البته سعی می کنم نکات غیر تکراری رو بگم و اکثرا برداشت های خودم هستن و ممکنه متفاوت با شخصیت ایشون باشه . به طور کلی ممکنه به نکاتی اشاره کرده باشم که در صورت تایید رعنا خانوم و با بررسی اونها ممکنه دید وسیع تری نسبت به شخصیت ایشون پیدا کنیم .
چیزی که حدس میزنم توی فامیلشون یه بچه کوچیک هست که همیشه رعنا رو نونا یا نانا صدا می کنه !
دختر بسیار با اخلاق و با حوصله ای هستش و از اون دسته افرادی هستش که خیلی ها دوست دارن حرسشو در بیارن ولی زورشون نمیرسه !
هر چند به نظر کم عصبی میشه ولی زمانی که عصبی میشه به نظر من خیلی با نمک میشه !
موقع بیرون رفتن هم ترجیح میده تنها باشه
احساس عجیبی بهم می گه از گوش دادن به آهنگ با صدای بلند بدش میاد مخصوصا اگر اسپیکر باشه!
همون احساس عجیب بهم میگه علاقه ای به سریال های تلویزیونی و شبکه های بیگانه نداره . اما کلاه قرمزی جای خودش رو داره ! به کارتون هم علاقه زیاد داره
کلا به نظر من آدمی هستش که برای شادی نیاز به دلیل نداره و با نگاه کردن به لیوان چایی هم لبخند رو لباش میاد !
یه احساس عجیب دیگه بهم میگه عکس هایی که از خودش میگیره اکثرا دسته جمعی هستند .
بسیار با سلیقه هستش . روی اتاقش بسیار حساسه و در صورتی که یکی بیاد وسایل های اتاقش رو به هم بریزه .... ..... ..... :n38::42:
به نظافت شخصی بسیار بها میده
* باز هم تاکید می کنم اینها برداشتهای بنده بود وصرفا گفتم تا رعنا خانم تایید یا تکذیب کنه تا کسانی که میخوان شخصیت ایشون رو تحلیل کنند یه درک وسیعتری داشته باشند . صرفا اینکه بگیم دختر گلیه مهربونه اینا کافی نیست . همه ی بچه های انجمن اینجا گلند ولی به جای تکرار جملات به برخی نکات شخصیتی افراد که به ذهنمون میرسه اشاره کنیم