[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اعصابمونو خرد کردن خدا لعنتشون کنه !
من خودم استقلالی 2 آتیشه هستم همیشه و در همه جا هم از استقلال حمایت و طرفداری کردم یکی نیست به این نابازیکنا بگه بابا یکی دو تا آخه 4 تا گل میخورین:n21: ما که سمبلمون 4 بود از فردا چطوری 4 رو نشون بدیم:n34:اگه 4 را نشون بدیم که اونا مسخره مون میکنن:n34:لعنت به این فوتبال که به جای شادی اشک تو چشمام آورد و حسابی اعصابم رو خورد کرد لعنتیا:n34:من از فردا باید خونه نشین بشم:n28:
فوتبال همینه.
یه طرف برد یه طرف هم باخت.
حالا برد با هرنتیجه ای یا باخت با هر نتیجه ای افتخار به حساب نمیاد.
تو خیلی از دربی های جهان هم گلهای زیادی رد و بدل میشه ولی هیچ وقت تعداد گلها رو رخکشی نمیکنن.
حالا بردها،باختها،یه چیزی میشه به اتکای اونها مانور داد ولی تعداد گلهای یک بازی!!!
ما یک فصله که مشکل داریم و تمام بازیکنان،اعضای کادر فنی و اعضای مدیریتی تیم مقصر هستن.حالا هرکی به سهم خودش.
پ ن:جاداره از خوش غیرتی مهدی رحمتی و طالب لو یاد و تشکر کنیم.
بله! ولی اینجا ایرانه دوست عزیز!! اینا که شما میگی مهم نیست مهمه!نقل قول:
وگرنه بله یونایتد 6 تا از سیتی خورده چند سال قبل ولی هیچ کس به یونایتد نمیگه 6 تایی ها! افتخارات یونایتد هم قابل مقایسه نیست!
ولی اینجا ایرانه و ما بدبخت شدیم رفت! هر تعداد گلی که میخوردن مهم نبود! ولی 4 سمبل کری خوانی ما شده بود! این بی غیرت ها نباید 4 تا میخوردن! باید با چنگ و دندون وامیستادن جلو دروازه تا گل 4 رو نخورن!
گلم خوردن ۴گل مهم هستش یا چهار بازی پشت سرهم باختن؟نقل قول:
حالا اگه چهار بر صفر برده بودن یه چیزی،ولی چهار بر دو که به به و چه چه نداره :دی
دل دوستان عزیز به همین نتایج ده سال یه بار خوش هستش.کو تا برسن به قهرمانی های بزرگ و افتخارات بین المللی....
استقلال تیم کوچیکی نیست که با یه باخت کل افتخاراتش نابود بشه و بقول شما طرفدارهاش بدبخت بشن.
صدر نشینی رو از دست دادیم،
پرسپولیس رفت صدر جدول،
ما اومدیم سوم،
چهارتا گل خوردیم،
بعد استاد پرویز مصاحبه کرده میگیه چیزی از دست ندادیم.....
حتی دریغ از یک عذرخواهی خشک و خالی...
این تیم الان احتیاج به شوک داره....اون هم بیرون انداختن مظلومی است چون اگه تو تک بازی جلو ذوب بتونیم قهرمان بشیم با ادعای گرفتن یه جام و سهمیه قطعا فصل بعد هم باید این کم عقل رو تحمل کنیم.
برای فصل بعد هم برن دنبال یه گزینه خارجی.
این دربی هم مثل بقیه دربی ها تموم شد و حالا نوبت دربی بعدیه و کری خونی قبل و بعد اون دربی
از وقتی یادم میاد این کری ها و جنگ های درون میدان بوده
فکر کنم اولین دربی که یادم میاد همون بازی که 2-2 شد و بعدش دعوا شد و پروین تیمو کشید بیرون عابدزاده یه زاویه بسته خورد
یا اون دربی که که قلعه نویی و محرمی وسط زمین دعوا کردن
یا مصاحبه ادموند اختر که بعد از برد گفت اینقدر تو زمین دویدم گوشم آویزون شده بود همون بازی که غلامپور شیر شده بود و یه توپ رو مثل رزمی کارا رو هوا با لگد دفع کرد و ما باختیم و کلی با کری های آبی ها ضایع شدیم
گل محمود فکری و کریم باقری و های بدو و های بدو هم که یادتون هست یا عجب مشتی زد و فینال جام حذفی که با گل پیروانی بردیم
تو همه اینها قبل و بعدش کری بوده و هست
کری خونی شش نشون دادن و چهار و ...بی احترامی به طرف مقابل نیست
زندگی در جریانه نهایتش یه هفته دیگه تب این دربی تموم میشه.
معلوم نیست شاید دوباره یه دوره هفت ساله دیگه ما نبریم و کری خونی آبیها رو اعصابمون رژه بره بعد یه بزیک پیدا بشه استپ کنه یه چرخش و یه گل و پایان هفت سال نبردن یا شاید ...
لپ کلام سالها دربی بوده و سالهای سال خواهد بود و کری خونی هم همیشه هست و چیزی که مهمه احترام به طرف مقابل هست
نقل قول:
ببین عدد چگونه نموده فکر خلق را!
آقا این 4- 6 امثال اعهم فقط از یک کشور جهان سومی مثل ایران میشه انتظار داشت!
چه تیم 4تا گل بخوره چه 17تا بازی 3امتیاز بیشتر نداره!
حالا اونا چون 6تا زدن براشون شده افتخار دلیل نمیشه که ماهام چون 4برد پی در پی داشتیم به 4 برد افتخار کنیم!! آیا ب تعداد گل زده در یک بازی واقعا باید افتخار کرد!!!؟ اینجوری باشه رئال چون 11تا ب بارسا زده تا سالیان سال باید سر مست باشه !!!!چیزی که در تاریخ ثبت میشه چیزی جز جام نیست چیزی جز ستاره روی پیراهن نیست
این برد و باخت ها مییاد و میره بذار یک عده غرق در این خوشی های کوچیک باشن
پ ن: اصولا فرهنگ هواداری در ایران=فضاحت
===============================
شخصا این تیم رو از پیش بازنده میدونستم . . . . کافیه بازیهای قبل دربی رو نگاه کنید مساوی-مساوی-مساوی و نهایتش یک هیچ! نه بازیساز داره نه تاکتیک! فکر کردید که چرا بنگر ب تنهایی در محوطه جریمه شون 15-16تا ضربه سر اول زده؟! چون تاکتیک استقلال براشون مشخصه که میدن خسرو سانتر کنه!!
====================
احتمالش هم هست بازی با تراکتور همچین نتیجه ای برامون رقم بخوره . . .
دقیقا این بازی اعداد فقط مختص ایران هست ولی اینجا ایرانه و همیشه هم ایران میمونه! اینجا شهر منچستر نیست که اگر سیتی 6 تا به یونایتد بزنه ( که زد ) باز هم هواداراش جرات کل کل با تاریخ پر افتخار یونایتد رو نداشته باشن.نقل قول:
اگه دیروز پرسپولیس 6-2 باخته بود و شما 1% خودت رو جای پرسپولیسی ها میذاشتی الان متوجه میشدی من منظورم چیه! و چه بلایی سر پرسپولیسی ها میومد.