجا داده بودندگرفتم 24 مگابايت بود بعد خودش كار كرد از اينترنت فايل گرفت البته من adsl 512k.bدارم بعد مارك سوني اريكسون امد بهد يه صفحه امد كه زبان بعد مدل گوشي بوبعد انجا 990 هم بود كه نشون مييداد كه بايد بطري در بياري ....از اين چيزا خلاصه مي خواستم ببينم 1-من تا اينجا درست امدم و به غير از اين فايل چيزي ديگه ميخوادبگيرم ؟؟؟؟ اخه ايجا فلش فايل مي گفتن بگيرند
2-اپديت چه چيزاري گوشي رو عوض مي كنه 3-ايا ممكنه سريال گوشي تغيير كنه اگه سريالش چنج باشه وبعد اپديت سيم كارت ir-mci نشناسه؟ 4- اگه درست نصب نشه فلش مي خواد؟؟؟
مرسي 20 سوالي شد شرمنده
آقا من در جلوی p990 (فیلیپ ) رو باز کردم گوشی خیلی خوشگل تر شد... شما هم امتحان کنید... تازه همه امکانات روی اون رو میشه قلمش ردیف کرد...
1- بله، تا اینجا درست اومدی. فلش رو با فلش کردن گوشی اشتباه نگیر، منظور برنامه فلش پلیر هست. اگه برنامه در این مورد چیزی نگفته پس مشکلی از این بابت نیست.نقل قول:
2- در این آخرین ورژن، صدای گوشی خیلی بلند شده. به طور کلی آپدیت باعث بهینه سازی عملکرد گوشی میشه و باگهای احمالی رو از بین میبره.
3- اگه چنج باشه، رجیسترش از بین میره و با mci کار نمیکنه.
4- اگه درست نصب نشه باید با همین آپدیت سرویس از اول شروع کرد به آپدیت کردن، یعنی فرقی نمیکنه گوشی در چه وضعی باشه، حتی اگه ویروس گرفته باشه یا هر خرابی دیگه، واصلا نیازی به فلش نیست. اگه گوشی درست آپدیت شده باشه وقتی بالا میاد، باید زبان رو انتخاب کنی و 2-3 دقیقه طول میکشه.
و یه سوال هم من دارم و اینکه ADSL از کجا گرفتی و هزینه ماهانه اش چقدره؟ من خودم 256k شاتل دارم، ماهی 45 تومن میدم...:19:
Master Reset کن درست میشه.نقل قول:
کسی قیمت جدید نداره؟
رفته بالا اومده پایین؟
نقل قول:
چطور مستر ریست میکنن؟
(من از طرف اون پرسیدم)
ضمن اینکه جواب سایرین تایید میشه، با این حال در آخرین ورژن FirmWare، صدای گوشی به طور کاملا محسوس بلندتر شده، ولی کیفیت سری واکمن رو نداره.نقل قول:
جدید ترین فایرم ور:
World 1
Generic
CXC162037 R9G007
CXC162058 R5A01
CXC162036 R6D23
R6D23
15.06.2007
کردم نشد!!!!!:31:نقل قول:
نکن نیست!!!!:31:
میشه درباره ی این فایرم ور که گفتی بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
که اصلا چی هست و چه میکنـه؟!!!
Menu>Control Panel>Other>Master Resetنقل قول:
فقط قبلش اطلاعات روی گوشی رو بک آپ بگیرین، چون همه پاک میشن. اگه در قسمت Delete User Application تیک بزنید، تمام برنامه ها از جمله بازیهای خود گوشی هم پاک میشه. Contact هاتون رو روی مموری بک آپ بگیرین و مسیج ها رو روی سیمکارت. عکس و آهنگ و غیره هم روی مموری یا کامپیوتر بریزین، البته میتونید با BackUp Manager خود PC Suite هم بک آپ بگیرید، ولی چون ممکنه در اثر نصب یه برنامه گوشی اونجوری شده باشه، خیلی جالب نیست، چون بک آپ همه رو برمیگردونه، مگر اینکه دقیقا انتخاب کنید که از چی بک آپ بگیره. ولی من ذخیره دستی رو ترجیح میدم.