نقل قول:
من اصلا کاری به شما ندارم عزیز دل ! شما آمار برزیل را مینویسی ! من که نیستم !
شما طرفدار هر تیمی هستی فقط و فقط و فقط درباره ی همون تیم صحبت کن عزیز دل .
من چکار به اون تاپیک دارم ؟ من اونجا پستی ارسال کردم و دیگر هم ندیدم بقیه چه میگویند .
میگی از اسپانیا بدم میاد بعد مینویسی :
در مورد مقایسه ی اسپانیا و آلمان !
الان من باید چکار کنم ؟ :n02: دوست دارید من طرفدار کجا باشم ؟ :n02:
بابا جان ، هر کی طرفدار یه تیم ، همه طرفدار چی توز :n08:
هر کی طرفدار هر تیمی هست خوشش باشه ، قرار نیست همه مثل هم فکر کنیم !
زبان ما مو در آورد ! طرفدار هر تیمی هستید تا ابد طرفدار همون تیم بمونید ، رنگ عوض نکنید !
در مورد 2002 :
هر جا نیست ، مملکت حسود خودمون هست عزیزم ! و نوشته های آدم های حسود !
کره جنوبی قدرتمند بود و اگر نبود چیزی نمی شد .
یک نمونه حسادت دیگر :
میزبانی قطر در جام جهانی ، خب آقایون فرافکنی میکنند و برای ذهن شما جهت فکری ترسیم میکنند .
کسی میاد بگه از میدان مشترک گازی که با قطر داریم نمیتونیم استخراج کنیم ؟ قطر اینکار را میکنه !
قطر اینکار را میکنه چون میتونه ، اسپانسر بزرگترین تیم های دنیا میشه چون میتونه !
مسابقات مختلف ورزشی را با حضور بهترین ورزشکاران میزبانی کرده و میکنه ، چون میتونه !
چون دور مملکتش را حصار نکشیده ، مدام به این و اون شعار ... نمیده !
میگن پول داده فلان کرده ، خب ما هم پول بدیم ! قطر چی داره که ما نداریم ؟ تکنولوژی و صنعت داره ؟
گاز داره دیگه ! ما بیشترش را داریم ! ما هم پول بدیم و با لابی میزبانی جام جهانی بگیریم ! نمیشه ؟
بهترین ورزشگاه ما چی هست ؟ آزادی ! کی ساخته شده ؟ زمان ...
کسی میاد بگه ایران با داشتن بزرگترین ذخایر فسیلی جهان چرا 4 تا استادیوم نداره ؟!
چرا صدا و سیما با دزدی کردن دنبال پخش مسابقات هست ؟ کاری که سالهاست میکنه و همه میدونیم !
میگفتن ایران بعد از روسیه بیشترین ذخایر گاز دنیا را داره ، پارسال شنیدم میگفتن با اکتشافات جدید ایران و روسیه جاشون تغییر کرده ! میدونید بزرگترین معدن سنگ های زینتی را ایران داره ؟
اینها همه حسادت هست به کره جنوبی ، ژاپن ، قطر و امارت !
چند تا مجری و نویسنده هم اگر غیر از این نگویند و ننویسند روز دوم احراج میشوند !
فرق من با خیلی ها این هست : من فوتبال را با جامعه و مسائل دیگرش دوست دارم ببینم ، خیلی ها فقط با مستطیل سبز و 90 دقیقه ی بازی کار دارند .
تاپیک از مسیر خودش منحرف شده ، شما نظری دارید خصوصی میشنوم .
بنابراین پاسخ ندادم ناراحت نشوید دوست عزیز