nima_949 جان من چند وقتي كار دارم ولي به شما قول مي دهم از دوشنبه دوباره اين تاپيك رو فعال كنم .
منتظر زنگ هاي جديد باشيد
باي
Printable View
nima_949 جان من چند وقتي كار دارم ولي به شما قول مي دهم از دوشنبه دوباره اين تاپيك رو فعال كنم .
منتظر زنگ هاي جديد باشيد
باي
سلام [PHP][/PHP]
جناب مريم خرسندم به اطلاع جنابعالي برسانم 50% از لينك هاي شما را دانلود كردم
ولي از حق نگذريم سليقه جناب سامان از شما بهتر بود(خنده):cool:
iranrohe حان ممنون
سلام Iranrohe بابا من مخلصتم حسابی شرمنده کردی حداقل ابروی ما رو جلوی یه نفر خریدی اونم با چه قیمتی (: حالا که هوای ما رو داشتی پیش بعضیا . ID مسنجرتو بده که یه حاله اساسی بهت بدم بازم ممنون
سلام nima جان اره یه مقدار این چند روزه برام کار پیش اومده بود نتونستم خوب به تاپیک برسم ولی سعی میکنم جبران کنم در ضمن امیدوارم که همگی کمک کنن که یه تاپیک فعال داشته باشیم البته خوش سلیقه هاش همکاری کنن
منتظر سلیقه هاتون هستم
خوب شروع میکنم اولین اهنگی که میخوام براتون بزارم یکی از اهنگای امید هست که بسیار این اهنگش طرفدار پیدا کرده به اسمه طرز نگاهت تقدیم به شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی از بهترین اهنگهای که تا حالا داشتم اهنگ بسیار زیبا و ارام بخشی هستش که فکر کنم توی قسمت هواشناسی اخبار ساعت 14 میذاره پیشنهاد میکنم حتما Download کنید :
اینم یه اهنگه شاد و شیش هشتی :
واااااااااییییییییی ببین چی میخوام بزارم اهنگی که میدونم 99% تون اینو شنیدین و واقعا قشنگه
دوباره دل هوای با تو بودن کرده نگو این دل دوریه عشقتو باور کرده:
ببینید میخواستم بازم اهنگای قشنگ بزارم ولی اینقدر شماها ماشالا بی ذوق تشریف دارین که ادم واقعا دلسرد میشه تا وقتی هم که نظر ندین هیچی نمیزارم