ممنون ميشه طريقه درست كردن اكانت رو بگيد چون اين دستگاه برا من نيست و داده به من براش دانلود كنم و چند روزي دست من ميمونه بازي رو تست كنم :n02: حجمش چقدره دمو ؟نقل قول:
Printable View
ممنون ميشه طريقه درست كردن اكانت رو بگيد چون اين دستگاه برا من نيست و داده به من براش دانلود كنم و چند روزي دست من ميمونه بازي رو تست كنم :n02: حجمش چقدره دمو ؟نقل قول:
همین طور که دوست خوبمون گفتن به دلیل منطقه جغرافیایی بازی برای اکانت های منطقه نیوزلند و هنگ کنگ در دسترس هستش .نقل قول:
بازی باید حدودا از ساعت 4 صبح فردا در تمامی مناطق در دسترس باشه .
حجم دمو نسخه PS4 برابر با 4.1GB است .
حجم دمو 4 گیگنقل قول:
آموزش ساخت اکانت فقط کشور رو نیوزلند انتخاب کنید
کد:http://www.ps4store.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-psn-%D8%AF%D8%B1-ps4/
خب دوستان دمو زودتر از موعد در شبکه PSN در دسترس عموم قرار گرفته . از دوستانی که اینجا دسترسی دارن ممنون میشم که دمو رو دانلود و نصب کنن و نظرشون رو در مورد بازی بیان کنند .
سپاس :n16::n01:
چهره چند بازیکن اسخراج شده از نسخه دمو PES2018 .
منوی اصلی PES2018 نسخه دمو .
مسی PES2018 نسخه دمو .
چند تا تیم تو دمو هست؟ چون حجمش کمه دمو رو بادستگاه دانلود کنم بهتره یا با لپتاپ بعد انتقال بدهم به ps4 ؟
من دمو رو گذاشتم دانلود بشه فردا صبح بازي ميكنم نظرمو در مورد بازي و گيم پلي و گرافيك و بقيه موارد به صورت كامل ميگم .
تشكر از دوستان بابت راهنمايي براي دانلود دمو . انصافا راه و روش راحتي داشت و براحتي رفت برا دانلود .
خوب دوستان ديشب خود دستگاه هم دمو رو دانلود كرده هم خودش نصب كرده دمش گرم :n02:
دو دست بازي رو انجام دادم بازي اول بارسا با دورتمند و بازي دوم ليورپول با اينتر
اول بايد بگم گيم پلي بازي به شدت پيشرفت كرده نسبت به نسخه قبلي و قشنگ به چشم مياد ديگه حريف هامون مثل نسخه قبلي الكي و ار رو شكم سيري حمله و دفاع نميكنند و همش رو برنامه كار ميكنند مثلا تيمي مثل دورتمند بناي كارش رو گذاشته از نفوذ هاي توي عمق دمبله و اوبا و يا تيمي مثل اينتر بناش رو دفاه و حمله از جناحين و سانتر و گلزني هستش !
مورد بعدي انيميشن هاي زيادي كه به بازي اضافه شده و بشدت بهتر كرده كارو ! حتي انيميشن هاي سانتر و شوت و پاس هم تا حدودي تغيير كرده ! سانتر كردن بشدت دوست داشتني تر شده ! پاس هاي عرضي از همونا كه مختص مسي هستش بشدت زيبا شدن ! آقا با مسي يه پاس تو عرض در حال حركت دادم خودم كف كردم :n02:
دروازبان ها ديگه هر توپي رو نميخورن البته نه اينكه كلا گل نخورن نه ميخورن خوبش هم ميخورن :n02: دو تا گل از راه دور با مسي زدم در حد لا ليگا ! ولي انيميشن هاي دروازه بان ها هم بسيار زيبا شده ! عالي عكس العمل نشون ميدن ! جالبه تو يه صحنه دفاع با دروازبانقاطي كرد و برگشتن سمت هم با هم حرف زدن كه داري چي كار ميكني :n02:
مورد بعدي زاويه هاي جديددوربين هستش مخصوصا اززاويه پشت دوروازه بان حالا كه خيلي جالب شده !
گرافيك باز يهم كه حرفي توش نيست و خوبه انصافا !
راستي بازي بارسا دورتمند رو حالت سوپر استار 4-0 بردم ولي ليورپول - اينتر رو 1-0 باختم اونم به خاطر دفاع و پرس شديد اينتر كه اجازه هيچ كاري رو نميداد !
راستي بعد اينكه اينتر گل رو زد تو يه صحنه داشتن با پاس هيا رو به عقب وقت كشي ميكردن كه تماشاگرا با سوت هاشون اعتراض ميكردن بهشون :n02:
در كل به نظرم بازي بسيار دلچسب شده و اميدوار كننده ظاهر شده
اگر سوالي موردي از بازي هستش بپرسيد فعلا همينا يادم مونده بود كه نوشتم براتون
خوب منم تونستم یه دست بازی کنم :n10:
به عنوان کسی که از سال 2012 به اینور فیفا باز بودم اعلام میکنم به شدت این بازی موفق خواهد بود
فوق العادس چه از لحاظ بصری و چه از لحاظ گیم پلی :n12:
چقدر خوب کار شده این تماشاگرا اصلا ورزشگاه دورتموند تو شب ادم کف وخون قاطی میکنه:n02:
امیدوارم خیلی زو پچ پلی 4 رو بعد از ارائه بازی بدن ضمنا من نسخه pc رو هم میگیرم و مطمئنا تفاوتی نمیکنه و نسخه کامپیوتر تو بحث ادیت و پچ دست پلیر باز تره تا کنسول