سلام ایمان جان، چیکار کردی؟ مودم انتخاب کردی یا نه؟نقل قول:
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
Printable View
سلام ایمان جان، چیکار کردی؟ مودم انتخاب کردی یا نه؟نقل قول:
بله.نقل قول:
مودم رو خریدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و حالا هنوز آکبنده و میخام بفروشمش چون تصمیم گرفتم TP-Link Archer بخرم که رو میزی هست.
مودم رو دارم خومب میفروشم خدایی.
منم تحقیق کردم به همین مودم تی پی لینک رسیدم .اما بهتره برای خرید جدید صبر کنی ظاهرا خبرایی هستنقل قول:
این چی رو نشون میده دوست من؟نقل قول:
شرمنده رفیق.پست ۲۲۰۸۷ به بعد از همین ادرس رو دنبال کن.نقل قول:
با سلام
دوستان کسی بیم روتر Huawei B315 و روتر MR200 آزمایشی انجام داده من از یکی شنیدم که در شرایط یکسان روتر TP-Link توانست 80% شبکه 3G را بگبرد اما B315 با همان شرایط با 40%توانسته است 4G را بگیرد البته این نکته که MR200 از باند 2300 پشتیبانی میکند که سایر مودمهای 4G فاقد این پشتیبانی می باشند خواهشمندم اگر کسی در این زمینه تجربه ای دارد بیان نماید با عنایت به اینکه باز از شنیده ها این که عمر مودمهای TP-Link در بهترین شرایط 3 سال می باشد
این مودمها یه سال نیست تو بازار اومدن از کجا فهمیدن سه ساله خراب میشه:n04:
تست آنتن دهی
گوشی آیفون ۶
دانگل ۳۳۷۲
و mr200
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
سلام دوست عزیز منظور من این مدل خاص نبود بلکه تجربه من از مودمها و کارت شبکه TP-Link این است که به مرور زمان کارائی اولیه را ندارند و 90% انواع این مودمها بعد از 3 سال خاموش میگردند.نقل قول:
محتوای مخفی: نمایش
ممنون از شما دوست عزیز پس با این احتساب روتر MR200 قوی تر عمل میکند