[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقایون تیتر زدن که پرسپولیس مظلوم نمایی می کنه.اگه یه ذره درک داشتن می فهمیدن 10 نفره تو خونه حریف بیش از یک نیمه اونم تو جام حذفی چقدر سخته.حتماً توقع داشتن با این وضعیت خیلی راحت بازی رو ببریم البته الآن که فکر می کنم با توجه به سابقه پرسپولیس توقع بی جایی هم نبود!چقدر هم این یک اشتباه داور به زعم اینها کوچک بوده
البته باید هم چنین تیتری بزنن رقیب اصلی را از میدان خارج کردن
آسیاب به نوبت ! اگه روزی روزگاری گوش شیطون کر بعد از 120 سال داوران یه همچین اشتباهی مقابل سایر تیم ها کردن ، امیدوارم اون روز هم موضعشون همین باشه !نقل قول:
درسته تیم ما امسال به زور رتبش یک رقمی شده ولی همه افتخار می کنن طرفدار پرسپولیس هستن چون می دونن با چه شرایطی داره می جنگه و تلاش می کنه؛ تعصب و غیرت یعنی این ! اینا افتخار هست نه اینطور تیتر زدن ها !
سلام
یه شایعه ای دو سه روزی هست مطرح شده در مورد "انتقال طارمی به باشگاه هاماربی سوئد" که حتی روزنامه پیروزی چاپ فردا هم اونو تیتر اصلیش کرده
گفتن که این باشگاه سوئدی 650 هزار یورو حاضره بپردازه که 400.000 یورو اون به باشگاه و 250 هزار یوروی اون سهم خود طارمی هست.
شایعه ای هم وجود داره که میگه شاید با این پیشنهاد موافقت بشه
چون مسئولین تیم درگیر مسائل بدهی ها (ژوزه، دستیاراش، آرفی و ...) هستن
گویا میخوان با قسمتی از این مبلغ، قسمتی از بدهی رو پرداخت کنن و با قسمتیش هم یه مهاجم جایگزین کنن
خود این انتقال به خودی خود خیلی خوبه و باعث پیشرفت طارمی میشه
اما مسئله اینجاست که مسئولین وزارت ورزش، لَنگ 400.000 یورو هستن؟
این پول رو تازه باید یه چیزی بزارن روش تا بتونن قسمتی از پول ژوزه رو بدن
مسئله مهم تر اینجاست که نمیشه از سهم طارمی تو پرسپولیس امثال چشم پوشی کرد و باید براش جایگزینی لایق در نظر گرفت
خب الان با کدوم پول میخوان مهاجم درست و حسابی جذب کنن؟
مهاجم درست و حسابی بدون تیم داریم؟
پول رضایت نامه مهاجم های تیم دار رو داریم؟
کدومشون از وضعیت شون ناراضی ان و حاضرن بیان پرسپولیس؟
اصلا به چه تضمینی مهاجمی که میخوان جایگزین کنن، مثل طارمی خوب و موثر هستش؟
به نظرم طارمی انقدر خوب هست که بتونه همین عملکرد خوب خودش رو حفظ کنه و انتهای فصل راهی یه تیم اروپایی بشه
اما اگه الان بره تیم فعلی ضربه بزرگی ممکنه بخوره.
اینطور که به نظر میرسه، شاهد پنجره نقل و انتقالاتی پر حاشیه ای هستیم.
امیدوارم هر اتفاقی میفته، ضربه ای نخوریم که نشه جبرانش کرد.
به بهانه بازنشسته شدن شماره 24 هادی
چه شمارههایی در چه باشگاههایی بازنشسته شدند؟
لینک مطلب: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مطلب بالا، تهیه و گرد آوری اش با خودم بوده
به بهانه بازنشسته شدن شماره 24 هادی نوروزی تو باشگاه پرسپولیس
و اینکه پرسپولیس، اولین تیم ایرانی هستش که رسما یک شماره از پیراهنش رو بخاطر یک بازیکنی بازنشسته کرده، نوشتم
ممنون میشم بخونین و نظرات و انتقادات تون رو بصورت خصوصی برام ارسال کنید.
مرسی :n40:
گزارش تمرین پرسپولیس
تمرین نوبت عصر امروز (چهارشنبه) پرسپولیس در حالی از ساعت 16:30 در زمین چمن مجموعه ورزشی درفشیفر آغاز شد که بازیکنان قبل از ورود به زمین به مدت 30 دقیقه در سالن بدنسازی مجموعه، وزنه زدند.
محتوای مخفی: گزارش تمرین
----------------------------------------------------------------------------------------
بنگر: نمیتوانیم در یک فصل 20 بار بدنسازی داشته باشیم
محسن بنگر در پایان تمرین عصر امروز پرسپولیس در خصوص آخرین وضعیت تیمش گفت:
وی افزود:نقل قول:
متاسفانه تعطیلات لیگ به ما ضربه میزند و مجبوریم باز هم بدنسازی کنیم.
مدافع پرسپولیس خاطرنشان کرد:نقل قول:
تغذیه ما مثل بازیکنان اروپایی نیست که بتوانیم در طول فصل 20 بار بدنسازی کنیم و بارها به بدنمان فشار بیاوریم. اینگونه فشار آوردن به بدن اصلا اصولی نیست.
نقل قول:
دلیل ندارد اینقدر تعطیلات طولانی شود و این تعطیلات به تیم ما خیلی ضربه میزند. امیدوارم برنامهریزی بهتری شود.
----------------------------------------------------------------------------------------
نورمحمدی:بعد از بازی با ذوبآهن نامی از رضائیان نیاوردم
رضا نورمحمدی در خصوص وضعیت تمرین پرسپولیس بدون ملیپوشان گفت:
----------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
متأسفانه یا خوشبختانه چند بازیکن ما در تیم ملی امید و بزرگسالان هستند، اما بقیه بازیکنان درحال انجام بدنسازی هستند. فکر میکنم امسال چهارمین بار است که ما بدنسازی میکنیم و واقعاً تمرینات سنگینی را پشت سر میگذاریم.
وی ادامه داد: ۲۰ روز بازی میکنیم، اما لیگ تعطیل میشود و بعد از آن هم باید با بدنسازی، بدنهایمان را آماده نگه داریم، البته تیم ما کامل هم نیست که بتوانیم بازی خوب انجام دهیم و این مسئله کار ما را سخت میکنم که تیمی مثل ما چندین ملیپوش دارد.
کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس درمورد اینکه هرگاه این تیم روند خوبی دارد، لیگ تعطیل میشود، افزود: متأسفانه امسال همیشه همین طور بود. شما دیدید که بعد از برد مقابل فولاد و برد مقابل تراکتورسازی لیگ تعطیل شد، اما به هر حال این شرایط برای همه تیمهاست، اما خب، به هر حال شرایط ما به خاطر ملیپوشان زیاد سختتر است.
نورمحمدی درمورد صحبتهایی که وی مطرح کرده بود و با وجود اینکه نامی از رامین رضائیان نبرد، اما بعضی از رسانهها عنوان کردند که منظور او رضائیان بوده است، اظهار داشت: من در مصاحبهام به هیچ عنوان اسم خاصی نبردم، وقتی آن خبرنگار سؤال پرسید، اسمی از کسی مطرح نشد. نه آن خبرنگار اسمی پرسید و نه من اسمی مطرح کردم، اما به هر حال شایعات در تیمی مثل پرسپولیس زیاد وجود دارد. به هر حال بعد از بازی من صحبت کردم و حتی در ذهنم هم منظورم به رامین رضائیان نبود. پزشک پرسپولیس در این مورد صحبت کرده و آنها بهتر میتوانند در این باره صحبت کنند.
کنایه محسن مسلمان به داوران لیگ
مسلمان ابتدا درخصوص كنار رفتن پرسپوليس از جام حذفي و اشتباهات داوري به سايت فوتبال ايران گفت: اين براي چهارمين بار بود كه از داوري ضربه خورديم. متأسفانه همه چيز تمام شد و اين اتفاقات فراموش ميشود. حالا بايد به ليگ فكر كنيم، بايد آنقدر خوب بازي كنيم كه داوران هم حريفمان نشوند. شايد آنها با اين اشتباهات محروم شوند، ولي محروميت آنها براي ما فايدهاي ندارد. بعد از چند بازي آنها برميگردند و مهم اين است كه اين اشتباهات كمتر شود.
مسلمان درمورد اينكه برخي معتقدند با يحيي گلمحمدي مشكل دارد، تأكيد كرد: من با كسي مشكل ندارم. قرار نيست يك بازيكن فقط در يك تيم بازي كند. من مقابل تيم سابقم انگيزه داشتم و نهايت تلاشم را انجام دادم. البته نتوانستم تا آخر بازي كنم.
مسلمان درمورد شانس قهرماني تيمش در ليگ برتر گفت: هنوز يكسوم بازيها را پشتسر گذاشتيم و چيزي قابل پيشبيني نيست. همه تيمها به يك اندازه شانس دارند. مطمئنا اگر اشتباهات داوري نباشد و اگر آنها اجازه بدهند، تيم ما پتانسيل قهرماني را دارد.
هافبك پرسپوليس در پايان حرفهايش درمورد اينكه آيا از عملكرد خودش در اين فصل راضي است، گفت: من هنوز جا دارم پيشرفت كنم و چيزهاي جديدي يا بگيرم. سعي ميكنم كه در تعطيلات ليگ خودم را آمادهتر كنم و اميدوارم بهترين بازيها را براي پرسپوليس انجام بدهم.
پرسپولیس به دنبال یک کاپیتان و چند بازیکن دیگر
زمان زیادی تا نیم فصل و نقل و انتقالات زمستانی باقی نمانده است. اواخر ماه آینده و پس از اتمام دیدار پرسپولیس مقابل راهآهن یزدان، سرخپوشان وارد فضای جذب بازیکن میشوند. نقل و انتقالاتی که برای برانکو ایوانکوویچ بسیار حائز اهمیت است.
او در طول فصل، چند باري نسبت به اين قضيه غرولند كرد كه بازيكنان زيادي ندارند و نيمي از همين بازيكنان نيز مدام به تيم ملي دعوت ميشوند و به اردو ميروند. پروفسور حتي از اينكه دستش روي نيمكت خالي است، گلايههاي زيادي داشت و بارها اين موضوع را مطرح كرده بود و با اين حساب، عجيب نيست اگر برنامههاي زيادي براي حضور پرقدرت در نقل و انتقالات زمستاني داشته باشد.
اما از همين حالا، زمزمههاي زيادي در مورد عملكرد پرسپوليس به گوش ميرسد. اولين شايعه مربوط به محمد نوري است. كاپيتان فصل قبل كه به دنبال يك ماجراجويي بزرگ بود، به باشگاه مسيمير قطر رفت اما هرگز فكرش را نميكرد اين باشگاه، به اندازه كافي قدرتمند نباشد. نوري البته آنجا بازوبند كاپيتاني ميبندد كه اين اعتبار را از حضور در پرسپوليس به دست آورده اما آنقدر تيمش ضعيف است كه كيفيت بازي نوري را نيز تنزل داده است.
شنيدهها حكايت از اين دارد كه شايد نوري به صورت توافقي و در نيم فصل از باشگاه مسيمير جدا شده و به پرسپوليس بپيوندد. او البته هرگز نسبت به اين شايعه، واكنش جدي براي تكذيب نشان نداده و مسئولان باشگاه نيز مذاكرات پنهاني را شروع كردهاند تا در فصلي كه پرسپوليس، كاپيتان آرام و بيحاشيه خود را از دست داده، كاپيتان فصل گذشته را به تيم برگرداند آن هم در شرايطي كه پرسپوليس در خط مياني، نياز مبرم به يك بازيكن باتجربه دارد.
همچنين خبرهايي مبني بر علاقه كادر فني به جذب يك مهاجم سرعتي و يك وينگر تمامكننده با قدرت بالاي دريبلينگ به گوش ميرسد. اگر در روزهاي آتي، نام محمدرضا خلعتبري براي بازگشت به پرسپوليس به گوشتان خورد، زياد تعجب نكنيد. در كنار اينها، يك مدافع مياني كه شايد شجاع خليلزاده باشد نيز مورد توجه يكي از مربيان پرسپوليس قرار گرفته و نام او نيز در يك جلسه محرمانه در باشگاه مطرح شده بود. در روزهاي آينده بايد منتظر اخبار جديدي در اين مورد باشيد.
گزارش تمرین پرسپولیس؛ عدم اجازه به بازیکن تستی در سکوت کامل
بازیکنان پرسپولیس از ساعت 11:40 امروز (دوشنبه) با حضور در زمین چمن مجموعه ورزشی درفشیفر یک جلسه تمرین پرفشار و سنگین را زیر نظر مربیان خود پشت سر گذاشتند. برانکو ترکیبی از تمرینات تاکتیکی و بدنسازی را برای شاگردانش در نظر گرفت.
* قبل از آغاز تمرین برانکو دقایقی با شاگردانش صحبت کرد.
* تمامی نفرات به غیر 8 بازیکن ملیپوش امید و بزرگسال در محل تمرین حضور داشتند.
* هواداران انگشت شماری در مجموعه حضور داشتند و همین مورد باعث شد تمرین در سکوت کامل برگزار شود.
* محمد انصاری در جریان تمرین از ناحیه مچ پا احساس درد کرد اما بعد از درمان به تمرین خود ادامه داد.
* کیفیت نامناسب زمین تمرین باعث شده بود برانکو مجبور شود اکثر برنامههای تاکتیکی خود را در بخشی از زمین که کیفیت بهتری داشت انجام دهد.
* یک بازیکن بازیکن برای تست دادن به تمرین آمده بود که اجازه تمرین به وی داده نشد و او تا پایان تمرین روی نیمکت نشست.
* بازیکنان با لباسهای سرمهای رنگ که به تازگی در اختیار آنها قرار داده شده در این تمرین شرکت کردند.
* تمرین شوتزنی همانند جلسات قبل در این تمرین هم برای بازیکنان در نظر گرفته شد.
تمرین فردا پرسپولیس ساعت 11 صبح در همین محل برگزار خواهد شد.
این تیم ملی بود یا پرسپولیس ؟ :n02:
بچه ها دارن تیم ملی رو میگردونن ، دمشون گرم واقعا :n12:
4 گل زدن و یه پنالتی گرفتن :V6: