تنظیمات ورژن 9 یعنی 2010 رو دوستان آماده نکرده اند؟
Printable View
تنظیمات ورژن 9 یعنی 2010 رو دوستان آماده نکرده اند؟
تنظيمات اين نسخه شباهت زيادي به نسخه 8 داره.يكي دو قسمت جديد اضافه شده كه در تاپيك كاسپر سوال شد و راهنمايي لازم صورت گرفت.دوستاني كه نسخه 2010 را دارند و ابهامي در هر بخش دارند ميتونند در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح كنند.نقل قول:
همانطور که دوست عزیزم Hamilton فرمودند نسخه 2010 شباهت های بسیار به نسخه 2009 داره به همین خاطر می تونید از فایل آموزش تنظیمات نسخه 2009 برای نسخه 2010 استفاده کنید. سه نکته رو هم باید اضافه کنم
1. سعی کنید به تنظیمات بخش گارد فعال کسپرسکی دست نزنید و در حالت پیش فرض مناسبه
دلیل این حرفم باگ هایی هستش که نسخه 2010 داره که با شدیدتر کردن گارد اون ، این باگ ها آشکار تر میشند
2. در تنظیمات بخش Anti-Banner ، تنظیمات زیر را اعمال نمایید ( تصویر 2 ضمیمه شد )
3. در تنظیمات بخش اسکن کسپرسکی ، گزینه Deep Scan را فعال کنید ( تصویر 3 ضمیمه شد)
انشاءالله چنانچه فرصت پیدا کردم توضیحات نسخه 2010 را هم برای شما خواهم گذاشت
موفق باشید
سلام دوستان
من از KIS 2010 استفاده می کنم ولی نرم افزار KMPlayer رو با Application Control بلوک کرده. هر چی گشتم نتونستم اونو پیداش کنم و از بلوک درش بیارم.
کسی می دونه چجوری میشه از بلوک درش آورد؟
مرسی
شما در قسمت Application control بر روي قسمت Application actitvity كليك كنيد تا صفحه جديد براي شما باز بشه.در قسمت مقابل Category يك كركره باز شونده مشاهده ميكنيد.شما گزينه All را انتخاب كنيد تا تمام برنامه هايي كه بوسيله كاسپر در گروههاي مختلف از جمله untrusted قرار گرفته اند مشاهده شوند.شما KMPlayer را پيدا كنيد و آنرا به قسمت Trusted يا Low Restricted منتقل كنيد.نقل قول:
نحوه کار با Application Control و Firewall کسپرسکی 2010
تغییر وضعیت امنیت فایل ، بلاک کردن برنامه ( وبالعکس) ، قطع ارتباط اینترنتی ( وبالعکس)و ...
1. در پنجره اصلی برنامه به بخش My Security Zone رفته و بر روی عبارت Application activity کلیک کنید
2. از منوی کشویی Category در بالای پنجره می توانید به فهرست طبقه بندی شده برنامه ها دست پیدا کنید
که من چند عنوان پر کاربرد را نام میبرم
Running : لیست برنامه های درحال اجرا
Network : لیست برنامه هایی که در حال حاضر به اینترنت متصل هستند
Trusted : لیست برنامه های کاملا امن
Restricted : لیست برنامه های محدود شده
Blocked : لیست برنامه های بلاک شده
All : کلیه برنامه و پروسه های سیستم شما بدون هیچگونه طبقه بندی
3. برنامه موردنظر خود را پیدا کرده و بر روی آن کلیک راست کنید
حال از طریق گزینه Change Status وضعیت امنیتی برنامه رو به هریک از حالت های زیر تغییر دهید
Trusted : کاملا امن و آزاد
Low Restricted : با محدودیت کم
High Restricted : با محدویت زیاد
Untrusted : کاملا غیرامن و Block شده
Costume Settings : اعمال تغییرات دلخواه شما
4. چنانچه میخواهید بدون تغییر وضعیت امنیتی برنامه ای تغییراتی در آن دهید
مثلا برنامه مفیدی دارید که میخواهید همیشه اجرا شود ولی نمیخواهید به اینترنت دسترسی داشته باشد
و بطور کلی میخواهید بصورت دستی تنظیماتی را اعمال نمایید باید در گزینه 3 وارد Costume Settings شوید
بدینصورت شما وارد تنظیمات قوانین فایل مزبور رفته . جاییکه می توانید از ساده ترین تنظیمات تا پیشرفته ترین قوانین را اجرا نمایید
5. به سربرگ Rules رفته و از منوی کشویی بالا ، نوع تنظیماتی را که میخواهید اعمال کنید ، انتخاب نمایید
ّFiles and system registry : میزان اجازه ایجاد تغییرات در رجیستری و فایلهای دیگر توسط برنامه موردنظر
Rights : میزان دسترسی برنامه به بخش های مختلف و برنامه های دیگر
Network rules : امکان دسترسی به اینترنت و شبکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(من به عنوان نمونه توضیحات بخش Network rules را میدهم و سایر بخش ها هم توضیحاتی مشابه دارند)
6. چنانچه میخواهید تنظیمات شبکه را تغییردهید پس به بخش Network rules بروید
سه نوع ارتباط اینترنتی برای هر پروسه درنظر گرفته شده
که شما بنابه احتیاجتون می توانید هر کدام را که خواستید و یا هر سه را تغییر دهید
حال بر روی بخش Action هر کدام از شبکه های مزبور کلیک راست کنید
( توجه داشته باشید گزینه کلیک راست صرفا در بخش Action فعال است و در سایر قسمت ها خنثی میباشد)
و یکی از موارد دلخواه زیر را انتخاب نمایید
Allow : دسترسی به اینترنت و شبکه آزاد
Deny : دسترسی به اینترنت و شبک قطع
Prompt for action : دسترسی به اینترنت و شبکه با اجازه شما مشخص شود
نکته : با استفاده از گزینه Add هم می توانید تنظیمات حرفه ای و دقیق تری را اعمال نمایید
موفق باشید
سلام عرض میکنم خدمت تمام دوستان
راستش من فایل تنظیمات kis8 را دانلود کردم
ولی چون قسمتهایی از kis9 تغییر کرده و بنده هم مبتدی هستم:46: ترسیدم تنظیمات kis9 که الان روی کامپیوترم نصبه را تغییر بدم
از دوستان خواهش میکنم تنظیمات kis9 را مانند kis8 به صورت فایل PDF در فروم قرار دهید
دوستان کمک می کنید؟ چطوری از طریق فایروال کاسپر جلوی اتصال برنامه ها به اینترنت یگیریم؟
کاسپر من 9.0.0.454هستش.
دو پست بالاتر يعني در پست 196 مجيد عزيز با تصوير توضيحات لازم را داده اند.نقل قول:
چجوري ميشه آپديت ها رو بعد از عوض كردن ويندوز نگه داشت ؟