دوستانعزیز لطفا آنتن های موجود در بازار که به این مودم CA60 سازگاری دارن معرفی کنید ...
Printable View
دوستانعزیز لطفا آنتن های موجود در بازار که به این مودم CA60 سازگاری دارن معرفی کنید ...
نقل قول:
انتن هایی با سوکت ts9
سلام دوستان
خبری از آنلاک این مودم هنوز نشده ؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
من یه گوشی بیکار دارم خونه تنظیماتش اینه
LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 28(700), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)
Speed HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE Cat4 150/50 Mbps
با سیم 4g ایرانسل چند مگ سرعت دانلودم میشه ؟
میخوام بدونم اگه سرعتش پایینه این مودم رو بخرم وگرنه با همون گوشی شیر کنم وایرلس بین لب تاپ و سایر گوشی های خونه
سلام
این مودم نهایت سرعتی که من در حالت 4G+ تونستم از این مودم بگیرم، 12 مگابایت بود. اونم در حالتی که با usb به لب تاپ وصل بود.
این مودم از CAT6 پشتیبانی میکنه که نتیجش میشه ارائه شبکه 4G+
من گوشیمم از CAT6 پشتیبانی میکنه. نهایت سرعتی که از طریق شِر کردن از طریق وای.فای ازش گرفتم 6مگابایت بود. ولی وقتی با usb وصلش کردم به لب تاپ، سرعت دانلودم شد 11-12 مگ.
شما با تست سرعت در حالت 4G+ توو منطقتون، تست بگیرید ببینید سرعت چقدره. اگه فرقی با حالت 4Gنداشت، شاید هزینه نکنید بهتر باشه. ولی در کل، این مودم سرعتش پایدارتره.
مال منم اومد،
اولاً كه سرعتش از سيم كارتم خيلي پايين تره، آنتن هم زدم بهش سيگنالم هيچ تغييري نكرد.
ايرانسل گفته بيارين مركز تست كنيم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان خرید بسته و تعرفه های بسته برای مودم 4.5 مثل 4g هستش ؟
ممنون
بله فرقی ندارهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
کسی از شیراز نیست ؟
چند روزه من هر کاری میکنم سرعتم بیشتر از ۲۵ مگابیت نمیشه بجز صبح طرفای ۷ تا ۸ صبح که تا ۳۵ میره بالا
میخوام ببینم آیا همه جای شیراز اینجوری شده یا فقط چند جا اینجوریه !!
هم موبایل 4g+ وهم این مودم جفتشون پایین اومده !!!
یعنی با این که 4g+ هست ، سرعت 4g داره !!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
لطفاً پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو با -t تصویرشو بفرستید
میشه به شبکه داخلی با کابل وصل کرد و تو یک شرکت 30یوزره اینترنت داد
24/7 هم روشن باشه
؟